Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
θα κανω εμβολιο μονο αν δικαιουμαι αποζημιωση απο το ΔΗΜΟΣΙΟ και την αντιστοιχη εταιρεια υψους τουλαχιστον 100.000€ σε περιπτωση που χρειαστει να νοσηλευτω σε νοσοκομειο εξαιτιας κορωνοιου! για αλλα σεναρια τα ποσα υψηλοτερα...

αφου η καλη μας κυβερνηση τα επιβαλλει και οι φαρμακευτικες ειναι σιγουρες ας βαλουν ρητρες για να νιωσουμε ασφαλεις! ΤΙ ΟΧΙ????????????????
Αποζημιωση θα δικαιούσουν αν το ελληνικο κρατος δεν εκανε τις απαραιτητες ενεργειες για να σου εξασφαλισει εμβολιο, απιθανε. Τωρα που σου το εξασφαλιζει, λες απλως ευχαριστω.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
σε αυτο συμφωνω! μασα ομως καλυτερα την τροφη σου! 40 φορες λενε οι παλιοτεροι
Είναι γελοίοι τελείως. Νομίζουν ότι είναι οι έξυπνοι και μας τη λένε και όλος ο κόσμος τους δουλεύει :2funny:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.596
Πόντοι
2.356
επισης, τωρα ολοι λενε οτι η γη ειναι κυκλικη και επιστημονες και εκκλησιες, αλλα καποιοι ελαχιστοι λενε οτι ειναι επιπεδη.... :rockon:
τα ιδια νομιζαν οτι ελεγαν και τοτε αλλα η ιστορια θα κρινει!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Είναι γελοίοι τελείως. Νομίζουν ότι είναι οι έξυπνοι και μας τη λένε και όλος ο κόσμος τους δουλεύει :2funny:
Ξερεις ποια ειναι η διαφορα? Εσεις νευριαζετε με τους λογικους ανθρωπους. Οι λογικοι ανθρωποι δεν θυμωνουν με σας. Σας λυπουνται.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.596
Πόντοι
2.356
Αποζημιωση θα δικαιούσουν αν το ελληνικο κρατος δεν εκανε τις απαραιτητες ενεργειες για να σου εξασφαλισει εμβολιο, απιθανε. Τωρα που σου το εξασφαλιζει, λες απλως ευχαριστω.
οχι τυπε! αποζημιωση γιατι με αναγκαζει να κανω ενεργεια που κατα πασα πιθανοτητα μπορει να μου κοστισει την υγεια μου!!! αφου εισαι σιγουρος οτι δε παθαινεις τιποτα αρα δε θα την παρω την αποζημιωση γιατι δε την οριζεις? οριστε κινητρο θες για τον κοσμο να εμβολιαστει!!!!!! και υποτιθεται δε θα πληρωσεις αφου δε παθαινει κανεις τιποτα! ΤΙ ΟΧΙ? ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.596
Πόντοι
2.356
θα αργησει τυπε..εκατονταδες χρονια και ακομα να αποφασισουν αν ειναι επιπεδη ή κυκλικη...
:confused:
σε 5 χρονια θα γελαμε! εκτος απο οσους την πατησαν απο τους ειδικους και περισσοτερο αυτοι που χασαν καποιον γιατι οι ειδικοι δεν ηξεραν πως στον πουτσο τελικα αντιμετωπιζεται αυτο το πραγμα! γιατι τις καλες θεραπειες τις κραταν για το παπαδαριο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
οχι τυπε! αποζημιωση γιατι με αναγκαζει να κανω ενεργεια που κατα πασα πιθανοτητα μπορει να μου κοστισει την υγεια μου!!! αφου εισαι σιγουρος οτι δε παθαινεις τιποτα αρα δε θα την παρω την αποζημιωση γιατι δε την οριζεις? οριστε κινητρο θες για τον κοσμο να εμβολιαστει!!!!!! και υποτιθεται δε θα πληρωσεις αφου δε παθαινει κανεις τιποτα! ΤΙ ΟΧΙ? ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ?
Μηπως θελεις να ορισθει και αποζημιωση για τον εμβολιασμο της φυματιωσης?

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ξερεις ποια ειναι η διαφορα? Εσεις νευριαζετε με τους λογικους ανθρωπους. Οι λογικοι ανθρωποι δεν θυμωνουν με σας. Σας λυπουνται.
Δεν απάντησες βλακάκο δικηγορίσκε.
Όταν σε στρίμωξα είπες φεύγεις από το θρεντ αλλά ακόμα εδώ είσαι.
Μας δίνεις πίσω τα λεφτά μας που πληρώνουμε να εμβολιαστείτε εσύ και τα άλλα γίδια ή όχι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δεν απάντησες βλακάκο δικηγορίσκε.
Όταν σε στρίμωξα είπες φεύγεις από το θρεντ αλλά ακόμα εδώ είσαι.
Μας δίνεις πίσω τα λεφτά μας που πληρώνουμε να εμβολιαστείτε εσύ και τα άλλα γίδια ή όχι;
Να μιλας καλυτερα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.596
Πόντοι
2.356
Μηπως θελεις να ορισθει και αποζημιωση για τον εμβολιασμο της φυματιωσης?
για την ιλαρα παντως υπαρχει δεδικασμενο πλεον αν ενημερωθηκες

και σιγουρα θα παει και για κορωνα

Απόφαση για τις αποζημιώσεις που μπορεί να διεκδικήσουν οι ελάχιστοι που ενδέχεται να παρουσιάσουν προβλήματα υγείας από παρενέργειες των εμβολίων, εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Με την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου ορίζεται, ότι ο πολίτης που έχει υποστεί βλάβη της υγείας του στο πλαίσιο εμβολιασμών, μπορεί να ζητήσει υλική και ηθική αποκατάσταση από το κράτος με βάση συγκεκριμένες συνταγματικές διατάξεις.

Για να μπορεί ο πολίτης, όμως, να στραφεί κατά του κράτους ζητώντας αποζημίωση -υλική και ηθική- πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις, σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε το Α Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου με πρόεδρο την αντιπρόεδρο του ΣτΕ, Μαρία Καραμανώφ.

Ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις, έτσι όπως προκύπτουν από το κείμενο της δικαστικής απόφασης (622 του 2021):

• Η βλάβη της υγείας πρέπει να αποδεικνύεται, ότι οφείλεται στο εμβόλιο.
  • Ο εμβολιασμός οφείλει να είναι νόμιμος και να γίνεται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
θυμησε μου ποτε βγηκε αυτο το εμβολιο
Μου ειναι αδιαφορο. Και αυτο το εμβολιο εχει πιθανοτητες να παθεις κακο. Θελεις αποζημιωση και γι αυτο? Γιατι δεν την ζητησες ποτέ? Απλως τωρα σας επιασε ο πονος για να το παιξετε περισπουδαστοι

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Να μιλας καλυτερα
Απορώ στο δικαστήριο έτσι απαντάς όταν σου κάνουν ερωτήσεις;
Με υπεκφυγές και χωρίς να δίνεις απάντηση;
Γιαυτό είσαι χασοδίκης :2funny:
Τις μαλακίες σου να τις κάνεις εκεί που περνάνε. Στους άλλους ψεκασμένους σαν κι εσένα.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.286
Πόντοι
441
Αν
ασυλια να μην υπαρχει για τους 5-10 που θα πεθανουν απο τα εμβολια στην ελλαδα.

για τους 10-20-30.000 που θα σωθουν απο τα εμβολια θα δωσουν κανενα παρασημο στους επιστημονες που φτιαξαν τα εμβολια?

καμμια ηθικη αμοιβη ή χρηματικη στις επιτροπες που τα ενεκριναν και τις κυβερνησεις που τα διοχετευσαν μαζικα και δωρεαν?

μεγαλο πολιτικο λαθος απο τις κυβερνησεις να δινονται δωρεαν τα εμβολια τελικα και να τα σνομπαρουν, ας βαζανε την τιμη τους 10 ευρω και οι εμβολιοφοβικοι θα ηταν ουτε οι μισοι, θα στηνονταν και αυτοι στην ουρα να πληρωσουν το εμβολιο των 15 ευρω αντι του χειροτερου των 10 ευρω.
Αν και είμαι οπαδος του δωρεαν δημοσιου συστηματος υγειας για ολους συμφωνω απολυτα.. Αμα βλεπουν κατι οτι θα το πληρωσουν, νομιζουν οτι ειναι καλυτερο.. Αστο φιλε τι συνομοσιολογους εχω δει αυτον το τελευταιο χρονο δεν λέγεται στην δουλεια.. Ευτυχως δεν ειναι πολλοι..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
για την ιλαρα παντως υπαρχει δεδικασμενο πλεον αν ενημερωθηκες

και σιγουρα θα παει και για κορωνα

Απόφαση για τις αποζημιώσεις που μπορεί να διεκδικήσουν οι ελάχιστοι που ενδέχεται να παρουσιάσουν προβλήματα υγείας από παρενέργειες των εμβολίων, εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Με την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου ορίζεται, ότι ο πολίτης που έχει υποστεί βλάβη της υγείας του στο πλαίσιο εμβολιασμών, μπορεί να ζητήσει υλική και ηθική αποκατάσταση από το κράτος με βάση συγκεκριμένες συνταγματικές διατάξεις.

Για να μπορεί ο πολίτης, όμως, να στραφεί κατά του κράτους ζητώντας αποζημίωση -υλική και ηθική- πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις, σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε το Α Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου με πρόεδρο την αντιπρόεδρο του ΣτΕ, Μαρία Καραμανώφ.

Ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις, έτσι όπως προκύπτουν από το κείμενο της δικαστικής απόφασης (622 του 2021):

• Η βλάβη της υγείας πρέπει να αποδεικνύεται, ότι οφείλεται στο εμβόλιο.
  • Ο εμβολιασμός οφείλει να είναι νόμιμος και να γίνεται για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Αντε παλι τα ιδια. Αυτα τα εχουμε πει εκατο φορες. Και απο την ασπιρινη να πεθανεις, μπορεις να διεκδικησεις κατι απο την φαρμακευτικη. Ασπιρινη παιρνεις? Γιατι πιο πολλοι πεθαναν απο ασπιρινη φετος παρα απο τα εμβολια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με υπεκφυγές και χωρίς να δίνεις απάντηση;
Γιαυτό είσαι χασοδίκης :2funny:
Τις μαλακίες σου να τις κάνεις εκεί που περνάνε. Στους άλλους ψεκασμένους σαν κι εσένα.
Να μιλας καλυτερα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.596
Πόντοι
2.356
Μου ειναι αδιαφορο. Και αυτο το εμβολιο εχει πιθανοτητες να παθεις κακο. Θελεις αποζημιωση και γι αυτο? Γιατι δεν την ζητησες ποτέ? Απλως τωρα σας επιασε ο πονος για να το παιξετε περισπουδαστοι
οι παθοντες δικαιουνται αποζημιωση!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αν

Αν και είμαι οπαδος του δωρεαν δημοσιου συστηματος υγειας για ολους συμφωνω απολυτα.. Αμα βλεπουν κατι οτι θα το πληρωσουν, νομιζουν οτι ειναι καλυτερο.. Αστο φιλε τι συνομοσιολογους εχω δει αυτον το τελευταιο χρονο δεν λέγεται στην δουλεια.. Ευτυχως δεν ειναι πολλοι..
Ελαχιστοι ειναι αλλά κανουν δυσαναλογα πολυ θορυβο

Προς ενημερωση σου, στο δικαστηριο δεν μου κάνουν ερωτησεις.
Εγω κανω.

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Ελαχιστοι ειναι αλλά κανουν δυσαναλογα πολυ θορυβο

Προς ενημερωση σου, στο δικαστηριο δεν μου κάνουν ερωτησεις.
Εγω κανω.
"Για να μάθεις να μιλάς, πρέπει πρώτα να μάθεις ν' ακούς".

"Ο διάλογος είναι το μέσον για να φτάσει κανείς στην αλήθεια και την αυτογνωσία".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
"Για να μάθεις να μιλάς, πρέπει πρώτα να μάθεις ν' ακούς".

"Ο διάλογος είναι το μέσον για να φτάσει κανείς στην αλήθεια και την αυτογνωσία".
Επισης "απο την ζωη στο θανατο ειναι ενα μονοπατι, κι απο τον κωλο στο μουνι δυο δαχτυλα και κατι"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom