Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πιο πιθανο ειναι να εγινε αστοχια στο τεστ αντισωματων παρα να σου βαλανε νερο
Αστοχια δεν γινεται,απλα ο τυπος για καποιπυς λογους δεν εχει αναπτυξει ακομα αντισωματα,αν και τις φαιζερ αργει σαν εμβολιο να αναπτυξει αντισωματα.
Εγω του προτεινω να τσεκαριστει μετα απο 15 μερες απο τη δευτερη δοση,αν και εκει δεν εχει αντισωματα να τα παρουν τα εμβολια και να τα πεταξουν στα σκουπιδια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κανένα εμβόλιο γρίπης δεν παρέχει προστασία για περισσότερους από 8 μήνες!
Εγω ξερω παει κλιμακωτά.
Απο τη τσιμπια και για 3 μηνες εισαι οκ απο τους 3 εως τους 6 πεφτουν τα αντισωματα και μετα τους 6 δεν μας καλυπτει.
Οποτε 6 μηνες διαρκεια εχουν τα αντιγριπηκα αν και μονοδοσικα,τωρα με τη δευτερη δοση των κορονοεμβολιων ισως υπαρχει καμια παραταση χρονικη.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.534
Πόντοι
3.556
Δευτερη μερα σημερα,ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ!
Check: ΑΛΒΑΝΕ ΣΚΑΣΕ!!!:vomit::vomit:
Αρα ειμαι οκ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και εγώ το έκανα τυπε την Παρασκευή πρώτη δόση Pfizer παρενέργεια μέχρι και σήμερα καμία, απλά αναρωτιέμαι αν αυτό είναι φυσιολογικό,δεν θα έπρεπε ο οργανισμός με κάποιο τρόπο να αντιδράσει???

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και εγώ το έκανα τυπε την Παρασκευή πρώτη δόση Pfizer παρενέργεια μέχρι και σήμερα καμία, απλά αναρωτιέμαι αν αυτό είναι φυσιολογικό,δεν θα έπρεπε ο οργανισμός με κάποιο τρόπο να αντιδράσει???
Δεν ειναι απαραιτητο φιλε..Το 25% θα παρουσιασει καποια συμπτωματα και επίσης παιζει ρολο η ηλικία..Δεν ειναι συμπτωμα μη αποκρισης του ανοσοποιητικού η μη εμφανιση παρενεργειών..

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Προσωπικα,εχω να παρω depon απ το 2018,ποσω δε να κουμπωσω εμβολιο!

Δεν ειμαι κατα των εμβολιασμων,απλα τους γραφω στ αρχιδια μου!

Και οσο για οποιον μ αναφερει κανονικοτητα,ανευθυνοτητα κλπ,πριν τρια χρονια πηγα τον πατερα μου για μια εγχειρηση ρουτινας,ετσι μας καθησυχασε ενας απ τους καλυτερους χειρουργούς κ τον πηρα σε κασελα.

Μου ειπε ηταν ενας στους 3000 π συμβαινει αυτο,αρα ΓΑΜΙΕΕΕΣΤΕ

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
ΚΑΝΕΝΑ δεν θα κάνουμε, πριν ρυθμιστούν τα σχετικά θέματα. Ιδιαίτερα αυτά που σχετίονται με την χθεσινή απόφαση του ΣτΕ, η οποία αποτελεί κολαφο για τα αμερικανοειδή σκουλίκια των καναλιών και της κυβέρνησης.

Από την απόφαση προκύπτει ότι, πριν εμβολιαστείς, θα πρέπει να εξαταστεί και η ατομική σου καταλληλότητα. Που σημαίνει ότι κάποιος φακελάκιας θα πρέπει να υπογράψει και να αναλάβει την ευθύνη.

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
ΚΑΝΕΝΑ δεν θα κάνουμε, πριν ρυθμιστούν τα σχετικά θέματα. Ιδιαίτερα αυτά που σχετίονται με την χθεσινή απόφαση του ΣτΕ, η οποία αποτελεί κολαφο για τα αμερικανοειδή σκουλίκια των καναλιών και της κυβέρνησης.
Πολλές βαρύγδουπες λέξεις, των οποιων το νόημα μάλλον αγνοείς. Κατα πάσα πιθανότητα είσαι περιπτεράς.
Από την απόφαση προκύπτει ότι, πριν εμβολιαστείς, θα πρέπει να εξαταστεί και η ατομική σου καταλληλότητα. Που σημαίνει ότι κάποιος φακελάκιας θα πρέπει να υπογράψει και να αναλάβει την ευθύνη.
Ατομική καταλληλότητα. Οκ το σημείωσα. Κάτι άλλο; Κάτι που διάβασες στο μακελειό και σου άρεσε;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.403
Πόντοι
786
κολοκυθόμυαλοι του μπου,
η ευθύνη του δημοσίου και των νοσοκομείων ιδρύεται στον εισαγωγικό νόμο του αστικού κώδικα, ήτοι αν 2783/1941,
ρύθμιση έχουμε, δικαστήρια έχουμε, γαμηθείτε

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Αυτό που έχουμε υποχρέωση ως άνθρωποι αλλά κυρίως ως μέλη του μπου να κανουμε, είναι να χύσουμε στο στόμα των προπαγανδιστών του Μπίλλυ Γκέυ, για να ενισχύσομεν το ανοσοποιητικό τους.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
κολοκυθόμυαλοι του μπου,
η ευθύνη του δημοσίου και των νοσοκομείων ιδρύεται στον εισαγωγικό νόμο του αστικού κώδικα, ήτοι αν 2783/1941,
ρύθμιση έχουμε, δικαστήρια έχουμε, γαμηθείτε
ρε έχεις καταλάβει ότι οι κατασκευάστριες εταιρίες έχουν απαλλαγεί; Ή να σου στείλουμε τον Αντεντοπούλο να στο χώσει στο μυαλουδάκι σου;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.403
Πόντοι
786
ρε έχεις καταλάβει ότι οι κατασκευάστριες εταιρίες έχουν απαλλαγεί; Ή να σου στείλουμε τον Αντεντοπούλο να στο χώσει στο μυαλουδάκι σου;
αν πάθω κάτι, θα στραφώ κατά του νοσοκομείου, όργανο του οποίου με εμβολίασε,
εσύ στρέψου κατά της παρασκευάστριας επιχείρησης στα πολιτικά δικαστήρια,
να δούμε ποιος θα πάρει περισσότερα...

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Θα σου πω τι θα γίνει. Αν εσύ πάρεις κάτι από ελληνικό νοσοκομείο, εγώ θα σου δώσω όλο το ποσό που θα πάρω απο την εταιρία, κι ας είναι και μεγαλύτερο.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Θα στειλω μειλ στη νδ η στο υπ.υγειας να τους πω πως εχουν ληξει καποιες παρτίδες αστρα σε χωρες της εε ευκαιρια ειναι να τις παρει να εμβολιασει και τους 20ιδες τωρα,ξερει η νδ απο ληγμενα εμβολια.
Είχες τέτοια επιτυχία με τα μέηλ προς τον Σύριζα που είπες να επεκτείνεις την μπίζνα τώρα που έχεις ρέντα, ε;

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Μια που τανα φέραμε, είναι αλήθεια ότι ο Μπίλλυ Γκέυ χώρισε τη Μελίντα, διότι ενηλικιωθηκε το προσφυγόπουλο που τον μαγούσε; Κάτι τέτοια ακούω στο περίπτερο από άτομα που είναι σε θέση να ξέρουν από αυτά τα ζητήματα (μεγαλοστελέχη, δλδ της κυβερνώσας παράταξης)

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Μια που τανα φέραμε, είναι αλήθεια ότι ο Μπίλλυ Γκέυ χώρισε τη Μελίντα, διότι ενηλικιωθηκε το προσφυγόπουλο που τον μαγούσε;
Μας επικοινωνείς κάτι πολύ προσωπικό σου, δεν ξέραμε για το πάθος σου (που το έκανες επάγγελμα). Δε σε κρινουμε, το έκανες επειδή είχες ανάγκη
Κάτι τέτοια ακούω στο περίπτερο από άτομα που είναι σε θέση να ξέρουν από αυτά τα ζητήματα (μεγαλοστελέχη, δλδ της κυβερνώσας παράταξης)
Μεγαλοστελέχη μόνο; Μικροστελέχη δεν έχει το μαγαζί;

• Like
Αντιδράσεις: alpula

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.403
Πόντοι
786
περιπτεράς είναι;
ξέρουν τα μεγαλοστελέχη της νδ τον μπιλ γκέιτσ;
σαν το άλλο ανέκδοτο, ότι ο μπάιντεν ακούει τον μητσοτάκη και τον τσίπρα,
α ρε ηλίθιοι που νομίζετε ότι εσείς και το περίπτερό σας είστε το κέντρο της οικουμένης...

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
περιπτεράς είναι;
ξέρουν τα μεγαλοστελέχη της νδ τον μπιλ γκέιτσ;
σαν το άλλο ανέκδοτο, ότι ο μπάιντεν ακούει τον μητσοτάκη και τον τσίπρα,
α ρε ηλίθιοι που νομίζετε ότι εσείς και το περίπτερό σας είστε το κέντρο της οικουμένης...
Όχι ρε στο κέντρο της Οικουμένης. Στο κέντρο των Αθηνών είναι το περίπτερο.
Και τα στελέχη της νδ, πχ ο Γεωργιάδης από τον Πύργο και λοιποί τέτοιοι του περιβάλλοντος Μητσοτάκη, τον ξέρουν τον Μπιλ Γκέυ. Μαζί τον παίρνουνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom