jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Για το γυμναστηριο,πως θα γυμναζομαι??Ρε τσυριζαιε αφου εχεις αντισωματα τι το χρειαζεσαι το χτικιο;;
Γαμω το κουλη τους.
Για το γυμναστηριο,πως θα γυμναζομαι??Ρε τσυριζαιε αφου εχεις αντισωματα τι το χρειαζεσαι το χτικιο;;
μόνο που τα φάρμακα δεν τα φτιάχνουν οι γιατροί όπως και τα ταξί δεν τα φτιάχνουν οι ταξιτζήδες. Μπορεί να μην εμπιστεύεσαι έναν ταξιτζή, δεν σημαίνει ότι είναι αναξιόπιστο το μοντέλο αυτοκινήτου που οδηγεί.Δεν έχω κάνει ούτε πρόκειται να κάνω οποιοδήποτε αντι-γριπικό εμβόλιο στο μέλλον.
Προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά πολλούς γιατρούς και γι' αυτό δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου.
Ο κάθε γιατρός κρύβει μέσα του κι έναν άρρωστο!
Οι περισσότεροι γιατροί, όπως οι πολιτικοί, κάνουν τα πάντα για το χρήμα, την αυτοπροβολή και την καλοπέραση.
Τι είδους βλάκας είναι αυτός;27 του μηνα αστρα αυτο που στηριζω,φαιζερ και μοντερνα μακρια.
Έπρεπε να περασουν 2 μηνες γιατι ειχα αντισωματα και τωρα έπεσαν στο επιτρεπτο οριο οποτε μπορω να εμβολιαστω.
Ακόμα δεν ξέρουμε ποιός αριθμός αντισωμάτων είναι ο ελάχιστος που προσφέρει ανοσία.μπορεί κάποιος που γνωρίζει αξιόπιστα να πει ποιός είναι ο μίνιμουμ αριθμός αντισωμάτων που θεωρείται ανοσία στον covid?
δεν κατάλαβες. Τα εμβόλια χτίζουν κάποιο αριθμό αντισωμάτων, όπως και αυτός που ασθένησε και έγινε καλά. Σίγουρα υπάρχει αριθμητικά ένας αριθμός αντισωμάτων που κρίνουν ο ΠΟΥ ότι το εμβόλιο παρέχει ικανή ασπίδα.Ακόμα δεν ξέρουμε ποιός αριθμός αντισωμάτων είναι ο ελάχιστος που προσφέρει ανοσία.
Και μπορεί να μην ξέρουμε ποτέ ακριβώς γιατί για να το μάθεις θα πρέπει να εκθέσεις ανθρώπους με διαφορετικά επίπεδα αντισωμάτων σε ζωντανό ιό. Πράγμα που είναι εξαιρετικά δύσκολο αν και γίνονται έρευνες με τέτοιους γενναίους εθελοντές.
Αυτό έκανα τύπε και σου λέω είναι δύναμη !! Έχω γίνει άλλος άνθρωπος σε συγκεκριμένα θέματα !! Πχ μεγάλη ανοσία σε πολλά !! Κοκκινιζα γενικά εύκολα πλέον τίποτα !! Όταν είχε αφρικανική σκόνη πάθαινα δυσπνιεσ τώρα τίποτα !! Και πολλά αλλά !!!Το αστρα ειναι ενα αποτελεσματικο εμβολιο και ας ακούγονται διαφορα.
Ειναι το μονο εμβολιο που με την πρωτη τσιμπια φτανεις 70% προστασια μεσα σε 10 μερες και με την δευτερη κοντα στο 80% με αποφυγη τις μεθ διασωληνωσεις κλπ.
Εγω αστρα θα επιλεξω να κανω αν θα κανω.
Μην κανετε αστρα δεν ειναι καλο
Όταν εργάζεται σκληρά αγαπητέ δεν το σκευτεσαι το mesulid πάει συνεφο !!! Στο εμβόλιο θα σκαλώσουμε ; Βέβαια είναι και θέμα επιλογών αν έχεις τρέλα φράγκα ζεις σε βίλα αποστειρωμένη και. Είσαι μόνο εσυ και οι οικογένεια που είναι όλοι σε καραντινα εκεί ίσως θα το σκευτομουν που και παλυ μπορεί να κολησεις!!! Αλλά όταν είσαι μέρα νύχτα στην γύρα στο τρέξιμο πρέπει να το κανείς το εμβόλιο διαφορετικά είναι επικυνδινα τα πράγματα και δεν θέλω να πω τι και πως ούτε έχω σκοπό να τρομάζω κόσμο !! Αλλά αυτή είναι η αλήθεια πτι τα πράγματα είναι σοβαρά !!!Eδω σκεφτομαστε να παρουμε μια κωλοασπιρινη οταν εχουμε πονοκεφαλο τωρα με αυτα τα διαολια και τριβολια το τι παιζει δεν ξερω εταιρειεσ εχουν μπει στο παιχνιδι χρημα πολυ τα μμε λενε οτι εχουμε σε καποια επιπλοκεσ αλλα ετσι αλλα αλλιως αστα να πανε .Προσωπικα θα κατσω στα αυγα μου οπωσ τοσο καιρο και θα περιμενω κατι σταθερο και σιγουρο στο μελλον ε αν ειναι να ερθει ο χαρος νωριτερα θα κανω δωρεα στο μπου σε τυχερα μελη μεσω κληρωσης για ραντεβου .Ετσι θα σας αφησω ρε αλανια χαχαχαχαχαχα .Ε μην παρακαλατε να κορωνιαστο αχαχαχαχαχχαχαχαχχααχαχχ.
Οταν πηγε φιλος μου να κανει να το κανει γιατί τον ρωτησαν αν εχει περασει κορωνα τους τελευταιους 2 μηνες??Τι είδους βλάκας είναι αυτός;
Όπως έχω πει, μέχρι πριν προκαλούσε νευρικό γέλιο, τώρα είναι επικίνδυνος.
Φυσικά οι αρλούμπες που λέει δεν έχουν καμία βάση.
Καθόλου δεν χρειάζεται να περιμένει κάποιος που έχει νοσήσει, μπορεί να κάνει το εμβόλιο άμεσα εφόσον έχει αρνητικό PCR δηλαδή δεν είναι μεταδοτικός και δεν υπάρχει κίνδυνο να κολλήσει κάποιον άλλο.
Όλα τα υπόλοιπα είναι παπαριές καμαρωτές ενός ηλίθιου που τώρα έχει άποψη για αντισώματα και εμβόλια ενώ μέχρι προχθές αν τον ρωτούσες ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο DNA και το RNA θα σε κοιτούσε σαν χάνος (εννοείεται βέβαια ότι ούτε τώρα ξέρει).
Κανεις εξεταση αντισωματων τυπε,αν εχεις περασει κοβιντ.μπορεί κάποιος που γνωρίζει αξιόπιστα να πει ποιός είναι ο μίνιμουμ αριθμός αντισωμάτων που θεωρείται ανοσία στον covid?
Θειος μου ανω των 75 εκανε τεστ αντισωματων μετα τις δυο δοσεις και δεν ειχε καθολου αντισωματα.Γνωστός μου με σοβαρή ασθένεια αίματος έκανε τεστ αντισωμάτων μια βδομάδα μετά την πρώτη δόση με άστρα κ ο δείκτης ήταν 35. Τα όρια προστασίας μου είπε είναι 30 με 50.
Πολλές παρτίδες των εμβολίων που μοιράστηκαν παγκοσμίως είχαν σκέτο νεράκι μέσα ενώ άλλα έσπερναν τον αργό θάνατο!Θειος μου ανω των 75 εκανε τεστ αντισωματων μετα τις δυο δοσεις και δεν ειχε καθολου αντισωματα.
Τους κάνει και μήνυση για αδυναμία εκτέλεσης των όρων της συμφωνίας.Η Ευρωπαϊκή Ένωση λεει σταμάτησε τις παραγγελιες του astra zeneca.
Όποτε, όποιος μιλουσε για ξεστοκαρισμα, ένα δίκιο το ειχε τελικά...
Μάλιστα κανονικότητα κ κανονικά παιδιά..Μαλλον μερικοι δεν εχετε καταλαβει..οτι χωρις εμβολιο δεν προκειται να επιστρεψουμε στην κανονικοτητα.
Δειτε λιγο εξω τι γινεται..απο τα πολυ απλα, στα γηπεδα αρχισαν να βαζουν αρκετο κοσμο, αλλα θα πρεπει αυτος που παει να εχει εμβολιαστει και να κανει και καποια αλλα πραγματα. Εγω λεω ας το κανουμε τωρα που ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα και να τελειωνουμε μια ωρα αρχυτερα..παρα αργοτερα να μας το κανουν υποχρεωτικο ωστε να μπορουμε να παμε στη δουλεια μας η στην διασκεδαση μας!