jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Σοβαρεψου μαστοραΤζώνιε, δίκιο έχεις.
Το μόνο που απομένει να κάνεις είναι να μας δημοσιοποιήσεις τα στοιχεία σου για να σου στέλνουμε τους ασθενείς της γριππούλας.
Σοβαρεψου μαστοραΤζώνιε, δίκιο έχεις.
Το μόνο που απομένει να κάνεις είναι να μας δημοσιοποιήσεις τα στοιχεία σου για να σου στέλνουμε τους ασθενείς της γριππούλας.
Επισημα στοιχεια θνητοτητας του κορωνοιου ειναι γυρω στο 1.5%Τζώνιε, δίκιο έχεις.
Για ψαχτο καπου εχεις κανει λαθοςΈχω ένσταση.
Εφ' όσων η θνητότητα λόγω covid είναι 1,5% και η θνητότητα λόγω θρόμβωσης απο το astra 20-30% (θα υπολογίσω με 30% για να πιάσω το χειρότερο σενάριο) έχουμε:
Απο τα 10.000.000 πληθυσμού αν δεν κάνει κανένας εμβόλιο, θα πεθάνουν 150.000
Αν κάνουν όλοι μόνο astra, η πιθανότητα θρόμβωσης είναι 7 στις 905.000. οπότε 77,35 περιπτώσεις θρόμβωσης. απο τις οποίες το 30% θα πεθάνει, οπότε 23,21 θάνατοι.
Δεν ξέρω τι σκέφτεστε, αλλά εμένα το 150.000 μου φαίνεται μεγαλύτερο απο το 23.
Δεν ξέρω, μπορεί να τα γράφω και λάθος, αλλά αν κάποιος έχει διαφορετικά στοιχεία, ας μας τα παρουσιάσει.
Αν έχεις άλλα στοιχεία, θα χαρώ να τα παραθέσεις για να κάνουμε τους υπολογισμούς.Για ψαχτο καπου εχεις κανει λαθος
Καλυτερα ασπιρινη παρα κουλησανο
Κοίτα, αυτό το 1,5% προκύπτει λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δεν μπορείς να υπολογίσεις από αυτό πόσοι θα πέθαιναν στα 10 εκατομμύρια πληθυσμού. Για παράδειγμα, στη γρίπη Η1Ν1 υπάρχουν μελέτες που βγάζουν τη θνητότητα ως και 10%. Αυτό δε σημαίνει ότι πέθαναν και 1εκατομμύριο Έλληνες από το πέρασμα της.Έχω ένσταση.
Εφ' όσων η θνητότητα λόγω covid είναι 1,5% και η θνητότητα λόγω θρόμβωσης απο το astra 20-30% (θα υπολογίσω με 30% για να πιάσω το χειρότερο σενάριο) έχουμε:
Αν κάνουν όλοι μόνο astra, η πιθανότητα θρόμβωσης είναι 7 στις 905.000. οπότε 77,35 περιπτώσεις θρόμβωσης. απο τις οποίες το 30% θα πεθάνει, οπότε 23,21 θάνατοι.
Δεν ξέρω, μπορεί να τα γράφω και λάθος, αλλά αν κάποιος έχει διαφορετικά στοιχεία, ας μας τα παρουσιάσει.
Του το ειπα οτι κανε λαθος αλλα δεν το καταλαβεΚοίτα, αυτό το 1,5% προκύπτει λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δεν μπορείς να υπολογίσεις από αυτό πόσοι θα πέθαιναν στα 10 εκατομμύρια πληθυσμού. Για παράδειγμα, στη γρίπη Η1Ν1 υπάρχουν μελέτες που βγάζουν τη θνητότητα ως και 10%. Αυτό δε σημαίνει ότι πέθαναν και 1εκατομμύριο Έλληνες από το πέρασμα της.
Πρόσφατα ο ίδιος ο Τσιόδρας παρουσίασε μελέτη από όπου φαίνεται ότι για κάθε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα υπάρχουν αλλά 10 ακόμη αδιάγνωστα.
Τσιόδρας: Ένας στους 10 Έλληνες είχε ανοσία στον κορονοϊό το τέλος του 2020
Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας σε ομιλία του στην Ακαδημία Αθηνών προέβλεψε σημαντική πίεση στο ΕΣΥ και υπεραμύνθηκε των πλεονεκτημάτων του εμβολίου της AstraZeneca.www.news247.gr
Οπότε από 150.000 νεκρούς Έλληνες πάμε σε 15.000. Βγάλε και από αυτούς όσους πεθαίνουν "με" κορονοϊό και όχι "από"...
Χωρίς μάσκες το συνέδριο;λογικά οι ηλίθιοι, το βλέπουμε εδώ και στην πραγματική ζωή, δεν εμβολιάζονται,
οι ηλίθιοι επίσης, προτιμούν την φώφη από τον λοβέρδο ή τον ανδρουλάκη,
σε ψηφοφορία οι ηλίθιοι ή θα έχουν αποβιώσει ή αποκτήσει ανυπέρβλητες κινητικές δυσχέρειες σε συντριπτικά υψηλότερα ποσοστά από τους λοιπούς,
άρα θα χάσει η φώφη
τζώνυ κάντε ένα προσυνέδριο οι οπαδοί της φώφης για σιγουριά
Έχω ένσταση.
Ποιος σου ειπε οτι η θνητοτητα λογω covid ειναι 1,5 % ?????????Έχω ένσταση.
Το ποσοστό θνητότητας το έγραψε ο σύντροφος παραπάνω απο το post μου. Τα πραγματικά είναι τα παρακάτω.Ποιος σου ειπε οτι η θνητοτητα λογω covid ειναι 1,5 % ?????????
Η θνητότητα είναι 0,1 % και παρουσιαζει ηλικιακη διαστρωματωση..Δλδ είναι 0% μεχρι 40 χρονων, 0,05% μέχρι 70 και 0,2-0,5% για άνω των 70..
Τα σταστικα απο τα εμβόλια είναι της πλάκας γιατί το σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης έχει πάει περίπατο ( γι'αυτό το λόγο κι ο ιθύνων της φαρμακοεπαγρύπνησης παραιτήθηκε γιατί δεν δηλώνονται οι ανεπιθύμητες ενέργειες )
Τα γράφεις εντελώς λάθος..
Απο τις νεκροψίες που ήδη γινονται ΚΑΝΕΝΑΣ θάνατος δεν έχει αποδοθεί σε covid-19
Σκυλε αν σου λεγα θες να παθεις θρομβωση η κορονοιο τι θα διαλεγες??Δεν έχεις λάθος στον συλλογισμό.
Το λάθος είναι οτι απαντάς σοβαρά στον Ζανούλη.
Αυτός εσκεμμένα πετάει δύο νούμερα που δεν είναι συγκρίσιμα.
Την θνητότητα κορωνοιού και την θνητότητα θρόμβωσης.
Αφήνει βολικά απ' έξω την πιθανότητα να πάθει κάποιος θρόμβωση από εμβολιασμό ή την πιθανότητα να πάθει θρόμβωση από κορωνοϊό.
Βάζει λοιπόν δίπλα-δίπλα το 1,5% με το 20%-30% και νομίζει οτι έπεισε κάποιον.
Καλά κρασά.
Οχι φιλε μου, δεν τα λες καλα..Kαι πρέπει να παρουσιάσεις την πηγή για τα ποσοστά αυτά..Το ποσοστό θνητότητας το έγραψε ο σύντροφος παραπάνω απο το post μου. Τα πραγματικά είναι τα παρακάτω.
10 ετών: 0.002% (ή 1: 50,000)
25 ετών: 0.01% (ή 1:10,000)
55 ετών: 0.4% (ή 1:250)
65 ετών: 1.4% (ή 1:71)
75 ετών: 4.6% (ή 1:22)
85 ετών: 15% (ή 1:7)
Όσο για τους θανάτους απο covid, έχεις δίκιο. Κανένας δεν πέθανε απο covid, όπως και κανένας δεν πεθαίνει απο τσιγάρο.
Όλοι απο κάποιο λόγο πεθαίνουν που προκλήθηκε απο αυτά.
Είναι σαν να μου λες οτι ο τάδε δεν πέθανε απο τροχαίο, αλλά απο συντριπτικό κάταγμα του κρανίου του πάνω στο μπαρμπρίζ.
Καλα τωρα το επισημο παιζεται ποσο επισημο ειναι και ποιοι ειναι οι επισημοι που τα δημοσιοποιουνΣκυλε αν σου λεγα θες να παθεις θρομβωση η κορονοιο τι θα διαλεγες??
Κορονοιο εχουν κολλησει επισημα 420000 ελληνες και εχπυν πεθανει 12000.
Στις 420000 θρομβωσεις θα μετρουσαμε περιπου 100000 θανατους.