Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ολοκληρωσε και η συζυγος -42 χρονων- το pfizer...
Στη δευτερη δοση ειχε απο το βραδυ λιγα δεκατα,μυαλγίες και πονοκεφαλο.
Ponstan/panadol και στο 12ωρο κομπλέ.
Εγώ ,όπως ξερετε,δεν καταλαβα Χριστό..Και σημερα συμπληρωσα 15 μερες μετα τη δευτερη δοση ,αρα εχω 95% προφυλαξη και τωρα που θα ανεβω Αθηνα,θα επιδιωξω να συνανστραφω με πολύ κόσμο,να αρπαξω κατι και να παω να βρω τον αλβανο,να του φταρνιστω στα μουτρα ,να ησυχασουμε.... :vomit: :vomit:

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Εγώ ,όπως ξερετε,δεν καταλαβα Χριστό..Και σημερα συμπληρωσα 15 μερες μετα τη δευτερη δοση ,αρα εχω 95% προφυλαξη και τωρα που θα ανεβω Αθηνα,θα επιδιωξω να συνανστραφω με πολύ κόσμο,να αρπαξω κατι και να παω να βρω τον αλβανο,να του φταρνιστω στα μουτρα ,να ησυχασουμε.... :vomit: :vomit:
Οργανωμενο σχεδιο :2funny:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Εγω ειμαι 35,εκανα στις 25/5 το AstraZeneca και εχω την δευτερη δοση στις 19/7 (αρχικα ηταν στις 9/8 αλλα μπηκα πριν λιγες μερες και το πηγα οσο πιο πισω με αφηνε το συστημα).Ολοι οι φιλοι μου,ηλικιες 32-38 το Astra εκαναν.Εγω ειχα μονο λιγο πυρετο της ταξης του 38 περιπου για μιση μερα και αυτο ηταν ολο.Η κοπελα μου,28 χρονων,εκλεισε για 2/7 το johnson & johnson,κατι φιλαρακια που εχω σε νησι που το εκαναν,μου ειπαν οτι ειχαν 3 μερες 39+ πυρετο.Το ακουσε και σκεφτεται να το αλλαξει,να παει σε Pfizer,χαχαχαχα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.991
Πόντοι
2.356
και 99% προφυλαξη να εχεις ουτως η αλλως το 1% των νοσουντων τα κακαρωνει!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλα, μην αγχωνεσαι για την Δεξιά εσυ. Εχεις δικο σου κομμα για να αγχωθεις.
Περιμενω μια απαντηση, τι θα ψηφισεις. Λοβερδο ή Ανδρουλακη?
Ξερω οτι μπλοκαρει ο εγκεφαλος σου για να απαντησεις αλλά προσπαθησε, ελαχιστοι εγκεφαλικοι νευρωνες χρειαζονται
Καλα μην βγαζεις την ουρα σου απεξω παλαιοπασοκος εισαι και εσυ...πρασινοφρουρος,,γεννημα θρεμα του σιμητη.
Βεβαια τωρα σε επιασαν οι ερωτες με την ενωση των δεξιων κεντρωων αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Εσυ θα μας πεις αν αναλαβει τη νδ σαμαρας η κανας καραμανλικος θα ψηφισεις νδ με κρυα καρδια???
Ναι ξεχασα θα αναλαβει ο μπακο μετα την προεδρια της νδ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εννέα μέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου ξεψύχησε στη μέση του δρόμου…

:priest:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γαμω τη νδ,σήμερα η διορισμενη επιτροπη αποφασισε τα θρομβοεμβολια να γινονται ανω των 60 ετων και οχι σε πιο μικρες ηλικίες.
Επισης ειπε οσοι εκαναν την πρωτη δοση δεν μπορουν να αλλαξουν τη 2η με αλλο εμβολιο με λιγα λογια αυτοι θα εξακολουθουν να κανουν θρομβοεμβολιο.
Διακρισεις μεχρι και στα εμβολια κστους πολιτες και στις ηλικιες.
Φτου σας παλιοφασισταρια,οταν λεςς κατω των 60 στοπ τα εμβολια σημαινει στοπ και οχι να γινονται διακρισεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
20χιλιαδες δωρεα σε β.μακεδονια και αλλα 20χιλιαρικα σε αλβανια μετα λεφτα των ελληνων φορολογουμενων,μπραβο στη φιλανθρωπη κυβερνηση που εχουμε...
Σπαταλη μεχρι και στα εμβολια...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Γαμω τη νδ,σήμερα η διορισμενη επιτροπη αποφασισε τα θρομβοεμβολια να γινονται ανω των 60 ετων και οχι σε πιο μικρες ηλικίες.

Δεν ξερουν τι τους γινεται τσυριζαιε

Πειραματα στα χαπατα κανουν οι νεοναζιστες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Ρε τρως και εσυ το σανο.οσοι εχουν κλισει 2η δοση δεν μπορουν να αλλαξουν εμβολιο ειναι καταδικασμενοι.
Η κυβερνηση κανει διακρισεις στους πολιτες
Εγώ, αλλά και όλους όσους γνωρίζω από τους παλιούς συμμαθητές (καμιά 20ριά άτομα) Άστρα κάναμε, και τις δύο δόσεις. Σε πόσο καιρό υπολογίζεις πως θα πεθάνουμε;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
οσοι εχουν κλισει 2η δοση δεν μπορουν να αλλαξουν εμβολιο ειναι καταδικασμενοι.
Η κυβερνηση κανει διακρισεις στους πολιτες
Ας προσεχαν τσυριζαιε

Η κυβερνηση -ποια κυβερνηση λεμε τωρα-πειραματα κανει στους πολιτες ,εντολες εκτελει

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εγώ, αλλά και όλους όσους γνωρίζω από τους παλιούς συμμαθητές (καμιά 20ριά άτομα) Άστρα κάναμε, και τις δύο δόσεις. Σε πόσο καιρό υπολογίζεις πως θα πεθάνουμε;
Μπροκολε με τον φοβο θα ζειτε με το χτικιο που σας τρυπησαν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
όχι, κανένας μας δεν φοβάται. Δώσε συγκεκριμένη ημερομηνία όμως. Ή γνωρίζεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι θα αποδειχτείς λάθος στο τέλος;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
όχι, κανένας μας δεν φοβάται. Δώσε συγκεκριμένη ημερομηνία όμως. Ή γνωρίζεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι θα αποδειχτείς λάθος στο τέλος;
Τύπε ο Τζωνης μου θυμιζει εκεινον που πεθανε 100 χρονων και εβαλε να γραψουν στην ταφοπλακα του "σας το ελεγα οτι δεν νιωθω καλα"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμεις θα ζουμε με το φοβο γιατι οι εξυπνοι ανθρωποι εχουν παντα αμφιβολιες.
Οι ηλιθιοι ομως, που δεν εχουν ποτέ αμφιβολιες, θα παραμεινουν ατρομητοι ακομη και ενω θα ειναι ανεμβολιαστοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ας προσεχαν τσυριζαιε

Η κυβερνηση -ποια κυβερνηση λεμε τωρα-πειραματα κανει στους πολιτες ,εντολες εκτελει
Οπως ολες οι κυβερνησεις του πλανητη υποθετω.

Αν δε διαβασει κανενας θα νομισει οτι εμβολιασμοι γινονται μονο στην Ελλαδα.

Αλλά ο κορυφαιος Τζωνης του μπου κομ εχει ανακαλυψει την παγκοσμια συνωμοσια, δεν καταφεραν να τον ξεγελασουν.

Θλιβερέ.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom