ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.747
- Πόντοι
- 456
Εμενα ρωτας?Εσεις γιατι δεν κανατε μεθ επι μπουχεσα σαμαρα και δρακουμελ??
Κάθε μία γενναία διπλασιάζονται ή τριπλασιάζονταιΕχεις πολλους λαθρο απο Ουγκαντα στην Ελλαδα?
Εγω στην χωρα τους βλεπω οτι μενουν και διπλασιαζονται ανα δεκαετια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι δεν τις φτιαξατε 20 χρονια στην κυβερνηση?
Καλα η μπαλα εφυγε απο την εξεδρα ξαναγυρισε και ξαναπηγε στην εξεδρα.Εμενα ρωτας?
Τον Τζωνη με τα πενταπλασια χρονια στην διακυβερνηση το διαστημα 1981-2004 γιατι δεν τον ρωτας?
Εκεινος εθεσε το θεμα.
Κι εσυ πεταχτηκες σαν την τσουτσου να συγκρινεις τα χρονια της ΝΔ.
Αει χεσε μας ρε τύπε.
Τρια πουλακια καθοντανΚαλα η μπαλα εφυγε απο την εξεδρα ξαναγυρισε και ξαναπηγε στην εξεδρα.
Σου ειπα το πασοκ αφησε εργο τουλαχιστον,εσεις αφησατε μονο καμμενη γη
Και παιζαν το πουλι τουςΤρια πουλακια καθονταν
o μπαρμπαγκεουλας τον πληρωνει κιολαςΟ Πακιστανος του διακορευει τη κωλαθρα
Ακόμα αναμένω την επιτροπή σοφών να αποφανθεί αν ο ιός μεταδίδεται και με το υπόκωφο κλάσιμο. Είμαι αναστατωμένος γιατί στην εργασία μου έχω κάτι συναδέλφους που όλο όσπρια τρώνε και τις αμολάνε κατά ριπάς.Κρυψου,ανεβαινω πανω να φταρνιστω στα μούτρα σου...
Πρασινε να δεις που θα σε αναγκασει ο κουλης να κανεις το εμβολιο τραγουδώντας ο ηλιος ο πρασινος...
Για τα διποδα ζωα τους χτικιομπολιασμενους και χτικιοψεκασμενους
Με ποιον να συνεργαστει ;;Πρασινε να δεις που θα σε αναγκασει ο κουλης να κανεις το εμβολιο τραγουδώντας ο ηλιος ο πρασινος...
Αν δεν βαλεται μυαλο εκει μεσα στο κιναλ να συνεργαστουμε ολα τα αριστερα κομματα να φυγει η δικτατορια του κουλη δεν γινεται τιποτα.
Εκει θα τον εχεις και θα σε εμβολιαζει καθε χρονο μεχρι να γινεις τζανκι.
Και ο συριζα τι ειναι ρε πασοκε?Με ποιον να συνεργαστει ;;
Το μονο κεντροαριστερο κομμα ειναι το πασοκ
Προμοτορα σκατα ειναι το κομμα σου η νδ σου...Σκατα ειστε και τα δύο....
ΝεοδεξιαΚαι ο συριζα τι ειναι ρε πασοκε?
10-14 μαλλον με νομικο ακαταλογιστο...Εσύ φιντανάκι μου σε ποιά ηλικιακή ομάδα ανήκεις;