Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οτι δηλωσεις εισαι. Παντα αυτο δεν ηταν το μοτο στην Ελλαδα;

Το καλυτερο ειναι που αν σκασει κανενα κανονι σε εργαζομενο καπου με πολυ κοσμο
ερχονται κυβερνητικοι ναυαγοι να τους μπατοναρουν ολους στην μυτη.
Επισης αν παρει πουλο-αδεια κανεις, γαμιουνται ολοι οι υπολοιποι.

Σημερα επινα καφε σε παγκακι και ηρθε μια να κατσει αλλα επειδη περιμενα κοσμο
φτερνιζομουν μουφα κι εφυγε. Οπως βολευεται κανεις.

:2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οτι δηλωσεις εισαι. Παντα αυτο δεν ηταν το μοτο στην Ελλαδα;
μολις απαντησα γιατι δεν συμφερει να δηλωσεις ψεματα αρνητικος
και αν δηλωσεις ψεματα θετικος παλι βγαινει η αληθεια μετα.

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Το καλυτερο ειναι που αν σκασει κανενα κανονι σε εργαζομενο καπου με πολυ κοσμο
ερχονται κυβερνητικοι ναυαγοι να τους μπατοναρουν ολους στην μυτη.
Επισης αν παρει πουλο-αδεια κανεις, γαμιουνται ολοι οι υπολοιποι.

Σημερα επινα καφε σε παγκακι και ηρθε μια να κατσει αλλα επειδη περιμενα κοσμο
φτερνιζομουν μουφα κι εφυγε. Οπως βολευεται κανεις.

Υπαρχει αντιστοιχη σκηνη στο ασανσερ εταιριας στην ταινια Ghost.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
δεν τον συμφερει να δηλωσει ψεματα αρνητικος γιατι ετσι χανει τζαμπα αδεια.
αν παλι δηλωσει ψεματα θετικος παλι επαληθευεται απο μοριακο τεστ σε δημοσια δομη δωρεαν ή σε ιδιωτικη επι πληρωμη.

οποτε δεν δηλωνει οτι να ναι.

Εγω δεν ειπα τι ισχυει αλλα το τι (θα) κανει ο κοσμος προκειμενου να μην στιγματιστει
συμφωνα με την γκλαβα του. Ασε που αρκετοι δεν κανουν ουτε τεστ και λενε ολα καλα
οποτε αν τους βουτηξουν, θα λενε "αχου, πω πω, δεν το εκανα σωστα".

Αλλα επειδη το εμποριο κανει κουμαντο, ποιος θα κατσει μεσα σε δουλεια
να τσεκαρει τους υπολοιπους ως ευθυνη η χασιμο χρονου; κανενας!

Ας φερουν κυβερνητικους. Α...ξεχασα! Αυτοι πληρωνονται!

:hi:

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
μολις απαντησα γιατι δεν συμφερει να δηλωσεις ψεματα αρνητικος
και αν δηλωσεις ψεματα θετικος παλι βγαινει η αληθεια μετα.
Υπαρχουν αναριθμητοι ανθρωποι εκει εξω που δεν ακολουθουν την οδο της λογικης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δηλαδη θα κανεις ενα εμβολιο που δεν ξερουν τις παρενεργειες
εχουν εμβολιαστει πανω απο 500 εκατομμυρια. ξερουν τις παρενεργειες περισσοτερο απο αλλα φαρμακα που τα εχουν παρει καποιες χιλιαδες
,που δεν εχει ευθυνη κανεις
αυτο συμβαινει ξες σε ολα τα εμβολια αλλα φανταζομαι τα εκανες παιδακι
,που συνεχιζεις να μεταδιδεις τον ιο,
οχι ΨΕΥΤΗ, αφου η πιθανοτητα να κολλησεις ειναι 10 φορες μικροτερη αντιστοιχα και η πιθανοτητα να κολλας αλλους ειναι αυτοματα 10 φορες μικροτερη, για την 1 στις 10 πιθανοτητες να κολλησεις ισχυει οτι φυσικα και θα το μεταδιδεις και προφανως αφου το περνας πιο ηπια θα το μεταδιδεις και λιγοτερο αφου δεν θα βηχεις και μαλλον θα εισαι ασυμπτωματικος. μα καλα δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις? χιλιες φορες τα εχουν πει.
που μπορει και μετα να νοσησεις απο τον ιο,
στα περισσοτερα εμβολια η επιτυχια ειναι κατω απο 100% παρολα αυτα τα εκανες ειπαμε
που δεν ξερουν ποσο διαρκει η ανοσια,
δηλαδη αν διαρκει 5 μηνες και οχι 2 χρονια δεν αξιζει να το κανουμε και ας πεθαινουν 5.000 καθε χρονο????
που δεν ξερουν αν θελει κ 3η δοση..
και που ειναι το κακο αν θελει και 3η και 4η , δεν ποναει τοσο και σωζει ζωες.
.....για μια ασθενεια που εχει πιθανοτητες 0.3% να σε σκοτωσει...
εμενα και εσενα ναι τους γονεις μας? δεν αξιζει να την περιορισουμε λοιπον για να μην πεθαινουν ουτε αυτοι οι 50 νεοι? και οι 5.000 ηλικιωμενοι? και το οριο ταχυτητας στον δρομο και τα φαναρια μονο 200 ζωες σωζουν το χρονο, να τα καταργησουμε?
.. Πολυ λογικο βεβαια....
ναι ειναι λογικο, εσυ δεν σκεφτεσαι λογικα να το κοιταξεις
Καθε πρωι πηγαινω με το παπακι Κορδελιο-Συκιες και εχω περισσοτερες πιθανοτητες να σκοτωθω......
εκει δεν την γλυτωνεις με ενα τσιμπηματακι το χρονο. αν με ΔΕΚΑ τσιμπηματακια το χρονο γλυτωνεις απο τα τροχαια δεν θα τσιμπιωσουν???? πας καλα?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Υπαρχει αντιστοιχη σκηνη στο ασανσερ εταιριας στην ταινια Ghost.

Αυτα οπως και πολλα αλλα κολπα προκειμενου να ανοιξουν οι δρομοι λογω βραδυτητας
οπως κυλαει η ζωη με τοσα εμποδια, δεν χρειαζονται ταινιες αλλα παρτολιαση.

Κατι απολυτα Ελληνικο.

Θα μου παρουν εμενα την θεση μου; ασε που ετσι προστατευω εμενα και τους γυρω μου!

Γελοιοι τυποι που καθυστερουν ολοκληρο λαο σε ψωνια και υποχρεωσεις με την μοντα
περι αποστασης και τοσοι ανα τοσα τετραγωνικα ενω απο την αλλη στα μεσα συγκοινωνιας
ολοι σαν σαρδελες.

:jerking:

Ισχυει οτι τελος τα διαδημοτικα εμποδια απο αυριο; (σιγα μην το τηρουσαμε αλλα λεμε τωρα)

κατι συζητιεται μαθαινω!

:dunno:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
δε ξερεις ποιοι κερδιζουν στην ελλαδα σοβαρα? ουτε ποιανων συμφεροντων ειναι οι μασκες και τα τεστ αυτα τα "δωρεαν" που θα τα πληρωσει το συστημα υγειας? ουτε λιστες πετσα? ουτε γαμαμε την εστιαση κρατωντας την κλειστη μη τυχων και κατσουν 4-4 στα τραπεζια αλλα ας ειναι 40-40 στα παρκα? με απογοητευεις...

θυμησε μου ποσα χρονια πηρε την ιλαρα να εξαφανιστει και καθε ασθενεια... ουτως η αλλως δε παιρναν στα σοβαρα την ανθρωπινη ζωη τοτε! ολοκληρη αμερικη βγηκε και παραδεχθηκε οτι εκανε πειραματα με ραδιενεργεια και ατομικες βομβες σε πληθυσμους χωρις τη γνωση και τη συγκαταθεση τους και εσυ μου λες εμπιστευσου τους "ειδικους" και το κρατος.... εμπιστευσου το εσυ.

10.000 στα 8 μυρια τρομερο πραγμα! και μη πεις οτι θα ηταν περισσοτεροι αν ηταν ελευθερα τα πραγματα. εγω λεω θα ηταν λιγοτεροι. το οτι μειναμε εμεις και εμεις στο καταχειμωνο αναγκαζοντας τον καθενα να παραβιαζει τα μετρα και να πηγαινει στο σπιτι του αλλου και να κατσικωνεται ειναι που οδηγησε στην οποια διασπορα μιας και αν εχεις τον καθενα 2-3 ωρες σπιτι σου σε οποια αποσταση και με οποια μασκα ειναι λογικο οτι θα στον μολυνει τον αερα...

επισης ο περιορισμος κυκλοφοριας που αντι να σου δινει ανεση χρονου κινησης δημιουργουσε συνωστισμο μιας και επρεπε να τρεξεις να προλαβεις μαζι με ολους τους αλλους για να κανεις αυτο που θες.

μπορεις να αγνοεις οτι δε μπορεις να απαντας. εγω ειχα συνταχτει με τις αποψεις ιωαννιδη προτου βγει στη δημοσιοτητα....

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. οι υπολοιποι εξω και να δουλευουν οπως γουσταρουν (με μασκες και αντισηπτικα προφανως) οχι λουκετα ουτε μαντρωματα και οχι προσληψεις σε σωματα ασφαλειας και υπουργεια αντι για νοσοκομεια σε καιρο πανδημιας... στην τελικη ας τους παιρναν με 8μηνα για να αποκτουσαν εμπειρια.. αλλα αυτοι ειστε.
Αλ6 εσύ;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εδώ μας λέει ότι είναι 45-50 χρονών... λες και θα πάθει τίποτα να ουμε αν πει π.χ 47 ή 48...
Μόνο σε γυναίκα έχω ακούσει τέτοια απαντηση...
Εμμ είμαι 21 -23 Μου είχε πει μια...
Ακομα εχω τις αμφιβολιες μου μην κρυβεται γυναικα στο προφιλ του ενα μελος παλια μοθ το ειχε σφυριξει.
Τετοιο γαμιολακι σαν τον προμοτορα σε αρσενικο ειδος δεν πρεπει να υπαρχει.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.751
Πόντοι
1.756
Νταξ μην ακουτε εμας τους ψεκασμενους....
Οριστε ...... Νομπελιστας ιολογος (2008)..... ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ....

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.312
Πόντοι
1.446
εχουν εμβολιαστει πανω απο 500 εκατομμυρια. ξερουν τις παρενεργειες περισσοτερο απο αλλα φαρμακα που τα εχουν παρει καποιες χιλιαδες

αυτο συμβαινει ξες σε ολα τα εμβολια αλλα φανταζομαι τα εκανες παιδακι

οχι ΨΕΥΤΗ, αφου η πιθανοτητα να κολλησεις ειναι 10 φορες μικροτερη αντιστοιχα και η πιθανοτητα να κολλας αλλους ειναι αυτοματα 10 φορες μικροτερη, για την 1 στις 10 πιθανοτητες να κολλησεις ισχυει οτι φυσικα και θα το μεταδιδεις και προφανως αφου το περνας πιο ηπια θα το μεταδιδεις και λιγοτερο αφου δεν θα βηχεις και μαλλον θα εισαι ασυμπτωματικος. μα καλα δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις? χιλιες φορες τα εχουν πει.

στα περισσοτερα εμβολια η επιτυχια ειναι κατω απο 100% παρολα αυτα τα εκανες ειπαμε

δηλαδη αν διαρκει 5 μηνες και οχι 2 χρονια δεν αξιζει να το κανουμε και ας πεθαινουν 5.000 καθε χρονο????

και που ειναι το κακο αν θελει και 3η και 4η , δεν ποναει τοσο και σωζει ζωες.

εμενα και εσενα ναι τους γονεις μας? δεν αξιζει να την περιορισουμε λοιπον για να μην πεθαινουν ουτε αυτοι οι 50 νεοι? και οι 5.000 ηλικιωμενοι? και το οριο ταχυτητας στον δρομο και τα φαναρια μονο 200 ζωες σωζουν το χρονο, να τα καταργησουμε?

ναι ειναι λογικο, εσυ δεν σκεφτεσαι λογικα να το κοιταξεις

εκει δεν την γλυτωνεις με ενα τσιμπηματακι το χρονο. αν με ΔΕΚΑ τσιμπηματακια το χρονο γλυτωνεις απο τα τροχαια δεν θα τσιμπιωσουν???? πας καλα?
Έριξες πετσόκομμα εύγε

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
θελω σπουτνικ. εχω πολλους γνωστους ολων των ηλικιων στην ρωσια κ δεν εχει υπαρχει κανενα προβλημα κ καμια παρενεργεια. με τα διαθεσιμα εδω υπαρχουν πολλα προβλημα. το ψαχνω με κονε μπας κ το κανω στην ρωσσια. αν οχι αναγκαστικα θα το κανω ελλαδα κ επειδη ειμαι τις ομαδασ 40-44 μας ετυχε ασρα ζενεκα
Πήγαινε Σερβία, το κάνεις ελεύθερα (Sputnik).
Ακούγεται για 98% αποτελεσματικότητα και επισήμως η Μέρκελ παράγγειλε κάτι εκατομμύρια δόσεις.

Πριν παραγγείλει, το κρατίδιο της Βαυαρίας έχει ήδη εμβολιάσει μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανούς κατοίκους.

Το μόνο που ακούγεται για το Sputnik (θάφτηκε μαλακιωδώς από την ΕΕ) είναι τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στην Ρωσία αλλά και για αυτό υπάρχει απάντηση.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.312
Πόντοι
1.446
Πήγαινε Σερβία, το κάνεις ελεύθερα (Sputnik).
Ακούγεται για 98% αποτελεσματικότητα και επισήμως η Μέρκελ παράγγειλε κάτι εκατομμύρια δόσεις.

Πριν παραγγείλει, το κρατίδιο της Βαυαρίας έχει ήδη εμβολιάσει μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανούς κατοίκους.

Το μόνο που ακούγεται για το Sputnik (θάφτηκε μαλακιωδώς από την ΕΕ) είναι τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στην Ρωσία αλλά και για αυτό υπάρχει απάντηση.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.312
Πόντοι
1.446
ενδιαφέρων άρθρο, αλλά από Βραζιλία .. (εγώ Pfizer έκανα, απλά απάντησα στον ενδιαφερόμενο συναγωνιστή)
Ναι ρε δεν σε κατηγορω για κατι επ ουδενι απλως το ειδα και εγω σημερα και γενικα δεν πολυ εχω εμπιστοσυνη στους Ρωσους και φυλαω τα νοτα μου

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Ναι ρε δεν σε κατηγορω για κατι επ ουδενι απλως το ειδα και εγω σημερα και γενικα δεν πολυ εχω εμπιστοσυνη στους Ρωσους και φυλαω τα νοτα μου
το κατάλαβα μαν, απλά υπάρχει η υποψία για ελλιπή στοιχεία από τους Ρώσους. Όμως φίλοι γιατροί που ζουν σε 2-3 "προηγμένες χώρες" έχουν πολύ θετικό feedback (ειδικά ένας είναι φοβερά αντιΡώσσος).

Τι να πω .. Η ιστορία θα δείξει.. Πάντως φίλοι μου Σέρβοι, δεν είχαν παρενέργειες ή άλλα προβλήματα. Και το έκαναν Φλεβάρη.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μάγκες προσωπικά πιστεύω σε έναν άλλου τύπου εμβολιασμό.

Συνημμένα

• IMG-20210412-WA0004.jpg
    IMG-20210412-WA0004.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 73

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Βέβαια όταν προβληματίζομαι πιο εμβόλιο να διαλέξω, τελικά βαράω και τα δυο για ...λόγους ασφαλείας

Συνημμένα

• IMG-20210410-WA0000.jpg
    IMG-20210410-WA0000.jpg
    153,3 KB · Εμφανίσεις: 62

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom