Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
bourdelozeneca
Respect για την υπογραφή σου.ένας γνωστός του πατέρα μου υγιέστατος έκανε το ζενεκα, μετά από μια εβδομάδα έπαθε ανακοπή καμμία σχέση το εμβόλιο με την ανακοπή είπαν η γιατροί.
δεν ειναι τυχαια τα πρωκτικα τεστ μυστη μου! ξεραν τι καναν οι γιατροι... τωρα σε περιπτωση μερεντας δε ξερω παραπανωΘα το δοκιμασω. Αν η αλλη δεν δινει κωλο θα της πω ειναι για εξασφαλιση ανοσιας.
Αξιζει το ρισκο για τη δημοσια υγειαδεν ειναι τυχαια τα πρωκτικα τεστ μυστη μου! ξεραν τι καναν οι γιατροι... τωρα σε περιπτωση μερεντας δε ξερω παραπανω
τι λες ρε ?Ολα τα ιδιο ειναι γαμωεμβολια.
Οι κατω τον 40 και υγιεις ας μην το ακνουν δεν διατρεχουν κινδυνο.
Οι ανω των 40 πρέπει γιατι ο κοβιντ ειναι πιο επικίνδυνος.
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
Πρόεδρε εσυ είσαι ;;;Τύποι ποιο εμβόλιο πιστεύετε είναι καλύτερο για μπουρδελιαρη?
οι θανατοι απο αναπνευστικα αιτια (πνευμονιες) εχουν αυξηθει κατα 5.000 παρολα τα μετρα και την μειωση στην γριπη και αλλες πνευμονιες. αυτα προφανως ειναι λογω της καινουριας ασθενειας.Οι συνολική θάνατοι είναι ίδιοι με τα προηγούμενα έτη.
Που είναι η πανδημία;
Δε θα πρεπε να αυξηθούν οι θάνατοι αν έχουμε πανδημία;
και οι θανατοι απο μουσικη στην εστιαση ποσοι ειναι γιατρε?οι θανατοι απο αναπνευστικα αιτια (πνευμονιες) εχουν αυξηθει κατα 5.000 παρολα τα μετρα και την μειωση στην γριπη και αλλες πνευμονιες. αυτα προφανως ειναι λογω της καινουριας ασθενειας.
θανατοι απο τροχαια κλπ ατυχηματα και εγκληματικοτητα προφανως εχουν μειωθει λογω των περιορισμων,
εγω βρηκα περσι +4.000 θανατους τελικα (σε σχεση με τον μεσο ορο των τελευταιων ετων) οποτε ακομη και με την μικρη μειωση σε ατυχηματα κλπ οι πνευμονιες του κορονοιου υπερτερουν.
"σε σχέση με το μέσο όρο της πενταετίας 2015 – 2019 (102.341), παρουσιάζουν αύξηση κατά 3.981 θανάτους"
https://www.capital.gr/oikonomia/35...stin-ellada-stis-protes-44-ebdomades-tou-2020
γιατι λες ΨΕΜΑΤΑ?
+- 3000 δεν είναι τίποτα βλάκα αγράμματεοι θανατοι απο αναπνευστικα αιτια (πνευμονιες) εχουν αυξηθει κατα 5.000 παρολα τα μετρα και την μειωση στην γριπη και αλλες πνευμονιες. αυτα προφανως ειναι λογω της καινουριας ασθενειας.
θανατοι απο τροχαια κλπ ατυχηματα και εγκληματικοτητα προφανως εχουν μειωθει λογω των περιορισμων,
εγω βρηκα περσι +4.000 θανατους τελικα (σε σχεση με τον μεσο ορο των τελευταιων ετων) οποτε ακομη και με την μικρη μειωση σε ατυχηματα κλπ οι πνευμονιες του κορονοιου υπερτερουν.
"σε σχέση με το μέσο όρο της πενταετίας 2015 – 2019 (102.341), παρουσιάζουν αύξηση κατά 3.981 θανάτους"
https://www.capital.gr/oikonomia/35...stin-ellada-stis-protes-44-ebdomades-tou-2020
γιατι λες ΨΕΜΑΤΑ?
γιατι μονο με πανδημιες γινεται?+- 3000 δεν είναι τίποτα
Το 17 τι είχαμε πανδημία και αυήθηκε κατά 6 χιλιάδες;
Και το 19 τι είχαμε πανδημία;
Το 15 κι άλλη πανδημία.
Δηλαδή εσένα σου φαίνεται λογικό να έχουμε πανδημία, κλειστά όλα, παγκόσμια κρίση, τέλος του κόσμου και οι θάνατοι απλά να κυμαίνονται σε λογικά επίπεδα ισάξια με έξαρση γρίπης;γιατι μονο με πανδημιες γινεται?
εχεις ψαξει καθε χρονια ποια ηταν τα αιτια?
την μια χρονια μπορει να ηταν εξαρση γριπης.
την αλλη περισσοτερα δυστυχηματα.
την αλλη εγκληματικοτητα.
ε περσι ηταν απο τον κορονοιο τουλαχιστον 5.000 παραπανω νεκροι, τι να κανουμε να σου λεμε οκ οπως τα λες ηταν επειδη δεν σ αρεσει?
+4.000 νεκροι απο τον μεσο ορο, +5.000 απο πνευμονιες , μειωση των αλλων πνευμονιων λογω μετρων , αρα οι περιπου 7.000 του κορονοιου το κανανε αυτο, αν επικαλεισαι καρκινους ή καρδιακα ή πολεμο βρες τα στοιχεια και δειξ τα μας, ειμαστε καλοπροαιρετοι