Νέα

Ποιο ειναι το μεγαλυτερο κασκαντεριλικι που εχετε κανει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα digenis87
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
..ειτε για γκομενα σας,ειτε για πουτανα η για ο,τιδηποτε αλλο?Αξιζε η οχι τον κοπο?Υπηρξαν μετεπειτα θετικες/αρνητικες συνεπειες?

20χρ και μολις ειχα απολυθει απο σταρο σηκωθηκα κ πηγα Κομοτηνη για μια γκομενα που ειχα γνωρισει λιγο χρονικο διαστημα πριν μπω φανταρος.Ηταν ωραιο μουνακι κ σαν χαρακτηρας εδειχνε και ειναι οκ.Τεσπα δωστου ο δικος σου τραινο κ τσαφα τσουφα παω εκει και τι να δω?Η γκομενα ειχε παρει 15-20κιλα κ ειχε γινει φακλανα...Πω ρε μλακ λεω την κατσαμε την βαρκα,πρεπει να την κανω με ελαφρα.Αυτη ηταν φοιτητρια εκει οποτε ειχα μερος να μεινω,ελα ντε που ηθελε να κυκλοφορουμε κιολας μαζι κ με τις παρεες της...Για να μην τα πολυλογω,πηγα που πηγα τσακ εκει απανω,εφαγα ταλαιπωρια λεω δεν γαμιεται να της ριξω εναν...Αρχιζω τα σχετικα κ παω να εισελθω αλλα αντιμετωπισα δυσκολια...Τι σκατα λεω εχεις καιρο να γαμηθεις?Κ μενω μλκας:"οχι σε περιμενα,θα εισαι ο πρωτος μου"...Σκαλωνω γιατι το πραγμα εδειχνει να μην εχει μελλον κ αυτη θα πληγωνοταν,χωρια που μια αλλη παρθενα που ειχα εγκενιασει μετα με επριζε για κανα 2-3χρονια...Σημειωτεον η κοπελα δεν εκανε ουτε πιπα,ουτε φυσικα εδινε κουλουρι...Ευτχως μου επεσε πανω στον διαλογο της στθγμης κ λεω αστο για αυριο να το ετοιμασουμε πιο ρομαντικα(τι μλκια να ελεγα να το αποφυγω)...Ε με την αυριο μπηκα στο πρωτο τραινο κ τιγκανα....Αλλαξα κ τηλ κ ουτε ξερω τι και πως κανει...Καφριλα η μλκια μου δεν ξερω...Ακουω τα δικα σας φιλοι συναγωνισται  :)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
..ειτε για γκομενα σας,ειτε για πουτανα η για ο,τιδηποτε αλλο?Αξιζε η οχι τον κοπο?Υπηρξαν μετεπειτα θετικες/αρνητικες συνεπειες?

20χρ και μολις ειχα απολυθει απο σταρο σηκωθηκα κ πηγα Κομοτηνη για μια γκομενα που ειχα γνωρισει λιγο χρονικο διαστημα πριν μπω φανταρος.Ηταν ωραιο μουνακι κ σαν χαρακτηρας εδειχνε και ειναι οκ.Τεσπα δωστου ο δικος σου τραινο κ τσαφα τσουφα παω εκει και τι να δω?Η γκομενα ειχε παρει 15-20κιλα κ ειχε γινει φακλανα...Πω ρε μλακ λεω την κατσαμε την βαρκα,πρεπει να την κανω με ελαφρα.Αυτη ηταν φοιτητρια εκει οποτε ειχα μερος να μεινω,ελα ντε που ηθελε να κυκλοφορουμε κιολας μαζι κ με τις παρεες της...Για να μην τα πολυλογω,πηγα που πηγα τσακ εκει απανω,εφαγα ταλαιπωρια λεω δεν γαμιεται να της ριξω εναν...Αρχιζω τα σχετικα κ παω να εισελθω αλλα αντιμετωπισα δυσκολια...Τι σκατα λεω εχεις καιρο να γαμηθεις?Κ μενω μλκας:"οχι σε περιμενα,θα εισαι ο πρωτος μου"...Σκαλωνω γιατι το πραγμα εδειχνει να μην εχει μελλον κ αυτη θα πληγωνοταν,χωρια που μια αλλη παρθενα που ειχα εγκενιασει μετα με επριζε για κανα 2-3χρονια...Σημειωτεον η κοπελα δεν εκανε ουτε πιπα,ουτε φυσικα εδινε κουλουρι...Ευτχως μου επεσε πανω στον διαλογο της στθγμης κ λεω αστο για αυριο να το ετοιμασουμε πιο ρομαντικα(τι μλκια να ελεγα να το αποφυγω)...Ε με την αυριο μπηκα στο πρωτο τραινο κ τιγκανα....Αλλαξα κ τηλ κ ουτε ξερω τι και πως κανει...Καφριλα η μλκια μου δεν ξερω...Ακουω τα δικα σας φιλοι συναγωνισται  :)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
έχω πάει με τη νανά από καλύμνου :rockon: :rockon: :rockon:

asemasre

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
0
οταν δουλευα σε μια ντισκο μου ετυχε το αναποδο, ειχα γνωρισει μια αγγλοκυπρια ωραιο πρωσοπο αλλα γεματουλα,εγω ασφαλως ασχοληθηκα με αλλη .
μετα απο 1 χρονο στον ιδιο χωρο προσεξα μια γκομενα κορμαρα με γνωστη φυσιογνωμια..αυτη ηταν..

OP
OP
D

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
οταν δουλευα σε μια ντισκο μου ετυχε το αναποδο, ειχα γνωρισει μια αγγλοκυπρια ωραιο πρωσοπο αλλα γεματουλα,εγω ασφαλως ασχοληθηκα με αλλη .
μετα απο 1 χρονο στον ιδιο χωρο προσεξα μια γκομενα κορμαρα με γνωστη φυσιογνωμια..αυτη ηταν..

Το παθα φετο αυτο...Τα ειχα μια γκομενα κ μετα απο 3-4χρ σε ενα κλαμπ ειδα μια να με καρφωνει,σαν κομαντο παω κ οσο πλησιαζα καταβαλα πως ηταν η συγκεκριμενη...Ειχε γινει απιστευτο μουνι....

Επισκέπτης

κυριος και μπραβο  ;)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
πριν 6 χρονια σαν παιδι και εγω ειχα φτιαξει hi5 να δω τι λεει. γνωρισα μια τυπισσα που στις φωτο φαινοταν μεγαλη καυλα, μιλουσαμε καιρο γουσταραμε και οι δυο, οσπου κανονισαμε να βγουμε.. ηταν απο τα μεγαλυτερα μπαζα που εχω δει, 1,50 υψος στραβοχυμενη και το προσωπο ακομα σκατα. ακομα δεν ξερω τι εκανε στις φωτο και φαινοταν ετσι. οταν μιλουε για να την ακουσω επρεπε να σκυβω :headbang: :headbang:
το κακο ηταν πως ειχαμε διαφορα πριν βρεθουμε και μου ορμηξε με τη μια. ημουν σε δημοσιο χωρο και δεν ηξερα πως να τη στειλω ευγενικα, ετσι υπεκυψα :headbang: την επομενη εκλεισα το κινητο για μια βδομαδα

περιττο να πω οτι απο τοτε δεν εχω ουτε hi5 ουτε facebook κλπ κλπ.του διαολου πραγματα :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πριν 6 χρονια σαν παιδι και εγω ειχα φτιαξει hi5 να δω τι λεει. γνωρισα μια τυπισσα που στις φωτο φαινοταν μεγαλη καυλα, μιλουσαμε καιρο γουσταραμε και οι δυο, οσπου κανονισαμε να βγουμε.. ηταν απο τα μεγαλυτερα μπαζα που εχω δει, 1,50 υψος στραβοχυμενη και το προσωπο ακομα σκατα. ακομα δεν ξερω τι εκανε στις φωτο και φαινοταν ετσι. οταν μιλουε για να την ακουσω επρεπε να σκυβω :headbang: :headbang:
το κακο ηταν πως ειχαμε διαφορα πριν βρεθουμε και μου ορμηξε με τη μια. ημουν σε δημοσιο χωρο και δεν ηξερα πως να τη στειλω ευγενικα, ετσι υπεκυψα :headbang: την επομενη εκλεισα το κινητο για μια βδομαδα

περιττο να πω οτι απο τοτε δεν εχω ουτε hi5 ουτε facebook κλπ κλπ.του διαολου πραγματα :grin: :grin:

αυτες τις μαλακιες κανετε... επειδη απλα δεν θελετε να κανετε
ενα καμακι της προκοπης απεξω και ψαχνετε την ευκολια σας απο το
κωλο ιντερνετ και την πατάτε .

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
αυτες τις μαλακιες κανετε... επειδη απλα δεν θελετε να κανετε
ενα καμακι της προκοπης απεξω και ψαχνετε την ευκολια σας απο το
κωλο ιντερνετ και την πατάτε .

οχι καμια σχεση.ενα νεανικο λαθος ηταν :2funny: :2funny:

asemasre

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
0
απο το φατσοβιβλιο βρηκα και εγω μια ετσι ψηλα ωραι κορμι αλλα φατσα μπαζο και το χειροτερο πολυ πολυ πολυλογου

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Προτιμώ κάποιον με συναισθηματική επιπέδωση, που γαμάει απο τα 18 μόνο πουτάνες, που δεν έχει γνωρίσει τον έρωτα κλπ αλλά είναι αξιοπρεπής στη συμπεριφορά του.

Το να μιλάμε για τις γυναίκες μονίμως απαξιωτικά και να τις έχουμε ΜΟΝΟ για σεξ, και εκει επίσης να τις αντιμετωπίζουμε του πεταματου...δε βλέπω που τονώνεται ο εγωισμός και η αυτοπεποίθηση κάποιου.

Οταν έχεις μια κοπέλα που δεν έχει κάνει σεξ και είναι η  πρωτη φορά, πρέπει να έχεις λιγο τακτ, όσο καφρος και αν είσαι.
Με λυπη διάβασα το αρχικο ποστ.

Φυσικά έχω διαβάσει και άλλα εδω.
Αλλά ποτε δεν αμφέβαλλα για το επίπεδο ήθους της πλειοψηφίας των μελών του site..

Επισκέπτης
Προτιμώ κάποιον με συναισθηματική επιπέδωση, που γαμάει απο τα 18 μόνο πουτάνες, που δεν έχει γνωρίσει τον έρωτα κλπ αλλά είναι αξιοπρεπής στη συμπεριφορά του.

Το να μιλάμε για τις γυναίκες μονίμως απαξιωτικά και να τις έχουμε ΜΟΝΟ για σεξ, και εκει επίσης να τις αντιμετωπίζουμε του πεταματου...δε βλέπω που τονώνεται ο εγωισμός και η αυτοπεποίθηση κάποιου.

Οταν έχεις μια κοπέλα που δεν έχει κάνει σεξ και είναι η  πρωτη φορά, πρέπει να έχεις λιγο τακτ, όσο καφρος και αν είσαι.

Αλλά ποτε δεν αμφέβαλλα για το επίπεδο ήθους της πλειοψηφίας των μελών του site..

θα σταθώ στη τελευταία σου τοποθέτηση περί επίπεδου και ήθους.εσυ που πιστεύεις οτι έχεις επίπεδο και ήθος οταν μπαίνεις γράφεις και συζητάς εδω μέσα δυο πράγματα μπορουν να συμβαινουν.η εισαι μαζοχας η άπλα είσαι του ίδιου επίπεδου και άπλα δεν μπορείς να το παραδεχτείς.επίσης υπάρχει και μια τρίτη εξήγηση που θα τη θεωρήσεις οτι βγάζω κάποια εμπάθεια αλλα αν οι απόψεις σου ειναι σαν τις ερωτκες σου προτιμήσεις τότε πραγματικά μάλλον εισαι διχασμένη προσωπικότητα και δεν ξέρεις τη θες.

Επισκέπτης

επειδη λοιπον ειχε τακτ και δεν ηθελε να πληγωσει την κοπελα απεφυγε τη φαση και εφυγε που ειναι το κακο?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εχω δωσει πιπα στην τρελη στην λιοσιων στο σαλονι και εχω πηδηξει επισης την νυφη!!!

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

εγώ πάλι με καμια λυπη
ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του
το κοριτσακι διαλεξε αυτον για να ειναι ή να μην ειναι οπως θεωρουν καποιοι ο πρωτος της
ας εκανε συνετοτερες επιλογες
δεν ειναι δα οτι ο εν λογω κυριος ηταν ο τελευταιος ανδρας στον κοσμο.
τοτε ναι θα την λυπομουν.
περισσοτερο λυπηθηκα τον κυριο που εκανε τοσα χλμ για ενα πηδημα και δεν του βγηκε κιολας
κριμα...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

δικε μου σε χαμηλοκωλα επεσες;σιγουρα θα φοραγε κυλοτα με τακουνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom