Νέα

Ποιο ειναι το μεγαλυτερο κασκαντεριλικι που εχετε κανει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα digenis87
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επίσης μάλλον έχουμε διαφορετική  κατανόηση του όρου "φτύσιμο" . Όπως και να'χει την απόμακρη συμπεριφορά (αυτό εννοώ  φτύσιμο που εγώ προσωπικά γουστάρω - ίσως άλλες να γουστάρουν αγαπούληδες ξερωγώ) την έχει κάποιος εκ φύσεως.  Όσοι προσπαθούν να την μιμηθούν απλά γελοιοποιούνται. 

Όπως το θέτεις ΟΚ.

Και μάλιστα μπορώ να αναφέρω περιπτώσεις που το γούσταραν αλλά και άλλες που δεν το γούσταραν καθώς αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά μου. Είμαι φύσει απόμακρος.

Λοιπόν, κάποιες τις χαλάρωνε και έδενε το γλυκό και στην πορεία εβγαινε ότι ήθελαν λίγο αυτή τη συμπεριφορά ως ένδειξη ότι δεν είμαι λιγούρης κτλ.

Κάποιες όμως το έπαιρναν ως μη ένδειξη ενδιαφέροντος και προχωρούσαν παραπέρα. Στην πραγματικότητα μπορεί να ήταν απλά ένδειξη ότι δεν θέλω πολλά-πολλά (σχέση).

Όταν ερωτευτώ είναι άλλη η συμπεριφορά φυσικά. Εκεί βγαίνουν άλλα κόλπα και όπλα από τη φαρέτρα...

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όπως το θέτεις ΟΚ.

Και μάλιστα μπορώ να αναφέρω περιπτώσεις που το γούσταραν αλλά και άλλες που δεν το γούσταραν καθώς αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά μου. Είμαι φύσει απόμακρος.

Λοιπόν, κάποιες τις χαλάρωνε και έδενε το γλυκό και στην πορεία εβγαινε ότι ήθελαν λίγο αυτή τη συμπεριφορά ως ένδειξη ότι δεν είμαι λιγούρης κτλ.

Κάποιες όμως το έπαιρναν ως μη ένδειξη ενδιαφέροντος και προχωρούσαν παραπέρα. Στην πραγματικότητα μπορεί να ήταν απλά ένδειξη ότι δεν θέλω πολλά-πολλά (σχέση).

Όταν ερωτευτώ είναι άλλη η συμπεριφορά φυσικά. Εκεί βγαίνουν άλλα κόλπα και όπλα από τη φαρέτρα...

Μην μπερδεύεις την απόμακρη συμπεριφορά με την αδιαφορία.

Κατά τ'αλλα keep up the good work!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom