Πριν απο καμποσα χρονια, οταν ημουν ακομα φοιτητης, μια μερα στη δουλεια μας εφερε μια κοπελα γλυκα για τη γιορτη της. Ηταν μικρα στο μεγεθος σαν μπουκιτσες και περιειχαν αμυγδαλα και καρυδια. Αν και δεν ειμαι και πολυ των γλυκων, αυτα μου αρεσαν και λογω κι οτι τρωγονταν ευκολα τσακισα καμια 20αρια!! Μετα απο τοσα που εφαγα με επιασαν κατι καυλες που δεν περιγραφονται, τετοιο πραγμα μονο οταν ημουν 15 χρονων και οταν αργοτερα πηγα στρατο μετα την τελετη ορκομωσιας.
Τελος παντων, οτι θηλυκο κυκλοφορουσε στο χωρο μου ερχοταν να το σουβλισω
. Δουλευε και μια κοπελα μαζι μου, λιγο χοντρουλα, λιγο ασχημουλα
η οποια γενικοτερα μου την ψιλο (χοντρο) επεφτε. Για να μην τα πολυλογω με τετοιο πανικο που ειχα παθει την πιανω και της λεω να την παω για ενα ποτο μετα τη δουλεια. Ολα καλα, ολα ωραια, με το που καθομαστε για το ποτακι της κανω δυναμικο μπασιμο και την αρχιζω με τη μια στα χουφτωματα... η γκομενα εμεινε μαλακας, αλλο που δεν ηθελε βεβαια κι αυτη
. Με τα πολλα, και αφου εμενα οι καυλες ειχαν χτυπησει κοκκινο (γαμημενα καρυδια
) της λεω να συνεχισουμε σπιτι της. Η γκομενα με κοιταει καλα καλα, και μου λεει φυγαμε
.
Τυποι μου μιλαμε στο σπιτι εγινε μαχη
. Τετοιο γαμησι δεν εχω ξαναριξει, με τετοια μανια και ορμη, αφου την επομενη μερα με πονουσε ο πουτσος μου :S . Βεβαια οταν καταλαβα τι εκανα εφαγα μια ψιλοφρικη, διοτι η συγκεκριμενη ηταν και συμφοιτητρια φιλων και δεν ηταν μονο το οτι λογω εμφανισης της δε θα αισθανομουν και πολυ περηφανος για αυτο που εκανα αν μαθευοταν αλλα φοβομουν και μη μου γινει στενος κορσες.