Νέα

Ποιο ειναι το μεγαλυτερο κασκαντεριλικι που εχετε κανει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα digenis87
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Eκανες τόσα χιλιόμετρα για να γαμήσεις.
Δεν είχες καταλάβει ως ώφειλες από την πρώτη στιγμή, ότι η κοπέλλα είναι παρθένα.
Νομίζεις ότι μία γυναίκα πού γαμιέται με κάποιον δένεται συναισθηματικά μαζί του και
-κούνια πού σε κούναγε-πληγώνεται αν δεν υπάρχει συνέχεια στη σχέση.
Για τούς παραπάνω λόγους είσαι και κάφρος και μαλάκας και πολλά άλλα.

Πως να το καταλάβει δλδ και από που;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Πριν απο καμποσα χρονια, οταν ημουν ακομα φοιτητης, μια μερα στη δουλεια μας εφερε μια κοπελα γλυκα για τη γιορτη της. Ηταν μικρα στο μεγεθος σαν μπουκιτσες και περιειχαν αμυγδαλα και καρυδια. Αν και δεν ειμαι και πολυ των γλυκων, αυτα μου αρεσαν και λογω κι οτι τρωγονταν ευκολα τσακισα καμια 20αρια!! Μετα απο τοσα που εφαγα με επιασαν κατι καυλες που δεν περιγραφονται, τετοιο πραγμα μονο οταν ημουν 15 χρονων και οταν αργοτερα πηγα στρατο μετα την τελετη ορκομωσιας.

Τελος παντων, οτι θηλυκο κυκλοφορουσε στο χωρο μου ερχοταν να το σουβλισω  :zfuck: . Δουλευε και μια κοπελα μαζι μου, λιγο χοντρουλα, λιγο ασχημουλα  :rolleyes:  η οποια γενικοτερα μου την ψιλο (χοντρο) επεφτε. Για να μην τα πολυλογω με τετοιο πανικο που ειχα παθει την πιανω και της λεω να την παω για ενα ποτο μετα τη δουλεια. Ολα καλα, ολα ωραια, με το που καθομαστε για το ποτακι της κανω δυναμικο μπασιμο και την αρχιζω με τη μια στα χουφτωματα... η γκομενα εμεινε μαλακας, αλλο που δεν ηθελε βεβαια κι αυτη  :grin: . Με τα πολλα, και αφου εμενα οι καυλες ειχαν χτυπησει κοκκινο (γαμημενα καρυδια  :tickedoff: ) της λεω να συνεχισουμε σπιτι της. Η γκομενα με κοιταει καλα καλα, και μου λεει φυγαμε  :tits2: .

Τυποι μου μιλαμε στο σπιτι εγινε μαχη  :knockinb:  :fuck1:  :pipa1: . Τετοιο γαμησι δεν εχω ξαναριξει, με τετοια μανια και ορμη, αφου την επομενη μερα με πονουσε ο πουτσος μου  :S . Βεβαια οταν καταλαβα τι εκανα εφαγα μια ψιλοφρικη, διοτι η συγκεκριμενη ηταν και συμφοιτητρια φιλων και δεν ηταν μονο το οτι λογω εμφανισης της δε θα αισθανομουν και πολυ περηφανος για αυτο που εκανα αν μαθευοταν αλλα φοβομουν και μη μου γινει στενος κορσες.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Πριν απο καμποσα χρονια, οταν ημουν ακομα φοιτητης, μια μερα στη δουλεια μας εφερε μια κοπελα γλυκα για τη γιορτη της. Ηταν μικρα στο μεγεθος σαν μπουκιτσες και περιειχαν αμυγδαλα και καρυδια. Αν και δεν ειμαι και πολυ των γλυκων, αυτα μου αρεσαν και λογω κι οτι τρωγονταν ευκολα τσακισα καμια 20αρια!! Μετα απο τοσα που εφαγα με επιασαν κατι καυλες που δεν περιγραφονται, τετοιο πραγμα μονο οταν ημουν 15 χρονων και οταν αργοτερα πηγα στρατο μετα την τελετη ορκομωσιας.

Τελος παντων, οτι θηλυκο κυκλοφορουσε στο χωρο μου ερχοταν να το σουβλισω  :zfuck: . Δουλευε και μια κοπελα μαζι μου, λιγο χοντρουλα, λιγο ασχημουλα  :rolleyes:  η οποια γενικοτερα μου την ψιλο (χοντρο) επεφτε. Για να μην τα πολυλογω με τετοιο πανικο που ειχα παθει την πιανω και της λεω να την παω για ενα ποτο μετα τη δουλεια. Ολα καλα, ολα ωραια, με το που καθομαστε για το ποτακι της κανω δυναμικο μπασιμο και την αρχιζω με τη μια στα χουφτωματα... η γκομενα εμεινε μαλακας, αλλο που δεν ηθελε βεβαια κι αυτη  :grin: . Με τα πολλα, και αφου εμενα οι καυλες ειχαν χτυπησει κοκκινο (γαμημενα καρυδια  :tickedoff: ) της λεω να συνεχισουμε σπιτι της. Η γκομενα με κοιταει καλα καλα, και μου λεει φυγαμε  :tits2: .

Τυποι μου μιλαμε στο σπιτι εγινε μαχη  :knockinb:  :fuck1:  :pipa1: . Τετοιο γαμησι δεν εχω ξαναριξει, με τετοια μανια και ορμη, αφου την επομενη μερα με πονουσε ο πουτσος μου  :S . Βεβαια οταν καταλαβα τι εκανα εφαγα μια ψιλοφρικη, διοτι η συγκεκριμενη ηταν και συμφοιτητρια φιλων και δεν ηταν μονο το οτι λογω εμφανισης της δε θα αισθανομουν και πολυ περηφανος για αυτο που εκανα αν μαθευοταν αλλα φοβομουν και μη μου γινει στενος κορσες.
μετα το ανελεητο γαμησι πρεπει να κολησε ε? :grin:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Οι γυναίκες θέλουν γαμήσι και πρόστιμο. Μην ακούτε τους στερημένους μαλακοκαύληδες που μιλάνε για συναίσθημα και σορόπια. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να σε ξεσκίσει και δε θα το κάνει . Δεν υπάρχει.

Σωστός. Θράσος χρειάζονται. Αν είσαι του στυλ "να...ξέρεις...μήπως θα ήθελες να πάμε κανένα ποτό απόψε", θα σε περάσουν για μαλάκα. Και μάγκες ποτέ μα ποτέ μην παίρνετε συμβουλές από γυναίκα για το πως να ρίξετε γυναίκα... Δεν θέλω να φανεί μισογυνίστικο αυτό που θα πω αλλά σχεδόν όλες οι γκόμενες ψάχνουν για να κολλήσουν με κάποιον, κάποιον που θα τους γ****** το μυαλό πριν τις γ****** και κανονικά.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Σωστός. Θράσος χρειάζονται. Αν είσαι του στυλ "να...ξέρεις...μήπως θα ήθελες να πάμε κανένα ποτό απόψε", θα σε περάσουν για μαλάκα. Και μάγκες ποτέ μα ποτέ μην παίρνετε συμβουλές από γυναίκα για το πως να ρίξετε γυναίκα... Δεν θέλω να φανεί μισογυνίστικο αυτό που θα πω αλλά σχεδόν όλες οι γκόμενες ψάχνουν για να κολλήσουν με κάποιον, κάποιον που θα τους γ****** το μυαλό πριν τις γ****** και κανονικά.
Αυτο τα λεει όλα τυπε!!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ρε συ τυπε επειδη την ακουω πολυ αυτην την ατακα, τι ακριβως σημαινει "της γαμαω το μυαλο"  :think:  το εχω ειλικρινη απορια.
Πρωτα την μαθαίνεις να σκεπφτετε οπως εσυ!
Να εχει τα ίδια χομπυ με σενα
Να την μαθαινεις πραγματα!
Να τη εχεις στα ωπα ωπα αλλα με μετρο!!!
Κι αλλα πολλα που ερχονται στο χρονο!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ρε συ τυπε επειδη την ακουω πολυ αυτην την ατακα, τι ακριβως σημαινει "της γαμαω το μυαλο"  :think:  το εχω ειλικρινη απορια.

Απλά να την κάνεις (κάπως να κολλήσει)...τωρα το πως μη με ρωτας, έχει πιο πολύ να κάνει με τη γλώσσα του σώματος, να είσαι διαχυτικός/πειραχτήρι κλπ. Αν το ηξερα ακριβως το ΠΩΣ θα σας το είχα στείλει pm  σε όλους...αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να μην κολλάς. Δεν κάνω κύρηγμα, όλα αυτά σε παρατήρηση βασίζονται...

Επισκέπτης
να την κανεις να σε θελει και να καυλωσει αλλα χωρις χυδαιες εκφρασεις και σοκαριστικες κινησεις.
Συνηθως επιτυγχανεται με το βλεμμα και τις ευστοχες ατακες θαυμασμου (απαγορευονται λεξεις οπως:βυζαρες,κωλαρα....) :grin:
Βασικη προυποθεση να εχει γινει η γνωριμια και να εχει σπασει ο παγος.

asemasre

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
0
στο γαμησι πως ηταν ?
μετα απο την πρωτη μας συναντηση καταληξαμε σε δωματιο ξεν/χειου  και αφου μιλουσε 3 ωρες μου πηρε πιπα (καλη) αλλα δεν αντεχ να την ακουω και προφασιστικα εκτατο περιστατικο στη εργασια μου και εγινα καπνος..
στις επομενες μερες με επαιρνε τελ και μηνηματα αλλα <<ειχα>> παντα δουλεια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΕΛα ρε θα σε πει μαλακα???

πςςςςς μιλαμε μεγαλη απωλεια  :2funny: :2funny: :2funny:

θα με πει μαλακα λεει... οκ ξερω γω??? στο πουτσο μου?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και ποιος τις υπολογιζει στην τελικη???

εγω αποφασιζω για μενα ποια εχει υπαρξη ή ποια ειναι πεθαμενη  :rockon:

Επισκέπτης
και ποιος τις υπολογιζει στην τελικη???
αυτος που ειναι πιτσιρικας η απειρος και νομιζει οτι μονο αυτος γουσταρει να  :fuck2: και η γυναικα του κανει χαρη
κατα συνεπεια εχει αναγαγει το απλο φλερτ σε επιστημη και την απορριψη αιτια αυτοκτονιας

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά έχετε πολύ εσφαλμένη εντύπωση για το τι είναι το mind fuck (αν και σαν ορολογία είναι υπερβολικά ντεκαβλέ). :S

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Αν και βαριέμαι να επεκταθώ , θα πω ότι μαϊντ φακ δεν επιτυγχάνεται όυτε με τα κομπλιμέντα , ούτε με το να τρέχεις από πίσω της και να την κάνεις να νομίζει ότι είναι η μοναδική.  Ίσα ίσα που  άμα την έχεις και λίγο στο κλάσιμο έκει είναι που κολά πραγματικά η τύπισσα.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι υπάρχει μαϊντ για να φακ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom