Νέα

Ποιο ειναι το μεγαλυτερο κασκαντεριλικι που εχετε κανει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα digenis87
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν και βαριέμαι να επεκταθώ , θα πω ότι μαϊντ φακ δεν επιτυγχάνεται όυτε με τα κομπλιμέντα , ούτε με το να τρέχεις από πίσω της και να την κάνεις να νομίζει ότι είναι η μοναδική.  Ίσα ίσα που  άμα την έχεις και λίγο στο κλάσιμο έκει είναι που κολά πραγματικά η τύπισσα.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι υπάρχει μαϊντ για να φακ  :grin:
καθε γυναικα ειναι μοναδικη και εχει τα δικα της γουστα και αντιδρα διαφορετικα στα ερεθισματα (αλλη θελει να νιωσει θεα, αλλη θελει κλασιμο,αλλη βρισιμο,αλλη κομπλιμεντα....) αλλα μια που μιλαμε για νεα γνωριμια πως ακριβως θα την εχεις στο κλασιμο ???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Που να κανουμε τωρα ολη αυτη τη φασαρια??????? Τιs εχουμε απ ευθειαs στο κλασιμο και ησυχαζουμε

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καθε γυναικα ειναι μοναδικη και εχει τα δικα της γουστα και αντιδρα διαφορετικα στα ερεθισματα (αλλη θελει να νιωσει θεα, αλλη θελει κλασιμο,αλλη βρισιμο,αλλη κομπλιμεντα....) αλλα μια που μιλαμε για νεα γνωριμια πως ακριβως θα την εχεις στο κλασιμο ???

Ναι ρε φίλε είπα ναν μην επεκταθώ. Αμα είναι να πιάσω μια μία περιπτωση ξεχωριστά θα σου γράψω τόμο.

Ενιχάου , όταν λέω στο κλάσιμο δεν εννοω  προφανώς να βγεις μαζί της και να κοιτάς σαν λιγούρης γύρω γύρω κώλους. Εννοώ να έχεις ένα ημιαδιάφορο στυλάκι , να μην υπερενθουσιάζεσαι και να μην κάνεις σαλιαροκοπλιμέντα , που δεν στέκουν κιόλας.

Τέσπα εγώ μιλάω για τις περιπτώσεις που η γκόμενα έχει μυαλό και είναι χαϊ λέβελ περίπτωση.
Για ημικαθυστερημένες και το "είσαι κούκλα μαναμ" κανει.

Επισκέπτης
Ναι ρε φίλε είπα ναν μην επεκταθώ. Αμα είναι να πιάσω μια μία περιπτωση ξεχωριστά θα σου γράψω τόμο.

Ενιχάου , όταν λέω στο κλάσιμο δεν εννοω  προφανώς να βγεις μαζί της και να κοιτάς σαν λιγούρης γύρω γύρω κώλους. Εννοώ να έχεις ένα ημιαδιάφορο στυλάκι , να μην υπερενθουσιάζεσαι και να μην κάνεις σαλιαροκοπλιμέντα , που δεν στέκουν κιόλας.

Τέσπα εγώ μιλάω για τις περιπτώσεις που η γκόμενα έχει μυαλό και είναι χαϊ λέβελ περίπτωση.
Για ημικαθυστερημένες και το "είσαι κούκλα μαναμ" κανει.
αρα που διαφωνεις  :think: :think: :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Γραμματοσημα και γυναικεs....εννοιεs ταυτοσημεs στο φτυσιμο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
το κακο ειναι οτι το γραμματοσημο οταν το χρησιμοποιησεις το ξεφορτωνεσαι ενω τη γυναικα  :headbang: :headbang: :headbang:

Ναι ξερω....Σου κατσικωνεται και δεν λεει ν αλλαξει πορεια
Εχει σαν οπλο το κλαμα....Που το βρισκουνε τοσο ζουμι στο ματι, δεν ξερω

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κυρίες-κύριοι εγώ είμαι υπέρ της αληθινής συμπεριφοράς.

Όταν γουστάρεις το δείχνεις (με ήπιο τρόπο) όταν δεν ενδιαφέρεσαι απλά δεν ενδιαφέρεσαι.

Ούτε φτύσιμο, ούτε μη αληθινά κομπλιμέντα.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να χάσεις κάτι για το οποίο ενδιαφέρεσαι και να σου κατσικωθεί κάτι για το οποίο ΔΕΝ ενδιαφέρεσαι...

ΥΓ: Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι κάποια που δεν ενδιαφέρεται θα ενδιαφερθεί εάν την φτύσεις... Εάν ισχύει μπορεί μια κοπέλα να μας το εξηγήσει;  :think:

Επισκέπτης
γιατι ολοι μιλατε για νη αληθινα κομπλιμεντα για να σου αρεσει μια γυναικα Χ προφανως κατι θαυμαζεις επανω της, αυτο αν το προσεγγισεις με τον καταλληλο τροπο και υπαρχει και η καταλληλη χημεια τοτε το γλυκο δενει. Τωρα οσον αφορα το φτυσιμο  δεν ισχυει στις περισσοτερες των περιπτωσεων μονο στις κομπλεξικες που νομιζουν οτι ολος ο κοσμος γυρναει γυρω απο το μουνι τους και μολις καποιος τους το χαλασει κολλανε σαν τις μυγες στα σκατα

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Όταν γουστάρεις το δείχνεις (με ήπιο τρόπο) όταν δεν ενδιαφέρεσαι απλά δεν ενδιαφέρεσαι.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να χάσεις κάτι για το οποίο ενδιαφέρεσαι και να σου κατσικωθεί κάτι για το οποίο ΔΕΝ ενδιαφέρεσαι...

ΥΓ: Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι κάποια που δεν ενδιαφέρεται θα ενδιαφερθεί εάν την φτύσεις... Εάν ισχύει μπορεί μια κοπέλα να μας το εξηγήσει;  :think:

Και άμα γουστάρεις υπερβολικά τότε πως θα το δείξεις με ήπιο τρόπο? Αυτό δεν είναι αληθινή συμπεριφορά και κόψτε επιτέλους αυτή την καραμέλα. Ποτέ δεν υφίσταται "αληθινή συμπεριφορά " με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις για πρώτη φορά . Ο χαρακτήρας σου και η πραγματική σου συμπεριφορά θα φανούν στην πορεία μιας γνωριμίας.
Επίσης μάλλον έχουμε διαφορετική  κατανόηση του όρου "φτύσιμο" . Όπως και να'χει την απόμακρη συμπεριφορά (αυτό εννοώ  φτύσιμο που εγώ προσωπικά γουστάρω - ίσως άλλες να γουστάρουν αγαπούληδες ξερωγώ) την έχει κάποιος εκ φύσεως.  Όσοι προσπαθούν να την μιμηθούν απλά γελοιοποιούνται. 

Επισκέπτης
Και άμα γουστάρεις υπερβολικά τότε πως θα το δείξεις με ήπιο τρόπο? Αυτό δεν είναι αληθινή συμπεριφορά και κόψτε επιτέλους αυτή την καραμέλα. Ποτέ δεν υφίσταται "αληθινή συμπεριφορά " με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις για πρώτη φορά . Ο χαρακτήρας σου και η πραγματική σου συμπεριφορά θα φανούν στην πορεία μιας γνωριμίας.
Επίσης μάλλον έχουμε διαφορετική  κατανόηση του όρου "φτύσιμο" . Όπως και να'χει την απόμακρη συμπεριφορά (αυτό εννοώ  φτύσιμο που εγώ προσωπικά γουστάρω - ίσως άλλες να γουστάρουν αγαπούληδες ξερωγώ) την έχει κάποιος εκ φύσεως.  Όσοι προσπαθούν να την μιμηθούν απλά γελοιοποιούνται. 
ποσο υπερβολικα να γουσταρεις μια γυναικα που μολις ειδες??? αλλη μια ωραια γυναικα το υπερβολικο θα ερθει στην πορεια οταν και αν δεις οτι σου αρεσουν και αλλα εκτως απο εναν καλοσχηματισμενο κωλο. Αληθινη συμπεριφορα ειναι να λες αυτα που εχεις στο μυαλο σου και οχι αυτα που σου ειπαν η σου υποδειξαν γιατι μονο τοτε θα βρεις χαρακτηρα που σου ταιριαζει κανωνικα

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ολοι οι άντρες, σε μια οποιαδήποτε σχέση τους με γυναίκα, σκέφτονται και σεξουαλικά. Φυσικά δεν την εκδηλώνουν την υποβόσκουσα επιθυμία τους, αφού εκπαίδευση και ηθικοί περιορισμοί αιώνων και αιώνων μας δίδαξαν να τιθασεύουμε τις εν γένει επιθυμίες μας.

Πιστεύω το ίδιο συμβαίνει και στις γυναίκες, απλά είναι πιο δυνατός ο τρόπος που τις επιβλήθηκαν όλες αυτες οι συμπεριφορικές ταγές που διδαχτήκαμε και εμείς.
Ισως επειδή και ο αναπαραγωγικός της ρόλος προστάζει την αυτο-προστασία περισσότερο απο μας.

Το φράγμα που μπαίνει απο τη γυναίκα, στην απόπειρα ανάπτυξης μιας σχέσης, είναι γονιδιακά εντυπωμένο μέσα της ωστε να προστατευτει.
Φυσικά οι συμπεριφορικές τάσεις κάθε εποχής αλλάζουν...
(οποτε διαφοροποιούνται και τα κασκαντεριλίκια)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γυναικες + μυαλο + θελετε να το γαμησετε

ρε τι μαλακες ειστε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

Ωραια τα λες αλλα  η φωτο που εχεις τα λεει ακομα καλυτερα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

Για γυναικα ειπες και κατι εξυπνο... :thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
έχω πάει με τη νανά από καλύμνου :rockon: :rockon: :rockon:
εβηχε τυπε? :grin:
0205_cough_blood_by_Agito666.jpg

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Προτιμώ κάποιον με συναισθηματική επιπέδωση, που γαμάει απο τα 18 μόνο πουτάνες, που δεν έχει γνωρίσει τον έρωτα κλπ αλλά είναι αξιοπρεπής στη συμπεριφορά του.

Το να μιλάμε για τις γυναίκες μονίμως απαξιωτικά και να τις έχουμε ΜΟΝΟ για σεξ, και εκει επίσης να τις αντιμετωπίζουμε του πεταματου...δε βλέπω που τονώνεται ο εγωισμός και η αυτοπεποίθηση κάποιου.

Οταν έχεις μια κοπέλα που δεν έχει κάνει σεξ και είναι η  πρωτη φορά, πρέπει να έχεις λιγο τακτ, όσο καφρος και αν είσαι.
Με λυπη διάβασα το αρχικο ποστ.

Φυσικά έχω διαβάσει και άλλα εδω.
Αλλά ποτε δεν αμφέβαλλα για το επίπεδο ήθους της πλειοψηφίας των μελών του site..

Υπάρχουν και νορμάλ άτομα στο bou τελικά  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom