Νέα

Ποιο ειναι το μεγαλυτερο κασκαντεριλικι που εχετε κανει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα digenis87
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω δεν μπορω να πω.
Απαγορευεται.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Το να μιλάμε για τις γυναίκες μονίμως απαξιωτικά και να τις έχουμε ΜΟΝΟ για σεξ, και εκει επίσης να τις αντιμετωπίζουμε του πεταματου...δε βλέπω που τονώνεται ο εγωισμός και η αυτοπεποίθηση κάποιου.

Όχι θα τις αφήσουμε να μας γαμήσουνε κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
παντως οι πιο πολλες που ψαχνονται στο νετ ειναι ειτε μπαζολες,ειτε κομπλεξικες....

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Προτιμώ κάποιον με συναισθηματική επιπέδωση, που γαμάει απο τα 18 μόνο πουτάνες, που δεν έχει γνωρίσει τον έρωτα κλπ αλλά είναι αξιοπρεπής στη συμπεριφορά του.

Το να μιλάμε για τις γυναίκες μονίμως απαξιωτικά και να τις έχουμε ΜΟΝΟ για σεξ, και εκει επίσης να τις αντιμετωπίζουμε του πεταματου...δε βλέπω που τονώνεται ο εγωισμός και η αυτοπεποίθηση κάποιου.

Οταν έχεις μια κοπέλα που δεν έχει κάνει σεξ και είναι η  πρωτη φορά, πρέπει να έχεις λιγο τακτ, όσο καφρος και αν είσαι.
Με λυπη διάβασα το αρχικο ποστ.

Φυσικά έχω διαβάσει και άλλα εδω.
Αλλά ποτε δεν αμφέβαλλα για το επίπεδο ήθους της πλειοψηφίας των μελών του site..

φίλε εντάξει πανικοβλήθηκε το παιδί,έχει συμβεί σε όλους. το χειρότερο θα ήταν να εξαφανιστεί αφού πάει μαζί της πρώτα.αν μη τι άλλο έστω και σκληρά ή έστω άκομψα ,σεβάστηκε την 1η της φορά.

OP
OP
D

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ρε εν ειχα σκοπο να την ξαναδω...Τι να εκανα?να την γαμουσα κ να την πληγωνα επί 2φορες ξερω γω?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
εγώ πάλι με καμια λυπη
ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του
το κοριτσακι διαλεξε αυτον για να ειναι ή να μην ειναι οπως θεωρουν καποιοι ο πρωτος της
ας εκανε συνετοτερες επιλογες
δεν ειναι δα οτι ο εν λογω κυριος ηταν ο τελευταιος ανδρας στον κοσμο.
τοτε ναι θα την λυπομουν.
περισσοτερο λυπηθηκα τον κυριο που εκανε τοσα χλμ για ενα πηδημα και δεν του βγηκε κιολας
κριμα...

Χωρίς να θέλω να φανώ κάφρος για κάποιους, συμφωνώ μαζί σου. Η άλλη δλδ δεν μπορούσε να βρει κάποιον από τον περίγυρο να γνωριστούν. Και στην τελική ο τύπος άλλα έβλεπε στο pc και άλλα στην πραγματικότητα.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ρε εν ειχα σκοπο να την ξαναδω...Τι να εκανα?να την γαμουσα κ να την πληγωνα επί 2φορες ξερω γω?

Καλά το κανες ρε φιλαράκι. Και στην τελική η άλλη υποβιβάζει τη νοημοσύνη σου όταν σου παρουσιάζεται μια γκομενάρα και μετα βλέπεις ότι είναι μάπα το καρπούζι... ;)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Συνημμένα

• a.aaa.jpg
    a.aaa.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 15

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Προτιμώ κάποιον με συναισθηματική επιπέδωση, που γαμάει απο τα 18 μόνο πουτάνες, που δεν έχει γνωρίσει τον έρωτα κλπ αλλά είναι αξιοπρεπής στη συμπεριφορά του.

Οταν έχεις μια κοπέλα που δεν έχει κάνει σεξ και είναι η  πρωτη φορά, πρέπει να έχεις λιγο τακτ, όσο καφρος και αν είσαι.

Αλλά ποτε δεν αμφέβαλλα για το επίπεδο ήθους της πλειοψηφίας των μελών του site..

Πηγαινε κλαψε στο cosmopolitan. Εδω ειναι το bourdela com.

OP
OP
D

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Καλά το κανες ρε φιλαράκι. Και στην τελική η άλλη υποβιβάζει τη νοημοσύνη σου όταν σου παρουσιάζεται μια γκομενάρα και μετα βλέπεις ότι είναι μάπα το καρπούζι... ;)

ηταν κομπλε η γκομενα,αλλα σε ενα χρονο καταφερε κ εγινε φακλανα....Αφου νομιζε πως ειχε δεσει τον γαιδαρο της με εμενα  :rolleyes:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Δλδ όποιος για τον χ,ψ λόγο γαμάει μόνο πουτάνες είναι συναισθηματικά επίπεδος? Μάλλον ρεαλιστής είναι  ;)

Επισκέπτης

Αν το δούμε αντίστροφα.

Κάποιος πιτσιρίκος
με μεδενικές σεξουαλικές εμπειρίες
κολλάει με μια μουνάρα περπατημένη.

Θα δείξει αυτή τάκτ ή ήθος ;;;;;;;

Δεν θα του φερθεί πουτανίστικα ;;;;;;
Δεν θα τον πληγώσει ;;;;;;;;

Φυσικά και θα το κάνει.

Θα βγεί τότε κανένας αγαπούλης μουνόδουλος να κατηγορήσει τη μουνάρα ;;;;;;;;

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΜΕ ...

Εδώ σε αυτόν τον τόπο
μία μπάνικη ξεκωλιάρα που σκότωσε τον άνδρα της
σε ένα από τα γνωστότερα εγκλήματα του Πανελληνίου
(τον Αθανασόπουλο στου Χαροκόπου)
όχι μόνο γλύτωσε την εκτέλεση
(για φόνο τότε=σίγουρη ποινή θανάτου)

ΑΛΛΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ
ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΠΩΣΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ....

Ελλάδα ....

Ο τόπος των ληγούρηδων και των μουνόδουλων ....

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
..ειτε για γκομενα σας,ειτε για πουτανα η για ο,τιδηποτε αλλο?
Πάσχα 2009. Γιορτινό τραπέζι. 2 κόκκινα αυγά, ποικιλία τυριών, συκωταρια τηγανητη, αρνι σουβλας με πετσα, παταται φούρνου, πατάται τηγανιταί, σαλάτα του σεφ, χωριάτικη, τζατζίκι, τυροκαυτερή, κοκκινέλι, κοκα κολα, φρουτοσαλάτα, παγωτό.

Αξιζε η οχι τον κοπο?
Γαμησετα. Μακάρι όλα τα Πάσχατα να ταν έτσι.

Υπηρξαν μετεπειτα θετικες/αρνητικες συνεπειες?
Αν εξαιρέσεις ότι μέχρι την Κυριακή του Θωμά έκλανα ζουμερές, όχι κάτι ιδιαίτερο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715
παρτούζα με βιζιτού πολύ καυλιάρα σε διαμέρισμα φίλου που κοιμάται,...δεν ξυπνάει, λέμε ας την πάρουμε στο σαλόνι να είμαστε και πιο άνετα.
Έλα που στο διπλανό δωμάτιο από το σαλόνι κοιμόταν η αδερφή του η Βούούούλα πρώτο βράδυ με το γκόμενο  :2funny: :2funny: :2funny:

Η κατάσταση στο σαλόνι συμπληρωνόταν από παιχνιδομηχανή ΠιΕς1 με ποδοσφαιράκι για τα διαλείμματα. Έπαιζε κι η καλεσμένη μας.

Όταν άνοιξε την πόρτα η Βούούούλα (Μακρύ Βου όπως Βουλιμία) ...έγινε της καριόλας.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.118
Πόντοι
216
Πιτσιρικας γυρω στα 20 εγω, μιλουσα με μια απο το ιντερνετ αν θυμαμαι καλα στο Mirc...
Θεσσαλονικη η κοπελα και σπουδαζε Καβαλα...
χωρις φωτογραφιες χωρις τιποτα...αν θυμαμαι καλα μονο εγω ειχα στηλει...
Μου λεει στα ισα και μπραβο της...
Αυτη...μην ερθεις, ειμαι πολυ χοντρη, θα ξενερωσεις και θα φυγεις...
Εγω...μεσα στην καβλα μου ηθελα να πηδαω οσο περισσοτερες γινεται για να παρω εμπειριες...ειπα οκ δεν πειραζει θα ερθω...
Παω Καβαλα και τι βλεπω ...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ οντως ντυμενη στα μαυρα...σαν παπας ητανε...
Δεν γαμιεται λεω ??? ας παω να κοιμηθω σπιτι της
Παμε σπιτι της, αργα ητανε κατα τις 2 και τα ειπαμε λιγο, αυτη αμηχανη επειδη ηξερε οτι δεν μου αρεσε καθολου και εκατσα με το ζορι και με την λογικη να μην γυρισω πισω τοσο αργα νυχτα.
Μου λεει κοιμησου στο κρεβατι μου, αυτη θα κοιμηθει στον καναπε...
μετα απο λιγο....
Εγω.....αντε ελα να κοιμηθουμε μαζι....τσουκ ετρεξε διπλα μου αυτη...
Και το θεικο...την αγκαλιασα την χαιδεψα και την ειπα....
Αντε ελα να σε γαμησω τωρα μιας που ηρθα....και κατευθειαν ξεντυθηκε που θα εβρισκε αλλο κελεπουρι σαν και μενα  :2funny: :2funny:
Μιλαμε το κοριτσι παρα πολυ χοντρη...ολα τα φωτα σβηστα εννοειται γιατι αν τα ανοιγα μπορει να εκανα και εμετο...τεσπα...αλλα τα υγρα της ητανε ολα τα λεφτα...λουτσα ολα εσταζε λες και ανοιγες βρυση...
Εννοειται πως δεν την εγλυψα, λιγο δαχτυλο και χαιδεμα, σακουλι στην τσουτσου και σπρωξε...η μονη σταση που ειχα κανει ειναι να ειμαι απο επανω εγω...
Μπραβο παντως...που με ειπε την αληθεια οτι...μην ερθεις ειμαι πολυ χοντρη και θα ξενερωσεις...

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οι γυναίκες θέλουν γαμήσι και πρόστιμο. Μην ακούτε τους στερημένους μαλακοκαύληδες που μιλάνε για συναίσθημα και σορόπια. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να σε ξεσκίσει και δε θα το κάνει . Δεν υπάρχει.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.649
Πόντοι
2.720
Οι γυναίκες θέλουν γαμήσι και πρόστιμο. Μην ακούτε τους στερημένους μαλακοκαύληδες που μιλάνε για συναίσθημα και σορόπια. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να σε ξεσκίσει και δε θα το κάνει . Δεν υπάρχει.

Να προσθέσω ότι όσο πιο άγρια επιθετικά και βάναυσα τις γαμαμε τόσο μειώνεται η πιθανότητα να τις γαμησει αλλος. Οι γκόμενες ανεξαιρέτως λένε για φροντίδα και προδερμ στις φίλες τους αλλα στην ουσία και τις σφαλιάρες γουσταρουν και το πνιξιμο και το figerfuck και τα πάντα όλα. Σιγά μετά μη σου φύγει η γκομενα για κανά αγαπουλη μαλακοκαύλη.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715
μπορεί να σου φύγει για τον αγαπούλη μαλακοκαύλι με το παχύ πορτοφόλι, μόλις ξενερώσει που δε θα γαμιέται θα ξανάρθει για να την ξεφτιλίζεις και να νιώθει πλήρης.

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....θα φυγει....θα ερθει.... ρε καβλιαριδες δεν υπαρχουν κανονες και στερεοτυπα σε αυτο το παιχνιδι....

Επισκέπτης
20χρ και μολις ειχα απολυθει απο σταρο σηκωθηκα κ πηγα Κομοτηνη για μια γκομενα που ειχα γνωρισει λιγο χρονικο διαστημα πριν μπω φανταρος.

λεω εχεις καιρο να γαμηθεις?:"οχι σε περιμενα,θα εισαι ο πρωτος μου"...Σκαλωνω γιατι το πραγμα εδειχνει να μην εχει μελλον κ αυτη θα πληγωνοταν

Καφριλα η μλκια μου δεν ξερω...Ακουω τα δικα σας φιλοι συναγωνισται  :)

Eκανες τόσα χιλιόμετρα για να γαμήσεις.
Δεν είχες καταλάβει ως ώφειλες από την πρώτη στιγμή, ότι η κοπέλλα είναι παρθένα.
Νομίζεις ότι μία γυναίκα πού γαμιέται με κάποιον δένεται συναισθηματικά μαζί του και
-κούνια πού σε κούναγε-πληγώνεται αν δεν υπάρχει συνέχεια στη σχέση.
Για τούς παραπάνω λόγους είσαι και κάφρος και μαλάκας και πολλά άλλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom