BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.848
- Πόντοι
- 3.556
Είναι κι αυτές ανάλογα με τη μέρα τους και με ποιον έχουν να κάνουν. Το καταλαβαίνω κιόλας.
Δε πειραζει ρε τουλαχιστον να κραζουμε σε ενα νημα οχι σε 500Για μένα το θέμα δεν είναι να πέσει μαζικό κράξιμο στις κοπέλες και έχω ψιλομετανιωσει που άνοιξα αυτό το νήμα και μαζευόμαστε όλοι οι γκρινιάρηδες.
Μου φαίνεται ενδιαφέρον που μια γκομενα που κάποιοι για εκείνη πίνουν νερό στο όνομα της ταυτόχρονα άλλοι να τη βρίσκουν διεκπεραιωτική.
Ακόμα και η τελευταία πουτανα κάποιον θα τον έχει τρελάνει και αντίστροφα μια υπερπορνη θα έχει φανεί σε κάποιον άχρηστη
Παιδια γιαυτο γραφουμε κριτικες!
Αυτο το νήμα δεν θα το θυμαται κανεις σε 1-2 μήνες.
Εδω μπορείς να λεει κανεις ότι θέλει αλλα οι κριτικες μετρουν οχι τα εδω σχόλια.
Συμφωνώ να γράφουμε για τις απογοητεύσεις, διαφωνώ στο να κράζουμε.
Είναι ανθρώπινο μια κοπέλα στις 10 θετικές κριτικές να έχει μια αρνητική. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο.
Ε θέλει και λίγο μυαλό. Καλύτερα να κάνει λίγα ορεξάτα ραντεβού αν θέλει να έχει μεγαλύτερα έσοδα σε βάθος χρόνου.Εγω πιστευω οτι ειναι ανάλογα τον πελάτη πρώτα εμφάνιση 2 Καθαριότητα και μετα ανάλογα το ποσα ραντεβου ειχε πριν κούραση διάθεση κτλ. Αλλα αφου πληρώνονται και αυτη ειναι η δουλεια τους πρεπει να ειναι συνεπείς σε ολα.
Καλά, άμα έκανα εγώ δωμάτιο σε κοπέλες, και είχα χύσει, πες, από δυο φορές με τος δύο πρώτες, οι άλλες πέντε της ημέρας θα καταριόντουσαν την ώρα και τη στιγμή που με διάλεξαν.
*lol*
Εγω πιστευω οτι ειναι ανάλογα τον πελάτη πρώτα εμφάνιση 2 Καθαριότητα και μετα ανάλογα το ποσα ραντεβου ειχε πριν κούραση διάθεση κτλ. Αλλα αφου πληρώνονται και αυτη ειναι η δουλεια τους πρεπει να ειναι συνεπείς σε ολα.
Ε θέλει και λίγο μυαλό. Καλύτερα να κάνει λίγα ορεξάτα ραντεβού αν θέλει να έχει μεγαλύτερα έσοδα σε βάθος χρόνου.
Από την άλλη μια κοπελίτσα όπως η Αθήνα ξέρω γω που θέλει να κάνει ένα ντου να μαζέψει, το καταλαβαίνω κι αυτό.
Αυτές όμως που εμφανίστηκαν σαν κομήτες και τρέλαναν κόσμο και κοσμάκη σε ένα 6αμηνο και μετά εξαφανίστηκαν με διεγείρουν.
Δηλαδη εσυ το ψαχνεις περισσοτερο ?Εδώ είναι για εκείνους που το ψάχνουν περισσότερο.
Πλάκα θα είχε και ένα νήμα για afterhour του πάρτυ, του δωματίου, της κριτικής.
Να μπορεί όποιος έχει ανεβάσει κριτική και θέλει, να πει καμιά κουβέντα παραπάνω, να γίνεται άμα θέλουν να πουν τη μαλακία τους και άλλοι που περάσαν με την κοπέλα, χωρίς να περιμένουμε να τυπωθούν τα σχόλια.
Να σε ρωτήσω κάτι εσένα. Παντού σχολιάζεις τις κριτικές και σχολιάζεις, ενώ πουθενά δεν λες την εντύπωση σου για κάποια.
Θαρρώ πώς ήσουν πάλι εδώ και στους δίπλα με άλλο nickname και σπαμάρεις.
Έχω άδικο;
Εγώ θα την έπαιρνα μόνο να της γαμησω το στόμα..γτ όλοι λένε για deepthroat ..Έγραψα ότι την ξέρει την δουλειά. Και πίπα καλή κάνει και deep κάνει. Η κριτική ήταν για διεκπεραίωση κ έλλειψη αισθησιασμού που πλασάρει κ που εγώ έψαχνα την συγκεκριμένη ημέρα κ γι'αυτό την επέλεξα.
Δηλαδη εσυ το ψαχνεις περισσοτερο ?
Εγώ θα την έπαιρνα μόνο να της γαμησω το στόμα..γτ όλοι λένε για deepthroat ..