lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
για να μας κολησει κατι ενσημαγιατί τι την θέσ?
για να μας κολησει κατι ενσημαγιατί τι την θέσ?
βαρέα...για να μας κολησει κατι ενσημα
γιατι ρε μαστορα εσθ ξεριεσ καμια αλλη να μασ πεισ δλδησ?Εννοείς το υπερωκεάνιο από Φωκαίας 25 πάνω. Καμιά της προκοπής που να βλέπεται δεν έχεις να αναφέρεις;
νομιζα οτι εχεισ τεβε!για να μας κολησει κατι ενσημα
στις τελευταίες κριτικές, ελάχιστοι γράφουν ότι παίζουν χυσίματα στο σώμα, πόσο μάλλον στο πρόσωπο... :Sεχοθμε κανα νεο για μαπα αθτο το τριημερο?
τη βερονικα λες φιλε?ένα θωρηκτό στο Μ. Αλεξάνδρου 28 τα παίρνει στόμα, μάπα, σώμα - αν μπορεί να σου σηκωθεί μ'αυτή.
ζακλίν ναι (χωρίς να ρωτήσω μου το πρότεινε...)αθτη η ζαγκλιν στη φωκαιασ τα περνει κανονικα στη μαπα?
δηλαδη να την ρωτησω απο πριν ?
επισησ η γιαννα στη φωκαιασ περνει κατι στη μαπα ?
στην ιασωνοσ ψηλα ειναι μια ψηλη ποθ τα περνει στη μαπα!
τι σοθ πε ελα να τα παρω στη μαπα ?ζακλίν ναι (χωρίς να ρωτήσω μου το πρότεινε...)
γιάννα δεν ξέρω...
αχά... η ίδια μου είπε "θα με χύσεις στο στόμα ή στο πρόσωπο;"τι σοθ πε ελα να τα παρω στη μαπα ?
αχά... η ίδια μου είπε "θα με χύσεις στο στόμα ή στο πρόσωπο;"
ίσως και να'θελε να με ξεπετάξει, αλλά δε με πείραξε μιας και δεν πήγα εκεί για το σεξ, αλλά για cif...
www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:29661/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:29661/[/b[/URL]]
παίζει να την έκανε... αλλά επίτρεψέ μου να πω κάτι ακόμα...μα καλα τι ωρα πηγαινει στο πορδελλο πηγα και δεν ηταν εκει?