You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιές πουτάνες από μπουρδέλα ή studio έχετε γλείψει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
http://[URL unfurl="true"]www.english-shop.de/images/Dettol%20-%20Liquid%20(250ml).jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ παίδες να γλύφετε μουνί και κώλο σε πουτάνα...
Εδώ σε κανονική γκόμενα γλύφεις και γεμίζει το στόμα σου και η γλώσσα σου διάφορα...
Εδώ σε κανονική γκόμενα γλύφεις και γεμίζει το στόμα σου και η γλώσσα σου διάφορα...
δεν εισαι λαθος σε αυτο αλλα μπορει να ερθει και η κακια στιγμη που λενε εδω στις μισες κριτικες ολοι γλυφουνε που ειστε??????ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ παίδες να γλύφετε μουνί και κώλο σε πουτάνα...
FlyingLicker
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν και πινελιστης (γκομενα που δε μπορω να πινελιασω , δεν υπαρχει περιπτωση να
ναυλωσω) , με c/t , c/g κλπ κλπ δε μου καθεται . Να μου πεις οι αλλες ειναι πιο καθαρες?
Μαλλον ειναι ψυχολογικο για μενα. Οποτε δε το βλεπω. Παντως σαν φιλος της βουρτσας...
καταλαβαινω απολυτα....
Με σεβασμο
ναυλωσω) , με c/t , c/g κλπ κλπ δε μου καθεται . Να μου πεις οι αλλες ειναι πιο καθαρες?
Μαλλον ειναι ψυχολογικο για μενα. Οποτε δε το βλεπω. Παντως σαν φιλος της βουρτσας...
καταλαβαινω απολυτα....
Με σεβασμο
δεν εισαι λαθος σε αυτο αλλα μπορει να ερθει και η κακια στιγμη που λενε εδω στις μισες κριτικες ολοι γλυφουνε που ειστε??????
Επισκέπτης
Οπου μου κανει κεφι δεν το αφηνω να παει χαμενο !!!
Ονομαστικα ομως δεν λεςΟπου μου κανει κεφι δεν το αφηνω να παει χαμενο !!!
Επισκέπτης
;)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Eιδικα αν το μουνι ειναι σαν και αυτο στο αβαταρ σου το στομα και η γλωσσα θα γεμιζει τριχες!!!ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ παίδες να γλύφετε μουνί και κώλο σε πουτάνα...
Επισκέπτης
καμμια.δαχτυλο που δε παθαινεις τιποτα βαζεις,αλλα γλυψιμο ρε παιδια?αλλο καμμια ρωγα αλλα μουνι...??ελεος πια....
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Συμφωνώ,που να με πληρώνανε δεν έγλυφα.Μόνο της κοπέλας μου κι αυτής με επίφύλαξη και μετά απο μπάνιο.Σκεφτείτε μόνο πόσοι άλλοι μπίχλες έγλυψαν πρίν απο σας, ασε πόσα αρχίδια θα χουν ακουμπήσει αυτή τη περιοχή.Δε σιχαίνεστε??sorry κιόλας δηλαδή.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
σε στουντιο πολλες φορες ,σε ντελα σπανια ;)
Savourogamhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 161
- Πόντοι
- 291
Ποτέ των ποτών γλύψιμο! Ούτε γλωσσόφιλα, ούτε γλειφομούνι ούτε γλυφοκώλι. Εγώ μια φορά μολύνθηκα από τη γκόμενά μου σε γλειφομούνι! Έλεος! Σέβομαι απόλυτα τις ιερόδουλες αλλά γλύψιμο με τη καμία! Μόνο βυζί η γενικά λίγο στο σώμα.
http://[URL unfurl="true"]www.english-shop.de/images/Dettol%20-%20Liquid%20(250ml).jpg[/img[/URL]]
[/quote]και οχι μονο και μπεταντιν.....
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Εδω εισαι λαθος!Σκεψου λιγο ποσα εχουν περασει απο το στηθος της κοπελας πριν ξαναγλυψεις καμμια ρωγα!Ασε και τα προηγουμενα γλυψιματα!καμμια.δαχτυλο που δε παθαινεις τιποτα βαζεις,αλλα γλυψιμο ρε παιδια?αλλο καμμια ρωγα αλλα μουνι...??ελεος πια....
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εγώ μια φορά μολύνθηκα από τη γκόμενά μου σε γλειφομούνι!
Αυτό που λέει ο φίλος είναι σωστό.Γενικώς το μουνί και τ αρχίδια είναι εστίες βρωμιάς μηκύτων και μικροβίων.Πόσο μάλλον το μουνί των πουτάνων που ιδρώνει και έρχεται σε επαφή με καμιά 50αριά αρχίδια τη μέρα.Σκεφτείτε λίγο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις