Νέα

Ποιές πουτάνες από μπουρδέλα ή studio έχετε γλείψει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Λοιπον δεν ειδα κατι τετοιο ψαχνωντας και ειπα να το αρχισω.Ντοριν,Σονια,Σαμανθα,αυτες και για επισημανση εγλυψα και ΜΟΥΝΙ και ΚΟΛΟ :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
URL]]

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ παίδες να γλύφετε μουνί και κώλο σε πουτάνα...

Εδώ σε κανονική γκόμενα γλύφεις και γεμίζει το στόμα σου και η γλώσσα σου διάφορα...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Δεν εχω και δε θα γλυψω πουτανα για κανενα λογο. Με ολο το σεβασμο φυσικα αλλα δε προκειται.

OP
OP
F

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755

Εδώ σε κανονική γκόμενα γλύφεις και γεμίζει το στόμα σου και η γλώσσα σου διάφορα...
δεν εισαι λαθος σε αυτο αλλα μπορει να ερθει και η κακια στιγμη που λενε εδω στις μισες κριτικες ολοι γλυφουνε που ειστε?????? :2funny: :2funny:

FlyingLicker

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αν και πινελιστης (γκομενα που δε μπορω να πινελιασω , δεν υπαρχει περιπτωση να
ναυλωσω) , με c/t , c/g κλπ κλπ δε μου καθεται . Να μου πεις οι αλλες ειναι πιο καθαρες?
Μαλλον ειναι ψυχολογικο για μενα. Οποτε δε το βλεπω. Παντως σαν φιλος της βουρτσας...
καταλαβαινω απολυτα....

Με σεβασμο

δεν εισαι λαθος σε αυτο αλλα μπορει να ερθει και η κακια στιγμη που λενε εδω στις μισες κριτικες ολοι γλυφουνε που ειστε?????? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οπου μου κανει κεφι δεν το αφηνω να παει χαμενο !!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

0014.jpg

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Eιδικα αν το μουνι ειναι σαν και αυτο στο αβαταρ σου το στομα και η γλωσσα θα γεμιζει τριχες!!! :2funny:

kovi1

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποτε και καμμία! Πατε καλα?

Επισκέπτης
καμμια.δαχτυλο που δε παθαινεις τιποτα βαζεις,αλλα γλυψιμο ρε παιδια?αλλο καμμια ρωγα αλλα μουνι...??ελεος πια....

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνώ,που να με πληρώνανε δεν έγλυφα.Μόνο της κοπέλας μου κι αυτής με επίφύλαξη και μετά απο μπάνιο.Σκεφτείτε μόνο πόσοι άλλοι μπίχλες έγλυψαν πρίν απο σας, ασε πόσα αρχίδια θα χουν ακουμπήσει αυτή τη περιοχή.Δε σιχαίνεστε??sorry κιόλας δηλαδή.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σε στουντιο πολλες φορες ,σε ντελα σπανια  ;)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
Σε στούντιο και cg ... αλλά παλαιά. Το'κοψα.

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Ποτέ των ποτών γλύψιμο! Ούτε γλωσσόφιλα, ούτε γλειφομούνι ούτε γλυφοκώλι. Εγώ μια φορά μολύνθηκα από τη γκόμενά μου σε γλειφομούνι! Έλεος! Σέβομαι απόλυτα τις ιερόδουλες αλλά γλύψιμο με τη καμία! Μόνο βυζί η γενικά λίγο στο σώμα.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
καμμια.δαχτυλο που δε παθαινεις τιποτα βαζεις,αλλα γλυψιμο ρε παιδια?αλλο καμμια ρωγα αλλα μουνι...??ελεος πια....
Εδω εισαι λαθος!Σκεψου λιγο ποσα  :sperm: :sperm: :sperm: εχουν περασει απο το στηθος της κοπελας πριν ξαναγλυψεις καμμια ρωγα!Ασε και τα προηγουμενα γλυψιματα!

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ μια φορά μολύνθηκα από τη γκόμενά μου σε γλειφομούνι!

Αυτό που λέει ο φίλος είναι σωστό.Γενικώς το μουνί και τ αρχίδια είναι εστίες βρωμιάς μηκύτων και μικροβίων.Πόσο μάλλον το μουνί των πουτάνων που ιδρώνει και έρχεται σε επαφή με καμιά 50αριά αρχίδια τη μέρα.Σκεφτείτε λίγο :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom