Νέα

Ποιές πουτάνες από μπουρδέλα ή studio έχετε γλείψει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οπου μου κανει κεφι δεν το αφηνω να παει χαμενο !!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

0014.jpg
Kανονιζω να πηγαινω πρωτος που ξεκινα βαρδια σε μπουρδελο,και απο μπαρακι περνω πολλες φορες ενα ρωσακι μιας και το αφεντικο ειναι γνωστος μου, παμε στο ξενοδοχειο ενα μπανακι και η σπατουλα παη συνεφο και στις 2 τρυπες

Επισκέπτης
Εδω εισαι λαθος!Σκεψου λιγο ποσα  :sperm: :sperm: :sperm: εχουν περασει απο το στηθος της κοπελας πριν ξαναγλυψεις καμμια ρωγα!Ασε και τα προηγουμενα γλυψιματα!
κοιτα εχεις ενα δικιο ,η ουσια ειναι παντως να αποφευγονται γλυψιματα κι ακαποτα γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα αρπαξεις κατι αμα πας ξεσκουφωτος.τωρα να σου πω,αναφορικα με το γλυψιμο βυζιων τοσα χρονια δεν εχω παθει κατι(φτου να μη με ματιασω)παντως οι περισσοτερες δεν αφηνουν χυσιματα πανω τους ,αυτο ισχυει...

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Ε ναι γιατί όλα είναι μια αλυσίδα..άμα κολλήσεις κάτι εσύ..θα το μεταδώσεις στη γυναίκα σου...κι αυτή στον εραστή της...χεχε πλάκα κάνω στο τελευταίο :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Kανονιζω να πηγαινω πρωτος που ξεκινα βαρδια σε μπουρδελο,και απο μπαρακι περνω πολλες φορες ενα ρωσακι μιας και το αφεντικο ειναι γνωστος μου, παμε στο ξενοδοχειο ενα μπανακι και η σπατουλα παη συνεφο και στις 2 τρυπες

Βρε Γιώργο συγνώμη αλλά με το σαπουνάκι, δε φευγουν η σύφιλη, τα κονδυλώματα και οι μολύνσεις!!!!  :uglystupid:
Μή βάζεις ιδέες σε παιδια που τυχόν έχουν άγνοια, κάντο αυτό με γκόμενα που ξέρεις και είσαι σίγουρος!!!   :birdman:

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
λεβεντες....αμα  ακουσει κανας....δερματολογος...την κουβεντα εδω (διαβασει)....

θα ..φρικαρει...

λοιπον  επειδη ..ολοι σχεδον εχουμε χωσει..την  μουρη μας...στην σαλτσα...

καλο ειναι ...να της..ζηταμε ..απολυμανση....με ..μπλε οινοπνευμα..φωτιστικο...

διαφορετικα...εχει βγει.. νεο μοντελο...προφυλακτικου...μεχρι  τ ' αυτια..με  ΓΙΑΚΑΔΑΚΙ...

Επισκέπτης
μπεταντιν στη τσεπη και μη φοβαστε τιποτα...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Βρε Γιώργο συγνώμη αλλά με το σαπουνάκι, δε φευγουν η σύφιλη, τα κονδυλώματα και οι μολύνσεις!!!!  :uglystupid:
Μή βάζεις ιδέες σε παιδια που τυχόν έχουν άγνοια, κάντο αυτό με γκόμενα που ξέρεις και είσαι σίγουρος!!!   :birdman:
Φιλε μου εγινα 50 χρονων και δοξα το Θεο δεν εχω ακομη κοληση τιποτα,ενω με φιλο που πηγαινω στα μπουρδελα εκεινος καθε τρις και λιγο κατι θα τον τυχη,δεν ξερω τη να πω (κακο σκυλι ψωφο δεν εχει)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
κι ο κολλητός σου ποιος είναι;;;;

ο Χρύσαργος;;;

(Καλή του ώρα)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
μπεταντιν στη τσεπη και μη φοβαστε τιποτα...

Ναι πριν το σπατουλάρισμα ένα περασματάκι και τελείωσες. Μωρέ μήπως πρέπει να το ρίχνουμε στην γλώσσα μας και να γλύφουμε μετά.

Επισκέπτης
Ναι πριν το σπατουλάρισμα ένα περασματάκι και τελείωσες. Μωρέ μήπως πρέπει να το ρίχνουμε στην γλώσσα μας και να γλύφουμε μετά.
δε γαμιεται...μεχρι να κολλησω καμμια δερματιτιδα βυζια θα γλυφω...μετα βλεπουμε

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλα ρε βυζακια δε σας αρεσει να γλυφετε ?  :2funny: ;)

νταξει κωλους /μουνια /ποδια διαφωνω ,αντε το 2ο καμια φορα μπορει ;)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
δε γαμιεται...μεχρι να κολλησω καμμια δερματιτιδα βυζια θα γλυφω...μετα βλεπουμε

Γλύψε ότι είναι να γλύψεις φτάνει να ξερεις τους κινδύνους. Εχεις πιθανότητες να κολλήσεις όπως έχεις πιθανότητες να εμπλακείς σε ατύχημα. Εχω γλύψει 100δες στήθη 10δες μουνάκια 0 κωλοτρυπιδες. Ημουν τυχερος και την γλύτωσα.

Επισκέπτης
Γλύψε ότι είναι να γλύψεις φτάνει να ξερεις τους κινδύνους. Εχεις πιθανότητες να κολλήσεις όπως έχεις πιθανότητες να εμπλακείς σε ατύχημα. Εχω γλύψει 100δες στήθη 10δες μουνάκια 0 κωλοτρυπιδες. Ημουν τυχερος και την γλύτωσα.
ελα μωρε τωρα τυχερα ειναι αυτα...ποσα χρονια που παω στα καταγωγια τιποτα δεν αρπαξα ,να ναι καλα η τυχη μου ,ο θεος ,οποιοσδηποτε.η μονη μαλακια που μπορει να κανεις ειναι να στον γλυψουν ξεσκουφωτο η να γλυψεις μουνι.και παλι κι εκει θεμα τυχης ειναι...

Επισκέπτης
καμμια.δαχτυλο που δε παθαινεις τιποτα βαζεις,αλλα γλυψιμο ρε παιδια?αλλο καμμια ρωγα αλλα μουνι...??ελεος πια....
Τις ρογιτσες να τις προσεχεις αδελφε γιατι οι πιο πολλοι εκει πιτσιλανε !!!! :piss:
Οχι τιποτα αλλο αλλα σε βλεπω φοβισμενο !!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Sorry αλλα απο μικρος μεσα στις σαλτσες ειμουνα τωρα θα αλλαξω !!! :think:
Ειναι πως θα μαθεις !!! :2funny: :2funny:

jul750la.jpg

spitonme

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως δεν έχω μείνει στο γλύψιμο! Έχω κάνει πολύ "χειρότερα"  :grin:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω παντος οποια με αφηνει τις κανω και γλειφομουνι και γλεοφοκολι,και δεν εχω παθει μεχρι τωρα τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom