Νέα

Ποιές πουτάνες από μπουρδέλα ή studio έχετε γλείψει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CUBE13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παλικαρια αν και το θεμα ειναι ποια και που, εγω θα απαντουσα σε καμια.Γιατι δυστυχως το εκανα και μεχρι να κανω τις γνωστες εξετασεις για HIV κλπ και να παρω αποτελεσματα περασα τετοιο αγχος και τετοια στεναχωρια που δε το ευχομαι σε κανενανjavascript:void(0);.Δεν αξιζει να χαριζεις τη ζωη σου τζαμπα και βερεσε... το χειροτερο ειναι οτι υπαρχει κοσμος που το περιγραφει λες και ο κινδυνος ειναι μηδενικος...προσοχη!

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μια φορα την Λάουρα από Δροσοπουλου. Την ώρα που της έχωνα τον δονητη και εκείνη με πιπωνε.... Δεν άντεξα ρε παιδες... Φυσικά μετα μπεταντιν και τα σχετικά....

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
μια απορια οταν εχει βγει μπροστα σου ο αλλος που γαμουσε πριν 5 λεπτα εσυ θα βαλεις την μουρη σου???? :think:εγω τρελενομαι για γλειφομουνι αλλα στο κοριτσι μου οχι στα μπουρδελα και τα στουντιο.εκει π;αμε να γαμησουμε κατι διαφορετικο οχι να κανουμε ερωτα .ελεος δλδ.αν και φιλος μου κολλησε κονδυλοματα απο one night stand αλλα γαμησε ακαποτο οποτε  :jerking: :jerking: :jerking:

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μια απορια οταν εχει βγει μπροστα σου ο αλλος που γαμουσε πριν 5 λεπτα εσυ θα βαλεις την μουρη σου???? :think:εγω τρελενομαι για γλειφομουνι αλλα στο κοριτσι μου οχι στα μπουρδελα και τα στουντιο.εκει π;αμε να γαμησουμε κατι διαφορετικο οχι να κανουμε ερωτα .ελεος δλδ.αν και φιλος μου κολλησε κονδυλοματα απο one night stand αλλα γαμησε ακαποτο οποτε  :jerking: :jerking: :jerking:
εχεις παρει το σεχ σηος της Λαουρας;;;; Πηγαινε και μετα μιλα... Αφου δεν συγκρατηθηκα εγω αστα....

talibanezos

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
0
Μια φορα την Λάουρα από Δροσοπουλου. Την ώρα που της έχωνα τον δονητη και εκείνη με πιπωνε.... Δεν άντεξα ρε παιδες... Φυσικά μετα μπεταντιν και τα σχετικά....

Betadine στο μουνί της; Και μετά έγλειφες μουνί και betadine μαζί;;; Το θέμα είναι ότι όλοι οι ιοί κλπ βρίσκονται στα υγρά ενώ κάποιοι (π.χ. τα κονδυλώματα) βρίσκονται πάνω στο δέρμα και μεταδίδονται με την επαφή. Φαντάσου να βγάλεις κονδυλώματα στη γλώσσα! Πρέπει να είναι χάλια το θέαμα... Χώρια το πακέτο του καυτηριασμού της γλώσσας για να φύγουν... Σίγουρα πάντως όλα αυτά μπορούν να μεταδοθούν και από ένα απλό κορίτσι αλλά στην ιατρική όλα είναι θέμα πιθανοτήτων και σίγουρα οι πιθανότητες με στουντιακές ή σιτιτουρικές γυναίκες είναι σαφώς αυξημένες.... 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγω πολλες φορες σε βυζια , πολυ λιγες μουνι , και αρκετες γλωσσοφιλα με πρωτοβουλια των κορασιδων , παντως απο ιολογικο ελεγχο ειμαι πεντακαθαρος  :grin:

talibanezos

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
0
Αυτό κατάλαβες;;; Και μετά λέμε γιατί μας πιάνουν κορόιδα στα στουντια... 100Ε το απλό πρέπει να πάει όχι 40

Με συγχωρείς ρε φίλε αλλά έτσι όπως ήταν γραμμένο, κατάλαβα ότι έγλειψες μετά από απολύμανση με betadine... Τέλος πάντων το πασάλειμμα εκ των υστέρων με betadine κλπ δεν πιστεύω ότι είναι αποτελεσματικό...

Προσωπικά πάντως έχω γλείψει μόνο βυζιά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου ήξερα ΣΙΓΟΥΡΑ ότι είχαν μπανιαριστεί μετά τον προηγούμενο αγωνιστή...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αυτή που είναι για τρελά γλυψίματα είναι η Εμμανουέλα η Πατρινιά που δουλευε παλιότερα Θεσσαλονίκη. Θα'θελα να της γλύφω τη μουνάρα για περίπου μια ώρα. ΑΛΛΑ δεν θα το έκανα ποτέ!!!!!!!!! Άκρως επικίνδυνο να το κάνεις σε μπουρδέλο αυτό!!!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Η Αντριάννα, τουλάχιστον από τις δικές μου εμπειρίες μαζί της, ΔΕΝ δίνει γλωσσόφιλα αλλά απλά φιλάκια (χωρίς γλώσσα) στα χείλη και παντού...
Ηθελα να το τσεκάρω αυτό και της πρότεινα να τη γλείψω (χωρίς φυσικά να είχα την πρόθεση να το κάνω) και μου είπε πως δε θέλει "προτιμώ να γλείφω παρά να με γλείφουν" ήταν τα λόγια της..
Οπωσδήποτε τα ακάποτα τσιμπούκια είναι επικίνδυνα αλλά δελεαστικά...
Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πεθάνουμε από μεταβολικό σύνδρομο (από τα σουβλάκια που χτυπάμε μετά) παρά από αυτό.. Πάντως επαναλαμβάνω είναι επικίνδυνα (όσο Listering mouthwash και αν μυρίζει το στοματάκι της μετά)..
Είναι μια επιλογή όμως και ο στοματικός έρωτας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom