Νέα

Ποιές πουτάνες από μπουρδέλα ή studio έχετε γλείψει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsouna

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Καμία!!! Για πολλούς λόγους...... :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Γιατι τωρα τι βρισκει καποιος γλυφοντας ενα αιδοιο ή ενα πρωκτούλη γυναικείο ???

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Όλοι εκτός θέματος. Το ερώτημα είναι "Ποιές πουτάνες από μπουρδέλα ή studio έχετε γλείψει;" και όχι αν είναι επικίνδυνο. Αυτό το γνωρίζουμε. Την Πάολα ποιός δεν την ειχε γλυψει?

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Δεν θέλουμε φίλτατε να παίξουμε κορώνα-γράμματα την ζωούλα μας... :idiot:

προσωπικά ουδεμία!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μια φορα ειχα κανει γλειφωκολι σε μια που είχε πραγματικα απιστευτο πατουρι δεν αντισταθηκα,και για μια εβδομαδα η γλωσσα μου ειχε γηνει κατασπρη,πονουσε κιολας! Εκανα το ποιο επικυνδηνο ,χιλιες φορες μικροτερο κυνδηνο εχει το γλειφωμουνι! Σε γκομενα δεν εχω κανενα προβλημα,αρκει να είναι καθαρη!  ;)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πιπερι στη γλωσσα οποιος ξαναγλυψει  :cheesy:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
την Αντριανα απο Διδυμου 18α ,οπως μου ειπε καποτε την γλειφουν περι τα 18-20 ατομα τη βαρδια,ισον 40 ατομα στη διπλοβαρδια,ειναι πεντακαθαρη η κοπελα και το μουνι της σκετη καυλα,οταν ακουμπας την κλειτοριδα ανοιγει αυτοματα ολο το μουνι,το κατι αλλο,και  σε λιγο αρχιζει να καυλωνει και της ξεφευγουν αναστεναγμοι και βογγητα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Σοφία από Φ104 :dancing: :2funny: :2funny:.Όλα τα λεφτά ήταν πάντως  ;) ;),της τα έγλυψα όλα(μουνί,κώλο,πατουσάκια) και το ευχαριστήθηκα :kissass:.Αυτά πιστεύω ότι είναι από τα πράγματα που τα κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη :sunglasses:

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν πατε καλα μου φαινεται  :idiot: για σοβαρευτειτε λιγο γιτι σας εχει θερισει η  :cum:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σορρυ κιολας αλλα δε γλειφω πουτανες

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
131
Πόντοι
6
την Αντριανα απο Διδυμου 18α ,οπως μου ειπε καποτε την γλειφουν περι τα 18-20 ατομα τη βαρδια,ισον 40 ατομα στη διπλοβαρδια,ειναι πεντακαθαρη η κοπελα και το μουνι της σκετη καυλα,οταν ακουμπας την κλειτοριδα ανοιγει αυτοματα ολο το μουνι,το κατι αλλο,και  σε λιγο αρχιζει να καυλωνει και της ξεφευγουν αναστεναγμοι και βογγητα.
και αυτη κανει ακαποτα και τελειωνεις στο στομα της και μπορει να δινει και γλωσσοφιλα κιολας.Ξυπνηστε ρε που πατε??Αφγανια πανε εκει και πακια.Και ενας φιλος μου που κολλησε κονδυλωματα αυτος και η κοπελα του.Δεν ξερω αν ηταν απο την κοπελα αυτη αλλα Διδυμου πηγαινε ο βλακας.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Απο ο,τι ξερω,η Αντριανα δεν παιρνει ξενους.Τωρα,αν εχεις  στοιχεια για το αντιθετο...
Παντως ειναι καθαρη γυναικα.Γλωσσοφιλα δινει αβερτα,δεν ξερω αν γλειφει κωλο,αν καποιος ξερει κατι ,ας μας πει...

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
είστε τρελοί?????? ΚΑΜΙΑ.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
καλά ρε παιδιά την παλεύετε;;;... άκου να γλύψεις σε μπουρδέλο-στούντιο...

talibanezos

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
0
Καμία και ούτε πρόκειται και απ'ότι διαβάζω είναι αρκετοί έως πολλοί αυτοί που δεν έχουν γλύψει ή και δεν πρόκειται να γλύψουν... Ένα δεν καταλαβαίνω πάντως, που είναι όλοι αυτοί που με περισσή γλαφυρότητα περιγράφουν το πώς έγλυψαν το "μυρωδάτο νινάκι" και άλλα αντίστοιχα, κάποιας CT ή και στουντιακής τάνας; Τα λένε αλήθεια όλα αυτά ή απλώς τους αρέσει το πορνογραφικό γράψιμο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom