Arizala 74
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παίδες δώστε μου τα φώτα σας...ποια η διαφορά ενός studio από ένα μπουρδέλο;
Ρε παίδες δώστε μου τα φώτα σας...ποια η διαφορά ενός studio από ένα μπουρδέλο;
Θα κατατοπιζοσουνα μονος σου εαν εριχνες μια ματια στη θεματολογια του σαιτ πριν ανοιξεις το θεμα ;)
Κοιτα εδω
Σ 'ευχαριστώ φίλε είμαι καινούριος στο φόρουμ και δεν ξέρω ακόμα τι παίζει και γενικά στα κόλπα μεταξύ μπουρδέλου και στούντιο.
Εγώ επισκέφθηκα αυτό στην Βαρκελώνη ήταν η πρώτη μου φορά μου πάω με γυναίκα και ήταν απίστευτα....ψάχνω κάτι παρόμοιο που απ 'ότι κατάλαβα αυτό που ψάχνω είναι στούντιο....
Έχει να μου προτείνει κανείς κάποιο πολύ καλό στούντιο σε όλα;
+100000000000000000000000000Αν αυτή ήταν η πρώτη σου εμπειρία στον αγοραίο έρωτα, τότε σου λέω πως στην Ελλάδα είτε σε μπουρδέλο πας, είτε σε στούντιο θα απογοητευτείς.
Είναι σαν να πας στην Βαρκελώνη, να δεις αγώνα της Μπάρτσα με την Ουέλβα και μετά να έρθεις να παρακολουθήσεις το Ολυμπιακός Πανθρακικός. Τι σύγκριση να κάνεις; Τέτοιες υπηρεσίες που προσφέρουν πολλά κράτη της Ευρώπης (Γερμανία, Ισπανία κτλ) δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.
Γνωρίζεται κάποιο πολύ καλό studio στην Αθήνα παίδες....;
Σε αυτό που πήγα έφερε σεντόνι και πετσέτα συσκευασμένα δηλαδή είχαν περάσει από καθαριστήριο και [size=16pt]αποστείρωση[/size] να κάνω μπάνιο πριν και μετά την "δουλεία μου".
Αποστειρωση ?????
Τα παραλες συντροφε , Παιζει και να μην ηταν πλυμενο καν και απλα να το συσκευασαν
τι ερωτημα ειναι αυτο?Σαν να συγκρινεις την τσαπου με την ρτσαβου!