Νέα

Ποιές οι διαφορές του studio από το μπουρδέλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Arizala 74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Arizala 74

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες δώστε μου τα φώτα σας...ποια η διαφορά ενός studio από ένα μπουρδέλο;

OP
OP
A

Arizala 74

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι ανήλικο 23 ετών είμαι, καινούριος στα κόλπα όμως

OP
OP
A

Arizala 74

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θα κατατοπιζοσουνα μονος σου εαν εριχνες μια ματια στη θεματολογια του σαιτ πριν ανοιξεις το θεμα  ;)

Κοιτα εδω

Σ 'ευχαριστώ φίλε είμαι καινούριος στο φόρουμ και δεν ξέρω ακόμα τι παίζει και γενικά στα κόλπα μεταξύ μπουρδέλου και στούντιο.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Σ 'ευχαριστώ φίλε είμαι καινούριος στο φόρουμ και δεν ξέρω ακόμα τι παίζει και γενικά στα κόλπα μεταξύ μπουρδέλου και στούντιο.

Κανενα προβλημα , καλα γαμησια και καλα χιλιομετρα στο στιβο της ηδονης και της απολαυσης οπως θα ελεγε και ο lalakukakis  :grin:

OP
OP
A

Arizala 74

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ επισκέφθηκα αυτό στην Βαρκελώνη ήταν η πρώτη μου φορά μου πάω με γυναίκα και ήταν απίστευτα....ψάχνω κάτι παρόμοιο που απ 'ότι κατάλαβα αυτό που ψάχνω είναι στούντιο....
Έχει να μου προτείνει κανείς κάποιο πολύ καλό στούντιο σε όλα;

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Εγώ επισκέφθηκα αυτό στην Βαρκελώνη ήταν η πρώτη μου φορά μου πάω με γυναίκα και ήταν απίστευτα....ψάχνω κάτι παρόμοιο που απ 'ότι κατάλαβα αυτό που ψάχνω είναι στούντιο....
Έχει να μου προτείνει κανείς κάποιο πολύ καλό στούντιο σε όλα;

Αν αυτή ήταν η πρώτη σου εμπειρία στον αγοραίο έρωτα, τότε σου λέω πως στην Ελλάδα είτε σε μπουρδέλο πας, είτε σε στούντιο θα απογοητευτείς.
Είναι σαν να πας στην Βαρκελώνη, να δεις αγώνα της Μπάρτσα με την Ουέλβα και μετά να έρθεις να παρακολουθήσεις το Ολυμπιακός  Πανθρακικός. Τι σύγκριση να κάνεις; Τέτοιες υπηρεσίες που προσφέρουν πολλά κράτη της Ευρώπης (Γερμανία, Ισπανία κτλ) δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν αυτή ήταν η πρώτη σου εμπειρία στον αγοραίο έρωτα, τότε σου λέω πως στην Ελλάδα είτε σε μπουρδέλο πας, είτε σε στούντιο θα απογοητευτείς.
Είναι σαν να πας στην Βαρκελώνη, να δεις αγώνα της Μπάρτσα με την Ουέλβα και μετά να έρθεις να παρακολουθήσεις το Ολυμπιακός  Πανθρακικός. Τι σύγκριση να κάνεις; Τέτοιες υπηρεσίες που προσφέρουν πολλά κράτη της Ευρώπης (Γερμανία, Ισπανία κτλ) δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.
+100000000000000000000000000

peripatitis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Προτιμω τα μπουρδελα λογω οικονομικων λογων αλλα σαφως εχουν διαφορες με τα στουντιο.Τα στουντιο ειναι πιο καθαρα και εχεις μεγαλυτερη ανεση χρονου.Οσο για κοπελες παντου υπαχρουν θησαυροι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπουρδελο=ανοιχτη πορτα,λαικος κοσμος,μη επιλογη πελατων,χαμηλες τιμες,χαμηλη ποιοτητα,οχι προγραμματα συνηθως,ψιλοαθλιοι χωροι,κρεβατια στενα που τριζουν...πολυκοσμια στο σαλονι αλλα και χαβαλες ιδανικος για μπουρδελοτσαρκα,πολλα μιλφ,πολλες παρακμιακες πουτανες μεταξυ αλλων,βιασυνη και χτυπηματα στην πορτα,αλλα και πολλα καλα και φιλοτιμα κοριτσια που αδικουνται που ειναι εκει.επισης ελλειψη νιπτηρα πολλες φορες,ελλειψη τουαλετας,σεντονια που εχουν να αλλαχτουν απο περισυ,πατωματα που βρωμαν και ζεχουν,κρυο το χειμωνα,ζεστη το καλοκαιρι κλπ...
στουντιο=ολα τα ακριβως αντιθετα θα επρεπε να ισχυουν μεν αλλα...συνηθως σημαινει ενα λιγο καλυτερο μπουρδελο,με κλειστη πορτα με κουδουνι που κανουν προγραμματα για να παιρνουν λεφτα και ''γαμανε'' τον πελατη που παιρνει το απλο προγραμμα...στην ελλαδα λεμε...και απο κοπελες πολλες δεν αξιζει να βρισκονται σε αυτα απο πολλες αποψεις και συμπεριφορας και εμφανισης και αποδοσης
συμπερασμα παμε σε καλες πουτανες που ξερουμε οτι ειναι εγγυηση και γουσταρουμε οπου κι αν παιζουν αυτες,αυτο ειναι που μετραει στην τελικη..να γαμησεις καλα και ανετα(εξαιρουνται ακραιες περιπτωσεις αθλιοτητας χωρων)

OP
OP
A

Arizala 74

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζεται κάποιο πολύ καλό studio στην Αθήνα παίδες....;
Σε αυτό που πήγα έφερε σεντόνι και πετσέτα συσκευασμένα δηλαδή είχαν περάσει από καθαριστήριο και αποστείρωση να κάνω μπάνιο πριν και μετά την "δουλεία μου".

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Γνωρίζεται κάποιο πολύ καλό studio στην Αθήνα παίδες....;
Σε αυτό που πήγα έφερε σεντόνι και πετσέτα συσκευασμένα δηλαδή είχαν περάσει από καθαριστήριο και [size=16pt]αποστείρωση[/size] να κάνω μπάνιο πριν και μετά την "δουλεία μου".

Αποστειρωση ?????  :grin:

Τα παραλες συντροφε , Παιζει και να μην ηταν πλυμενο καν και απλα να το συσκευασαν

Neo_melos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι ερωτημα ειναι αυτο?Σαν να συγκρινεις την τσαπου με την ρτσαβου!

OP
OP
A

Arizala 74

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θα μου πει κανείς κάποιο πολύ καλό(σε όλα καθαριότητα και υπηρεσίες) studio που έχει επισκεφθεί...έχω σαλτάρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom