You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιές κοπέλες σε μπου. μπορεί να ερωτευτεί κανείς ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
χθες το πρωϊ (μαλλον πολυ αργα το βραδυ) καθοταν μονη της και περιμενε να περασει το πρωτο λεωφορειο απο τη σταση της αχαρνων και φωκαιας :- ουτε ενας πιρφορος δεν εβρεθη για αυτη την ψυχη να την παει σπιτι της... :SἘλησμονήσατεν τὰς κας Ἀλιόναν
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Ρε παιδια ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Οποια στο σηκωνει καο θες να την ξαναγαμγσεις και μετα παλι να την ξαναγαμησεις και συνεχιζεται....ειναι ερωτευσιμη
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειχε ξημερωσει τυπε?χθες το πρωϊ (μαλλον πολυ αργα το βραδυ) καθοταν μονη της και περιμενε να περασει το πρωτο λεωφορειο απο τη σταση της αχαρνων και φωκαιας :- ουτε ενας πιρφορος δεν εβρεθη για αυτη την ψυχη να την παει σπιτι της... :S
μην φοβιζε κανα κοσμο
χθες το πρωϊ (μαλλον πολυ αργα το βραδυ) καθοταν μονη της και περιμενε να περασει το πρωτο λεωφορειο απο τη σταση της αχαρνων και φωκαιας :- ουτε ενας πιρφορος δεν εβρεθη για αυτη την ψυχη να την παει σπιτι της... :S
Κάτσε τύπε...τόσα λεφτά κονομάει...γιατί δεν πήρε ταξάκι...?
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ευτυχως ηταν ακομη νυχτα τυπε παντως τη λυπηθηκα υστερα απο τοσα λιτρα σπερμα που εχει ρουφηξει :-ειχε ξημερωσει τυπε?
μην φοβιζε κανα κοσμο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Η βενζινη ειναι ακριβη ...Μονο σε επειγουσεs περιπτωσειsειχε ξημερωσει τυπε?
μην φοβιζε κανα κοσμο
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ελα ντε, μου εκανε εντυπωση τυπε, αυτη καποτε επαιρνε ταξι για να παει απο τη διδυμου στη φυλης :SΚάτσε τύπε...τόσα λεφτά κονομάει...γιατί δεν πήρε ταξάκι...?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε η αλιονα ηταν η αγαπημενη πουτανα του νωνταευτυχως ηταν ακομη νυχτα τυπε παντως τη λυπηθηκα υστερα απο τοσα λιτρα σπερμα που εχει ρουφηξει :-
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
πιρφορος της αλιοναςτυπε η αλιονα ηταν η αγαπημενη πουτανα του νωντα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ο νωνταs πιρφοροs, ο πικερ το ιδιο......Χαλασε ο κοσμοsτυπε η αλιονα ηταν η αγαπημενη πουτανα του νωντα
Ο Παισιοs τα ειχε προβλεψει αυτα ???
ελα ντε, μου εκανε εντυπωση τυπε, αυτη καποτε επαιρνε ταξι για να παει απο τη διδυμου στη φυλης :S
Λες να της τα "μασάει" κανάς περίεργος...? :S
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Καταρχην θα συμβουλεψω να μην ασχοληθει κανενας με πουτανα περα απο τα 10/15/20 λεπτα που την γαμαει στο δωματιο! ΜΑΚΡΙΑ!!!
Αν θελετε αγαπες και σοβαρη σχεση , να βρειτε μια φυσιολογικη κοπελα.Οι πουτανες ειναι για εμας που θελουμε να γαμαμε καθε μερα διαφορετικο μουνι.Για εμας τους συνεχιστες του Συλβιο Μπερλουσκονι! Να τον εχει καλα ο Θεος!
Σιγουρα βεβαια υπαρχουν πολυ ομορφες πουτανες που μπορει να σου δημιουργησουν συναισθηματα.Δεν ειμαστε ρομποτ.Και εγω θα γουσταρα καποιες να τις ειχα γκομενες , ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Εμενα μου αρεσουν οι πουτανες που εχουν αγγελικο και γλυκο προσωπο.Δεν μου αρεσουν οι πλαστικες κουκλες με τα σιλικονατα βυζια.Γενικα μου αρεσουν οι θερμες , ζεστες ιεροδουλες που εκπεμπουν οικειοτητα.Αυτες δηλαδη που γαμιουνται σαν να ειναι γκομενες μου και σαν να με ξερουν χρονια.Επισης οταν βλεπω καποιες ιεροδουλες θλιμμενες και στεναχωρημενες , τις λυπαμαι.
Γενικα ο ερωτας και η καψουρα ειναι παραξενα πραγματα , ειναι δηλαδη εγκεφαλικο θεμα.Δηλαδη π.χ. μπορει μια γκομενα να παιρνει κατα γενικη ομολογια μια βαθμολογια 9/10 για την εμφανιση της αλλα εσενα να μην σου κανει κλικ.Εσυ μπορει να καψουρευτεις μια που αξιζει εμφανισιακα 7/10.
Τυπε το α/α νουμερο τηs καταχωρυσηs σου ολα τα λεφτα !!!! χαχαχα ....παντωs συμφωνω περα απο αυτο
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Ποιές κοπέλες σε μπου. μπορεί να ερωτευτεί κανείς ;
Είναι ένα ερώτημα που αφορά την συμπεριφορά της κοπέλας και την
προσωπικότητά της .
Για μένα ,την Αννα/Ιλόνα ,την Ξένια ( Ρωσίδα ) ,τη Ρενάτα
και το Κορινάκι στο Μετάξι .
Δεν ξερω αν την ερωτευομουν αλλα σιγουρα θα κλεινομουν σε κανα δωματιο κανα τριημερο .....τι κορμαρα εχει η γκομενα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
καταρχην ο τιτλος πρεπει ν αλλαξει..το μπου να γινει μπουρδελα γιατι μας μπερδευει με το σαϊτ.
κατα δευτερον: οσον αφορα το θεμα,μακρυα...δε χρειαζεται ερωτας...το πολυ-πολυ να υπαρξει μια φιλικη-ερωτικη σχεση με αρκετο Σεξ,βολτες,κανα ταξιδακι κ τα λοιπα...το οποιο ως συνηθως εχει κ ημερομηνια ληξεως...κοινως θα συντριβει ο ''ερως'' στα βραχια της καθημερινοτητας,οπως λεει κ ο Πυραυλος.
οχι ομως καψουρες κ μαλακιες...δεν χωρανε αυτα στα τσαρδια.
σωστος φιλε
Και εγώ συμφωνώσωστος
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Το εχουμε ξαναπει παλι και θα το ξαναματαπουμε ............Η Ιλονα-Αννα ---- εχει σκυλοβαρεθει τα τελευταια 2 χρονια και κανει Αγγαρεια γαμησι - πιπα και οτιδηποτε αλλο πιστευω στο 90 % που πηγαινουν μαζι της ...........Με Αγαπη απο το Υγρό Αγρίνιο .........
Συνάντηση πριν λίγο τυχαία με Sentonakias.Agr ωραίος τύπος και γνώστης !!!
Επισκέπτης
Εγώ έχω ερωτευτεί μια ιερόδουλη από την φυλής.λεω να της ζητήσω το τηλ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 651
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις