You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιές Ελληνίδες ή ξένες έχετε δει από κοντά και εντυπωσιαστήκατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 516
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αετομάτη μου εσύ..!!!Ρε παιδιά 1.65 είναι το μέσο γυναικείο ύψος. Μην μου γυρνάτε τα μυαλά.
την Δήμητρα Ματσούκα είχα δεί απο κοντά και έμεινα μαλάκας. Πανέμορφη γυναικάρα, μακρυά απο το είδος των γυναικών που θέλουν δέκα κιλά σοβά για να γίνουν εμφανίσημες. Επίσης σε μια θεατρική παράσταση είχα δεί μια κοπελίτσα που έπαιζε σε κάτι επισόδεια του "Κόκκινου κύκλου". Χαριτωμένη, ομορφούλα, καλό μουνάκι αλλα τίποτα αξιοθάυμαστο.
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
Βάνα Μπάρμπα στα νιάτα της....
Φιλε εγω ειχα δει τη Ματσουκα + ξενερωσα !!την Δήμητρα Ματσούκα είχα δεί απο κοντά και έμεινα μαλάκας. Πανέμορφη γυναικάρα, μακρυά απο το είδος των γυναικών που θέλουν δέκα κιλά σοβά για να γίνουν εμφανίσημες. Επίσης σε μια θεατρική παράσταση είχα δεί μια κοπελίτσα που έπαιζε σε κάτι επισόδεια του "Κόκκινου κύκλου". Χαριτωμένη, ομορφούλα, καλό μουνάκι αλλα τίποτα αξιοθάυμαστο.
Δεν μου αρεσε καθολου,βεβαια γουστα ειναι αυτα.....
vizolagnos6
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
ειδα απο κοντα την κοπελα που ειναι στην εκπομπη esc στην ετ1!ανδρονικη κολοβου,ερωτευμενος!!!
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
η οποία Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι κι 1,84μ παρακαλώthn eida απο κοντα...βαρια βαρια 1.70....
πι ες:αννα μαρια παπαχαραλαμπους =ΘΕΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
η φοβερή βελτίωση της μέσης τιμής είναι πως η μέση Ελληνίδα ψήλωσε κι από 1,62μ έφτασε το 1,63μ, μεγέθη αστεία συγκριτικά με την μέση Ολλανδέζα που είναι όπως ήταν κι από παλιά 1,71μΡε παιδιά 1.65 είναι το μέσο γυναικείο ύψος. Μην μου γυρνάτε τα μυαλά.
η οποία Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι κι 1,84μ παρακαλώ
ναι και εμένα μου αρεσει αυτή. Είχα ένα μαλάκα συμμαθητή στο λύκειο που ήταν ξάδελφος της (εποχές "Ψίθυρους συκωταριάς" πού ήταν υπέρμουναρα) αλλα ποτέ δεν την έφερε να την δούμε απο κοντά.
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
6 ίντσες τακούνι είναι τα 15άποντα και τα 8 ιντσών τα εικοσάποντα που με δυσκολία περπατάν αλλά υπάρχουν…εμενα μου εριχνε 10 ποντους χαλαρα...
οκ, φορουσε τακουνια, αλλα 20ποντα?? δυσκολο...
Συνημμένα
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.182
- Πόντοι
- 5.015
ελεος! δηλαδη εχεις δει απο κοντα τη Βανα Μπαρμπα και σου αρεσε??
αυτη ακομα και στα καλα της, μπαζο ητανε... μεση δεν υπηρχε, δεν εκοβε πουθενα...
και μιλαω για 1994 ή 95 στη Μυκονο, που περνωντας διπλα μου, με σκουντηξε και ενοιωσα σαν να με χτυπησε λεωφορειο! μου φυγανε ποτα, λερωσα κοσμο, μου'φυγε ο κωλος...
μετα, για να εξιλεωθει, με επιασε "αγκαλια" να χορεψουμε... προσπαθησα να κανω το ιδιο, αλλα δυστυχως δεν εχω τα χερια του Φασουλα...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.182
- Πόντοι
- 5.015
την Δήμητρα Ματσούκα είχα δεί απο κοντά και έμεινα μαλάκας. Πανέμορφη γυναικάρα, μακρυά απο το είδος των γυναικών που θέλουν δέκα κιλά σοβά για να γίνουν εμφανίσημες. Επίσης σε μια θεατρική παράσταση είχα δεί μια κοπελίτσα που έπαιζε σε κάτι επεισόδεια του "Κόκκινου κύκλου". Χαριτωμένη, ομορφούλα, καλό μουνάκι αλλα τίποτα αξιοθάυμαστο.
Μήπως λες την Ιωάννα Παππά;
Τη Ζωζώ ?
Που τέτοια τύχη !
Η γυναίκα
Αλανιάρα , τσαχπίνα , και γυναίκα .
Η Ζωζώ έχει φάει προϋπολογισμούς ....
Ένας δεν βγήκε να πει ότι του τα φαγε . Ότι τον κατέστρεψε .
Το γλεντάγανε
Εξήγησέ το τώρα αυτό στις ΡουμανοΜολδαβοΟυκρανές
Αυτη εκλεισε ολοκληρη Πειραικη-Πατραικη...Μεγαλη καριολια
απο που και ως που βγηκατε ρε φιλαρακι?
Για ξηγησε μας να μαθουμε και εμεις που ειμαστε θαυμαστες της ;)
φιδεμπορας ρε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
φιδεμπορας ρε
Εχουμε γεμισει τωρα τελευταια φιλε.
Πολυ ψεμα.
DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.565
- Πόντοι
- 216
Σμαράγδα Καρύδη - άβαφτη δεν τη λες όμορφη
Παναγιώτα Βλαντή - εντυπωσιακή και με σέξυ κορμί
Ευαγγελία Αραβανή - όπως είναι στην TV, όμορφη, ωραίο σώμα κτλ.
Νικολέττα Ράλλη - μια καθημερινή τύπισσα, τίποτα το ιδιαίτερο ειλικρινά
Αναστασία Γιούσεφ - εε ντάξ γκαύλα
Σάγια - πολύ hot και αισθησιακή γυναίκα, επίσης πολύ όμορφη από κοντά
Παναγιώτα Βλαντή - εντυπωσιακή και με σέξυ κορμί
Ευαγγελία Αραβανή - όπως είναι στην TV, όμορφη, ωραίο σώμα κτλ.
Νικολέττα Ράλλη - μια καθημερινή τύπισσα, τίποτα το ιδιαίτερο ειλικρινά
Αναστασία Γιούσεφ - εε ντάξ γκαύλα
Σάγια - πολύ hot και αισθησιακή γυναίκα, επίσης πολύ όμορφη από κοντά
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 1.720
Έχω δει από κοντά τη Σάσα Μπάστα. Σε μαγαζί με φουλ ωραία και κλασάτα μουνιά. Τις έσβηνε όλες για πλάκα.
Έχω δει από κοντά Μαρία Νικώλ (αυτή που χορεύει στον Θέμο τώρα...με το Νο1 κώλο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή)παλιά πριν γίνει διάσημη...Σκυλί του πολέμου............και της είχα κάνει πέσιμο! Και μου είχε δώσει τηλ!! Αλλά μετά έπαιρνα τηλ και δεν το σήκωνε ποτε! Και είχα νομίσει οτι μου έδωσε ένα ψεύτικο για να με ξεφορτωθεί.
Αλλά μετά όταν πήρα smartphone είδα από το viber οτι μου είχε δώσει το κανονικό της τηλ γιατί είχε φωτογραφία. Είχα ξαναστείλει μήνυμα και δεν απάντησε ποτέ και δεν ξανασχολήθηκα.
Επίσης έχω δει από κοντά την ηθοποιό Δάφνη Λαμπρογιάννη (έπαιζε στο είσαι το ταίρι μου την Αννέτα) Για μένα είναι γυναικάρα. Και της είπα "Καλησπέρα σας. Σας έχω δει στην τηλεόραση παρακολουθώ το σίριαλ που παίζετε. Χαίρομαι πολύ που σας βλέπω από κοντά. Είμαι μεγάλος θαυμαστής σας γιατί είστε πολύ ωραία γυναίκα" Θυμάμαι ακόμα και γελάω το πόσο είχε σοκαριστεί-Αλλά γούσταρε η καύλα που της έκανα έτσι στη ψύχρα κοπλιμέντο με ευγενικό τρόπο. Είχε σχεδόν κοκκινίσει. Χαμογέλασε και είπε ευχαριστώ και έφυγε.
Μια μέρα πέρασε από δίπλα μου στο δρόμο η Κλειώ-Δανάη Οθωναίου (η μουνάρα δασκάλα στο σίριαλ Παρθεναγωγείο) ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!! Δεν έχει αλλάξει καθόλου. Φήμες λένε οτι ζει ήσυχη οικογενειακή ζωή στη Θεσσαλονίκη μακριά από δημοσιότητα.
Το Δεκαπενταύγουστο είδα από κοντά και την Τούνη - που έχετε αναγάγει εδώ μέσα σε διάσημη....Εντάξει στις αμερικάνικες τσόντες θα είχε γίνει μεγάλο όνομα.
Έχω δει από κοντά και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου βράδυ σε κλαμπ μετά από παράστασή της. Μέτρια....Στην ίδια παρέα ήταν και η γυναίκα του Διονύση Δάγκα από τους μεν και δεν...Για μερακλήδες τζιλφάκηδες καλη...Στην ίδια παρέα ήταν και ο Ζαχαράτος με βαμμένο μάτι και μεικ απ και μιλούσε με τους πορτιέρηδες - μάλλον έψαχνε παρέα για μετά
Έχω δει από κοντά Μαρία Νικώλ (αυτή που χορεύει στον Θέμο τώρα...με το Νο1 κώλο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή)παλιά πριν γίνει διάσημη...Σκυλί του πολέμου............και της είχα κάνει πέσιμο! Και μου είχε δώσει τηλ!! Αλλά μετά έπαιρνα τηλ και δεν το σήκωνε ποτε! Και είχα νομίσει οτι μου έδωσε ένα ψεύτικο για να με ξεφορτωθεί.
Αλλά μετά όταν πήρα smartphone είδα από το viber οτι μου είχε δώσει το κανονικό της τηλ γιατί είχε φωτογραφία. Είχα ξαναστείλει μήνυμα και δεν απάντησε ποτέ και δεν ξανασχολήθηκα.
Επίσης έχω δει από κοντά την ηθοποιό Δάφνη Λαμπρογιάννη (έπαιζε στο είσαι το ταίρι μου την Αννέτα) Για μένα είναι γυναικάρα. Και της είπα "Καλησπέρα σας. Σας έχω δει στην τηλεόραση παρακολουθώ το σίριαλ που παίζετε. Χαίρομαι πολύ που σας βλέπω από κοντά. Είμαι μεγάλος θαυμαστής σας γιατί είστε πολύ ωραία γυναίκα" Θυμάμαι ακόμα και γελάω το πόσο είχε σοκαριστεί-Αλλά γούσταρε η καύλα που της έκανα έτσι στη ψύχρα κοπλιμέντο με ευγενικό τρόπο. Είχε σχεδόν κοκκινίσει. Χαμογέλασε και είπε ευχαριστώ και έφυγε.
Μια μέρα πέρασε από δίπλα μου στο δρόμο η Κλειώ-Δανάη Οθωναίου (η μουνάρα δασκάλα στο σίριαλ Παρθεναγωγείο) ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!! Δεν έχει αλλάξει καθόλου. Φήμες λένε οτι ζει ήσυχη οικογενειακή ζωή στη Θεσσαλονίκη μακριά από δημοσιότητα.
Το Δεκαπενταύγουστο είδα από κοντά και την Τούνη - που έχετε αναγάγει εδώ μέσα σε διάσημη....Εντάξει στις αμερικάνικες τσόντες θα είχε γίνει μεγάλο όνομα.
Έχω δει από κοντά και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου βράδυ σε κλαμπ μετά από παράστασή της. Μέτρια....Στην ίδια παρέα ήταν και η γυναίκα του Διονύση Δάγκα από τους μεν και δεν...Για μερακλήδες τζιλφάκηδες καλη...Στην ίδια παρέα ήταν και ο Ζαχαράτος με βαμμένο μάτι και μεικ απ και μιλούσε με τους πορτιέρηδες - μάλλον έψαχνε παρέα για μετά
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις