Νέα

Ποιές Ελληνίδες ή ξένες έχετε δει από κοντά και εντυπωσιαστήκατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Φίλε μου φαίνεται ότι μας πουλάς παπά... Πες μας ότι είσαι κολλητός του Σειρηνάκη ή παραγωγός της Sirina...

Κοίτα έχω κάποια κονέ , χωρίς απαραίτητα να είμαι κολλητός ή να έχω σχέση με τον Σειρηνάκη.
Παρολαυτα έχω επαφές με αρκετές κοπελίτσες που έχουν γυρίσει ή θα γυρίσουν τσόντες ...το ένα δεν αποκλείει το αλλο!
Δεν με νοιάζει να σε πείσω φίλε μου, απλά ενημέρωση κάνω για να ξέρουμε τι παίζει...και όντως στην νύχτα της Αθήνας πάιζονται πολλά παιχνίδια ....

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:2funny: :o :idiot: :boobies: :headbang: :dancing: :helpplea: :tickedoff: :think: :rockon: :rockon: :S
αυτή που με εντυπωσίασε ευχάριστα συναντώντας την συμπτωματικά στο Χαλάνδρι ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (που είναι καθαρά 1,84) γιατί σε δυσάρεστα έχω δει από πολύ κοντά την τόσο τη Δήμητρα Παπαδήμα λόγω εντοπιότητας και πιο πρόσφατα την Εβελίνα Παπούλια σε έναν γάμο στο θησείο που και οι δυο είναι υπερβολικά χτικιάρες και κοντοστούπες οπότε και στο ένα βίντεο κι οι 2

Συνημμένα

• athina19.jpg
    athina19.jpg
    184,3 KB · Εμφανίσεις: 61
  • Erotevmenoi2.jpg
    Erotevmenoi2.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 31

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11

Τι είπες τώρα;;;;;;;;;;;;;
Θες να με κάνεις να τον παίζω 3 η ωρα νυχτιάτικο;;;; :o :o :o :o :o :o :o :o

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Τί να πει κανείς γι' αυτήν τη γυναικάρα...

Πως με νιωθεις,παλικαρε....Πραγματικά μόνος όποιος την δει απο κοντά θα καταλάβει για πόσο αρχοντικό και διαλεχτό μουνάκι επιπέδου μιλάμε....Η κορυφαία με διαφορα!!!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
βάνα μπάρμπα!τρελό αέρα η γυναικα!

ελεος! δηλαδη την εχεις δει απο κοντα και σου αρεσε??
αυτη ακομα και στα καλα της, μπαζο ητανε... μεση δεν υπηρχε, δεν εκοβε πουθενα...
και μιλαω για 1994 ή 95 στη Μυκονο, που περνωντας διπλα μου, με σκουντηξε και ενοιωσα σαν να με χτυπησε λεωφορειο! μου φυγανε ποτα, λερωσα κοσμο, μου'φυγε ο κωλος...
μετα, για να εξιλεωθει, με επιασε "αγκαλια" να χορεψουμε... προσπαθησα να κανω το ιδιο, αλλα δυστυχως δεν εχω τα χερια του Φασουλα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
πριν 2-3 χρονια δεν θυμαμαι ειχε ερθει η μπελουτσι καλεσμενη ενος ππεριοδικου, ετυχε ενεκα ενος θειου μου νομικου συμβουλου του περιοδικου να ειμαι σε ενα παρτυ, πιο ομορφη γυναικα δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου, απο κοντα πιο ομορφη

πες τα χρυσοστομε...
στην Αντιπαρο την ειδα, που ειχε σκασει με μια γαλλικη φρεγατα, διαμορφωμενη σε κοτερο!
δεν υπαρχει τετοιο προσωπο, ο χρονος ειναι πολυ επιεικης μαζι της...

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
1.70 Και κοντοπουτανο δε γινεται.  :-

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κοντοπουτανο θεωρειται η γυνη κατω του 1,65.απο εκει και πανω,ειναι νορμαλ.οποιος δεν  συμφωνει μαζι μου γαμιεται.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γαμημένα γονίδια. :(

Yorgos