ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
...Βλέπεις φόραγε στρινγκ από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν .
...και απο τα πρωτα που βγαινανε στο μπλεηζερ σουιτς
...Βλέπεις φόραγε στρινγκ από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν .
...και απο τα πρωτα που βγαινανε στο μπλεηζερ σουιτς
την Σαπουτζακη την εχω δει κι εχω. Πραγματι φαινεται οτι στα νιατα της ηταν μια εντυπωσιακη γυναικα αλλα ειναι και λιγο αποκρουστικο το θεαμα με το τοσο τραβηγμανο δερμα.
Βάνα Μπάρμπα.. νταρντανογυναικα και με πολυ ωραια συμπεριφορα
επρεπε να την δεις κορασιδα στα ταβερνια των αμπελοκηπων...θεσ/νικη παντα....Η Ζωζώ μέχρι τα 55 της περπάταγε και τρίζανε τα πεζοδρόμια .
Σπιρτόκουτο με 3 λίρες βίζιτα δεν έχει κάνει άλλη .
Στις 100 βίζιτες αγόραζε τεσσάρι στη Φωκίωνος .
Σα να λέμε σήμερα 23.000 η βίζιτα .
Ούτε ο Μαρινάκης στην Κρίστι Τέρλιγκτον δεν τα δίνει .
Άλλο πράγμα .
Θέλξη: πανηψυλη, βυζαρού, κάπως μεγάλο κεφάλι, έμοιαζε αρκετα με τρανς.
επρεπε να την δεις κορασιδα στα ταβερνια των αμπελοκηπων...θεσ/νικη παντα....
απο τις μεγαλυτερες βλασφημιες εβερ :o
τραβα να μεταλαβεις να μετανοησεις και ξαναελα
Μενεγακη στον Χοντο, πολυ αερατη!
ΑΛιμπερτη στο Αεροδρομιο, πιο γλυκεια απο κοντα (παντα μ ερεσαν και οι milfs)
Αδαμ στο Ροδον, οκ ξεχωριζε αλλα φατσα μαλλον κοινη
Λασπα στα Βιλατζ, κασουαλ εμφανιση, καλο μιλφετο και αυτο, κρατιεται.
Λαστ μπατ νοτ λιστ, Τζουλια τπ 2006 στην παραλιακη, κοιτουσαν ολοι -φυσικα- ηταν παρεα με μια αλλη μαυρουλα μοντελα που στραβολαιμιασε καμποσους κ αυτη
θεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ γαμω τα ατομακια.η Ζυγούλη μάλλον έχει το πιο ωραίο πρόσωπο...
ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ ξυλαγκουρο ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ πριν 5-6 χρονια ΜΟΥΝΑΡΟΣ για ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ 1998 στη καρυστο στην παραλια ειχε ενα σπυρι κατω απο το στομα οσα ειχα βγαλει μαζι στην εφηβια[καυλοσπυρα] αλλα κατ αλλα μουναρος
Εχω δει την Αθηνα Οικονομακου, ωραια κοπελα αλλα ο γκομενος της ο Ραουλ πολυ μαναρι...Την Ολγα Φαρμακη, ωραια και αυτη αλλα οχι ψηλη με 12ποντο τακουνι ηταν ισα με μενα στο υψος που φορουσα στρωτο (εγω ειμαι 1,75)αλλα ειχε ΦΟΒΕΡΟ ποδι.Την Νινα Λοτσαρη την εχω δει 2 φορες τη μια μου φανηκε πολυ αδιαφορη την δευτερη κουκλαρα, τη Ματσουκα αλλα μου φανηκε αδιαφορη.