Νέα

Ποιές Ελληνίδες ή ξένες έχετε δει από κοντά και εντυπωσιαστήκατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ ξυλαγκουρο ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ πριν 5-6 χρονια ΜΟΥΝΑΡΟΣ  για  :bigdick: ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ 1998 στη καρυστο στην παραλια ειχε ενα σπυρι κατω απο το στομα οσα ειχα βγαλει μαζι στην εφηβια[καυλοσπυρα] αλλα κατ αλλα μουναρος

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
πριν 3 χρόνια βρεθήκαμε στην ίδια παρέα (μην φανταστείτε.. 15 άτομα και βάλε) με την Μπουλέ. Τότε τα είχε με τον τραγουδιστη από τα κίτρινα ποδήλατα. Γατάκι της σειράς.. Η δικιά μου ήταν 2 επίπεδα επάνω και είχε γαμηθεί να την στραβοκοιτάζει
Μηπως της αρεσουν τα κιτρινα ποδηλατα και αναρωτιοταν ΠΩΣ αυτη η απαισια με την καλη φωνή, την εντονη προσωπικοτητα το αρμονικο σωμα και το ωραιο προσωπο τα εχει με αυτον? οι περισσοτερες γυναικες ειναι ετσι μεγαλωμενες ωστε να πιστευουν οτι ακομα και μεσα στο κεφαλι τους μουνι και βυζια εχουν...

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Την Τατιανα την εχω δει κι εγώ στην Χαλκίδα! καλή είναι δε μπορώ να πω! Ωραίο σωμα,στην αρχή,απο μακρύά την πέρασα για καμμια 28άρα!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όταν ήμουνα μπροστά στην Κουλιανού ένιωθα νάνος
πλατάρες ρε παιδί μου ...
και σκέψου πως είμαι και 1,86

Σκλήβα: προσκυνώ...δεν έχω τίποτα άλλο να πω
Εύη Αδάμ: πριν μοντελιαστεί ήταν πολύ πιο όμορφη
Άννα Μαρία Λογοθέτη: με κοντό μαλλί στο αεροδρόμιο βεζούβιος - τουπέ σταρ αλλά κίνηση που σε καθήλωνε.
Ρέα Τουτουτζή: χάλια
Πετρούλα: ένα λεπτό κοριτσάκι με τουπέ...την πηδούσα άνετα, αλλά δεν θα έχανα και τον ύπνο μου....μάλλον της σειράς
Παπουτσάκη (προ πλαστικών): μια απλή κοπελίτσα (και όχι έτσι ψηλή που την έδειχνε στη σειρά). συμπαθητική με όμορφο χαμογελάκι και τίποτα παραπάνω. Ακόμα και το χαμόγελο το χάλασε που ίσιωσε τα δόντια της.

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: άστα να πάνε.....απίστευτο βλέμμα...αλλά πολύ λεπτή

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Εχω δει την Αθηνα Οικονομακου, ωραια κοπελα αλλα ο γκομενος της ο Ραουλ πολυ μαναρι...Την Ολγα Φαρμακη, ωραια και αυτη αλλα οχι ψηλη με 12ποντο τακουνι ηταν ισα με μενα στο υψος που φορουσα στρωτο (εγω ειμαι 1,75)αλλα ειχε ΦΟΒΕΡΟ ποδι.Την Νινα Λοτσαρη την εχω δει 2 φορες τη μια μου φανηκε πολυ αδιαφορη την δευτερη κουκλαρα, τη Ματσουκα αλλα μου φανηκε αδιαφορη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τώρα που αρχίζω να θυμάμαι έχω κι άλλες:
Νίκη Κάρτσωνα....η αδερφή της με διαφορά καλύτερη
Πέμη Ζούνη.....θα γίνω μιλφάκιας

ωχου..είναι και άλλες...βαριέμαι να γράψω

πάντως, αν και τη θεωρώ εντελώς ατάλαντη....μικρός όταν την είχα δει στο θέατρο με το Φέρτη είχα ξεροχύσει για πάρτη της.....Μιμή Ντενίση....τότε όμως....

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
τώρα που αρχίζω να θυμάμαι έχω κι άλλες:
Νίκη Κάρτσωνα....η αδερφή της με διαφορά καλύτερη
Πέμη Ζούνη.....θα γίνω μιλφάκιας

ωχου..είναι και άλλες...βαριέμαι να γράψω

πάντως, αν και τη θεωρώ εντελώς ατάλαντη....μικρός όταν την είχα δει στο θέατρο με το Φέρτη είχα ξεροχύσει για πάρτη της.....Μιμή Ντενίση....τότε όμως....
πεμη ζουμη πριν 4 χρονια στη  SHELL στα σπατα.ΚΑΥΛΑ Η ΤΥΠΙΣΣΑ

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
όταν ήμουνα μπροστά στην Κουλιανού ένιωθα νάνος
πλατάρες ρε παιδί μου ...
και σκέψου πως είμαι και 1,86

Σκλήβα: προσκυνώ...δεν έχω τίποτα άλλο να πω
Εύη Αδάμ: πριν μοντελιαστεί ήταν πολύ πιο όμορφη
Άννα Μαρία Λογοθέτη: με κοντό μαλλί στο αεροδρόμιο βεζούβιος - τουπέ σταρ αλλά κίνηση που σε καθήλωνε.
Ρέα Τουτουτζή: χάλια
Πετρούλα: ένα λεπτό κοριτσάκι με τουπέ...την πηδούσα άνετα, αλλά δεν θα έχανα και τον ύπνο μου....μάλλον της σειράς
Παπουτσάκη (προ πλαστικών): μια απλή κοπελίτσα (και όχι έτσι ψηλή που την έδειχνε στη σειρά). συμπαθητική με όμορφο χαμογελάκι και τίποτα παραπάνω. Ακόμα και το χαμόγελο το χάλασε που ίσιωσε τα δόντια της.

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: άστα να πάνε.....απίστευτο βλέμμα...αλλά πολύ λεπτή
Η Αδαμ, συμφωνω πιτσιρικα πριν μοντελιαστει την εποχη της εντουρο καλη ηταν αλλα παντοτε δηθεν... Ροδον?

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ειρηνη Δουκα σε LIVE,ταγουδιστρια των C-real,τουμπανο παιδιά!
Επίσης έχω πετύχει στο κολωνάκι την Μαριέττα Χρουσαλά πριν 2χρόνια νομίζω.Τίποτα ιδιαίτερο,μια ωραία κοπέλλα απλά!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tη Ρέα Τουτουνζή είχα δει στο terravibe πριν 4-5 χρόνια. Ωραία μου φάνηκε. Αλλά ο γκόμενος της-που του έριχνε ένα κεφάλι, ήταν τρελό τεμάχιο.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.316
Πόντοι
12.056
Την Αλιντισσα..... :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Tη Ρέα Τουτουνζή είχα δει στο terravibe πριν 4-5 χρόνια. Ωραία μου φάνηκε. Αλλά ο γκόμενος της-που του έριχνε ένα κεφάλι, ήταν τρελό τεμάχιο.

δλδ κοζαρες τον γκομενο της? η σεβαστηκες την Ρεα κ τον χωρο(τεραβαιμπ)  :P

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Εχω δεί πολλές κατα καιρούς, με άλλες έπαθα πλάκα, άλλες ήταν όπως τις βλέπεις στην tv και άλλες το χάλι τους.

Με αυτην που έπαθα πλάκα τελευταία ήταν με την ζωζώκα την Σαπουντζάκη !!!
Όχι δεν την πήδαγα, αλλα είναι πραγματικά απίστευτο οτι αυτή η γυναίκα είναι 70 φεύγα... λάμπει ολόκληρη!!!

Τι ειπες τωρα ρε φίλε;;;;;;;;;;;;;;;
Μεγάλο granny!!! Από τις γιαγιάδες που πλήρωνα πάνω απο εκατό ευρω για να την ξεσκίσω στο πήδημα....

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
:fuck1: :fuck1: :fuck1: Κι εγώ την έχω γνωρίσει από κοντά πριν καμιά 5ετία το πολύ, έχει μεγαλώσει λίγο βέβαια δεν είναι πλέον το καυλάκι που ήταν όταν έπαιζε στο "Σημάδι του έρωτα"...

Η Μπότση είναι απο τις γυναίκες φίλε που θα πήδαγα ακόμη κι αν ήταν εβδομήντα χρονών...Με ξέρεις άλλωστε :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η Αδαμ, συμφωνω πιτσιρικα πριν μοντελιαστει την εποχη της εντουρο καλη ηταν αλλα παντοτε δηθεν... Ροδον?
οχι
μαζί της διακοπές στον Αγ. Κωνσταντίνο... χιχι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν κάνει μέση, είναι στέκα, τα μάτια της σακουλιάζουν από πάνω
και δεν μου αρέσουνε και τα κοντά μαλλιά γενικώς εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων
...α, και άκωλη
γενικώς, μία κοπέλα που αν δεν ήξερα πως ήταν ένα ονοματισμένο μοντέλο...δεν θα την σχολίαζα καν
το μοναδικό που μου άρεσε ήταν ο τρόπος που ντύνεται

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Η  Γωγώ  ήταν  ωραία  μικρούλα  στην Κομοτηνή . Με  τη  φόρμα . Διπλωμένη  13 φορές  στη  ζώνη . Βλέπεις  φόραγε στρινγκ από τα  πρώτα  που  κυκλοφόρησαν .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom