oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
γιατί εκτος απ την τηλεόραση,τις φωτογραφίες και τα photoshop υπάρχει και η πραγματικότητα...
την λινα δρουγκα;εγώ είχα εντυπωσιαστεί ιδιαιτερα από μια δημοσιογράφο καστανομάλλα που λέει τις ειδήσεις στο mega μεσημέρια...δεν ξέρω όνομα...αν κατάλαβε κανεις ας βοηθήσει...
την λινα δρουγκα;
πριν χροοονια, στανταρ 5, ειχα δει τα μοντελα καλι τσιλιδου και αλλη μια ξανθια που εκανε παρεα τοτε (σαφεστατη ειμαι) Δημητριου νομιζω λεγοταν. Δε με εντυπωσιασε τοσο η ομορφια τους, αλλα το υψος τους! φοραγαν και ψηλα παπουτσια βεβαια, αλλα τους εφτανα λιγο πιο πανω απο τον αγκωνα! oh my..!
εισαι πρωτο μποι και συ φανταζομαι.....πριν χροοονια, στανταρ 5, ειχα δει τα μοντελα καλι τσιλιδου και αλλη μια ξανθια που εκανε παρεα τοτε (σαφεστατη ειμαι) Δημητριου νομιζω λεγοταν. Δε με εντυπωσιασε τοσο η ομορφια τους, αλλα το υψος τους! φοραγαν και ψηλα παπουτσια βεβαια, αλλα τους εφτανα λιγο πιο πανω απο τον αγκωνα! oh my..!
εκει που φανταζεσαι....δηλαδή σε εμένα που είμαι 1.93 που φτάνεις ?
εισαι πρωτο μποι και συ φανταζομαι.....
ναι γμστα!
χαχα
1.63 ειμαι το δολιο
αλλα αυτες παραηταν ψηλες!!
ναι γμστα!
χαχα
1.63 ειμαι το δολιο
καλο υψος εχεις...με 12ποντο θα σαι τελεια...αρκει να εχεις ωραιο σωμα....και ποδιναι γμστα!
χαχα
1.63 ειμαι το δολιο
καλι ποια ειναι παλι ρε εκτορακο;η δημητριου που λεει;αφού βρήκες τουλάχιστον μία διαφορά στο μπόι πάλι καλά
υ.γ. η Κάλι δε μου άρεσε ποτέ
ναι γμστα!
χαχα
1.63 ειμαι το δολιο
αα μπραβο! τη στελλα δημητριου ελεγα πριν.Δημητρα Ματσουκα...ΚΑΥΛΑ!!
Ευα Λασκαρη..ηλιθιο βλεμμα αλλα απο κορμι αντε γεια!
Κατια Ζυγουλη...φοβερα σεξυ προσωπο!!
Στελλα Δημητριου...τσολιας!
χαχαχαχαχαχαγιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς υπάρχει λοιπόν σε αυτό το φόρουμ μία πιο κοντή από μένα woop woop
καλως την ψηλεγκω....γιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς υπάρχει λοιπόν σε αυτό το φόρουμ μία πιο κοντή από μένα woop woop
τι εννοείς?Δημητρα Ματσουκα...ΚΑΥΛΑ!!
Ευα Λασκαρη..ηλιθιο βλεμμα αλλα απο κορμι αντε γεια!
Κατια Ζυγουλη...φοβερα σεξυ προσωπο!!
Στελλα Δημητριου...τσολιας!
νομιζεις....τσολιάς νομίζω σημαίνει ψηλή και ευθυτενής? Λυγερόκορμη? κάτι τέτοιο..