Νέα

Ποιέs αντρικέs κολόνιεs καυλώνουν τιs γυναίκεs?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petran21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:που τη θυμηθηκες αυτη?ρε σιν μαρτυραμε την ηλικια μας :grin:
Τετοια σε αφτερ σειβ..ειχε φερει ο πατερας μου.....ναυτικος.....ενα μπουκαλι πριν 30 χρονια..θυμαμαι ημουν 12..και πηγαινα κρυφα και εβαζα στα μαγουλα μου....εβλεπα τον πατερα μου οταν ξυριζοταν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Συνημμένα

• JOHN.jpg
    JOHN.jpg
    2 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
καλοκαιρινη και καυλιαρικη

Συνημμένα

• 05049340505.jpg
    05049340505.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 25

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Mε ποιο διαφωνεις?Στο οτι θα βαλω εγω το αρωμα που γουσταρω και οχι αυτο που θα μου υποδιξει η καθε γκομενα?Δηλαδη η μια θα λεει βαλε αυτο η αλλη εκεινο...ρε δεν γα.....λεω εγω....πειραματοζωα θα τους κανετε του ανδρες...στο τελος....

διαφωνω στο οτι μια γυναικα μπορει να καβλωσει με ενα αρωμα....αυτο δε σημαινει οτι την καβλωνει το συγκεκριμενο αρωμα αλλα το συγκεκριμενο αρωμα στο συγκεκριμενο δερμα....το ιδιο αρωμα μπορει να το μυρισεις σε καποιον αλλον και να ειναι αηδια....και σαφως καποια δε μπορει να σου υποδειξει τι θα φορεσεις μπορει ομως να σου πει τι σου παει και τι οχι...συνηθως οι αλλοι μπορουν να μυρισουν καλυτερα απο τον εαυτο μας το αρωμα ειτε που φοραμε ειτε του δερματος μας....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
διαφωνω στο οτι μια γυναικα μπορει να καβλωσει με ενα αρωμα....αυτο δε σημαινει οτι την καβλωνει το συγκεκριμενο αρωμα αλλα το συγκεκριμενο αρωμα στο συγκεκριμενο δερμα....το ιδιο αρωμα μπορει να το μυρισεις σε καποιον αλλον και να ειναι αηδια....και σαφως καποια δε μπορει να σου υποδειξει τι θα φορεσεις μπορει ομως να σου πει τι σου παει και τι οχι...συνηθως οι αλλοι μπορουν να μυρισουν καλυτερα απο τον εαυτο μας το αρωμα ειτε που φοραμε ειτε του δερματος μας....
Ε αφου διαφωνεις ...τοτενες συμφωνουμε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Αργησεs να μαs το φανερωσειs.......Παω να πεταξω το βαρελι με την "Μυρτω"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε αφου διαφωνεις ...τοτενες συμφωνουμε...

δε συμφωνουμε απολυτως :P εμενα μου αρεσε πολυ να μυριζει ο αντρας ομορφα με διεγειρει....χωρις να εχει λουστει με την κολωνια του φυσικα....δε μπορω την ιδρωτιλα....εχω φετιχ με τις μυρωδιες...θελω να μυριζει ομορφα το δερμα το στομα τα παντα :P διαφωνω σε αυτο που λες οτι δεν καβλωνει μια γυναικα απο τη μυρωδια και συμφωνω στο οτι δεν υπαρχει συγκεκριμενο αρωμα το οποιο κανει τις γκομενες να σερνονται....το καθετι ταιριαζει σε διαφορετικα δερματα :)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δε συμφωνουμε απολυτως :P εμενα μου αρεσε πολυ να μυριζει ο αντρας ομορφα με διεγειρει....χωρις να εχει λουστει με την κολωνια του φυσικα....δε μπορω την ιδρωτιλα....εχω φετιχ με τις μυρωδιες...θελω να μυριζει ομορφα το δερμα το στομα τα παντα :P διαφωνω σε αυτο που λες οτι δεν καβλωνει μια γυναικα απο τη μυρωδια και συμφωνω στο οτι δεν υπαρχει συγκεκριμενο αρωμα το οποιο κανει τις γκομενες να σερνονται....το καθετι ταιριαζει σε διαφορετικα δερματα :)
Δεν εισαι και κοντα ρε γαμωτο να με μυρισεις.....να μου πεις τι σκαγια κανω....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
με τα πόδια,θα πει κανένας τί κάνουμε?

γιατί μερικές,εκτός από πίπα,κατεβαίνουν και ακόμα πιο κάτω.... :2funny: :2funny:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
βαρβατίλα με λίγη αρχιδίλα, φυσικό άρωμα!!!

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πάρτε και το σουξέ των '60s

Τελικά κατέληξε σήμα για τις αδερφές, οι κακές γλώσσες
λένε οτι έφταιγε το... μπουκάλι.

Συνημμένα

• pino.jpg
    pino.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 29

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
με τα πόδια,θα πει κανένας τί κάνουμε?

γιατί μερικές,εκτός από πίπα,κατεβαίνουν και ακόμα πιο κάτω.... :2funny: :2funny:

Βαζουμε απο βραδυs τιs καλτσεs να μουλιασουνε στην ακουα-βελβα
Το πρωι θα ποτισει μεχρι και το δερμα :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Δλδ .....ψεμματα ειναι οτι με το ΑΧΕ   τρεχετε σαν τα σκυλακια????? :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom