Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.788
- Πόντοι
- 5.547
Ίδιο στυλ η Καλλιμανη τύπε μουδεν ξέρω ποια είναι η ποιο όμορφη αλλά την Angela White θα την έπαιρνα all day all night
Ίδιο στυλ η Καλλιμανη τύπε μουδεν ξέρω ποια είναι η ποιο όμορφη αλλά την Angela White θα την έπαιρνα all day all night
Tori Black τράβαγε κάτι τσιμπουκάρες δίχως αύριο!! Βασικά ακόμα τραβάει αλλά είναι από αυτές που λες ας με κατουρήσει κιόλαςAnita Blonde, Tori Black και Mia Malkova στα νιάτα τους, ήταν top model material.. ό,τι πιο όμορφο έχει περασει.
Άμα δείξουνε τις τσόντες της σε ξένους παραγωγούς θα πεθάνουνε στα γέλια . .όπως έχει ειπωθεί και σε άλλο νήμα ακόμα και τον αστερία βαριέται να τον κάνειΣοφία Παυλίδη.
Ωραιο νημα να αναπολούμε τις πρώτες καυλες που τον παίξαμε , εμένα η πρώτη μου καψούρα από Βουδαπέστη Annita Blonde και Annita Dark , και μετά τα 2000s Dark Angel , Katsumi και Jane Darlin η υπερτατες κωλοτρυπες !!!!
Γύρισε το μαλλί της ξανά σε μελαχρινό.Shalina Devine
Τουλαχιστον εχουν το ιδιο ονομαAnnita Blonde και Annita Dark. Δεν ξέραμε με ποια να τον πρωτοπαιξουμε τυπε
Η ερώτηση λέει για όμορφη. Όχι για καλή. Καλή συμφωνώ δεν είναι. Αλλά όμορφη είναι πάρα πολύ. Τουλάχιστον για εμένα, που είχα την τύχη να την δω από κοντά.Άμα δείξουνε τις τσόντες της σε ξένους παραγωγούς θα πεθάνουνε στα γέλια . .όπως έχει ειπωθεί και σε άλλο νήμα ακόμα και τον αστερία βαριέται να τον κάνει