Επίσης πολύ δυνατό μωρο στις αρχές των 00's ήταν και η Cynara Fox.
Δεν έκανε πολλές ταινίες αλλά είχε γίνει ο πορνό - έρωτας μου για την ομορφιά της, όταν τυχαια την ανακάλυψα (ακόμα σχολείο πήγαινα)
Δυστηχως κι αυτη κάπου είχα διαβάσει έφυγε πριν καμιά 6-7 χρόνια από ναρκωτικά όντας άστεγη και το πτώμα της το βρήκε περαστικός σε κάποια παραλία καθώς εκεί κοντά ήταν το αντίσκηνο όπου ζούσε....
Πολύ κάβλα η μακαρίτισσα! Μου θυμίζει τη Belladonna, αν η Belladonna δεν ήταν μπαζόλα.
Ο δικός μου πορνό-έρωτας από τις αρχές των 00s είναι μια Τσέχα γυναικάρα, η Claudia Clair, η οποία έπαιξε κυρίως στα μεγάλα ισπανικά studio της εποχής, αλλά και στο σουηδικό Private. Πέραν από το ότι είχε το ιδανικό σώμα για τα γούστα μου (
100% φυσικό, 1,73 μοντελέ αλλά με λιπάκι όσο-όσο) και ένα μοναδικό, ζεστό βλέμμα
(που αν απορήσετε τι θα σας θυμίζει, θα σας πω εγώ: σας θυμίζει τη Juliette από το Lost)...πέραν από αυτά λοιπόν... σε αυτή τη μουνάρα χρωστάω δύο από τις πιο πανίσχυρες φαντασιώσεις μου:
α) Να γαμάς άλλη γυναίκα μπροστά στη γυναίκα σου, με την τελευταία να το απολαμβάνει* κυριολεκτικά
με πάθος. Ο άντρας της ήταν επίσης πορνοστάρ (αλλά όχι ο μοναδικός παρτενέρ της), κι έχουν κάνει ορισμένα αξιομνημόνευτα τριο που έχουν χαραχτεί στο μυαλό μου. Ίσως, τώρα που το σκέφτομαι, αυτή τη φαντασίωση να τη χρωστάω στη δεύτερη ταινία της Εμμανουέλλας, που την είδα κάποτε μικρός από dvd εφημερίδας, αλλά στο πορνό η Claudia Clair με τον άντρα της το έχουν κάνει καλύτερα απ' όλους. Δείτε ας πούμε σε αυτή την ταινία, τη σκηνή μεταξύ 25:00-51:46, όπου οι δυο τους προσκαλούν την καμαριέρα στο δωμάτιο, ή αν βαριέστε, πηγαίνετε απλά στο τέλος που χύνει ο άντρας της (η Claudia Clair είναι η ξανθιά):
β) Να σε τελειώνει η γυναίκα με το χέρι και να "τα παίρνει" όλα (ΠΑΛΙ
με πάθος) οπουδήποτε πάνω της... Αν και το έχει κάνει πολλές φορές, δε μπόρεσα να βρω στα γρήγορα βιντεάκι online. Σε αυτή την ταινία όμως συμβαίνει κάτι παρόμοιο στο 36'.
* Αυτή τη φαντασίωση την έχω και στην παραλλαγή όπου ενώ η γυναίκα μου αρχικά συμφωνεί σε τρίο με τη γειτόνισσα, στην πορεία αρχίζει και ζηλεύει αλλά είναι πολύ αργά πια για να σταματήσει τον οργασμό-τρένο που αδειάζω μουγκρίζοντας στο πρόσωπο της γειτόνισσας