Νέα

Ποια θεωρείτε την καλύτερη δεκαετία,από μουσική άποψη;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε την καλύτερη δεκαετία,από μουσική άποψη;;;

• Πριν από το 1960

Ψήφοι: 2 3,8%
  • 60s

Ψήφοι: 8 15,4%
  • 70s

Ψήφοι: 12 23,1%
  • 80s

Ψήφοι: 22 42,3%
  • 90s

Ψήφοι: 8 15,4%
  • 2000 και έπειτα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

Επισκέπτης
Με αφορμή αυτήν τη συζήτηση, θ ανοίξω ένα άλλο thread που νομίζω αξίζει να συζητηθεί. Σόρρυ αν έχει συζητηθεί στο παρελθόν

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Εγώ που θεωρώ τους Pulp το καλύτερο γκρουπ του 20ου αιώνα,είμαι για τομάτες δηλαδή;;;;;;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Στ' αλήθεια τους θεωρείς το καλύτερο συγκρότημα? Μήπως απλά τους γουστάρεις τρομερά; Ξέρεις πολλές φορές το αγαπημένο μας γκρουπ δεν είναι και το καλύτερο.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
80s & early 90s

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τoto μπάντα που δημιουργήθηκε από session,δηλαδή επαγγελματιες των studio ηχογραφήσεων,μουσικούς.Πολύ καλή mainstream μπάντα ιδίως μουσικά στο είδος τους.Ανάλογο παράδειγμα στα 60'ς ήταν οι Booker T and the MGs που ήταν η studio μπάντα της θρυλικής Stax.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχω ακουσει παρα πολλα συγκροτηματα τα οποια δεν ειναι πολυ γνωστα....

και επειδη παιζω μουσικη και μπορω να εχω καποια αποψη...

πραγματικα εχω μινει μαλακας με το μουσικο περιεχομενο και της μελωδιες τους......

αλλα δεν ειχαν την τυχη να εχουν αυτο το προμοσιον....

ψαξτε στο γιουτουμπ θα βρειτε απειρες μπαντες με φοβερη μουσικη, αλλα με λιγα views...

Επισκέπτης
Στ' αλήθεια τους θεωρείς το καλύτερο συγκρότημα? Μήπως απλά τους γουστάρεις τρομερά; Ξέρεις πολλές φορές το αγαπημένο μας γκρουπ δεν είναι και το καλύτερο.

Από άποψη στίχων τουλάχιστον.....δε μπορείς να τους αμφισβητήσεις...... ;)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
εχω ακουσει παρα πολλα συγκροτηματα τα οποια δεν ειναι πολυ γνωστα....

και επειδη παιζω μουσικη και μπορω να εχω καποια αποψη...

πραγματικα εχω μινει μαλακας με το μουσικο περιεχομενο και της μελωδιες τους......

αλλα δεν ειχαν την τυχη να εχουν αυτο το προμοσιον....

ψαξτε στο γιουτουμπ θα βρειτε απειρες μπαντες με φοβερη μουσικη, αλλα με λιγα views...

Γιατί δεν γίνεσαι λιγάκι πιο συγκεκριμένος;Έχεις να προτείνεις κάτι;Κι εγώ έχω ακούσει πάαααααρα πολύ μουσική στη ζωή μου και έχω ανακαλύψει φοβερους καλλιτέχνες κατά καιρούς που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο ελληνας μουσικοφιλος ειναι απαραδεκτος.
ερχονται πχ οι Muse σε περιοδο που συμβαινει και γαμανε διευθνος με το ζορι 5000 χιλιαρικα κοσμο
ερχονται οι scoprions για 666 φορα πανω απο 10.000 κοσμο....
θυμαμαι ειχα δει μεταλλικα με σαπορτ τους monster magnet το 98 στη ριζουπολη  που ειχαν βγαλει το powetrip και γαμουσαν και τα 3/4 του κοσμου τους αγνοησε...

Επισκέπτης
ο ελληνας μουσικοφιλος ειναι απαραδεκτος.
ερχονται πχ οι Muse σε περιοδο που συμβαινει και γαμανε διευθνος με το ζορι 5000 χιλιαρικα κοσμο
ερχονται οι scoprions για 666 φορα πανω απο 10.000 κοσμο....
θυμαμαι ειχα δει μεταλλικα με σαπορτ τους monster magnet το 98 στη ριζουπολη  που ειχαν βγαλει το powetrip και γαμουσαν και τα 3/4 του κοσμου τους αγνοησε...

Καλά τους Σκόρπιονς στην Ελλάδα,τους έχουν θεοποιήσει....για να τους ακούνε κάποιοι που θέλουν να το παίξουν "ροκάδες" στις γκόμενές τους.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

(Αλήθεια τι κόλλημα έχεις φάει με τον αριθμό 666 και τον αναφέρεις συχνά; :cheesy:)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καλά τους Σκόρπιονς στην Ελλάδα,τους έχουν θεοποιήσει....για να τους ακούνε κάποιοι που θέλουν να το παίξουν "ροκάδες" στις γκόμενές τους.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

(Αλήθεια τι κόλλημα έχεις φάει με τον αριθμό 666 και τον αναφέρεις συχνά; :cheesy:)
Καλυτερη δεκαετια τα 70ς και μετα 80ς...καλα οι σκορπιονς ξεφτυλισανε το ροκ.....

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
60s  βεβαια, για ολη την μουσικη, δεν ξαναγινε τετοια επανασταση, εμπνευση, παραγωγη, σε ροκ ποπ τζαζ σοουλ, ακομα και τα μεινστριμ ηταν διαμαντια σε σχεση με τη συνταγογραφηση που βαφτισαν συνθεση τα επομενα (τωρινα) χρονια. Κι αυτο το φαινομενο, παγκοσμιο. Και στην ελλαδα, θυμηθειτε τι ακουγοταν τοτε και κανετε τις συγκρισεις...θλιψη...

Τωρα το αλτερ εχει ρει τσαρλς! (την ταινια)

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Κρίνοντας υποκειμενικά οι περισσότεροι ταυτιζόμαστε με συγκροτήματα παρέα με τα οποία ενηλικιωθήκαμε και τα ''συνομήλικα'' με εμάς συγκροτήματα  τα θεωρούμε καλύτερα. Και φυσικά  τη δεκαετία στην οποία έδρασαν κορυφαία. Αντικειμενικά όμως η δεκαετία στην οποία δημιουργήθηκε η σύγχρονη μουσική είναι τα 60ς κάτι το οποίο προσυπογράφει κι ο '' δάσκαλος'' μου μουσικά όπως και πολλών άλλων ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Καπως ετσι...κι εγω μεγαλωσα με 80ς 90ς, τωρα ομως ανακαλυπτω οτι ΟΛΑ ξεκινησαν τοτε και το "χειροτερο", ολα εγιναν ηδη απο τοτε! Με τετοια κληρονομια, τι να κανουν οι επομενοι? Καποιες φορες ακουω κατι πρωτοποριακο και εχω την αισθηση του νεωτερισμου για τον νεωτερισμο! Ασε που η παραγωγη ηταν τετοια που και σημερα ανακαλυπτεις θησαυρους!

Τι να πουλησω ρε γμτο να βρεθω σαν εικοσαρης στη δυτικη ακτη το 60?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.630
Πόντοι
10.411
'70s,'80s,'90s

Stories