Επισκέπτης
Με αφορμή αυτήν τη συζήτηση, θ ανοίξω ένα άλλο thread που νομίζω αξίζει να συζητηθεί. Σόρρυ αν έχει συζητηθεί στο παρελθόν
Εγώ που θεωρώ τους Pulp το καλύτερο γκρουπ του 20ου αιώνα,είμαι για τομάτες δηλαδή;;;;;;;;;
Στ' αλήθεια τους θεωρείς το καλύτερο συγκρότημα? Μήπως απλά τους γουστάρεις τρομερά; Ξέρεις πολλές φορές το αγαπημένο μας γκρουπ δεν είναι και το καλύτερο.
εχω ακουσει παρα πολλα συγκροτηματα τα οποια δεν ειναι πολυ γνωστα....
και επειδη παιζω μουσικη και μπορω να εχω καποια αποψη...
πραγματικα εχω μινει μαλακας με το μουσικο περιεχομενο και της μελωδιες τους......
αλλα δεν ειχαν την τυχη να εχουν αυτο το προμοσιον....
ψαξτε στο γιουτουμπ θα βρειτε απειρες μπαντες με φοβερη μουσικη, αλλα με λιγα views...
ο ελληνας μουσικοφιλος ειναι απαραδεκτος.
ερχονται πχ οι Muse σε περιοδο που συμβαινει και γαμανε διευθνος με το ζορι 5000 χιλιαρικα κοσμο
ερχονται οι scoprions για 666 φορα πανω απο 10.000 κοσμο....
θυμαμαι ειχα δει μεταλλικα με σαπορτ τους monster magnet το 98 στη ριζουπολη που ειχαν βγαλει το powetrip και γαμουσαν και τα 3/4 του κοσμου τους αγνοησε...
Καλυτερη δεκαετια τα 70ς και μετα 80ς...καλα οι σκορπιονς ξεφτυλισανε το ροκ.....Καλά τους Σκόρπιονς στην Ελλάδα,τους έχουν θεοποιήσει....για να τους ακούνε κάποιοι που θέλουν να το παίξουν "ροκάδες" στις γκόμενές τους....
(Αλήθεια τι κόλλημα έχεις φάει με τον αριθμό 666 και τον αναφέρεις συχνά; )
Καλυτερη δεκαετια τα 70ς και μετα 80ς...καλα οι σκορπιονς ξεφτυλισανε το ροκ.....
;)Συμφωνώ και επαυξάνω