Νέα

Ποια θεωρείτε την καλύτερη δεκαετία,από μουσική άποψη;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε την καλύτερη δεκαετία,από μουσική άποψη;;;

• Πριν από το 1960

Ψήφοι: 2 3,8%
  • 60s

Ψήφοι: 8 15,4%
  • 70s

Ψήφοι: 12 23,1%
  • 80s

Ψήφοι: 22 42,3%
  • 90s

Ψήφοι: 8 15,4%
  • 2000 και έπειτα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Η Δεκαετια του '80 ηταν αναμφιβητητα η καλυτερη δεκαετια  που γνωρισαν  μεγαλυτερη ακμη η μουσικη!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το 99% των μελών του φόρουν μας αγνοεί παντελώς όλη τη μουσική.Μιλάω κυρίως για τη σύγχρονη δυτική μουσική όπως αυτή διαμορφώθηκε από τη δεκαετία του 50 και μετά.Οπότε πείτε καλύτερα τι σας αρέσει κι όχι τι είναι πιο καλό.
νομιζω οτι για να μας αρεσει αρα το θεωρουμε κ καλυτερο...οποτε ο δοαχωρισμος απο καποιον μεσο ανθρωπο(χωρις δηλαδη να ξερει τα παντα απο μουσικη)δεν εχει νοημα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
νομιζω οτι για να μας αρεσει αρα το θεωρουμε κ καλυτερο...οποτε ο δοαχωρισμος απο καποιον μεσο ανθρωπο(χωρις δηλαδη να ξερει τα παντα απο μουσικη)δεν εχει νοημα.
άλλο τι μας αρέσει λουκ άλλο τι είναι καλύτερο.Υπάρχει τεράστια διαφορά.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μερικά δείγματα μουσικής που γράφτηκε τη δεκαετία του 1970...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
Γιατί; Γιατί; Γιατί; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ήταν ανάγκη,να φέρεις ως παράδειγμα τους PF πάλι.....ούτε στο φόρουμ των PF να ήμαστε,με τόσους φαν που έχει εδώ.....υπάρχουν 100αδες καλύτερα γκρουπ,από τη Lady Gaga/....αλλά όχι άλλο Pink Floyd.....ήμαρτον!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Χαχαχαχα.
Ναι.Παραδέχομαι ότι οι Floyd ήταν πολύ προφανής επιλογή.Και μάλιστα να σου πω ότι δεν είμαι κάνας τρελός φαν τους.Ίσως γι' αυτό και να τους ανέφερα.Είμαι περισσότερο της μαύρης μουσικής.Τζαζ,φάνκι σόουλ και ντίσκο στα καλά της.Αλλά πρέπει να εκτιμάμε το ταλέντο απ' όπου κι αν προέρχεται

Επισκέπτης
Πολύ καλή μουσική είναι και η κλασσική, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να μυηθούμε σ αυτήν.
Πολλές φορές ένα απλό πιάνο, ή ένα βιολί, μπορεί να σε "ταξιδέψει" περισσότερο από ένα μοδάτο κομμάτι ποπ, ροκ κλπ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εγώ που θεωρώ τους Pulp το καλύτερο γκρουπ του 20ου αιώνα,είμαι για τομάτες δηλαδή;;;;;;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Όχι αλλά απλά τους γουστάρεις για 100 λόγους πιο πολύ.Αν και δεν είναι σίγουρα the band of the century αφού σου αρέσουν εμάς μας περισσεύει.Βάζω από άλλο θέμα κάποιες προσωπικές μου επιλογές.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
187
Πόντοι
896
Πολύ καλή μουσική είναι και η κλασσική, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να μυηθούμε σ αυτήν.
Πολλές φορές ένα απλό πιάνο, ή ένα βιολί, μπορεί να σε "ταξιδέψει" περισσότερο από ένα μοδάτο κομμάτι ποπ, ροκ κλπ

:rockon: :rockon: :rockon:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
άλλο τι μας αρέσει λουκ άλλο τι είναι καλύτερο.Υπάρχει τεράστια διαφορά.

Point ο φίλος καλύβας.

Εγώ προσωπικά είμαι φαν των late 60's και 70's.

Μιας και μιλήσατε όμως για 80's και μιας και μου κάνει άθελά του πάσα ο house με το διαχωρισμό του περί γούστου και ποιότητας δεν μπορώ να μην αναφερθώ στους toto.

Μπάντα που για πολλούς ήταν mainstream μέχρι αηδίας και άλλοι τη γούσταραν άλλοι όχι. Είναι μπάντα η οποία μπορεί να ακουστεί με δύο τρόπους (τις λατρεύω αυτές τις μπάντες  :grin: )

Με τον κλασσικό mainstream τρόπο αλλά και ψάχνοντας λίγο βαθύτερα. Μουσικοί με αρχίδια όλοι τους (κυρίως ο σ'χωρεμένος Porcaro και ο καλά-να-τον-έχει ο Θεός Lucather).

Κάποιος που έχει ασχοληθεί με τη μουσική "ενεργητικά" δε γίνεται να μη γνωρίζει σε τι αναφέρομαι.  :thumbsup:

Επισκέπτης
Όχι αλλά απλά τους γουστάρεις για 100 λόγους πιο πολύ.Αν και δεν είναι σίγουρα the band of the century αφού σου αρέσουν εμάς μας περισσεύει.Βάζω από άλλο θέμα κάποιες προσωπικές μου επιλογές.

Χμμμ....βλέπω ανέφερες τους Kraftwerk.....και θα σε ρωτήσω...Kraftwerk ή J.M. Jarre;;;;; ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom