You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
νομιζω οτι για να μας αρεσει αρα το θεωρουμε κ καλυτερο...οποτε ο δοαχωρισμος απο καποιον μεσο ανθρωπο(χωρις δηλαδη να ξερει τα παντα απο μουσικη)δεν εχει νοημα.Το 99% των μελών του φόρουν μας αγνοεί παντελώς όλη τη μουσική.Μιλάω κυρίως για τη σύγχρονη δυτική μουσική όπως αυτή διαμορφώθηκε από τη δεκαετία του 50 και μετά.Οπότε πείτε καλύτερα τι σας αρέσει κι όχι τι είναι πιο καλό.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
άλλο τι μας αρέσει λουκ άλλο τι είναι καλύτερο.Υπάρχει τεράστια διαφορά.νομιζω οτι για να μας αρεσει αρα το θεωρουμε κ καλυτερο...οποτε ο δοαχωρισμος απο καποιον μεσο ανθρωπο(χωρις δηλαδη να ξερει τα παντα απο μουσικη)δεν εχει νοημα.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Επισκέπτης
άλλο τι μας αρέσει λουκ άλλο τι είναι καλύτερο.Υπάρχει τεράστια διαφορά.
Εγώ που θεωρώ τους Pulp το καλύτερο γκρουπ του 20ου αιώνα,είμαι για τομάτες δηλαδή;;;;;;;;;
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ναι...Εγώ που θεωρώ τους Pulp το καλύτερο γκρουπ του 20ου αιώνα,είμαι για τομάτες δηλαδή;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Γιατί; Γιατί; Γιατί;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήταν ανάγκη,να φέρεις ως παράδειγμα τους PF πάλι.....ούτε στο φόρουμ των PF να ήμαστε,με τόσους φαν που έχει εδώ.....υπάρχουν 100αδες καλύτερα γκρουπ,από τη Lady Gaga/....αλλά όχι άλλο Pink Floyd.....ήμαρτον!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχα.
Ναι.Παραδέχομαι ότι οι Floyd ήταν πολύ προφανής επιλογή.Και μάλιστα να σου πω ότι δεν είμαι κάνας τρελός φαν τους.Ίσως γι' αυτό και να τους ανέφερα.Είμαι περισσότερο της μαύρης μουσικής.Τζαζ,φάνκι σόουλ και ντίσκο στα καλά της.Αλλά πρέπει να εκτιμάμε το ταλέντο απ' όπου κι αν προέρχεται
Επισκέπτης
Πολύ καλή μουσική είναι και η κλασσική, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να μυηθούμε σ αυτήν.
Πολλές φορές ένα απλό πιάνο, ή ένα βιολί, μπορεί να σε "ταξιδέψει" περισσότερο από ένα μοδάτο κομμάτι ποπ, ροκ κλπ
Πολλές φορές ένα απλό πιάνο, ή ένα βιολί, μπορεί να σε "ταξιδέψει" περισσότερο από ένα μοδάτο κομμάτι ποπ, ροκ κλπ
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Όχι αλλά απλά τους γουστάρεις για 100 λόγους πιο πολύ.Αν και δεν είναι σίγουρα the band of the century αφού σου αρέσουν εμάς μας περισσεύει.Βάζω από άλλο θέμα κάποιες προσωπικές μου επιλογές.Εγώ που θεωρώ τους Pulp το καλύτερο γκρουπ του 20ου αιώνα,είμαι για τομάτες δηλαδή;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εσκασε κ νωριτερα αλλα δεν εισαι παρατηρητικος.Και έλεγα πότε θα σκάσει μύτη ο Μπονάτσος...![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
Και έλεγα πότε θα σκάσει μύτη ο Μπονάτσος...![]()
![]()
![]()
Πάντως ο Μπονάτσος,ήταν καλύτερος σαν ηθοποιός....με το τραγούδι,δεν το είχε και τόσο.....
Πολύ καλή μουσική είναι και η κλασσική, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να μυηθούμε σ αυτήν.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
θα το αφησω ασχολιαστο ως δειγμα καλης θελησης.Πάντως ο Μπονάτσος,ήταν καλύτερος σαν ηθοποιός....με το τραγούδι,δεν το είχε και τόσο.....![]()
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
άλλο τι μας αρέσει λουκ άλλο τι είναι καλύτερο.Υπάρχει τεράστια διαφορά.
Point ο φίλος καλύβας.
Εγώ προσωπικά είμαι φαν των late 60's και 70's.
Μιας και μιλήσατε όμως για 80's και μιας και μου κάνει άθελά του πάσα ο house με το διαχωρισμό του περί γούστου και ποιότητας δεν μπορώ να μην αναφερθώ στους toto.
Μπάντα που για πολλούς ήταν mainstream μέχρι αηδίας και άλλοι τη γούσταραν άλλοι όχι. Είναι μπάντα η οποία μπορεί να ακουστεί με δύο τρόπους (τις λατρεύω αυτές τις μπάντες
Με τον κλασσικό mainstream τρόπο αλλά και ψάχνοντας λίγο βαθύτερα. Μουσικοί με αρχίδια όλοι τους (κυρίως ο σ'χωρεμένος Porcaro και ο καλά-να-τον-έχει ο Θεός Lucather).
Κάποιος που έχει ασχοληθεί με τη μουσική "ενεργητικά" δε γίνεται να μη γνωρίζει σε τι αναφέρομαι.
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Επισκέπτης
Όχι αλλά απλά τους γουστάρεις για 100 λόγους πιο πολύ.Αν και δεν είναι σίγουρα the band of the century αφού σου αρέσουν εμάς μας περισσεύει.Βάζω από άλλο θέμα κάποιες προσωπικές μου επιλογές.
Χμμμ....βλέπω ανέφερες τους Kraftwerk.....και θα σε ρωτήσω...Kraftwerk ή J.M. Jarre;;;;; ;)
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 203
- Εμφανίσεις