Νέα

Ποιά στρίπερ σας έχει κάνει να πάθετε αμόκ από τον χορό της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
leonoro τα report ξεχασε τα !!!! / απαγορευτηκαν τα φραπεδοποστ εφυγε και ο vasos οποτε σποραδικα που και που πεταμε καμια βλακια για να πουμε κατι ....

Ποιους φοβόμαστε δηλαδή??? Τότε πια η λογική του φόρουμ και της ανταλλαγής εμπειριών ??? Όλο το φόρουμ στηρίζεται σε έναν χρήστη??? Δεν καταλαβαίνω την λογική σας?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Φιλοι μου μην αρπαζεστε / θα συνεχισουμε να τα λεμε απλα οι καιροι εχουν αλλαξει καπως ......

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή. Με περισσότερη εμπειρία αταινίζουμε το εν άχλη πεδίο του strip, full of premises and expectations

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Λοιπόν εγώ ανέκαθεν ήμουν φαν του babes. Τώρα μη μουν τη πέσετε, το ξέρω ότι υπάρχουν καλύτερα μαγαζιά αλλά αυτό μου αρέσει γιατί είναι μικρό και "οικογενειακό" και πολλές φορές δεν έχει πολύ κόσμο.

Πρόσφατα που πήγα πληροφορήθηκα ότι οι δύο καλύτερες κατά τη γνώμη μου κοπέλες, η Ειρήνη και η Σιμόν μετακόμισαν στις Μούσες. Για τσεκάρετέ το και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.

Επισκέπτης
Λοιπόν εγώ ανέκαθεν ήμουν φαν του babes. Τώρα μη μουν τη πέσετε, το ξέρω ότι υπάρχουν καλύτερα μαγαζιά αλλά αυτό μου αρέσει γιατί είναι μικρό και "οικογενειακό" και πολλές φορές δεν έχει πολύ κόσμο.

Πρόσφατα που πήγα πληροφορήθηκα ότι οι δύο καλύτερες κατά τη γνώμη μου κοπέλες, η Ειρήνη και η Σιμόν μετακόμισαν στις Μούσες. Για τσεκάρετέ το και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.

H Σιμον οντως ειναι στο Μουσσες....
Τωρα για Ειρηνη...για κανε μια περιγραφη....

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Η Ειρήνη είναι Ρωσίδα, κοντή, ξανθιά, κοντό μαλί, με ωραίο βυζί, κάποιοι μπορεί να τη λέγαν και μπάζο ή θείτσα αλλά είναι πολύ αισθησιακή, κάνει ωραίο χωρό και είναι και πολύ ξύπνια και ευχάριστη στην παρέα. Αν ξέρεις τη Σιμόν δύσκολα να μην την προσέξεις αφού λογικά θα κάνουν παρέα και ίσως και σόου μαζί, (στο babes το συνήθιζαν).

Επισκέπτης
Η Ειρήνη είναι Ρωσίδα, κοντή, ξανθιά, κοντό μαλί, με ωραίο βυζί, κάποιοι μπορεί να τη λέγαν και μπάζο ή θείτσα αλλά είναι πολύ αισθησιακή, κάνει ωραίο χωρό και είναι και πολύ ξύπνια και ευχάριστη στην παρέα. Αν ξέρεις τη Σιμόν δύσκολα να μην την προσέξεις αφού λογικά θα κάνουν παρέα και ίσως και σόου μαζί, (στο babes το συνήθιζαν).

Οκ.....κ η Ειρηνη...ή οπως θελει να τη φωναζουν Ιρινα ειναι κ αυτη στο Μουσσες....
Δν κανουν μαζι σοου....αλλα κοιμονται μαζι στους καναπεδες....

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ΣΥΜΦΩΝΩ Α Π Ο Λ Υ Τ Α. Φ Ο Β Ε ΡΟ Κ Ο Ρ Μ Ι. Φ Ο Β Ε Ρ Ο Π Ν Ε Υ Μ Α. εχω γραψει γι αυτη στο " ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ "
Ειναι απο τη Μαρτινικα
Φοβερα κολπα στο χορο.
Αυτο σαν παραθεση για το παλικαρι που μιλησε στην πρωτη σελιδα για τη μαυρη Γαλλιδα απο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μια που ξεθάφτηκε αυτό το θέμα να προσθέσω στη λίστα μου τη Λουϊζα του Lolita...

xamourampi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
μιραμπελλα ρουμάνα στο παλιο star πριν την ανακαινιση.
την εχει δει κανενας συναγωνιστης απο τοτε?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Mona-Liza Tuti-Fruti, τότε που ήμουν αθώος και απονήρευτος και γινόταν της κακομοίρας με τη φίλη της Bety μαζί

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
νατελα απο τουτι φρουτι.τωρα το τουτι εχει κλεισει επομενως την χασαμε την κυρια.ξερει κανενας που βρισκεται?παντως για την ωρα τον αξιολογο χορο κανει και η αντριαννα απο rich and famoys.γενικα αυτο το μαγαζι εχει τρελα μωρακια.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Η Charlotte tou Baby-O πριν κάνα χρόνο!!!! :rockon:
Από τότε έχω να πάω σε strip show!!
Kάποια στιγμή θα ξαναπάω όμως!!!
Και μετά Μεταξουργείο για το ξαλάφρωμα... :2funny: ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Επίσης πολύ καλά Mona-Liza ( με πάει το όνομα :2funny: ) Mousses, ολονυκτία (προσκύνημα) δώσε κόσμε.
Kαι Diana Afroditi Pallas πριν αλλάξει. Όποιος ξέρει τι έγινε αυτή η εμπειρία, πληροφορίες. Μιλάμε για τηλεκαφέ

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια ειναι παρα πολλα τα μωρα που με εχουν αρρωστησει με τον χορο τους αλλα πραγματικα αυτη που μου εχει καρφωθει μεσα στο μυαλο μου δεν ειναι αλλη απο την ξανθια ντανιελα του μικρου αφρο-μετα baby o υπογειο-μετα αφρο παλας-baby gold και οικειοθελης αποχωρηση!το τι σπερμα εχω πεταξει με την παρτη της δε περιγραφεται........ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.....ΝΤΑΝΙΕΛΑ γυρνα πισω.....ακομη και μιλφ σε χρειαζομαστε! :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αντζυ απο Μουσες / το απολυτο GFE / ξεφυλλιζω το πολυσελιδο βιβλιο αναμνησεων του μυαλου μου Τευχος 15 ετος 2005 - 2006 Εκδοσεις Πατακη και θυμαμαι οτι οταν ειχα παρει χορο μαζι της ειχε αναψει τοσο πολυ που η ραχη της ηταν ολο ιδρωτα,ειχε πεταξει και τα παπουτσια της και ειχε περασει τα πατουσακια της στις γυμνες γαμπες μου ωστε να σπρωχνει με περισσοτερη ωθηση το κορμι της / δεν ηταν χορος με γλωσσιδια και φραπεδες / ηταν ενας τυπικος χορος απο μια στριπερ ομως που ηθελε να κανει ερωτα μαζι σου / την ειχα πετυχει στο Baby - O Περαιως και δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει ....

leonoro η Μονα - Λιζα Μουσες τρομερο κορμι αλλα πολυ μπλαζε ρε φιλε μου / ενταξει εισαι μουναρα αλλα δε χρειαζεται να μας γα@@@εις κιολας αν και δεν θα μας χαλαγε κατι τετοιο ..... 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχεις παρατηρήσει ότι δεν κάνει πολλά πολλά πάρε δώσε;

Αυτές οι παλιές είναι το κάτι άλλο. There are significant signs that I understand τα έτη. Lydia, Vicky :2funny: BG par example. Μπορείς να τους βγάλεις το χαμόγελο με τη μία και μπορεί να κωλοχτυπι€σαι και να γίνεται παγοκολωνίαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom