Νέα

Ποιά στρίπερ σας έχει κάνει να πάθετε αμόκ από τον χορό της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

machine

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Γιάννα από Tutti Fruti Ηρακλείου.
Πολύ καλό πιπίνι... και ο καλύτερος τρόπος να αδειάσει ο λογαριασμός σου στη τράπεζα...

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Νικητα απο Ρασπουτιν !Μακραν για εμενα!

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Αυτή που ΔΕΝ με έκανε να πάθω αμόκ με τον χορό της, είναι αυτή που ερωτεύτηκα, γιατί απλά ποτέ δεν δέχτηκα να την πάρω χορό.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
να ρωτησω τους παλιους ? ποιος θυμαται λολιτα απο athens queen ? το 97-98  19 χρονων μουναρος που ξαφνικα εξαφανιστηκε!!! προς αγνωστη κατευθυνση!!

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Τάτυ και Λαρίσσα. Όπως προείπε κάποιος φίλτατος ο καλύτερος τρόπος να κατεβάινει ραγδαία το ύψος του τραπεζικού λογαριασμού

Επισκέπτης
Eμένα με είχε κάνει άλογο μία ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μουνίτσα στο AMAZON πριν από... θα είναι κάνα 3άρι χρόνια! Αψεγάδιαστο κορμί, αδύνατη (αλλά όχι κοκκαλιάρα) με βυζάκι 3άρι φυσικό και ολόστητο, κωλαράκι ολοστρόγγυλο, πρόσωπο αθώο-petite. Δεν πρέπει να ήταν πάνω από 20 χρονών. Περιττό να σας πω πως πάνω στον χορό και αφού μου είχε κωλοτριφτεί ολόκληρη για κάνα 5λεπτο, μου κατεβάζει φερμουάρ, τον πετάει έξω (ήταν κοντάρι) και μου το που τον χαϊδεύει 2-3 φορές πάνω κάτω αρχίζω να την "ψεκάζω" κανονικότατα. Μιλάμε μέσα σε 5-6 δευτερόλεπτα! Ούτε πιτσιρικάς δεν το είχα πάθει αυτό!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 5241

Επισκέπτης
Εγώ θυμάμαι το πρώτο μου στριπ το 98 στο STAR... (δεύτερο δλδ αλλά το Athens queens δεν πιάνεται γιατί μας την έπεσε το αλλοδαπών) Τότε ατραξιόν ήταν η Ειρήνη που σε τρέλενε. Ένα χρόνο μετά ʼννια από Dolls τρελό κόλλημα, καύλωνα μόνο που την έβλεπα (που να ναι τώρα)... Στις πιο πρόσφατες Μπέλα και Φλώρα από Rasputin (η δεύτερη εγκατέλειψε λόγω κόρης;) και Σάντρα από Princess... Και οι 5 με έχουν απογειώσει με απλό χορό και μόνο...

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εγω την επαθα με Γιαννα αποτο τουτι φρουτι στο Ν ηρακλειο...Η κοπλεα μπορει να μην ητν η ωραιοτερη αλλα με τετοιο χορο και ψηστηρι που κανει ειναι ολα τα λεφτα...εβγαλε ζωνη την τυλιξε γυρω απο λαιμο και τραβουσε για χορο...οσο για το κουνημα απεριγραπτο...φιλησα νιμου μεχρι που ζαλιστηκα!

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Σαν νέος στον χώρο του "θεάμοτος-πιασίματος" δεν μπορώ να πω οτι έχω τις άπειρες εμπειρίες αλλά ο πρώτος μου special χορός με την Αλίσα αν θυμάμαι καλά το  όνομα της, στο baby o ήταν το κάτι αλλο...
Βύζο και σωματάκι πολύ καλό και χορός..... :P

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
πριν καμποσα χρονια star μια ρουμανα συλβια........κολαση.......με μαλλι ραστα....ολα τα λεφτα.....

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
:P = με έκανε χαζό με το κουνημά της πάνω μου!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εγω την επαθα με Γιαννα αποτο τουτι φρουτι στο Ν ηρακλειο...Η κοπλεα μπορει να μην ητν η ωραιοτερη αλλα με τετοιο χορο και ψηστηρι που κανει ειναι ολα τα λεφτα...εβγαλε ζωνη την τυλιξε γυρω απο λαιμο και τραβουσε για χορο...οσο για το κουνημα απεριγραπτο...φιλησα νιμου μεχρι που ζαλιστηκα!

Είναι και καλή κοπέλα

Επισκέπτης
μονο μια ειναι η απολυτη στριππερ:MIA το ονομα της λεγαμενης!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ηταν η εποχή που η πάολα δουλευε στο erotika στην Αχαρνών. Είχαμε πάει να τη δούμε, αλλά  τότε είχε αρκετες καλές το μαγαζί.
Ένα μελαχροινο μωρό χόρευε έναν τυπο, σε μια γωνιά ακριβώς απέναντι μου, μιλάμε για απίστευτη καυλα...
Σηκώνεται ο τύπος να πληρώσει και να φυγει, κι αυτή συνέχιζε να χαιδευεται μόνη της με κλειστα τα μάτια...
ε, χωρίς δευτερη σκέψη σηκώνομαι και πάω για χορο, δεν ειπαμε ουτε μια κουβέντα, και σε 3-4 λεπτα είχα τελειώσει...μέσα στο παντελόνι...και ήταν η πρώτη και τελευταια φορά που το έπαθα αυτο σε στριπ...
Μετά πήγα 5 συνεχόμενες μέρες και δεν ήταν εκεί, αλλά δεν ήξερα και όνομα για να τη ζητήσω...αλλά ίσως να ηταν καλυτερα έτσι...
Ετυχαν κι άλλες καλές κατα καιρους, όπως γκαμπριελα στο αμαζον πριν καμια 7ετία, αλλά σαν εκείνο το μωρο...καμία τους...

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Νικόλ από Ανατολή  (αυτός δεν λεγόταν χορός, λεγόταν τσόντα πριβέ!)
ʼννα και Έλενα (ελληνίδα) από Νάμπερ Ουάν
Ζέτα από Παλίό Αφροδίτη Παλάς και τώρα Μπείμπι Γκολντ

Επισκέπτης
Νικόλ από Ανατολή  (αυτός δεν λεγόταν χορός, λεγόταν τσόντα πριβέ!)
ʼννα και Έλενα (ελληνίδα) από Νάμπερ Ουάν
Ζέτα από Παλίό Αφροδίτη Παλάς και τώρα Μπείμπι Γκολντ

τί μου θυμισες τωρανες!!!!!!!!!!!!!αννα απο ναμπερ ουαν.Αυτο και αν ηταν τσοντα πριβε!μεγαλο πηγαδομουνοβο

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
[quote author=Bluevertigo
link=topic=4936.msg103159#msg103159 date=1173398744]
Αυτή που ΔΕΝ με έκανε να πάθω αμόκ με τον χορό της, είναι αυτή που ερωτεύτηκα, γιατί απλά ποτέ δεν δέχτηκα να την πάρω χορό.
[/quote]

+1.......

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγώ να προσθέσω στη λίστα μου σε προηγούμενο ποστ τη... Φερράρι του Lolita. Λέει οτι είναι μισή Ιταλίδα μισή Ελληνίδα. Ιταλικά πάντως μιλάει, μπορεί να είναι και Αλβανίδα φυσικά. Σε κάθε περίπτωση είναι καυτή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom