Νέα

Ποιά στρίπερ σας έχει κάνει να πάθετε αμόκ από τον χορό της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Νικιτα απο Ρασπουτιν.Με εξτρα χαρτζηλικι την καλυτερη φραπεδια.Θα σου ζητησει μονο να κοτσαρεις σκουφακι για να μην λερωσεις τους καναπεδες!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Φερράρι. Πάντα Ιταλόφιλος...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Τρελό μωρό, παλιό στο στρίπ (όμως νεότατο στην ηλικια) αλλά αξεπέραστο εμφανησιακά στο μαγαζί του (σκληρός ανταγωνισμός) που δεν έχω δεί να αναφέρεται είναι η ʼντζυ - Μούσσες. Ίσως γιατί δεν έχει κάνει γύρα άλλα μαγαζιά.

pan13

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω με τον MAIDES η ΜΙΑ ειναι κορυφη!! αλλα εχω να την δω καιρο στο Lido ξερετε που ειναι?

pan13

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ropaloforos που ακριβως ειναι το 4?

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Μετά το Γκάζι, Πειραιώς. Πάντως δεν λέει το μαγαζί απο ατμόσφαιρα, γυναίκες. Την είδα στην πίστα. Δεν θα ξαναπάω άν δεν ακούσω ότι έστρωσε το μαγαζί, γιατί μου πέφτει μακρυά, και είναι μέρος ντεκαφεϊνέ.

Επισκέπτης
Ropaloforos που ακριβως ειναι το 4?

περνω το θαρος να σου πω εγω φιλαρακο,ειναι επι της πειραιως στο υψος των πετραλωνων οπως ανεβαινεις την πειραιως στο δεξι σου χερι κανα 800 μετρα αφου περασεις τη διασταυρωση με πετρου ραλλη!

Επισκέπτης
το ντεκαφεινε ρε παιδαροι τί ειναι?δεν το πιασα το  :headbang: :idiot: ονεμυοονοπυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Τρελό μωρό, παλιό στο στρίπ (όμως νεότατο στην ηλικια) αλλά αξεπέραστο εμφανησιακά στο μαγαζί του (σκληρός ανταγωνισμός) που δεν έχω δεί να αναφέρεται είναι η ʼντζυ - Μούσσες. Ίσως γιατί δεν έχει κάνει γύρα άλλα μαγαζιά.

Παιζει το ματι.......Πολλα ++++++++++
Μιλαμε για ενα θεο-τρελο μωρακι...κοντουλικο... καταξανθο...που ειναι ομορφοτερη/νεοτερη εκδοση της Καρλα...κ προσφερει φοβερο αισθησιακο χορο...???? (παντα Τζιτζιφιες...εε....)....

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Το μεγαλώσαμε στα γόνατα απο άβυζο με χνουδάκι στα πόδια. 7 χρόνια είναι εκεί.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Συμφωνω με τον MAIDES η ΜΙΑ ειναι κορυφη!! αλλα εχω να την δω καιρο στο Lido ξερετε που ειναι?

Για δοκιμασε στο Tessera.Tην προηγουμενη Παρασκευη που ανοιξε την πετυχα με πολιτικα και μου ειπε οτι μαλλον θα πιασει δουλεια εκει.....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Δασκαλε σωστος / εχω αναφερθει στην Πολωνεζα αλλα σε πμ / και ο χορος της ειναι τοσο αργος και βασανιστικος που ιδρωνει τοσο οσο ιδρωνει και στη πιστα οταν χορευει ...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Δασκαλε σωστος / εχω αναφερθει στην Πολωνεζα αλλα σε πμ / και ο χορος της ειναι τοσο αργος και βασανιστικος που ιδρωνει τοσο οσο ιδρωνει και στη πιστα οταν χορευει ...

Μη μας λες τέτοια δευτεριάτικα υπουργέ μου...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Υπουργέ τι γίνεται ρε. Όλο περασμένα μεγαλεία τα report. Τίποτα δεν κυκλοφορεί στην άσπρη νύχτα;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
leonoro τα report ξεχασε τα !!!! / απαγορευτηκαν τα φραπεδοποστ εφυγε και ο vasos οποτε σποραδικα που και που πεταμε καμια βλακια για να πουμε κατι ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom