Νέα

Ποιά στρίπερ σας έχει κάνει να πάθετε αμόκ από τον χορό της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
και αυτο ειναι ολο αυτο ειναι ολο καμμια δεν πεθανε απο το κωλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

αααα βλεπω οτι σου αρεσε η θειτσα / και δε μας λες γιατι σου αρεσε η θειτσα / μηπως επειδη εχει τρελα βυζομπαλα / παντως ναι η Ζανετ ειναι τρελη milf με τρομερο μεταξενιο δερμα και ομορφο προσωπο για την ηλικια της / μερικες στριπερ ρε παιδι μου οσο μεγαλωνουν τοσο καυλα γινονται / γ@@@μω την ωρα που βρεθηκαν εδω  :headbang: :headbang: :headbang:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πρεπει να ομολογησω φιλε vaso οτι το thread που εισηγαγες ειναι ακρως ενδιαφερον και θα ακουστουν πολλες και ενδιαφερουσες αποψεις απο τους συναδελφους / λοιπον να καταθεσω την αποψη μου / οπως ευστοχα επισημανε ο συναδελφος vasos  η καψουρα μου ειναι η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ = Rasputin / οταν τριβεται η milf αυτη επανω μου με τα χυτα βυζομπαλα της και τη τρομερη κολαθρα της που θα ζηλευε και μια 20χρονη αισθανομαι ενα ριγος να διαπερναει την σπονδυλικη μου στηλη και να τρεμω απο ηδονη ............... / vaso αναμενουμε την αποψη σου .....

Πήγα χτες Rasputin. Ρε παιδιά ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ; Τι μόνη Αναστασία που είδα ήταν μια κοπέλα 25 ετών, κοκκινομάλλα με μικρά βυζιά.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αααα βλεπω οτι σου αρεσε η θειτσα / και δε μας λες γιατι σου αρεσε η θειτσα / μηπως επειδη εχει τρελα βυζομπαλα / παντως ναι η Ζανετ ειναι τρελη milf με τρομερο μεταξενιο δερμα και ομορφο προσωπο για την ηλικια της / μερικες στριπερ ρε παιδι μου οσο μεγαλωνουν τοσο καυλα γινονται / γ@@@μω την ωρα που βρεθηκαν εδω  :headbang: :headbang: :headbang:

γραψε ακυρο.......για ζανετ.....τί παπαρας ειμαι.........ΤΑΤΥ ειναι η γυναικα που με τρελλαινε στο παλας........και πιο παλια στο σιροκο το 1997 η πατριτσια η βραζιλιανα και η απιστευτη μουναρα Luna stern....τί μουνι και αυτο!επισης ο πιο απιστευτα στρογγυλος κωλος που ανεσταινε και πεθαμενους ηταν στο old time sirocco η ελενα απο ρωσια η μελαχροινη.....παιδια ο κωλος της ηταν μια ζωγραφια...στρογγυλος σαν πορτοκαλι ετοιμο για στυψιμο.......α...ρε  εποχες!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
η angel εδω και καιρο εχει γινει πολυ ξενερα....οσοι την ξερουμε απο παλια και θυμομαστε τί εκανε,πως συμπεριφεροταν νοσταλγουμε τα παλια......

Πες τα αρχηγέ... εμένα μου είχε πεί ότι είναι Ρουμάνα... Ψάξε βρες...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εμένα το Hall of Fame μου έχει:
1 Όλγα με την τσίχλα
2. Λάουρα (Αλβανίδα πρώην Ανατολή)
3. Ντανιέλα (Μαρόκο, πρώην Baby O / BG)
4. Ζάννα (πρώην Sirocco, Princess, Dolls)
5. ʼντζελα (πρώην Dolls)
6. Κορίνα (τώρα στο Princess)
7. Σουζάνα (τώρα στο Μικρό Αφροδίτη)

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ψηφιζω Λουίζα από το Lido. Πολύ καβλωτικός χορός στην πίστα (παρέα με τον δονητή της), πολύ καλή και στο prive.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εμένα το Hall of Fame μου έχει:
1 Όλγα με την τσίχλα
2. Λάουρα (Αλβανίδα πρώην Ανατολή)
3. Ντανιέλα (Μαρόκο, πρώην Baby O / BG)
4. Ζάννα (πρώην Sirocco, Princess, Dolls)
5. ʼντζελα (πρώην Dolls)
6. Κορίνα (τώρα στο Princess)
7. Σουζάνα (τώρα στο Μικρό Αφροδίτη)

να χαρω εγω κοριτσια.......καπτεν αραμπια.....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σιμονα απο ΣΤΑΡ.Οι παλιοί των βορείων προαστίων ξέρουν!!!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Αν η Αντζελίνα Τζολυ ήταν +1000 κυβικά ακόμα, θα ήταν η Σιμόνα. Τοπ οφ δε ποπς λέμε. Σωστός!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αν η Αντζελίνα Τζολυ ήταν +1000 κυβικά ακόμα, θα ήταν η Σιμόνα. Τοπ οφ δε ποπς λέμε. Σωστός!

η εν λογω κυρια που "βοσκει" τωρα?ή την εχει γραψει η ιστορια ανεπιστρεπτι?

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Πάπαλα εδω και κάτι χρόνια. Τρίμουνος ήταν και ειχε και αυρα δυνατή, οχι τσαχλοκουδουνέ.

PETROFAGOS21

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ντιτα βον τιζ διεθνώς και όπρα μια τζαμαικανή πριν 4-5 χρόνια στο ΣΤΑΡ στην Τατοιου Μεταμόρφωση
Μη μου τι θυμιζεις, τρελο κολλημα η γκομενα.. Αλλα η καλυτερη για μενα ηταν η bella απο rasputin.. Αλλη φαση..

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Η Τάτυ ήταν δυνατή και βερμπαλιστικά κατα το τρίψιμο. Μια καβλούμπα λέγαμε, 100 απάνταγε.
Κόκκινη μπότα και σκύψιμο στα τραπέζια, θέαμα για πολύ  :humpleg:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Δεν έχω σπουδαία εμπειρία επί του θέματος, αλλά ακόμα παραμιλάω με την φαλακρή από το (αλήστου μνήμης, μαθαίνω) Babes... Σουρρεαλιστικές φάσεις... :rolleyes: Πολλά χρόνια πριν, βέβαια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom