Νέα

Ποιά στρίπερ σας έχει κάνει να πάθετε αμόκ από τον χορό της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Diana πάντως o ευρών αμοιφθήσεται με ιδιαίτερα του Καλού Φραπεδιάρη - και εργαστήρια - στο vasos, πληρωμένα από εμένα (σε είδ50€ς )

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Kαι Diana Afroditi Pallas πριν αλλάξει. Όποιος ξέρει τι έγινε αυτή η εμπειρία, πληροφορίες.

Diana πάντως o ευρών αμοιφθήσεται με ιδιαίτερα του Καλού Φραπεδιάρη - και εργαστήρια - στο vasos, πληρωμένα από εμένα (σε είδ50€ς )

Για δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω, μπας και βοηθήσουμε.
Και αν θες βάλ' το και στο θέμα Lost Strippers μπας και βοηθήσει κανένας άλλος.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
leonoro αυτη η Diana  ποτε δουλευε στο Αφροδιτη ???? / συστινονταν μηπως και με το ονομα Αρτεμις ( αλλωστε στα Λατινικα Diana ειναι η Αρτεμις )

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν έγινε κατι τέτοιο avec mois()
Μελαχροινή, 30+ Ρωσσίδα, κανονικότατο σώμα, κότσο μαλλιά, περιρέουσα κ@@λ@ :cheesy:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
δες το πμ σου και αν δεν παρεις τιποτα πες μου .....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και μιας και το έφερε η κουβέντα, Άρτεμις Erotica :thumbsup: . Με το που με έβλεπε καβάλα :cheesy:, και χοροί GFE εξπρές, (επετύχαινω πάνω στο δρομολόγιο :2funny: :2funny: :2funny: )

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ε τι θυμηθήκαμε. Αντε πάλι προσφορ€ς και δωρεές

bmidxb

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

η Diana ζει κα βασιλευει στο Ανατολη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άσε μας ρε καφεδέουμπα.
Μέχρι τον Απρίλιο δεν ήταν

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ να πάω καλά; :2funny: :2funny: :2funny:
Τους δικούς σου τους φραπέδες τους έχεις για των άλλων; :2funny:
Έγώ έχω να πατήσω από Απρίλιο εκεί. Από ότι θυμάμαι τότε πήγατε παρέα μετά από Sadist

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εγώ να πάω καλά; :2funny: :2funny: :2funny:
Τους δικούς σου τους φραπέδες τους έχεις για των άλλων; :2funny:
Έγώ έχω να πατήσω από Απρίλιο εκεί. Από ότι θυμάμαι τότε πήγατε παρέα μετά από Sadist

ετσι πες μας..να συνεννοηθουμε!

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Διαβαζα το θέμα και θυμήθηκα σκηνικό τρελλο πριν αρκετά χρόνια...ιστορικό club tessera με τους τρελλούς χορούς γαμπρού στη πίστα κτλ κτλ οι παλιοί θυμούνται... Έχω πάρει ένα τρελλό μωρό για χορό ψηλό, μελαχρινό, κορμάρα και δυνατό βυζί δεν θυμάμαι ονομα. Τότε απαγορευοταν πιασίματα στους βύζους και λοιπα σημεία εκτός απο κωλαράκι ενώ η στρίπερ φορούσε το στρινγκ (τότε ήταν για την ακρίβεια τανγκα)Έρχεται το μωρό κάνει τρελλό χορο με τρελλές κινήσεις και τα σχετικά. Προς το τέλος μου φέρνει την κωλάρα της στη κυρολεξία 2-3 cm απο το πρόσωπό μου και μου λέει "do you want to see it?" . Θέλει και ερώτηση? Πριν απαντήσω σηκώνει το τανγκα εποχής και ενώ έχω την καλύτερη θέα με αποτελειώνει βάζοντας κωλοδάχτυλο στην κωλάρα της!!! Φεύγοντας ενω για ευχαριστώ απο οτι είχα δει φιλούσε τους πελάτες στο μάγουλο εμένα μου ρίχνει ένα φιλί στο στόμα και την κάνει. Τα φιλαράκια δίπλα όταν είδαν το σκηνικό μόνο που δεν έπεσαν απο την καρέκλα τους. Ωραίες φάσεις!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω γουσταρα παρα πολυ μια ευα που δουλευε στις μουσες πριν 3-4 χρονια.αλλα αντικειμενικα τον καλυτερο χορο τον εκανα πριν 20 μερες περιπου στο baby πειραιως και εχω παρει αρκετες για χορο(ο στοκος).κοπελα με πολυ ομορφο προσωπο,τελειο σωμα και το καλυτερο μακραν στηθος που εχω δει και πιασει ποτε μου.και φυσικο.απιστευτο πραγματικα.απο τον πρωτο χορο τα εκανε ολα.γλωσσοφιλα,πιασιματα παντου δαχτυλα οσα ηθελα στο μουνι που μου το εβαζε μπροστα,αν ηθελα της εβαζα  και στο κουλουρακι της,της εβαζα τα δαχτυλα μετα απο το μουνι στο στομα.μου εβαλε το μουνι στη μουρη για να την γλειψω(δεν το εκανα)γενικα δε μου ειπε οχι πουθενα.ηθελε να μου ανοιξει και το παντελονι αλλα δεν ηθελα.τελεια.ειδικα το βυζι της ητανε ΤΕΛΕΙΟ.μετα απο 2-3 μερες θα πηγαινα να της ζηταγα συναντηση εκτος μαγαζιου αλλα ειχα ενα ατυχημα και εσπασα το ποδι μου γαμωτο  :headbang: :headbang: :headbang:οταν γινω καλα θα παω απο εκει μηπως την πετυχω ξανα.στανταρ αυτο.τελεια γκομενα :rockon: :rockon:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Διαβαζα το θέμα και θυμήθηκα σκηνικό τρελλο πριν αρκετά χρόνια...ιστορικό club tessera με τους τρελλούς χορούς γαμπρού στη πίστα κτλ κτλ οι παλιοί θυμούνται... Έχω πάρει ένα τρελλό μωρό για χορό ψηλό, μελαχρινό, κορμάρα και δυνατό βυζί δεν θυμάμαι ονομα. Τότε απαγορευοταν πιασίματα στους βύζους και λοιπα σημεία εκτός απο κωλαράκι ενώ η στρίπερ φορούσε το στρινγκ (τότε ήταν για την ακρίβεια τανγκα)Έρχεται το μωρό κάνει τρελλό χορο με τρελλές κινήσεις και τα σχετικά. Προς το τέλος μου φέρνει την κωλάρα της στη κυρολεξία 2-3 cm απο το πρόσωπό μου και μου λέει "do you want to see it?" . Θέλει και ερώτηση? Πριν απαντήσω σηκώνει το τανγκα εποχής και ενώ έχω την καλύτερη θέα με αποτελειώνει βάζοντας κωλοδάχτυλο στην κωλάρα της!!! Φεύγοντας ενω για ευχαριστώ απο οτι είχα δει φιλούσε τους πελάτες στο μάγουλο εμένα μου ρίχνει ένα φιλί στο στόμα και την κάνει. Τα φιλαράκια δίπλα όταν είδαν το σκηνικό μόνο που δεν έπεσαν απο την καρέκλα τους. Ωραίες φάσεις!!!

Ναι γυρω στο 96 θυμαμαι μια Νορβηγιδα. Τρελο μ@@νι. Και τον DJ να φωναζει απο το μικροφωνο οτι οι κοπελες δεν φευγουν μετα με πελατη ( τωρα θα ηταν ανεκδοτο )

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
εγω γουσταρα παρα πολυ μια ευα που δουλευε στις μουσες πριν 3-4 χρονια.αλλα αντικειμενικα τον καλυτερο χορο τον εκανα πριν 20 μερες περιπου στο baby πειραιως και εχω παρει αρκετες για χορο(ο στοκος).κοπελα με πολυ ομορφο προσωπο,τελειο σωμα και το καλυτερο μακραν στηθος που εχω δει και πιασει ποτε μου.και φυσικο.απιστευτο πραγματικα.απο τον πρωτο χορο τα εκανε ολα.γλωσσοφιλα,πιασιματα παντου δαχτυλα οσα ηθελα στο μουνι που μου το εβαζε μπροστα,αν ηθελα της εβαζα  και στο κουλουρακι της,της εβαζα τα δαχτυλα μετα απο το μουνι στο στομα.μου εβαλε το μουνι στη μουρη για να την γλειψω(δεν το εκανα)γενικα δε μου ειπε οχι πουθενα.ηθελε να μου ανοιξει και το παντελονι αλλα δεν ηθελα.τελεια.ειδικα το βυζι της ητανε ΤΕΛΕΙΟ.μετα απο 2-3 μερες θα πηγαινα να της ζηταγα συναντηση εκτος μαγαζιου αλλα ειχα ενα ατυχημα και εσπασα το ποδι μου γαμωτο  :headbang: :headbang: :headbang:οταν γινω καλα θα παω απο εκει μηπως την πετυχω ξανα.στανταρ αυτο.τελεια γκομενα :rockon: :rockon:

Αρχηγε!!!! Συγκρατησες ονομα , εθνικοτητα, χαρακτηριστικα, ονομα μητρος κλπ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom