Νέα

Ποιά στρίπερ σας έχει κάνει να πάθετε αμόκ από τον χορό της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σε καμια εβδομαδα θα παω και θα δωσω πληρη αναφορα

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
εγω γουσταρα παρα πολυ μια ευα που δουλευε στις μουσες πριν 3-4 χρονια.αλλα αντικειμενικα τον καλυτερο χορο τον εκανα πριν 20 μερες περιπου στο baby πειραιως και εχω παρει αρκετες για χορο(ο στοκος).κοπελα με πολυ ομορφο προσωπο,τελειο σωμα και το καλυτερο μακραν στηθος που εχω δει και πιασει ποτε μου.και φυσικο.απιστευτο πραγματικα.απο τον πρωτο χορο τα εκανε ολα.γλωσσοφιλα,πιασιματα παντου δαχτυλα οσα ηθελα στο μουνι που μου το εβαζε μπροστα,αν ηθελα της εβαζα  και στο κουλουρακι της,της εβαζα τα δαχτυλα μετα απο το μουνι στο στομα.μου εβαλε το μουνι στη μουρη για να την γλειψω(δεν το εκανα)γενικα δε μου ειπε οχι πουθενα.ηθελε να μου ανοιξει και το παντελονι αλλα δεν ηθελα.τελεια.ειδικα το βυζι της ητανε ΤΕΛΕΙΟ.μετα απο 2-3 μερες θα πηγαινα να της ζηταγα συναντηση εκτος μαγαζιου αλλα ειχα ενα ατυχημα και εσπασα το ποδι μου γαμωτο  :headbang: :headbang: :headbang:οταν γινω καλα θα παω απο εκει μηπως την πετυχω ξανα.στανταρ αυτο.τελεια γκομενα :rockon: :rockon:
Αν σου υποσχεθούμε ότι θα προστατεύουμε για πάντα το πρώτο χρυσό δολλάριο που κέρδισες στο Κλοντάικ, θα μας πείς το όνομα της?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
δεν το θυμαμαι θα παω συντομα ξανα και αμα τη βρω θα το μαθω και θα το γραψω εδω :rockon: :rockon:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Για εμενα 1 κ μονο 1 θα υπαρχει παντα.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ απο το babyO κατα το ετος ~2001.(αν θυμαμαι τωρα καλα)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλη! Ειμαι σιγουρος οτι ειχε _σπουδασει_ χορο. Κ βεβαια ποοοοολυ τρελλα!
Με τα σοφοστικε γυαλια της κ το κοτσο στα μαλλια!
Ηταν μια απιστευτη ΚΑΛΤ παρουσια.
Αυτος ηταν κι ο λογος που ειχε αναφερθει σε αρθρο στο NITRO.

Αληθεια την θυμαται κανεις? Τι εντυπωση σας ειχε κανει?
Ξερει κανεις τι εχει απογινει...? Εστω κ με pm θα με ενδιεφερε.

Τωρα,
η janette απο τις Μουσες που εχει αναφερθει ηδη, ηταν κι αυτη παρα πολυ καλη κ ειχα περασει το σχετικο κολλημα (περι το 2004). Τι ναχει γινει αυτη η ψυχη???αραγε?

Επισκέπτης
Για εμενα 1 κ μονο 1 θα υπαρχει παντα.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ απο το babyO κατα το ετος ~2001.(αν θυμαμαι τωρα καλα)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλη! Ειμαι σιγουρος οτι ειχε _σπουδασει_ χορο. Κ βεβαια ποοοοολυ τρελλα!
Με τα σοφοστικε γυαλια της κ το κοτσο στα μαλλια!
Ηταν μια απιστευτη ΚΑΛΤ παρουσια.

Αληθεια την θυμαται κανεις? Τι εντυπωση σας ειχε κανει?
Ξερει κανεις τι εχει απογινει...? Εστω κ με pm θα με ενδιεφερε.

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

κ ολα τα παραπανω γιατι εισαι απ'τους λιγους που πρεπει να γουσταραν την "καλτ" παρουσια της κ την δηθεν "τρελα" της
βεβαια εχεις ενα δικιο,γιατι την θυμασαι στην αρχη...πριν γινει ντιβα...αλλα οπως κ να χει...η μαλακια ηταν παντα προσον της!

Αυτος ηταν κι ο λογος που ειχε αναφερθει σε αρθρο στο NITRO.
αν το πιστευεις αυτο...τοτε φιλαρακο εισαι πολυ αφελης.Συγγνωμη για το χαρακτηρισμο μου αλλα μπορω να τον στηριξω μοναχα με πμ. Τι αλλο θα διαβασουμε..."ειχε αναφερθει η κοντοψωλιτσα στο Νιτρο για την παρουσια της"... :headbang:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
δεν το θυμαμαι θα παω συντομα ξανα και αμα τη βρω θα το μαθω και θα το γραψω εδω :rockon: :rockon:

Λοιπόν αν είναι ψηλή ξανθιά με ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, με ροζ μαγιό με  εκφυλα χείλη και μεγάλα μάτια ανοιχτού χρώματος (λίγο εξωφθαλμική), λέγεται ΙΝΑ και κάνει πολύ καλή παρέα και καφέ, περισσότερα στην ημερήσια ενημέρωση για strip. Οσον αφορά στο συγκεκριμένο topic, Κορίνα Σάντρα και Αλέξια από Princess είναι (για μένα) δύο κλάσεις επάνω από την Ινα και τις άλλες δύο που δοκίμασα στο Baby O Πειραιώς, ασχέτως αν δε σερβίρουν καφέ και περιορίζονται στο γυάλισμα του πόμολου.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Λοιπόν αν είναι ψηλή ξανθιά με ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, με ροζ μαγιό με  εκφυλα χείλη και μεγάλα μάτια ανοιχτού χρώματος (λίγο εξωφθαλμική), λέγεται ΙΝΑ και κάνει πολύ καλή παρέα και καφέ, περισσότερα στην ημερήσια ενημέρωση για strip. Οσον αφορά στο συγκεκριμένο topic, Κορίνα Σάντρα και Αλέξια από Princess είναι (για μένα) δύο κλάσεις επάνω από την Ινα και τις άλλες δύο που δοκίμασα στο Baby O Πειραιώς, ασχέτως αν δε σερβίρουν καφέ και περιορίζονται στο γυάλισμα του πόμολου.

Ναι αλλά λάμπει μετά!!! Έχεις δει Κορινα on Σάντρα (2 σε 1);

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
New Entry: Καρίνα, Τσεχία, στην ΑΝΑΤΟΛΗ. Πολύ καλό πριβέ και συμπαθής γενικά παρουσία. Καστανή σχετικά ψηλή, βυζάρες.

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μετά από καιρό επανήλθα λέγοντας και κάτι διαφορετικό από την Τζοάνα!!! Αξέχαστη έχει μείνει και μία Κινέζα πριν τρία και χρόνια στο Baby O, μιλάμε για τέλειο κορμί και φοβερό χορό. Επίσης μεγάλες στιγμές περάσαμε και με μια Σέρβα στο Dols, όπου δεχόταν (μην πω ότι ζητούσε) κολωδάκτυλο. Α και κάτι καινούργιο, αξίζει κάποιος να πάρει χορό την Όλγα στις Μούσες (ήταν πριν τρεις μήνες δεν ξέρω τώρα), τα άξιζε μέχρι λεπτού (μην πω δευτερολέπτου) τα λεφτά της

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
μετά από καιρό επανήλθα λέγοντας και κάτι διαφορετικό από την Τζοάνα!!! Αξέχαστη έχει μείνει και μία Κινέζα πριν τρία και χρόνια στο Baby O, μιλάμε για τέλειο κορμί και φοβερό χορό. Επίσης μεγάλες στιγμές περάσαμε και με μια Σέρβα στο Dols, όπου δεχόταν (μην πω ότι ζητούσε) κολωδάκτυλο. Α και κάτι καινούργιο, αξίζει κάποιος να πάρει χορό την Όλγα στις Μούσες (ήταν πριν τρεις μήνες δεν ξέρω τώρα), τα άξιζε μέχρι λεπτού (μην πω δευτερολέπτου) τα λεφτά της

Μήπως η Σέρβα στο Dolls λεγόταν Άντζελα, είχε χάλια μάπα, τρελό κορμί και έκανε τρελό χορό;

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
λορυ απο λιντο και αρτεμις απο εροτικα :jerking:

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως η Σέρβα στο Dolls λεγόταν Άντζελα, είχε χάλια μάπα, τρελό κορμί και έκανε τρελό χορό;
Δεν θυμάμαι το όνομα, αυτό που θυμάμαι είναι ο χορός, μιλάμε σου έλεγε να της βάλεις κωλοδάκτυλο, από μόνη της, μπράβο το κορίτσι, σωστή επαγγελματίας. Ξέρει κανείς που βρίσκεται πλέον;

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Δεν θυμάμαι το όνομα, αυτό που θυμάμαι είναι ο χορός, μιλάμε σου έλεγε να της βάλεις κωλοδάκτυλο, από μόνη της, μπράβο το κορίτσι, σωστή επαγγελματίας. Ξέρει κανείς που βρίσκεται πλέον;

"Βάλε κωλοδάχτυλο, μη φοβάσαι"; Χάθηκαν τα ίχνη...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Απο τωρινές θα έλεγα Μιλένα απο Aphrodite,Μαρίνα και Μάρθα απο Baby Gold,Τζέσσικα απο Lolita αυτή για μένα είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει.Είναι ειλικρινα το γούστο μου αυτή η καύλα.Συνεχίζω με Άννα και Ανάστα (κρατήσου Υπουργέ) απο Rasputin και Όλγα(η πρωτοδιδάξα οεο) απο Baby O Πειραιώς.

Για Τάτυ,Luna Stern,Σίσυ,Angel και Σάσα δεν αναφέρομαι διότι είναι πλέων εν αποστρατεία  :sunglasses:

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Απο τωρινές θα έλεγα Μιλένα απο Aphrodite,Μαρίνα και Μάρθα απο Baby Gold,Τζέσσικα απο Lolita αυτή για μένα είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει.Είναι ειλικρινα το γούστο μου αυτή η καύλα.Συνεχίζω με Άννα και Ανάστα (κρατήσου Υπουργέ) απο Rasputin και Όλγα(η πρωτοδιδάξα οεο) απο Baby O Πειραιώς.

Χμ..μην το πεις στην Μονα Λιζα οτι εμεινε εκτος λιστας για μια Τζεσσικα..θα σε βαραει με το καρτοτσαντακι της.. :2funny: :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Χμ..μην το πεις στην Μονα Λιζα οτι εμεινε εκτος λιστας για μια Τζεσσικα..θα σε βαραει με το καρτοτσαντακι της.. :2funny: :2funny:
θείε πάπ δεν έκανα με την Μόνα Λίζα χουρό να πάθω 'αμόκ'.Η Μόνα Λϊζα δυστυχώς δεν κάνει καλό χουρό  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom