Νέα

Ποιά ομάδα προτιμάτε ως αντίπαλο του Ολυμπιακού στους 16;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ass_Intruder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω γουσταρω τρελα να κατσει καμοια ΣΕΒΙΛΛΗ η καμοια ΜΠΑΡΤΣΑ εκει θελω να σας δω τι ΨΑΡΙΑ πιανετε...οσο για εχτες εισασταν απλα ΟLYMPIAKOS και οχι ολυμπιακος,για οσους το καταλαβαν....!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ναι έμαθα..Οτι οπου εβρισκε γαβρο τον γάζωνε,πισω-μπρος..
Αυτος ο Γουλανδρης εχει παει σχολειο?Χειροτερα κ απο λαικατζης που πουλαει καστανα μιλουσε!!Ημαρτον!Ποιοι @@@νε ρε!!
Υ.Γ. η Σταη δεν ηταν Αεκτζου?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρεαλ αδιάφορη και τον όμιλο συμπλήρωναν μια πιτσαρία , μια μπυραρία και ένα τσιπουράδικο της Τρίπολης.
Εσεις ρε καφενειο χανουμια μη μιλατε γιατι ουτε απ τα προκριματικα με την τριτη της ισπανιας...εμεις περασαμε με τους δευτερους Γερμανιας και τους πρωτους Ισπανιας..Αιντε απο κει κομπλεξαρες πουθεναδες να πουμε!

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω γουσταρω τρελα να κατσει καμοια ΣΕΒΙΛΛΗ η καμοια ΜΠΑΡΤΣΑ εκει θελω να σας δω τι ΨΑΡΙΑ πιανετε...οσο για εχτες εισασταν απλα ΟLYMPIAKOS και οχι ολυμπιακος,για οσους το καταλαβαν....!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το διαβασαμε...

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι έμαθα..Οτι οπου εβρισκε γαβρο τον γάζωνε,πισω-μπρος..
Αυτος ο Γουλανδρης εχει παει σχολειο?Χειροτερα κ απο λαικατζης που πουλαει καστανα μιλουσε!!Ημαρτον!Ποιοι @@@νε ρε!!
Υ.Γ. η Σταη δεν ηταν Αεκτζου?

Αγγελε μου και φονια...
Τρελλο χαλασμα εχετε φαει ολοι εσεις οι αντικειμενικοι φιλαθλοι.
Εγω προτεινω να παιξουμε με την μεικτη κοσμου για να το εχετε σιγουρο οτι θα αποκλειστουμε...

Αυτος ο Γουλανδρης παρεπιπτοντως σε πουλαει και σ'αγοράζει...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
με τα λεφτα του πατερα του..

Επισκέπτης
για ποιο Γουλανδρή μιλάτε τον Πέτρο? τον γιο του βαλβίδα του συχωρεμένου?

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πάλι τα καταφέραμε και βγήκαμε εκτός θέματος.

ΤΩΡΑ για πια ομάδα προτιμάω δεν έχω πρόβλημα όποια και να είναι.......

ούτε βάζελος είμαι ούτε χανούμακι να κάνω ξόρκια και βουντού για πια ομάδα θα κληρωθώ......

όποια και αν έρθει θα καλοπεράσει!!!!!

ΑΑΑΑΑΑ

και μην ξεχνάτε τις καταπληκτικές προσφορές γνωστού επιπλάδικου στην Αθήνα σε καναπέδες τριθέσιους και διθέσιους......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
για ποιο Γουλανδρή μιλάτε τον Πέτρο? τον γιο του βαλβίδα του συχωρεμένου?

Ποιος ειναι ο βαλβιδας ο συγχωρεμενος? :huh:

Παντως ο Γουλανδρης χθες μιλουσε λες και ηρθε απο την ψαραγορα. ;)

Ολο νταξ και νταξ ελεγε..

Ο Ολυμπιακος κανει κουμαντο..φοραγε και πρασινα η ομαδουλα..ολοι προσκυνανε εδω..

Και δως του ξανα νταξξ και νταξ (ενταξει)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Επισκέπτης
Ποιος ειναι ο βαλβιδας ο συγχωρεμενος? :huh:

Παντως ο Γουλανδρης χθες μιλουσε λες και ηρθε απο την ψαραγορα. ;)

Ολο νταξ και νταξ ελεγε..

Ο Ολυμπιακος κανει κουμαντο..φοραγε και πρασινα η ομαδουλα..ολοι προσκυνανε εδω..

Και δως του ξανα νταξξ και νταξ (ενταξει)
ο βαλβίδας ήταν παλιός εφοπλιστής πρόεδρος του γαύρου επί χούντας.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ορκα πανε στο θρεντ του βαζελου και δες τα εξωφυλλα που εβαλα χθες το βραδυ των πρασινοφυλλαδων οταν μαζευατε τις ενταρες απ την βερντερ...ναι την βερντερ που εμεις μεσα εξω πηδηξαμε...

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Το να αναφέρονται κάποιοι στην μόρφωση κάποιου φιλάθλου είναι απλά για γέλια όταν έχουν υπάρξει ΠΡΟΕΔΡΟΙ οι Γ. Βαρδινογιάννης, ο Μάκης, ο Βανδής (βλέπει όλη τη μέρα Discovery channel με την Δέσποινα ) κ.λ.π. Αμα θέλετε πτυχία ξανακάνετε τον Φιλιππίδη πρόεδρο...

ΥΓ. Η Στάη δεν είναι ΑΕΚ. Επαγγελματίας είναι, με πολύ καλό GFE (έρχεται μαζί σου στο γήπεδο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:).

Επισκέπτης
πικραμενοι ολοι του πλανητη μαζευτειτε & καντε βουντου-αναψτε καμια λαμπαδα να κληρωθουμε με οποιον πιστευετε οτι μπορει να σας φτιαξει λιγο την διαθεση που ο ΘΡΥΛΟΣ μας σας εχει χαλασει..πω-πω πικρα..ρε τι κομπλεξ εχω δημιουργησει στον κοσμακη..συνεχιστε ακαθεκτοι..εχω πεσει κατω απο τα γελια..

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Φιλαράκι παίξει εσύ με την Ατλεντικό και κοίτα τι ψάρια θα πιάσει η δικιά σου ομάδα όταν παίζει με κανονικές ομάδες και όχι με κάτι Λοκομοτιβ...
Α! Επίσης κοίτα να έχεις γίνει λίγο Panathinaiokos και όχι Παναθηναικός μέχρι το ντέρμπι του δευτέρου γύρου γιατί πλησιάζει η ώρα που θα σε φιλοξενήσω
Να έχει λίγο ένδιαφέρον...Κατάλαβες τώρα????

Επισκέπτης
Αμα θέλετε πτυχία ξανακάνετε τον Φιλιππίδη πρόεδρο...
ετσι-ετσι..χουλιγκανος με πτυχια οχι σαν τους δικους μας τους αμορφωτους..οπως & να το κανεις δειχνει μια ανωτεροτητα..παναθα ρε..πρωταθλητης σ ολα τα σπορ..τραμπολινο κλπ.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
@ ZTOD

Περισσοτερο να σε απασχολει, το πως μιλανε σε ολη την Ευρωπη για την ομαδουλα σου.

Γελαμε. Γελαμε μαζι σας. Εδω και πολλα χρονια. Juventus, Rosenborg, Maccabi Haifa, Molde FK, Lyon... κ.α.

Ομως δες καλυτερα μονος σου, ποιας εκτιμησης τυγχανει "ο θρηνος της Ευρωπης".

μεγάλε, εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι στην Ευρώπη έχουν σε εκτίμηση τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό; Το ότι μιλάει ο κόσμος του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό (έστω και υποτιμητικά κάποιες φορές) γίνεται γιατί τα τελευταία δέκα χρόνια ο Ολυμπιακός είναι εκεί. Εσείς συνήθως δεν είστε εκεί. Και φυσικά και δε μιλάνε για κάποιον που δεν είναι εκει. Αν σου αρέσει το ότι δεν μιλάνε για σένα αφού δεν είσαι εκεί, πάω πάσο. Μπορώ να σου προτείνω και κάτι περισσότερο. Γιατί δεν πέφτετε στη Β Εθνική να μην σας βρίζει ουτε να σας αποκαλεί πελάτες κανένας γάβρος ή κανένα χανούμι; Και την ησυχία σας θα έχετε και θα την λέτε συνέχεια στους γαβρους και στους αεκτζήδες όταν θα χάνουν στα ντέρμπυ της Α Εθνικής.
Αν κατάλαβες λοιπόν, καλύτερα είναι να είσαι εκεί και τρώγοντας πεντάρες, να προσπαθείς να βελτιώσεις την ομάδα σου ώστε κάποια μέρα να κάνεις κάτι καλό, παρά να μην είσαι εκεί και να την λες μόνο στους άλλους. Αλλά πώς να είσαι εκεί, όταν δεν είσαι ικανός να φτιάξεις ομάδα ούτε για το πρωτάθλημα της Ελλάδας, με συνέπεια να πας και στο Τσάμπιονς Λιγκ; Ετσι, καταπίνεις την πίκρα σου (μαζί με κάτι τριαρες από τον γάβρο) και την λες βρίσκοντας την γνωστή παρηγοριά στον άρρωστο  

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
@ ZTOD

Το πως μιλαω εγω στους φιλους μου, δεν πρεπει να σε απασχολει.

Περισσοτερο να σε απασχολει, το πως μιλανε σε ολη την Ευρωπη για την ομαδουλα σου.
Γελαμε. Γελαμε μαζι σας. Εδω και πολλα χρονια. Juventus, Rosenborg, Maccabi Haifa, Molde FK, Lyon... κ.α.
Ομως δες καλυτερα μονος σου, ποιας εκτιμησης τυγχανει "ο θρηνος της Ευρωπης".

Πικραμένη μου φάλαινα....
Δεν διαβάζει καθόλου ξένα αθλητικά site φαίνεται τον τελευταίο καιρό φαίνεται...Διαβάζεις καθόλου ξένες εφημερίδες? France Football που διάβασα το Σεπτέμβριο 2007 είχε ένα άρθρο για τις ομάδες που έχουν χάσει ή που θα χάσουν φέτος την αίγλη τους στην Ευρώπη...Είχε μέσα Αγιαξ, Βαλένθια, Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Λάτσιο και ΠΑΟ...Αντε βρε πάλι ανάμεσα στους κορυφαίους μπήκες!!!!Τώρα για το ποιος γελάει για την ομάδα μου ρώτα στην την Βερντερ, τη Λάτσιο , τη Ρεαλ και τους δημοσιογράφους του UEFA.COM του FRANCE FOOTBALL και να δεν γελάσουν μαζί σου εμένα να με φτύσεις!
Παρεπιπτόντως το εξώφυλλο αυτό είναι από πότε αν είδα καθαρά???2003??? Που έπαιζε ο Καζαμπούμπου (Ολιζαντέμπε ) ακόμα στον ΠΑΟ??
ΧΜΜΜ... Συνεχίζω να σε λέω γελοίο αλλά τελικά μ'αρέσει που ασχολούμε μαζί σου... μου προσφέρεις στιγμές χαράς!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom