Νέα

Ποιά ομάδα προτιμάτε ως αντίπαλο του Ολυμπιακού στους 16;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ass_Intruder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγώ θέλω μία πραγματική ομάδα που να τον ξεφτυλίσει και να τον προσγειώσει στην πραγματικόττα,γιατί Λάτσιο και Βέρντερ ήταν καφενεία και η Ρεάλ αδιάφορη...
Ε πραγματικη ομαδα θα πρεπει να κανεις υπομονη μεχρι τον δευτερο γυρο που θα παιξουμε με τον Παναθηναικο.
Τωρα αν εισαι Αεκ υπομονη μεχρι την κυριακη.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φίλε είμαι από τις μικρές ομάδες,που παλεύουν για σωτηρία....αλλά αντι Ολυμπιακός μέγιστος λόγω Μίχου,Βερνίκου,Πουρουπουπου,Γαβαθιώτη αλλά και Μποροβήλου,Καζναφέρη κλπ...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Θα ήθελα ωρέ παλικάρια να μας κάτσει καμιά Μάντσεστερ για να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια εκεί  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: .
Και αν πάω να ξαναπιώ μερικά pints Cafreys που την πεθύμησα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

[move]Πόσο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: είμαι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/move]

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ηρεμηστε ρε!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• upuSZS657935-02.jpg
    upuSZS657935-02.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 23

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Κανονικα πρεπει να πω Πορτο.
Αλλα απο την αλλη στ' αρχιδια μας ρε ας ερθει οποιος θελει. Εμεις ετσι κι αλλιως καταληψη θα κανουμε σε οποιαδηποτε πολη . Ειπαμε ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
Εχω ομως μια καλλη ιδεα. Να μας πουν εδω οι δικοι μας πουθεναδες αλλοθρησκοι ποια θελουν για να πανε τα παιδια να αγορασουν φανελες και να τους ξεφτυλησουμε κι αυτους .
ΑΕΚακια 4 και σημερα
Βαζελες εσεις εχετε λιγο χρονο παραπανω, χαρειτε τον οσο μπορειτε ... με βολει γυναικων και πινκ πονκ

armag

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Κι εγώ προτιμώ Πόρτο...
Όσο για κωλοφαρδία ας μην μιλάνε οι φίλοι βάζελοι, γιατί το 95-96 είχαν πέσει στην φάση των 8 με την υπερομάδα Λέγκια Βαρσοβίας...

Επισκέπτης
νταξει αν ειστε τοσο κωλοφαρδοι και πεσετε με πορτο τι να πω.....

σαν οπαδος ομωςς αντιπαλης ομαδας γουσταρω ιντερ......ι μαντσεστερ....ισως σπασει το ρεκορ του τορινο...
Θελω να μου πεις ποσο κομπλεξικος εισαι.Πρωτον κωλοφαρδη ομαδα εχουμε δει ολοι ποια ειναι. Δευτερον οτι δεν μπορεις να κανεις εσυ παρακαλας να γινεται απο ομαδες που μπορουν? ειλικρινα σε λυπαμαι.......

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Στα χανουμάκια και βαζελάκια αφιερώνεται η δήλωση Γουλανδρή μετά τον αγώνα. Όποιος την είδε κατάλαβε.....

Επισκέπτης
εγώ θέλω μία πραγματική ομάδα που να τον ξεφτυλίσει και να τον προσγειώσει στην πραγματικόττα,γιατί Λάτσιο και Βέρντερ ήταν καφενεία και η Ρεάλ αδιάφορη...
ρεαλ αδιάφορη και τον όμιλο συμπλήρωναν μια πιτσαρία , μια μπυραρία και ένα τσιπουράδικο της Τρίπολης.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στα χανουμάκια και βαζελάκια αφιερώνεται η δήλωση Γουλανδρή μετά τον αγώνα. Όποιος την είδε κατάλαβε.....
Το σχολιάσαμε νωρίτερα το κόμπλεξ που έβγαλε  ο εν λόγω "κύριος"!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αμα δεν ξερεις την ιστορια καποιων ανθρωπων μην καμαρωνεις αδικα..
αφιερωσε μας κ την δηλωση Κροκους κ Θεοδωριδη..

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια παντος πλακα πλακα εγω θελω να δω τον καινουργιο ολυμπιακο και στην ελλαδα που θα παιξει πλεον επιθετικο ποδοσφαιρο .... δυο πραγματα θα γινουν η θα ερθει x η θα μαζεψει η ΑΕΚ τοσα μπαλακια που θα εχει και για του χρονου

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
orca δυστυχως δεν γινεται η liverpool...τερματισε δευτερη....

Επισκέπτης
Ευχομαι να ειναι η LIVERPOOL.

Το 3-1 του GERRARD γαυρακια το θυμαστε; ποποπο μιλαμε τι φαρμακι ηταν τοτε αυτο....

Πουτανακια της Ευρωπης ξυπνηστε.
Μας γινατε και Ευρωπαιοι και θελετε να κανετε και πορειες τωρα αχαχαχχαχαχα(ποια Βερντερ και ποια Λατσιο;)

Ως εδω και οχι παραπερα.

PS: Αλειψτε το καλα το κωλαρακι. Ο ΡΙΜΠΟ ερχεται...
Ποσο μου αρεσει να σας βλεπω ετσι να σας ποναει που ο Θρυλος γαμαει.....
Ξαφνικα η Βρεντερ εγινε ομαδα της πουτσας,η δευτερη στη Γερμανια........
Οσο για τον ριμπο ας ερθει με τον κωλο...

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Πουτανάκια να χαρακτηρίσεις τους φίλους σου Orca...
Πρόσεχε την γλώσσα σου (και την προσωπική και την αθλητική)...
Οσο για την ομάδα σου άνοιξε το κώλο σου και κάθε τρύπα σου για να υποδεχτείς ένα κοπάδι γαύρων τώρα που θα έρθεις Καραισκάκη...
Από ότι κατάλαβα είσαι χάνουμος δηλαδή πουτάνα από Τουρκία μεριά. Και δεν μου λες μιλάς εσύ για Ευρώπη που ακόμα πέρυσι έκανες νίκη στο Chanpions League?????
Που ούτε ένα αναψυκτικό (RED BULL Σαλτσμπουργκ) δεν μπορείται να κερδίσετε????
Είσαι γελοίος πραγματικά και πολύ μικρός για μιλάς για Ευρώπη τουλάχιστον εσύ ο χάνουμος και δεν αξίζω να ασχολούμε άλλο μαζί σου...
Ελα στ Τηγάνι και θα περάσεις καλά..Και θα σου κοπεί μια και καλή ο βήχας

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
μην ανχωνεσται ΡΕΖΙΛΙ θα γινουνε τα χανουμια θα ερθουνε να παιξουνε με σκοπο να φανε οσα λιγοτερα γκολ μπορεσουνε ...εγω τον ριμπο λυπαμε

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ρε gavre δεν αγχώνομαι καθόλου...
Διάβασα πιο πάνω για κωλοφαρδίες , τύχες, μοίρες που βγάζουν βατούς αντιπάλους...
Σε όλους αυτόύς που μας χαρακτηρίζουν κωλόφαρδους έχω να πω τα εξής
1. Ο ΟΣΦΠ φέτος είναι πολύ δυνατός και η τύχη ως γνωστόν βοηθάει τους δυνατούς και αυτούς που ρισκάρουν και ο ΟΣΦΠ
  φέτος τα έχει και τα 2.
2. Εχετε πάρει πρέφα όλοι ότι μιλάμε για τις 16 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή την στιγμή? Οποια λοιπόν και να
  κάτσει δύσκολος θα είναι αλλά ο ΟΣΦΠ έδειξε ότι δεν θα μασήσει τα αρχίδια του μπροστά της
3. Εσείς λοιπόν οι απανταχου αλλόθρησκοι καλά θα κάνετε να παρακαλάτε να συνεχίσει ο ΟΣΦΠ στην Ευρώπη μπας και
  κουραστεί και πάρετε κανένα πρωτάθλημα (κανονικό οχι στο PS2) γιατί αλλιώς με τις καύλες που έχουμε δεν θα
  λυπηθούμε κανένα σας και είναι κρίμα να κλαίει ο Ντέμης τώρα που έχει και 2η κόρη ή ο Τζίγκερ να μην μπορεί
  να οδηγήσει το σπορ αμαξάκι του από το πρήξιμο στα μάτια.

Αυτά..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
θα εχουμε παλι κορνεδες την Κυριακη..
Κορνέδες,κλαμματα και κλείσιμο δρομων απο βουλευτάδες ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom