lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
^^μουλτιπλ τσοις τεστ του τακμαν
καιτι του εκαναν τυπε?
δεν ειπαν κατι τετοιο οταν εσκασε η ειδηση
Πρώην Αλάσκα τύπε - τώρα αν δεν κατέβει η Μισέλ, παίζει να έχουμε την 1η γυναίκα πλανητάρχη.την κυβερνητρια της αλασκα την πειλιν
Στα σλοβενικά το λένε κυριως οτι τα σκυλια που τελικα φάγανε το "ερμαφροδιτο" αφεντικο τους -και φιλο της πολιτικου- ειχαν βιασθει με ντιλντο και ενα μου φαινεται το βρηκαν και νεκροδεν ειπαν κατι τετοιο οταν εσκασε η ειδηση
εσυ που το διαβασες αυτο τυπε?
...μπα μάλλον θα τη χωρισει γιατι βγηκε βρώμα οτι την έχωνε αράπης μπασκετμπολισταςΠάντως σύμφωνα με σημερινά αγγλικά tabloids ό σύζυγος τής Σάρα Πέιλ θέλει να τη χωρίσει γιατί του τά χει κάνει ζέππελιν !
τυπε για κακοποιηση σκυλιων λεειΣτα σλοβενικά το λένε κυριως οτι τα σκυλια που τελικα φάγανε το "ερμαφροδιτο" αφεντικο τους -και φιλο της πολιτικου- ειχαν βιασθει με ντιλντο και ενα μου φαινεται το βρηκαν και νεκρο
...μπα μάλλον θα τη χωρισει γιατι βγηκε βρώμα οτι την έχωνε αράπης μπασκετμπολιστας
Tυπε τα σκυλια ηταν του τυπου που υποτιθεται οτι οργάνωνε τα όργια στα οποία πηγαινε και η μουνάρα υπουργίνα.Τα σκυλιά τον φάγανε εν τω μεταξυ το τύπο ο οποίος κατα βάση δεν ηταν τύπος αλλα τυπισσα απλά έπαιρνε ορμονες για να γίνει τυπος.τυπε για κακοποιηση σκυλιων λεει
αλλα τι σχεση εχουν με την υποθεση της σλοβενας?
τυπε του μαστιφ το καγκελο δηλαδηTυπε τα σκυλια ηταν του τυπου που υποτιθεται οτι οργάνωνε τα όργια στα οποία πηγαινε και η μουνάρα υπουργίνα.Τα σκυλιά τον φάγανε εν τω μεταξυ το τύπο ο οποίος κατα βάση δεν ηταν τύπος αλλα τυπισσα απλά έπαιρνε ορμονες για να γίνει τυπος.
Ελπίζω να κατάλαβες?
Eλα ρε τυπε μη κολώνεις Συμβαινουν αυτά.τυπε του μαστιφ το καγκελο δηλαδη
ε τοτε δεν λεει
καλυτερα να την βγαλουμε εδω με ραπτη και καιλη
ντουέτο Ραπτη με Καιλή
Η 2η σκάλες ανώτερη.
Η 1η είναι μετριάτζα, αλλά είναι πολύ φτιαγμένη.
τυπε ειναι και αυτη προοδευτικος ανθρωπος οπως βλεπω στην πρωτη φωτοEλα ρε τυπε μη κολώνεις Συμβαινουν αυτά.
Παρε πολωνεζακι πολιτικο με μπιστολια και ζοριλικια που γουστάρεις και συ
Joanna Mucha
..και σε μιλφ φάση
Δηλαδή τυπε μου επιμένεις προοδευτικά? Γουστάρεις φωτο με τη παρολιγο δημαρχο Αθηνας για να καβλώσεις?τυπε ειναι και αυτη προοδευτικος ανθρωπος οπως βλεπω στην πρωτη φωτο