Νέα

Ποιά είναι τα θρησκευτικά σας πιστεύω; (Ψηφοφορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά είναι τα θρησκευτικά σας πιστεύω;

• Χριστιανός Ορθόδοξος

Ψήφοι: 150 39,8%
  • Χριστιανός Καθολικός

Ψήφοι: 2 0,5%
  • Χριστιανός Προτεστάντης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Χριστιανός Μάρτυρας Ιαχωβά

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Χριστιανός Ευαγγελικός

• Ισλαμιστής Σουνίτης

Ψήφοι: 3 0,8%
  • Ισλαμιστής Σιίτης

• Βουδιστής

Ψήφοι: 5 1,3%
  • Ιουδαϊστής

• Κομφουκιανιστής

Ψήφοι: 3 0,8%
  • Ινδουϊστής

• Δωδεκαθεϊστής

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Ταοϊστής

• Σατανιστής

Ψήφοι: 9 2,4%
  • Άθεος

Ψήφοι: 96 25,5%
  • Αγνωστικιστής

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Άθρησκος

Ψήφοι: 32 8,5%
  • Σιχιστής

• Σαϊεντολόγος

• Ρασταφάρι

Ψήφοι: 9 2,4%
  • Σιντοϊστής

• Χριστιανός (άλλο δόγμα)

• Ισλαμιστής (άλλο δόγμα)

• Χριστιανός Μορμόνος

• Σαμάνος

• Καμπαλιστής

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    377

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Καποιες διευκρινισεις σχετικα με την ψηφοφορια:

1. Παρολο που γινεται ταυτοχρονα να ειναι καποιος Αθεος, Αθρησκος, και Αγνωστικιστης (οπως βλεπω οτι αναφερει στην ιστοσελιδα της η Ενωση Αθεων) δεν ενεργοποιησα την δυνατοτητα της πολλαπλης ψηφου υπο τον φοβο οτι θα ψηφιζουν καποιοι -για πλακα- θρησκειες που αλληλοαποκλειονται.
(Αν ομως υπαρχει η δυνατοτητα να μπορουν να ψηφισουν καποιοι ταυτοχρονα μονο αυτα τα 3, ας το αναφερει ο antisthenis ή κάποιος mod για να ρυθμιστει).

Αν γινει αυτό είναι σαν να δείνεις 3πλη ψηφο σε καποιους, οπότε η ψηφοφορία δεν θα λέει τίποτα.

Περι θρησκείας η επιλογή είναι ΠΑΝΤΑ μια.

Δεν μπορεί να εισαι λίγο από όλα!

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Αν γινει αυτό είναι σαν να δείνεις 3πλη ψηφο σε καποιους, οπότε η ψηφοφορία δεν θα λέει τίποτα.

Περι θρησκείας η επιλογή είναι ΠΑΝΤΑ μια.

Δεν μπορεί να εισαι λίγο από όλα!
ναι βασικα ελεγα μονο για 3 επιλογες (αθρησκος,αθεος,αγνωστικιστης) μπας και γινοταν να μπορει καποιος να τις ψηφισει μαζι, επειδη λεει στο site των αθεων οτι μπορει να εισαι και τα τρια αυτα μαζι
Παραθετω τι λεει:

Σχέση των τριών εννοιών
Μπορεί να είναι κανείς άθεος, άθρησκος και αγνωστικιστής ταυτόχρονα.
Συχνά συμβαίνει κάποιος να μην αποδέχεται ότι υπάρχει θεός επειδή θέλει αποδείξεις για να πεισθεί (άρα είναι άθεος), να δηλώνει ότι δεν ξέρει αν υπάρχει θεός επειδή δεν έχει αποδείξεις ούτε για την ύπαρξη ούτε για την ανυπαρξία του (άρα είναι αγνωστικιστής) και να μην ανήκει σε κανένα θρήσκευμα (άρα είναι άθρησκος).
Οι τρεις αυτές έννοιες αλληλεπικαλύπτονται και δεν αλληλο­αποκλείονται, τουλάχιστον όχι σε όλη την έκταση του ορισμού τους ή όχι σε όλους τους ορισμούς που υπάρχουν.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το σεξ για τους Χριστιανούς είναι οκ μετά τα 18 ! Αυτό υποστηρίζω εγώ !

το τι υποστηριζεις εσυ δεν εχει καμια σημασια για το δογμα του χρηστιανισμου, για τον χριστιανισμο απαγορευονται οι προγαμιαιες σχεσεις αρα συνεπως αν δεν εχεις παντρευτει το σεξ ειναι αμαρτια εκτος γαμου

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Χριστιανός Ορθόδοξος  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Χριστιανός Ορθόδοξος

ετσι βαπτιστηκα

ετσι το εμαθα απο τους γονεις μου

ειναι η πιο  ανθρωπινη θρησκεια

και βαρεθηκα τους μοντερνισμους

Πολυ σωστος. Τουλαχιστον σε αυτα τα πραγματα καλο ειναι να κραταμε τις παραδοσεις γιατι εχουμε γινει ενα μπουρδελο με τον καθε σαπιο που βαζουμε στην χωρα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ναι βασικα ελεγα μονο για 3 επιλογες (αθρησκος,αθεος,αγνωστικιστης) μπας και γινοταν να μπορει καποιος να τις ψηφισει μαζι, επειδη λεει στο site των αθεων οτι μπορει να εισαι και τα τρια αυτα μαζι

Μονο αν εβαζες κοινη επιλογή "αθρησκος,αθεος,αγνωστικιστης", αλλιώς μαθηματικως τα ποσοστα κατανομης θα είναι ασχετα....

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Μονο αν εβαζες κοινη επιλογή "αθρησκος,αθεος,αγνωστικιστης", αλλιώς μαθηματικως τα ποσοστα κατανομης θα είναι ασχετα....

εξαλλου θα ειναι ελαχιστοι αυτοι που ειναι και τα 3 αυτα ταυτοχρονα
καλυτερα μεμονωμενα οπως ειναι, εχεις δικιο

Κι εγω Χ.Ο. ειμαι

αφιερωνω  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Συνημμένα

• 2bnuzr.jpg
    2bnuzr.jpg
    103,4 KB · Εμφανίσεις: 30

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
χριστιανος ορθοδοξος γιατι η ορθοδοξια δεν ειναι θρησκεια
το πουλι 2018 μΧ

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
και λοιπον ; ; ; τι δουλεια εχουμε εμεις να ακολουθουμε τον εβραιο ;;;
ποιον να ακολουθησουμε τυπε....? Τον δια τον γαμικουλα με τους κρεμπιεδες και την ηρα την πουτανα?.... :S :S :S

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Τύποι,εγώ είμαι ο σιχιστης. Τι είναι πάλι αυτό? :think: :think: :think: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Και εμένα μου είχε διαφύγει ως θρησκεια.
Ο αντισθένης μου την θυμησε και την προσθεσα.

Ο Σιχισμός είναι μονοθεϊστική θρησκεία, η οποία ξεκίνησε τον 15ο αιώνα μ.Χ. στη βόρεια Ινδία, με επιρροές κυρίως από τον Ινδουισμό και το Ισλάμ. Βασίζεται στις διδασκαλίες του Νάνακ Ντεβ και των εννέα διαδόχων του. Το σύστημα αυτό θρησκευτικών φιλοσοφιών είναι γνωστό παραδοσιακά με το όνομα Gurmat (δηλαδή οι διδασκαλίες των γκουρού) ή Sikh Dharma. Η ονομασία "Σιχισμός" προέρχεται από τη λέξη Sikh (Σιχ), η οποία προέρχεται από τη σανσκριτική ρίζα śiṣya που σημαίνει "απόστολος" ή "αρχάριος", ή śikṣa που σημαίνει «διδασκαλία». Οι πιστοί του Σιχισμού είναι γνωστοί ως Σιχ.

Επισκέπτης
το τι υποστηριζεις εσυ δεν εχει καμια σημασια για το δογμα του χρηστιανισμου, για τον χριστιανισμο απαγορευονται οι προγαμιαιες σχεσεις αρα συνεπως αν δεν εχεις παντρευτει το σεξ ειναι αμαρτια εκτος γαμου

Κατ' αρχήν , λίγο άσχετο το βρίσκω  , κάποιος με νικ "Πάπας Τάδε" να μου λέει τι ισχύει για τους Χ.Ο. !
Εγώ ξέρω ότι κάθησα και διαβασα τις επιστολές του Απ . Παύλου και ό,τι και να τον ρωτούσαν τους έλεγε "μπορείτε να το κάνετε , μπορείτε και να μην το κάνετε " !

Συνεπώς , αυτό που ισχύει για τους Χ.Ο. ως προς το σεξ είναι ελευθερία ! Ελευθερία υπάρχει όταν συνοδεύεται από υπευθυνότητα , άρα μιλάμε για οκ σεξ μετά την ηλικία των 18.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Μου φαίνεται περίεργο πως δεν πρότεινε κανείς τον νωντισμό , μάλλον ο ParisParis ηταν απο τους τελευταίους οπαδούς του "θεου" Νωντα και είναι και μπάν.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Τυπε το αθεος με το αθρησκος τι διαφορά εχουν  :think:
Ο άθεος δεν πιστεύει στην ύπαρξη του (οποιουδήποτε) Θεού .
Ο άθρησκος πιστεύει ότι υπάρχει Θεός (εγώ το ονομάζω Ανώτερη Ύπαρξη/Δύναμη), αλλά δεν πιστεύει σε αυτόν με τον τρόπο που παρούσιάζεται από την οποιαδήποτε (γνωστή) θρησκεία.
Αυτή βέβαια είναι μια υπερπλουστευμένη θεώρηση, αλλά σχηματική.

Επισκέπτης
ποιον να ακολουθησουμε τυπε....? Τον δια τον γαμικουλα με τους κρεμπιεδες και την ηρα την πουτανα?.... :S :S :S

αλλη  ηταν  η πουτανα στον  εβραιοχριστιανισμο ..
καλυτερα να ακολουθω ενα θεο  γαμια  παρα ενα εβραιο γιαχβε που με θελει υποτελη και σκλαβο ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Κατ' αρχήν , λίγο άσχετο το βρίσκω  , κάποιος με νικ "Πάπας Τάδε" να μου λέει τι ισχύει για τους Χ.Ο. !
Εγώ ξέρω ότι κάθησα και διαβασα τις επιστολές του Απ . Παύλου και ό,τι και να τον ρωτούσαν τους έλεγε "μπορείτε να το κάνετε , μπορείτε και να μην το κάνετε " !
Συνεπώς , αυτό που ισχύει για τους Χ.Ο. ως προς το σεξ είναι ελευθερία ! Ελευθερία υπάρχει όταν συνοδεύεται από υπευθυνότητα , άρα μιλάμε για οκ σεξ μετά την ηλικία των 18.

Μήπως να έψαχνες στο διαδίκτυο τι λέει η Ορθόδοξη Εκκλησία, πριν γράψεις αυτή την ανοησία, που αποδεικνύει ότι έχεις μαύρη άγνοια;  Η απάντηση που σου έδωσε ήταν σωστή. Πορνεία είναι η εκτός γάμου σχέση μεταξύ άνδρα και γυναίκας και μοιχεία είναι η εξωσυζυγική σχέση. Και στην Κόλαση πηγαίνουν οι πόρνοι και οι Μοιχοί πηγή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom