skoupidiaris20
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2018
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
πιπα πριν τα 18 επιτρεπεται?Το σεξ για τους Χριστιανούς είναι οκ μετά τα 18 ! Αυτό υποστηρίζω εγώ !
πιπα πριν τα 18 επιτρεπεται?Το σεξ για τους Χριστιανούς είναι οκ μετά τα 18 ! Αυτό υποστηρίζω εγώ !
Καποιες διευκρινισεις σχετικα με την ψηφοφορια:
1. Παρολο που γινεται ταυτοχρονα να ειναι καποιος Αθεος, Αθρησκος, και Αγνωστικιστης (οπως βλεπω οτι αναφερει στην ιστοσελιδα της η Ενωση Αθεων) δεν ενεργοποιησα την δυνατοτητα της πολλαπλης ψηφου υπο τον φοβο οτι θα ψηφιζουν καποιοι -για πλακα- θρησκειες που αλληλοαποκλειονται.
(Αν ομως υπαρχει η δυνατοτητα να μπορουν να ψηφισουν καποιοι ταυτοχρονα μονο αυτα τα 3, ας το αναφερει ο antisthenis ή κάποιος mod για να ρυθμιστει).
ναι βασικα ελεγα μονο για 3 επιλογες (αθρησκος,αθεος,αγνωστικιστης) μπας και γινοταν να μπορει καποιος να τις ψηφισει μαζι, επειδη λεει στο site των αθεων οτι μπορει να εισαι και τα τρια αυτα μαζιΑν γινει αυτό είναι σαν να δείνεις 3πλη ψηφο σε καποιους, οπότε η ψηφοφορία δεν θα λέει τίποτα.
Περι θρησκείας η επιλογή είναι ΠΑΝΤΑ μια.
Δεν μπορεί να εισαι λίγο από όλα!
Το σεξ για τους Χριστιανούς είναι οκ μετά τα 18 ! Αυτό υποστηρίζω εγώ !
Χριστιανός Ορθόδοξος
ετσι βαπτιστηκα
ετσι το εμαθα απο τους γονεις μου
ειναι η πιο ανθρωπινη θρησκεια
και βαρεθηκα τους μοντερνισμους
ναι βασικα ελεγα μονο για 3 επιλογες (αθρησκος,αθεος,αγνωστικιστης) μπας και γινοταν να μπορει καποιος να τις ψηφισει μαζι, επειδη λεει στο site των αθεων οτι μπορει να εισαι και τα τρια αυτα μαζι
Μονο αν εβαζες κοινη επιλογή "αθρησκος,αθεος,αγνωστικιστης", αλλιώς μαθηματικως τα ποσοστα κατανομης θα είναι ασχετα....
ποιον να ακολουθησουμε τυπε....? Τον δια τον γαμικουλα με τους κρεμπιεδες και την ηρα την πουτανα?.... :S :S :Sκαι λοιπον ; ; ; τι δουλεια εχουμε εμεις να ακολουθουμε τον εβραιο ;;;
Τύποι,εγώ είμαι ο σιχιστης. Τι είναι πάλι αυτό?
Τύποι,εγώ είμαι ο σιχιστης. Τι είναι πάλι αυτό?
το τι υποστηριζεις εσυ δεν εχει καμια σημασια για το δογμα του χρηστιανισμου, για τον χριστιανισμο απαγορευονται οι προγαμιαιες σχεσεις αρα συνεπως αν δεν εχεις παντρευτει το σεξ ειναι αμαρτια εκτος γαμου
ποιον να ακολουθησουμε τυπε....? Τον δια τον γαμικουλα με τους κρεμπιεδες και την ηρα την πουτανα?.... :S :S :S
Ο άθεος δεν πιστεύει στην ύπαρξη του (οποιουδήποτε) Θεού .Τυπε το αθεος με το αθρησκος τι διαφορά εχουν
ποιον να ακολουθησουμε τυπε....? Τον δια τον γαμικουλα με τους κρεμπιεδες και την ηρα την πουτανα?.... :S :S :S
Κατ' αρχήν , λίγο άσχετο το βρίσκω , κάποιος με νικ "Πάπας Τάδε" να μου λέει τι ισχύει για τους Χ.Ο. !
Εγώ ξέρω ότι κάθησα και διαβασα τις επιστολές του Απ . Παύλου και ό,τι και να τον ρωτούσαν τους έλεγε "μπορείτε να το κάνετε , μπορείτε και να μην το κάνετε " !
Συνεπώς , αυτό που ισχύει για τους Χ.Ο. ως προς το σεξ είναι ελευθερία ! Ελευθερία υπάρχει όταν συνοδεύεται από υπευθυνότητα , άρα μιλάμε για οκ σεξ μετά την ηλικία των 18.