Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ναιΕσυ που προτεινεις να ακολουθησουμε αυτους; που πιστευουν οτι ειμαστε εδω απο ενα βραχο ειναι πιο ομαλο?
ναιΕσυ που προτεινεις να ακολουθησουμε αυτους; που πιστευουν οτι ειμαστε εδω απο ενα βραχο ειναι πιο ομαλο?
όσα σου είπα σε μισθούς θεολόγων κλπ κάτσε και υπολόγισε τα . Λίγα σου φαίνονται;;; Εγώ δεν θέλω να δίνω ούτε ένα ευρώ για την θρησκεία σας. Σε αντίθεση με εσάς που χρησιμοποιείται τα φάρμακα και τα νοσοκομεία των επιστημόνων και οφείλεται να τα πληρώνετε και εσείς.ποσα ;
για πε
τι θρησκεια εχει δηλωσει ο πικερ;κατι θρησκα πουστοτρολλ σαν τον πικερ αργα ή γρηγορα μπαναρονται χεχε
Και εγώ μπερδευόμουν αλλά τα εξηγεί αναλυτικά στην σελιδα της η Ενωση Αθεων:
Άθεος είναι όποιος δεν πιστεύει σε θεότητες, δηλαδή όποιος δεν αποδέχεται την ύπαρξη υπερφυσικών οντοτήτων χωρίς αποδείξεις.
Αγνωστικιστής είναι όποιος έχει την πεποίθηση ότι η ύπαρξη θεοτήτων δεν είναι δυνατόν να γνωσθεί.
Αγνωστικιστής χαρακτηρίζεται επίσης όποιος δηλώνει άγνοια σχετικά με την ύπαρξη θεοτήτων.
Άθρησκος είναι όποιος δεν εντάσσεται σε καμία θρησκεία. Κάποιοι άθρησκοι πιστεύουν σε θεότητες ή στο υπερφυσικό ενώ άλλοι όχι.
Σχετικά με τους αθρήσκους
Πολλοί ταυτίζουν την έννοια του αθρήσκου με εκείνη του αθέου. Όμως ο άθρησκος, αν και δεν εντάσσεται σε συγκεκριμένο θρήσκευμα, ενδέχεται να πιστεύει σε κάποια θεότητα ή υπερφυσική οντότητα, ενώ ο άθεος δεν πιστεύει, ακόμη και αν τυπικά ανήκει σε κάποιο θρήσκευμα, για λόγους κοινωνικούς ή προσωπικούς.
Έτσι μπορεί να υπάρχουν άθεοι θρήσκοι (δεν πιστεύουν σε θεότητα αλλά ανήκουν τυπικά σε θρήσκευμα) και θεϊστές άθρησκοι (πιστεύουν σε θεότητα αλλά δεν ανήκουν τυπικά σε θρήσκευμα).
Αναλυτικότερα εδώ:
Νομίζω πως είχε πεί άθρησκος αγνωστικιστής , επίσης σωστά τα λέει η Σάντρα απο πανω.τι θρησκεια εχει δηλωσει ο πικερ;
Πόσοι Χ.Ο. πιστεύουν ότι ο Χριστός αναστήθηκε, ότι πήγε πετώντας σαν φάντασμα στο Θωμά, ότι έκανε θαύματα κλπ; Μήπως να προστεθεί και η κατηγορία του θρησκευόμενου - άθεου; Νομίζω ότι πολλοί ακολουθούν το τυπικό της εκκλησίας για να ανήκουν στην αγέλη των Χ.Ο. αλλά καταλαβαίνουν ότι αυτές οι ιστοριούλες είναι παραμύθια.
ποσα ;
για πε
Συγνώμη , φίλε , μετά από 400 χρόνια Τουρκικού ζυγού και ενόσω το Πατριαρχείο τελεί ΑΚΟΜΑ υπό Τουρκικό ζυγό , θα μου επιτρέψεις να ασχοληθώ μόνο με τις επιστολές του Απ. Παύλου -του πράκτορα Σαούλ , δηλ . Αυτός λέει , κάντε ό,τι σας φωτήσει ο Θεός σε οποιοδήποτε θέμα.
Είμαι συνειδητή Χ.Ο. και θεωρώ το παπαδαριό επικίνδυνο :Είναι είτε πράκτορες των Αγγλων ή των Τούρκων ή των Ισραέλι.
Εσύ , περίμενε να σου πει η ιστοσελίδα τι είναι η Χ.Ο. πίστη !!!!!!
Φίλε , είναι ευτύχημα που διατυπώνεις την αμφισβήτησή σου : Απλά θα σου πω ότι τα παραμυθάκια του σήμερα είναι η πραγματικότητα και οι δυνατότητες του αύριο. Τον Κένταυρο τον θυμάσαι της αρχαιότητας ; Η γενετική επέμβαση στο ανθρώπινο DNA σου λέει κάτι ;
Εἰμαι ευτυχής που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου σχετικά με τις παρεμβάσεις στα κείμενα λόγω Τουρκοκρατίας :
Όλοι έχουμε μάθει τον "Πόντιο" Πιλάτο ! Για όνομα του Θεού , ο χαρακτηρισμός "Πόντιος" αποτελεί μεθέπειτα προσθήκη.Ή οι "μωρἐς"Παρθένες ! Πού ακούστηκε σε Εκκλησιαστικό κείμενο να κακοχαρακτηρίζονται οι χαρακτήρες ;
Ή η πιο άσχετη φράση : καβάλα πάν στην Εκκλησιά , καβάλα προσκυνάνε ! Αυτές είναι καθαρές βλακείες και κακοήθειες . Προφανώς η σωστή φράση είναι :ΚΑΜΠΑΝΑ πάν στην Εκκλησιά , ΚΑΜΠΑΝΑ προσκυνάνε !
Για όνομα του Θεού , με όλες τις βλακείες λόγω Τουρκοκρατίας !
Εσυ που προτεινεις να ακολουθησουμε αυτους; που πιστευουν οτι ειμαστε εδω απο ενα βραχο ειναι πιο ομαλο?
Παίζει φωτογραφία πρόσφατη που κατά τη μεταφορά λειψάνων Αγίου ο κυβερνήτης του πλοίου έχει βάλει στη θέση του καπετάνιου το κουτί με τα λείψανα ...
Προσωπικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όσοι στην Ελλάδα λένε ότι είναι άθεοι , δεν ασχολούνται κλπ είναι Ισραέλι της διασποράς , που για λόγους εμπορίου δε σου λένε ευθαρσώς ότι η θρησκεία είναι η Ιερουσαλήμ !
όσα σου είπα σε μισθούς θεολόγων κλπ κάτσε και υπολόγισε τα . Λίγα σου φαίνονται;;; Εγώ δεν θέλω να δίνω ούτε ένα ευρώ για την θρησκεία σας. Σε αντίθεση με εσάς που χρησιμοποιείται τα φάρμακα και τα νοσοκομεία των επιστημόνων και οφείλεται να τα πληρώνετε και εσείς.
σε βρίσκω ανενημέρωτο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: Το επιβατικό κοινό και η κοινωνία της Ζακύνθου αγκάλιασε το εγχείρημα της Εταιρείας μας και το πλοίο, ενώ η Εκκλησία παρέδωσε στο πλοίο την ιερή παντόφλα του Αγίου Διονυσίου, πολιούχου του νησιού, τιμή που αποδίδεται σε πολύ σημαντικές στιγμές για το νησί. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε με ειδική τελετή αμέσως μετά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι, ενώ ακολούθησε αγιασμός, στον οποίο παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και επιβατών....
Διαβάστε όλο το άρθρο:
οτι και να πεις στους νεο γραικυλους τους χαλας τη βολη ..
Η Λογική δεν μπορεί να επηρεάσει το κοπάδι. Είναι κουραστικό να σκέπτεσαι. Στο κάτω - κάτω, ΟΛΕΣ οι προφητείες τους έχουν αποδειχτεί αληθινές
κι αν βγουν αληθινες οι προφητειες που λεει και η δεσποινα ;;;