Νέα

Ποιά είναι τα θρησκευτικά σας πιστεύω; (Ψηφοφορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι τα θρησκευτικά σας πιστεύω;

• Χριστιανός Ορθόδοξος

Ψήφοι: 150 39,8%
  • Χριστιανός Καθολικός

Ψήφοι: 2 0,5%
  • Χριστιανός Προτεστάντης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Χριστιανός Μάρτυρας Ιαχωβά

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Χριστιανός Ευαγγελικός

• Ισλαμιστής Σουνίτης

Ψήφοι: 3 0,8%
  • Ισλαμιστής Σιίτης

• Βουδιστής

Ψήφοι: 5 1,3%
  • Ιουδαϊστής

• Κομφουκιανιστής

Ψήφοι: 3 0,8%
  • Ινδουϊστής

• Δωδεκαθεϊστής

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Ταοϊστής

• Σατανιστής

Ψήφοι: 9 2,4%
  • Άθεος

Ψήφοι: 96 25,5%
  • Αγνωστικιστής

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Άθρησκος

Ψήφοι: 32 8,5%
  • Σιχιστής

• Σαϊεντολόγος

• Ρασταφάρι

Ψήφοι: 9 2,4%
  • Σιντοϊστής

• Χριστιανός (άλλο δόγμα)

• Ισλαμιστής (άλλο δόγμα)

• Χριστιανός Μορμόνος

• Σαμάνος

• Καμπαλιστής

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    377

Επισκέπτης
Αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια, θα είχα τρεις παππούδες. Γιατί να βγουν αλήθεια; Η Β΄ Παρουσία έχει προβλεφθεί εκατοντάδες φορές και δεν έχει πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη στο Διάβολο δόθηκε κυριαρχία για 1.000 χρόνια. Η Χριστιανική ανθρωπότητα πέρασε μια ολόκληρη βδομάδα περιμένοντας τη Β' Παρουσία το έτος 1.000. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Το έτος 1.666, περίμεναν οι τρομολάγνοι τη Β' Παρουσία προσθέτοντας στα 1.000 χρόνια του Διαβόλου τον αριθμό 666. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Ο William Miller   Στις αρχές της δεκαετίας του 1840 άρχισε να κηρύσσει το τέλος του κόσμου, προβλέποντας τη Δευτέρα Παρουσία και ένα εφιαλτικό αποκαλυπτικό σκηνικό για τη Γη. Είχε μάλιστα «προβλέψει» και το διάστημα στο οποίο θα συνέβαινε η καταστροφή του κόσμου, από τις 21 Μαρτίου 1843 ως τις 21 Μαρτίου 1844. Οι δημόσιοι λόγοι του και το διαφημιστικό υλικό της διδασκαλίας του (αφίσες, πίνακες και επιστολές) κατάφεραν να πείσουν γύρω στους 100.000 ανθρώπους, που έμειναν γνωστοί ως «Millerites», οι οποίοι πούλησαν όλα τα υπάρχοντά τους και κατέφυγαν στα βουνά, περιμένοντας το τέλος. Όταν βέβαια το τέλος δεν έφτασε ποτέ, κανένα πρόβλημα, άλλαξε απλώς την ημερομηνία: 22 Οκτωβρίου ήταν η νέα Μέρα της Κρίσης! Κι όταν με το καλό ήρθε η 23 Οκτωβρίου και ο κόσμος έστεκε ακόμα όρθιος, οι πιστοί «Μιλλερίτες» είχαν και πάλι τη δικαιολογία έτοιμη  ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Κι επειδή βαριέμαι να αντιγράφω τις υπόλοιπες αρλούμπες, δίνω λινκ με τις συνολικά 242 ημερομηνίες που πρόβλεψαν την καταστροφή του κόσμου. Αλληλούια  

χιουμορ κανω αγαπητε ..
αυτο ελειπε να περιμενουμε προφητειες .... :cheesy:

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Και αν υπάρχει θεός και γίνει η δευτέρα παρουσία υπάρχει περίπτωση να τον πάρει κανείς στα σοβαρά;

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Και αν υπάρχει θεός και γίνει η δευτέρα παρουσία υπάρχει περίπτωση να τον πάρει κανείς στα σοβαρά;

Εμενα αλλο με προβληματιζει αν γινει η δευτερα παρουσια.
Πώς θα πραγματοποιηθει η καταταξη σε Παραδεισο-Κολαση;
Πως γινεται να μετρηθουν με ακριβεια οι αμαρτιες και οι καλες πραξεις του καθενος;
Πολλοι μαλιστα κανουν μαλακειες και μετα λενε ενα μετανοησα και οι παπαδες τους λενε πως ειναι καλυμμενοι επειδη μετανοησαν.
Ελπιζω να βρεθει η χρυση τομη στους υπολογισμους.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Πως γινεται να μετρηθουν με ακριβεια οι αμαρτιες και οι καλες πραξεις του καθενος;
Πολλοι μαλιστα κανουν μαλακειες και μετα λενε ενα μετανοησα και οι παπαδες τους λενε πως ειναι καλυμμενοι επειδη μετανοησαν.
Επίσης σχετικα με την δευτέρα παρουσία , για ποιό λογο πρέπει ο πιστός να ζει μέσα στον φόβο οτι ακόμα και αύριο μπορεί να είναι η μέρα ;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
ο νικ ειπε πριν πως ειναι θρησκος. γι αυτο ρωτησα.
Απλά ο Πίκερ χρησιμοποιουσε καποιες απο τις δέκα εντολές , συγκεκριμενα αυτή για τους παντρεμένους το ου μοιχευσεις θυμάμαι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Επίσης σχετικα με την δευτέρα παρουσία , για ποιό λογο πρέπει ο πιστός να ζει μέσα στον φόβο οτι ακόμα και αύριο μπορεί να είναι η μέρα ;
φοβεριζουν τα προβατα μην φυγουν απο το κοπαδι
:vomit:

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Απλά ο Πίκερ χρησιμοποιουσε καποιες απο τις δέκα εντολές , συγκεκριμενα αυτή για τους παντρεμένους το ου μοιχευσεις θυμάμαι.

Αρα ειναι θρησκος. Καλα ελεγε ο Νικ.
Δεν γινεται και τα δυο μαζι. Ειναι αντιφατικο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δεν εισαι θρησκος ρουφιανευοντας παντρευμενους η ελεγε γιατις αδερφες μας αδερφες να γινουν τανες

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
μπορει να μου πει καποιος την διαφορά του αθεου με του αθρησκου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μπορει να μου πει καποιος την διαφορά του αθεου με του αθρησκου;
Ο άθεος δεν πιστευει στην υπαρξη του θεου ενω ο αθρησκος δεν πιστευει σε καμια θρησκεια, χωρις ομως να αρνειται την υπαρξη της ανωτερης δυναμης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οταν γινει η δευτερα παρουσια θα εμφανισθω εγω ως δικηγορος και θα ζητησω μια μικρη αναβολη.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Ακόμα και αν υπάρχει θεός-θεοί δεν θέλω να σωθώ από αυτούς, οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία επιλογής.
Μια φορά σε μια δύσκολη στιγμή μη ξέροντας αν θα ζω τις επόμενες ώρες έπεσα στη λούμπα της προσευχής.
Ρε μπιπ αν υπάρχεις μείνε μακριά μου και άσε αυτούς που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
όσα σου είπα σε μισθούς θεολόγων κλπ κάτσε και υπολόγισε τα . Λίγα σου φαίνονται;;; Εγώ δεν θέλω να δίνω ούτε ένα ευρώ για την θρησκεία σας. Σε αντίθεση με εσάς που χρησιμοποιείται τα φάρμακα και τα νοσοκομεία των επιστημόνων και οφείλεται να τα πληρώνετε και εσείς.
Τοτε ομως και η Εκκλησια να μην πληρωνει τιποτα. Να πληρωνεται ολο το κοινωνικο εργο και η προσφορα της εκκλησιας απο σενα. Και μετα μην πληρωνεις τιποτα για τους θεολογους.
Ειναι δικαιο, να γινει πραξη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μια φορά σε μια δύσκολη στιγμή μη ξέροντας αν θα ζω τις επόμενες ώρες έπεσα στη λούμπα της προσευχής.
Πω πω ενα δραμα εζησες ρε τύπε, πώς αντεξες να προσευχηθεις? Συγχωρεσες ποτέ τον εαυτο σου?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Ο άθεος δεν πιστευει στην υπαρξη του θεου ενω ο αθρησκος δεν πιστευει σε καμια θρησκεια, χωρις ομως να αρνειται την υπαρξη της ανωτερης δυναμης.
εγώ δεν είμαι ουτε άθεος ουτε αθρησκος, είμαι αδιάφορος!!

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16

το κακο σε αυτο ποιο ειναι;
αν ξεραμε ακριβη μερα/ωρα θα δρουσαμε ολοι υποκριτικα μεχρι τοτε για να πεισουμε πως αξιζουμε θεση σε Παραδεισο

το προβλημα νομιζω ειναι ΠΩΣ θα γινουν οι μετρησεις αμαρτιων/καλων πραξεων

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οτις δυσκολεςστιγμες ειναι που εχεις την αναγκη να προσεχευθησεις

Stories

Νέο!