You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά είναι τα θρησκευτικά σας πιστεύω; (Ψηφοφορία)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 474
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Και μια μικρή συμπλήρωση του τι σημαίνει για μένα Χριστιανισμός : Χριστιανισμός σημαίνει να προσπαθήσεις να έρθεις σε σεξουαλική επαφή μετά την ηλικία των 18 . Μέχρι τα 18 είσαι ανώριμος να επιλέξεις κάποιον άλλον και , άρα μόνο η αυτο-ικανοποίηση είναι κατάλληλη.
Αν κάνω ποτέ γιό , θα του αγοράσω μια πλαστική κούκλα για να εκτονώνεται και θα τον παρακαλέσω να επιλέξει σεξουαλική παρτενέρ μετά τα 18 του , κάποια επίσης μετά τα 18 της ( ή του , αν έχει γίνει gay το παιδί , με μένα μάνα ! ) Στην κόρη θα της πω , βουρ μόνο αν είσαι ερωτευμένη φουλ - μέχρι τότε αυτο-ικανοποίηση !
Επισκέπτης
Και μια μικρή συμπλήρωση του τι σημαίνει για μένα Χριστιανισμός : Χριστιανισμός σημαίνει να προσπαθήσεις να έρθεις σε σεξουαλική επαφή μετά την ηλικία των 18 . Μέχρι τα 18 είσαι ανώριμος να επιλέξεις κάποιον άλλον και , άρα μόνο η αυτο-ικανοποίηση είναι κατάλληλη.
Αν κάνω ποτέ γιό , θα του αγοράσω μια πλαστική κούκλα για να εκτονώνεται και θα τον παρακαλέσω να επιλέξει σεξουαλική παρτενέρ μετά τα 18 του , κάποια επίσης μετά τα 18 της ( ή του , αν έχει γίνει gay το παιδί , με μένα μάνα ! ) Στην κόρη θα της πω , βουρ μόνο αν είσαι ερωτευμένη φουλ - μέχρι τότε αυτο-ικανοποίηση !
Επισκέπτης
αφου υποτιθετε ειστε Ελληνες ....
γιατι υποστηριζετε εναν εβραιο θεο ;;
Γιατί προλαβε ο πράκτορας Σαούλ , ο οποίος ήταν πολύ μορφωμένος ! Οι μαθητές του Χριστού ήταν αμόρφωτοι ψαράδες και απέφυγαν την αρχαία ελλάδα για προσυλητισμό .
Επισκέπτης
Γιατί προλαβε ο πράκτορας Σαούλ , ο οποίος ήταν πολύ μορφωμένος ! Οι μαθητές του Χριστού ήταν αμόρφωτοι ψαράδες και απέφυγαν την αρχαία ελλάδα για προσυλητισμό .
και λοιπον ; ; ; τι δουλεια εχουμε εμεις να ακολουθουμε τον εβραιο ;;;
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Άμα κάποιος πιστεύει στην ύπαρξη του Θεού αλλά δεν πιστεύει στο Θεό τι νομίζετε ότι πρέπει να απαντάει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.909
- Πόντοι
- 5.506
να προσθεθει και το " χυστης αυνανιστης" παρακαλω...
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Κατά τη γνώμη μου ,όσο το Πατριαρχείο παραμένει στην Ίσταμπουλ έχουμε σαφέστατο μειονέκτημα οι Χ.Ο. ! Το Βατικανό όχι μόνο βρίσκεται στην Ιταλία , έχουνε υψώσει και σύνορα γύρω-γύρω !!! Δηλ εμείς είμαστε τελείως μαλάκες !! Κανονικά ,θα πρεπε να μαζευτούμε Ελλάδα , Βουλγαρία, Ρουμανία , Σερβία & Ρωσσία και να τους πούμε : ή μετακομίζετε σε 10 χρόνια σε όποια Ορθόδοξη χώρα από αυτές θέλετε ή βαφτιζόμαστε όλοι Καθολικοί ή Διαμαρτυρόμενοι μέχρι να το αποφασίσετε !
Ορθοδοξία για μένα -δεδομένης της θέσης της Ελλάδας και των 400 χρόνων σκλαβιάς από Σουνίτες - σημαίνει κατ'αρχήν αλκοόλ , χοιρινό και σκυλί για κατοικίδιο ! Το ότι ήμασταν σκλάβοι επί 400 χρόνια από Σουνίτες με κάνει να επιλέγω Παλαιστίνιους στο Μεσανατολικό , γιατί οι Σιίτες αποτελούν φυσικό εμπόδιο στα σχεδια των Τούρκων.Και , οπωσδήποτε, όσα λεφτά και να έχουν οι πετρελαιάδες δεν τους θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ στην Ελλάδα !
Η Ορθοδοξία σε μας οφείλεται στον Απόστολο Παύλο , το μεγαλύτερο πράκτορα ολων των εποχών , για μένα ! Είχα καθίσει μια φορά να διαβάσω τις επιστολές του και , αν θυμάμαι καλά , η διδασκαλία του ήταν ούτε λίγο , ούτε πολύ σκέτη κοροϊδία : Τον ρωτούσαν , Απόστολε επιτρέπεται να κάνουμε το τάδε ; Και απαντούσε αυτός , μπορείτε και να το κάνετε , μπορείτε και να μην το κάνετε !!!!! Οπότε , αφού ο ίδιος ο Πέτρος απέφυγε την Ελλάδα , ο σκοπός του πρώην Σαούλ ήταν να καταστραφούν τα αρχαία κείμενα και ο πολιτισμός !
Άρα , γιατί να υποστηρίξω σήμερα την Ορθοδοξία ; Γιατί έχω τη συγκεκριμένη γεωγραφική θέση : ο Μουσουλμάνος δε λογαριάζει καθόλου τη γυναίκα . Οπότε , η χώρα δίπλα του (εμείς) τη θεωρεί πάλι κατώτερή του (γιατί η τριάδα που έχουμε είναι ανδροκρατούμενη) αλλά τη λογαριάζει ! Η χώρα στ' αριστερά μου (Ιταλία) την αναγνωρίζει και έχουν την τετράδα στο σταυρό (Καθολικοί) και , απ' ό,τι ακούω , οι Εβραίοι λένε ότι μόνο αυτοί θεωρούν τη γυναίκα ίση με τον άνδρα - αλλά αυτοί είναι εκτός Ευρώπης !
Γι αυτό , θεωρώ ιερό το διαχωρισμό των Ευρωπαϊκών κρατών λόγω θρησκείας και διαφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την επιθυμία όσων θέλουν να είμαστε μια "σούπα" "όπως Αμερική" !
αρα Χ.Ο. εβαλες τελικα; γιατι μπερδευτηκα
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.909
- Πόντοι
- 5.506
τυπε για σπαστα και ξαναριχτα γιατι μαλλον δεν το διατυπωσες καλα :S :S :SΆμα κάποιος πιστεύει στην ύπαρξη του Θεού αλλά δεν πιστεύει στο Θεό τι νομίζετε ότι πρέπει να απαντάει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις;
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
μεγαλυτερη μαλακια απο αυτο που γραφεις δεν εχω διαβασει ξανα.
ο χριστιανισμος ειπες οτι επιτρεπει το σεξ μετα τα 18
που το διαβασες αυτο τεκνο μου.
ολο αρλουμπες γραφεις και εκτειθεσαι
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
ο χριστιανισμος επιτερπει το σεξ μονο μετα το γαμο τεκνο μου
πηγενε σε κανενα παπά να σου τα πει
οι προγαμιαιες σχεσεις για τον χριστιανισμο αποτελουν αμαρτια
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Ας πούμε σε ρωτάει κάποιος, "πιστεύεις στον πιγκουίνο;". Τι θα απαντήσεις; Αν πεις "όχι" θα σου πει ότι ο πιγκουίνος είναι ένα πουλί στην Ανταρκτική το οποίο ναι μεν εσύ δεν έχεις δει ποτέ αλλά υπάρχουν πολλές μαρτυρίες άλλων που το είδαν και αποδεικνύουν την υπαρξή του. Αν απαντήσεις "ναι", θα γελάσει και θα σου πει καλά ρε μαλάκα πιστεύεις στον πιγκουίνο και κάνεις ότι σου λέει, πόσο χαζός είσαι;τυπε για σπαστα και ξαναριχτα γιατι μαλλον δεν το διατυπωσες καλα :S :S :S
Ε, βάλε τώρα το "Θεός" αντί για το "πιγκουίνος". Πιστεύεις στο Θεό;
Αυτό εννοώ με το ότι μπορεί κάποιος να πιστεύει στην ύπαρξη του Θεού αλλά όχι στο Θεό. Έγινε λιανά τώρα ή χάζεψα τελείως
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Ας πούμε σε ρωτάει κάποιος, "πιστεύεις στον πιγκουίνο;". Τι θα απαντήσεις; Αν πεις "όχι" θα σου πει ότι ο πιγκουίνος είναι ένα πουλί στην Ανταρκτική το οποίο ναι μεν εσύ δεν έχεις δει ποτέ αλλά υπάρχουν πολλές μαρτυρίες άλλων που το είδαν και αποδεικνύουν την υπαρξή του. Αν απαντήσεις "ναι", θα γελάσει και θα σου πει καλά ρε μαλάκα πιστεύεις στον πιγκουίνο και κάνεις ότι σου λέει, πόσο χαζός είσαι;
Ε, βάλε τώρα το "Θεός" αντί για το "πιγκουίνος". Πιστεύεις στο Θεό;
Αυτό εννοώ με το ότι μπορεί κάποιος να πιστεύει στην ύπαρξη του Θεού αλλά όχι στο Θεό. Έγινε λιανά τώρα ή χάζεψα τελείως
εμενα για αθρησκος μου κολλαει αυτο που λες με βαση τους ορισμους που εχει εδω
Άθρησκος είναι όποιος δεν εντάσσεται σε καμία θρησκεία. Κάποιοι άθρησκοι πιστεύουν σε θεότητες ή στο υπερφυσικό ενώ άλλοι όχι.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.909
- Πόντοι
- 5.506
και ο ερντογαν στραφηκε...τι λες στηριζουμε?Δεχτήκαμε να τον ακολουθήσουμε , γιατί στράφηκε κατά των Εβραίων ! Γι'αυτό το δεχτήκαμε !
Επισκέπτης
και λοιπον ; ; ; τι δουλεια εχουμε εμεις να ακολουθουμε τον εβραιο ;;;
Δεχτήκαμε να τον ακολουθήσουμε , γιατί στράφηκε κατά των Εβραίων ! Γι'αυτό το δεχτήκαμε !
Επισκέπτης
αρα Χ.Ο. εβαλες τελικα; γιατι μπερδευτηκα
Ουί !
Επισκέπτης
ο χριστιανισμος επιτερπει το σεξ μονο μετα το γαμο τεκνο μου
Δεν κατάλαβες ! Τους παπάδες , όσο το Πατριαρχείο βρίσκεται υπό Τουρκική κατοχή , τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια ! ¨Η πράκτορες των Τούρκων θα είναι , ή των Εβραίων ή των Άγγλων !
Το σεξ για τους Χριστιανούς είναι οκ μετά τα 18 ! Αυτό υποστηρίζω εγώ !
Επισκέπτης
και ο ερντογαν στραφηκε...τι λες στηριζουμε?
Με κάθε επιφύλαξη και όσο το Ισραήλ γλύφει τους Πετρελαιάδες , ναι !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 9K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 23