Νέα

Ποιά είναι τα θρησκευτικά σας πιστεύω; (Ψηφοφορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι τα θρησκευτικά σας πιστεύω;

• Χριστιανός Ορθόδοξος

Ψήφοι: 150 39,8%
  • Χριστιανός Καθολικός

Ψήφοι: 2 0,5%
  • Χριστιανός Προτεστάντης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Χριστιανός Μάρτυρας Ιαχωβά

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Χριστιανός Ευαγγελικός

• Ισλαμιστής Σουνίτης

Ψήφοι: 3 0,8%
  • Ισλαμιστής Σιίτης

• Βουδιστής

Ψήφοι: 5 1,3%
  • Ιουδαϊστής

• Κομφουκιανιστής

Ψήφοι: 3 0,8%
  • Ινδουϊστής

• Δωδεκαθεϊστής

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Ταοϊστής

• Σατανιστής

Ψήφοι: 9 2,4%
  • Άθεος

Ψήφοι: 96 25,5%
  • Αγνωστικιστής

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Άθρησκος

Ψήφοι: 32 8,5%
  • Σιχιστής

• Σαϊεντολόγος

• Ρασταφάρι

Ψήφοι: 9 2,4%
  • Σιντοϊστής

• Χριστιανός (άλλο δόγμα)

• Ισλαμιστής (άλλο δόγμα)

• Χριστιανός Μορμόνος

• Σαμάνος

• Καμπαλιστής

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    377

Επισκέπτης
Βαλε και τους Μορμονους τυπε που μπορουν να παντρευονται οσες γυναικες θελουν.
Κι επισης βαλε και τους Pickerιστες.  Ξερω ο Pickerισμος δεν εχει αναγνωριστει σαν επισημη θρησκεια, αλλα εχει ρευμα και πιστευω οτι σε μερικα χρονια θα αναγκαστουμε να τον αναγνωρισουμε. :rockon: :rockon:

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Κι επισης βαλε και τους Pickerιστες.  Ξερω ο Pickerισμος δεν εχει αναγνωριστει σαν επισημη θρησκεια, αλλα εχει ρευμα και πιστευω οτι σε μερικα χρονια θα αναγκαστουμε να τον αναγνωρισουμε. :rockon: :rockon:

Μολις μπηκε επιλογη Χριστιανος Μορμονος
βλεπω εχουν και σελιδα
ο πικερισμος θα προστεθει αν/μολις φτιαξουν ναό λατρείας ή κάνουν κάτι πιο επίσημο

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656
Μολις μπηκε επιλογη Χριστιανος Μορμονος
βλεπω εχουν και σελιδα
ο πικερισμος θα προστεθει αν/μολις φτιαξουν ναό λατρείας ή κάνουν κάτι πιο επίσημο

τυπε αμα βαλεις οσες θρησκειες σου λενε οι χυστες,στο τελος περισσοτερες σελιδες θα ειναι η ψηφοφορια παρα το θρεντ    :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656

τυπε αφου βαζουμε μεσα και τυπους του μπου,τοτε να βαλουμε και τον τυπο που ζηταει να του χαρισουν παλια παιχνιδια  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
ειναι θεουλης με το θρεντ που ανοιξε    :2funny: :2funny: :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656

τυποι στους θεους μεσα να βαλουμε και τον ολυμπιακο    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

:takethis: :takethis: :takethis:

Επισκέπτης
τυπε αφου βαζουμε μεσα και τυπους του μπου,τοτε να βαλουμε και τον τυπο που ζηταει να του χαρισουν παλια παιχνιδια  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
ειναι θεουλης με το θρεντ που ανοιξε    :2funny: :2funny: :2funny:

Καμια σχεση ο τιτανοτεραστιος Picker με τον ζητουλα. Ο Picker μας εκανε την τιμη να μας δωσει τους νομους του οπως ο Μωυσης τις 10 εντολες.

Μου ηρθε ιδεα να μαζεψουμε λεφτα για την ανεγερση ναου στον Picker. Να εχουμε κι εμεις οι Pickerιστες καπου να μαζευομαστε και να δοξαζουμε τον εναν και μοναδικο Picker και τον νομο του.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656
Καμια σχεση ο τιτανοτεραστιος Picker με τον ζητουλα. Ο Picker μας εκανε την τιμη να μας δωσει τους νομους του οπως ο Μωυσης τις 10 εντολες.

Μου ηρθε ιδεα να μαζεψουμε λεφτα για την ανεγερση ναου στον Picker. Να εχουμε κι εμεις οι Pickerιστες καπου να μαζευομαστε και να δοξαζουμε τον εναν και μοναδικο Picker και τον νομο του.

τυπε αν ο πικερ ειναι ο θεος,τοτε ο αντιχριστος ειναι η κορινα    :S :S :S

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Μιάς που άνοιξα το poll ας πω την θεση μου:

Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος (αυτο ψηφισα), δεν το επελεξα οπως οι περισσοτεροι, απλα με βαφτισανε, Ο Χριστιανισμος ειναι ωραια θρησκεια και ανθρωπιστικη, αλλα θυμιζει λιγο τον κομμουνισμο και την αναρχια στις διδαχες του υπο την εννοια οτι ειναι πολυ δυσκολο να εφαρμοστουν στην πραξη αυτα που ελεγε ο Χριστος από τον καθενα.
Εκκλησια δεν παω συχνα, παω στις 12 παρα πεντε καθε ανασταση, και καμια φορα να αναψω κανα κερι τα Χριστουγεννα.
Απειροελάχιστοι χριστιανοί εφαρμόζουν τα διδάγματα του Χριστού όπως γινεται και με ολες τις πολιτικες ιδεολογιες που ο καθενας δηλωνει κατι απλα για μοστρα αλλα δεν το εφαρμοζει στον εαυτο του.
Δεν ξερω και δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει Θεος αλλα θα ηθελα να υπαρχει και να ειναι πιο παρεμβατικος.
Απο την αλλη βεβαια αν παρενεβαινε λενε πολλοι δεν θα ητανε Θεος, και κατι τετοιο λενε δεν ειναι αποδειξη οτι δεν υπαρχει, ισα ισα.
Οι Μουσουλμανοι απο την αλλη δεν μου αρεσουν γιατι εχουν ακραιες θεσεις σε διαφορα ζητηματα οπως στην θεση της γυναικας στην κοινωνια.
Μην αρχισετε τωρα να μου λετε για τις Ελεεϊνίδες. :P
Βεβαια και οι Χριστιανοι εχουν κανει μαλακειες στο παρελθον με τις σταυροφοριες και λοιπα.
Καλυτερα παντως να μην υπηρχαν τοσες θρησκειες γιατι δεν γινεται να ισχυουν ολα ταυτοχρονα. Αν ισχυει κατι, σημαινει πως δεν ισχυουν τα υπολοιπα. Δεν ειναι σαν τις ομαδες που υπαρχουν ολες σιγουρα και απλα ο καθενας διαλεγει ποια θα υποστηριξει.

Επισης, ξεχασα να πω πως μου αρεσουν τα τραγουδια των παπαροκαδων.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
οταν το πρωτοδιαβασα νομισα οτι λεει "σχιστης"  :grin:

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Άθρησκος...Γιατί πιστεύω πως τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας έγιναν στο όνομα κάποιας  θρησκείας!
ΥΓ Αλήθεια το Θρύλε Θεέ μου Ολυμπιακέ μου που ακούμε στα γήπεδα που το κατατάσσουμε;

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
:hi:

Συνημμένα

• 1511220469353.jpg
    1511220469353.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 27

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Μπορούν να ψηφίσουν και όσοι δεν ασπάζονται κάποια θρησκεία. (υπαρχουν σχετικες επιλογές στο poll)
Όποιος θέλει αιτιολογεί και την θέση του με post.
Όποιος θέλει απλά ψηφίζει σκέτο.
Iron maiden και Ghost... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Επισκέπτης
Κατά τη γνώμη μου ,όσο το Πατριαρχείο παραμένει στην Ίσταμπουλ έχουμε σαφέστατο μειονέκτημα οι Χ.Ο. ! Το Βατικανό όχι μόνο βρίσκεται στην Ιταλία , έχουνε υψώσει και σύνορα γύρω-γύρω !!! Δηλ εμείς είμαστε τελείως μαλάκες !! Κανονικά  ,θα πρεπε να μαζευτούμε Ελλάδα , Βουλγαρία, Ρουμανία , Σερβία & Ρωσσία και να τους πούμε : ή μετακομίζετε σε 10 χρόνια σε όποια Ορθόδοξη χώρα από αυτές θέλετε ή βαφτιζόμαστε όλοι Καθολικοί ή Διαμαρτυρόμενοι μέχρι να το αποφασίσετε !

Ορθοδοξία για μένα -δεδομένης της θέσης της Ελλάδας και των 400 χρόνων σκλαβιάς από Σουνίτες - σημαίνει κατ'αρχήν αλκοόλ , χοιρινό και σκυλί για κατοικίδιο ! Το ότι ήμασταν σκλάβοι επί 400 χρόνια από Σουνίτες με κάνει να επιλέγω Παλαιστίνιους στο Μεσανατολικό , γιατί οι Σιίτες αποτελούν φυσικό εμπόδιο στα σχεδια των Τούρκων.Και , οπωσδήποτε, όσα λεφτά και να έχουν οι πετρελαιάδες δεν τους θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ στην Ελλάδα !

Η Ορθοδοξία σε μας οφείλεται στον Απόστολο Παύλο , το μεγαλύτερο πράκτορα ολων των εποχών , για μένα ! Είχα καθίσει μια φορά να διαβάσω τις επιστολές του και , αν θυμάμαι καλά , η διδασκαλία του ήταν ούτε λίγο , ούτε πολύ σκέτη κοροϊδία : Τον ρωτούσαν , Απόστολε επιτρέπεται να κάνουμε το τάδε ; Και απαντούσε αυτός , μπορείτε και να το κάνετε , μπορείτε και να μην το κάνετε !!!!! Οπότε , αφού ο ίδιος ο Πέτρος απέφυγε την Ελλάδα , ο σκοπός του πρώην Σαούλ ήταν να καταστραφούν τα αρχαία κείμενα και ο πολιτισμός !

Άρα , γιατί να υποστηρίξω σήμερα την Ορθοδοξία ; Γιατί έχω τη συγκεκριμένη γεωγραφική θέση : ο Μουσουλμάνος δε λογαριάζει καθόλου τη γυναίκα . Οπότε , η χώρα δίπλα του (εμείς) τη θεωρεί πάλι κατώτερή του (γιατί η τριάδα που έχουμε είναι ανδροκρατούμενη) αλλά τη λογαριάζει ! Η χώρα στ' αριστερά μου (Ιταλία) την αναγνωρίζει και έχουν την τετράδα στο σταυρό (Καθολικοί) και , απ' ό,τι ακούω , οι Εβραίοι λένε ότι μόνο αυτοί θεωρούν τη γυναίκα ίση με τον άνδρα - αλλά αυτοί είναι εκτός Ευρώπης !

Γι αυτό , θεωρώ ιερό το διαχωρισμό των Ευρωπαϊκών κρατών λόγω θρησκείας και διαφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την επιθυμία όσων θέλουν να είμαστε μια "σούπα" "όπως Αμερική"  !

Επισκέπτης
αφου  υποτιθετε ειστε  Ελληνες ....
γιατι  υποστηριζετε εναν εβραιο θεο ;; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom