Νέα

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
χαχαχα καλη φαση αν και οι τουρκαλαδες δεν θυμαμαι να εχουν διαμαρτυρυθει ιδιαιτερα για θεματα παραβιασεων
ε ναι μιας και βλεπουμε τουρκικες ειδησεις καθε μερα!!!!!!!!
και μην κοιτας που οταν εχει πλυμηρες το μεγκα αντ1 δειχνουνε εικονες απο τις τουρκικες ειδησεις!!τι θες να πουνε οτι τους παραβιασαμε???μας συμφερει να τα δειξουμε??λογικα δεστο μονο!!και θα καταλαβεις

Επισκέπτης
ε ναι μιας και βλεπουμε τουρκικες ειδησεις καθε μερα!!!!!!!!
και μην κοιτας που οταν εχει πλυμηρες το μεγκα αντ1 δειχνουνε εικονες απο τις τουρκικες ειδησεις!!τι θες να πουνε οτι τους παραβιασαμε???μας συμφερει να τα δειξουμε??λογικα δεστο μονο!!και θα καταλαβεις

Καλα ναι ενταξει τις δικες μας κουτσουλιες παντα τις κρυβομαι και προσπαθουμε να τονισουμε των αλλονων.Αυτο με τις πλημυρες χαρακτηρηστικο παραδειγμα.Μπορει να πνιγεται η μιση Ελλαδα και η tv μας να δειχνει ποσο χαλια οργανωση εχει η Τουρκια στις πλημυρες.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
χθες ειχα ανεβασει αυτο..
ο πρεζας μου σταθηκε κ το αναδημοσίευσε.. και σημερα ειχαμε αυτο:
26.11.2007
Το καψόνι …ποτέ δεν πεθαίνει

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο με καψόνι σε φαντάρο από τον υπολοχαγό του, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Στο βίντεο ο αξιωματικός εμφανίζεται να χτυπά κάτω από τη ζώνη τον στρατιώτη, σε μία επίδειξη ισχύος. Ο υπολοχαγός- φόβητρο του τάγματος όπως προκύπτει από τις αναφορές των στρατιωτών στο ιντερνετ είναι γνωστός για την αυταρχική συμπεριφορά του. Μάλιστα κι ο ίδιος όπως ακούστηκε στο βίντεο αυτοαποκαλείται... Θεός!
Για το περιστατικό διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ενώ παρενέβη και ο εισαγγελέας.

γιατι καποιοι πρεπει να σέβονται τους εφεδρους φαντάρους..

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Φίλε laplace,

Καλά τα λες, έχεις δίκιο κι έτσι είναι... αλλά!

...αλλά αν δεν κάνω λάθος από πουθενά (πλην όσων λέει το Alpha TV - για εμένα ΚΑΝΕΝΑ κανάλι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο!) δεν προκύπτει οτι πρωταγωνιστής είναι υπολοχαγός. Μπορεί να είναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! Μπορεί να είναι μόνιμος λοχίας, μπορεί ακόμη και ΔΕΑ... ίδια σειρά τους υπόλοιπους - απλά υποθέσεις κάνω.

ΥΓ. Τώρα ο χρήστης του (άλλου) forum, με nick "ΠΡΕΖΑΣ"... ε, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να λάβω σοβαρά υπ' όψη κάποιον που αυτοαποκαλείται "ΠΡΕΖΑΣ"! Αυτό βεβαίως δεν μειώνει σε τίποτα την σοβαρότητα του video (που έχει πολύ καιρό που κυκλοφορεί στο internet) έτσι?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ναι φίλε εχει 5 μηνες κ αν δεν τα βαζαμε στα μπλοκ δεν θα τα επαιρνε γραμμη ο στρατ. εισαγγελέας ..παντως μαρεσε που αμεσα αντεδρασε,δειχνει πολλα αυτο για την δικαιοσυνη στον στρατο απο τους εισαγγελείς..

απλα να ξεκαθαρίσω κατι:Η υπερβολική μου οργη κ κατηγορίες εναντιων στρατιωτικών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ,ο λόγος που γραφω με υπερβολες ειναι για να αναδείξω το μεγεθος του προβλήματος..Σιγουρα υπαρχουν απειρες εξαιρεσεις..

averel_dalton

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
όλοι οι πολιτικοί είναι προδότες του έθνους..Ι5 όλοι .

κάψιμο στη πυρά θέλουν και οι 300. της μάνας τους το μουνί οι μπάσταρδοι.καταστρέψανε τη χώρα μας. Αλήτες δημοσιογράφοι και πολιτικοί. πριν 100 χρόνια παπανδρέου - καραμανλής..2008 τα ίδια σκατά

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Πριν λιγο στην τηλεοραση ακουσα οτι ο Λαζοπουλος υπηρετησε την θητεια του (μετα απο χιλια ζορια τελικα δεχτηκε να καταταγει), μονο που ξυπνουσε 2 ωρες αργοτερα απο το κανονικο εγερτηριο (συμφωνα με μαρτυριες συναδελφων του), με την ανοχη των ανωτερων του "για λογους ψυχολογικους"

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Η θητεία, το κόμπλεξ του αμόρφωτου νεοέλληνα. Αφου πηγα εγω να πανε όλοι. όποιος τα καταφερνει και δεν παει με γεια του και με χαρά του. όποιο κρατος θελει σκλαβους για 12 μηνες να ξεκινησει δουλεμποριο. ο αιωνιος ο κομπλεξικος ο ελληνας. Όλοι μας εχουμε παει. Ας μου πει ενας που χει συναντησει σε στρατοπεδο γιο εφοπλιστη ή πολιτικού. Αν μπορουσα να μην παω δε θα πηγαινα κι ας χτυπιόντουσαν μετα όλοι οι κομπλεξικοί. Και όσοι πιστευετε οτι η θητεια ειναι ιερο καθηκον και τρίχες, περαστικα και στα δικά σας.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
μαλλον κομπλεξικος και κοτα εισαι εσυ και να αφησεις τις δικαιολογιες δεν πηγαν ο γιος του πολιτικου η του εφοπλιστη... εγω προσωπικα ξερω και τετοιους . Λιγο πιο ευνοημενους αλλα οχι οτι δεν πηγαν . Αντιθετα γνωρισα στην θητεια μου κατι "γερους" και "ομογενεις" που καναν θητεια 3 και 6 μηνες και κλιαγοντουσαν και γλυφαν οπου βρισκαν για να λουφαρουν και πηδουσαν τους 18ρηδες.... αυτους φιλε μου τους πηδηξα εγω οταν μου δοθηκε η ευκαιρια ..
αντε λοιπον κανε την θητεια σου αν δεν εχεις κανει τωρα που ολα ειναι ροδινα .... γιατι πριν 20 χρονια που υπηρετησα ηταν αλλιως... αλλιως βαλε ενα φουστανι παρουσιασου να παρεις αναβολη..
Η θητεία, το κόμπλεξ του αμόρφωτου νεοέλληνα. Αφου πηγα εγω να πανε όλοι. όποιος τα καταφερνει και δεν παει με γεια του και με χαρά του. όποιο κρατος θελει σκλαβους για 12 μηνες να ξεκινησει δουλεμποριο. ο αιωνιος ο κομπλεξικος ο ελληνας. Όλοι μας εχουμε παει. Ας μου πει ενας που χει συναντησει σε στρατοπεδο γιο εφοπλιστη ή πολιτικού. Αν μπορουσα να μην παω δε θα πηγαινα κι ας χτυπιόντουσαν μετα όλοι οι κομπλεξικοί. Και όσοι πιστευετε οτι η θητεια ειναι ιερο καθηκον και τρίχες, περαστικα και στα δικά σας.

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πολι σοστος αντε με τους στρατογκαβλους δραμι μιαλο δεν εχουν

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Κοιταξτε να δειτε,και εγω αν μπορουσα να το αποφυγω θα το εκανα αλλα και να πας δεν θα παθεις και τιποτα.βεβαια τα λεω γιατι δεν εχω παει ακομα  μπορει να κανω και λαθος.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom