ποιο ηταν το ζόρικο ποστο?απο περιέργεια μου λές? καναν γραφιά στο πρωτο γραφείο στο Ρούφ τον κόβω.
Λοχίας πεζοναύτης. Μερικούς μήνες τους έκανε απεσπασμένος σε Αμφίβια Μοίρα ΚΔ, και στο τέλος στο ΚΕΕΔ στο Μ. Πεύκο ως εκπ/τής. Δεν γουστάρω τους πολιτικούς σαν φάρα κι έχω μια έμφυτη αλλεργία στο άκουσμα των λέξεων "
πολιτευτής", "
πολιτικός", "
κόμμα" κλπ. Αυτό όμως, δεν σημαίνει οτι είναι σωστό να επιδιώκουμε να τυφλώσουμε κάποιον που έχει δύο μάτια, απλά επειδή έχουμε συνηθίσει να ζούμε σε μια χώρα τυφλών που βασιλευουν μερικοί μονόφθαλμοι. Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθειας, την αποφυγή σχολίων χωρίς βάση και τις πιθανές παρεξηγήσεις που είναι δυνατό να προκύψουν.
φασιστικές χωρες με υποχρεωτική στρατευση οπως Ελλάδα-Τουρκία-ισραήλ ειναι μια ζωή υποχέιρια των οπλοβομηχανιών του τέξας κ των παιχνιδιών στην πλατη των νεων απο τοπικες κοινωνίες και πολιτικάντηδες,γιαυτο κ δεν προκόβουν ποτέ.
Ναι, έχεις δίκιο αλλα σκέψου ΚΑΙ την Φινλανδία που λειτουργεί υπό το ίδιο μοτίβο με εμάς και τις υπόλοιπες "
φασιστικές χώρες". Είναι η Φινλαδία χώρα φασιστική, μια ζωή υποχέιριο των οπλοβομηχανιών του τέξας? Είναι η Φινλανδία μια χώρα που δεν προκόβει ποτέ? Μήπως είναι τέτοια χώρα η Νορβηγία? Μήπως είναι τέτοια χώρα η Ιταλία?
Το ΓΙΑΤΙ εμείς δεν έχουμε το επίπεδο ζωής που έχει ο μεσος Σκανδιναβός, ή ο Ελβετός ή ο Αυστριακός κλπ... πρέπει να το αναζητήσουμε ΑΛΛΟΥ - όχι στην υποχρεωτική ή μη στρατιωτική θητεία. Κανείς δεν θέλει να χάνει τους καλύτερους και πιο παραγωγικούς μήνες της ζωής του στο στρατό... αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερο σπουδαία και φλέγοντα θέματα να επιλύσουμε (κυρίως πολιτισμικής αγωγής σαν πολίτες ενός κράτους), μέχρι να αποφασίσουμε να ασχοληθούμε και με το θέμα "
υποχρεωτική στρατευση".
...η άποψή μου!