Νέα

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
και εγο που πιγα φανταρος 18 μινες το μετανιοσα εχασα τον χρονο μου και εγινα και μαστουρισ οπος ολι στιν σιρα μου ,ρε δεν πανε στο διαλο το κρατος που θελι να μασ κανι φανταρους με το ζορι ,ι μεγαλιτερι μαλακια τις ζοις μου οσ τορα ινε που δεχτικα να παο φανταρος αν μου το λεγανε τορα θα τους ελεγα να ερθουν να μου παρου μια πιπα
Nαι, το κράτος σου φταίει που έγινες μαστούρης...! Ρε τι ακούμε!

...κόψε το μπάφο φίλε! Σε χαλάει!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ειναι και αλλοι Λαζοπουλος υιος Γιαννακοπουλος κ.α.  και αυτοι που αναγκαστηκαν να πανε μετα το σκανδαλο Παπακαλιατης, Σπυροπουλος, Ρεμος κ.α.
ο κορκολης πηγε τελικα;ο ποιος ωραιος ηταν ο Μαζω.οχι μονο πηγε αλλα περασε και μια χαρα

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
με τον μαζω ιμαστε μαζι φανταροι πολι γελιο το ατομο και αλα πολα που δεν βορο να πο

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
νομιζω ηταν και καπου στην ξανθη για ενα διαστημα.περασαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ο Ρεμος και ο Λαζοπουλος νομιζω φυλαγαν στον Εβρο 6ωρες σκοπιες γερμανικα νουμερα  :rolleyes:

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
οχι φυλαρακι δεν ηταν στον εβρο
Ηταν μαζι στην Σχολη Ανορθοδοξου Πολεμου...
Ε Λ Ε Ο Σ

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1

αι παγενε εσι με τον λακι να ιπιρετισετε διπλοβαρδια και ασεμε εμενα να λεο αλιθιες

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
και εγο που πιγα φανταρος 18 μινες το μετανιοσα εχασα τον χρονο μου και εγινα και μαστουρισ οπος ολι στιν σιρα μου ,ρε δεν πανε στο διαλο το κρατος που θελι να μασ κανι φανταρους με το ζορι ,ι μεγαλιτερι μαλακια τις ζοις μου οσ τορα ινε που δεχτικα να παο φανταρος αν μου το λεγανε τορα θα τους ελεγα να ερθουν να μου παρου μια πιπα

Υπηρετησεις 18 μηνες ?  Δηλωσες αξιωματικος ,γι αυτο?

Αξιζει τον κοπο? 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

αι παγενε εσι με τον λακι να ιπιρετισετε διπλοβαρδια και ασεμε εμενα να λεο αλιθιες
1) EΣΥ μας είπες (περιχαρής μάλιστα και όλος καμάρι) πως στον στρατό έγινες μαστούρης ("μαστουρισ" για να είμαι ακριβής)! Ή μήπως δεν μας το είπες?

2) ΔΕΝ σου φταέι ΚΑΝΕΙΣ που εγινες ΜΑΣΤΟΥΡΗΣ (όπως εσύ ο ίδιος μας είπες - χρησιμοποιώ δικά σου λόγια) παρά μόνο το ξερό σου το κεφάλι! Μην κατηγορείς, ούτε τους φίλους σου, ούτε τους γονείς σου, ούτε την πουτάνα την κοινωνία, ούτε το κράτος, ούτε την τύχη σου μέσα! Δεν σου φταίει κανείς! ΕΣΥ φταις για το χάλι σου και για τη μαστούρα σου, εσύ ο ίδιος και μόνο - δύσκολο πράμα η μαστούρα, ακόμη πιο δύσκολο να παραδεχτείς πως είσαι ξεροκέφαλος και μπούφος που την άρχισες!

3) Δεν ξέρω για ποιον "λακι" μιλάς, αλλά θα πρότεινα να βελτιώσεις λίιιιιγο την ορθογραφία σου για να καταλαβαίνουμε όλοι μας τι ακριβώς μας λες. Ή έστω να μην γράφεις όταν είσαι μαστουράκι.

...έεεεεεελα να συμαζευόμαστε λίγο γιατί χασαμε τον έλεγχο μου φαίνεται!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
φασιστικές χωρες με υποχρεωτική στρατευση οπως Ελλάδα-Τουρκία-ισραήλ ειναι μια ζωή υποχέιρια των οπλοβομηχανιών του τέξας κ των παιχνιδιών στην πλατη των νεων απο τοπικες κοινωνίες και πολιτικάντηδες,γιαυτο κ δεν προκόβουν ποτέ..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Είσαι ΛΑΘΟΣ! Καλό θα ήταν, αν δεν ξέρεις, να μην αναπαράγεις τις φήμες που κάθε ηλίθιος μπορεί να βγάζει από το μυαλό του μόνο και μόνο για να πουλάει πνεύμα...

Ο Θ. Πλεύρης υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και μάλιστα σε πόστο ζόρικο. Αυτό, για την αποκατάσταση της αλήθειας - μην υπάρχει ισωπέδωση.
ποιο ηταν το ζόρικο ποστο?απο περιέργεια μου λές?
καναν γραφιά στο πρωτο γραφείο στο Ρούφ τον κόβω..

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ποιο ηταν το ζόρικο ποστο?απο περιέργεια μου λές? καναν γραφιά στο πρωτο γραφείο στο Ρούφ τον κόβω.
Λοχίας πεζοναύτης. Μερικούς μήνες τους έκανε απεσπασμένος σε Αμφίβια Μοίρα ΚΔ, και στο τέλος στο ΚΕΕΔ στο Μ. Πεύκο ως εκπ/τής. Δεν γουστάρω τους πολιτικούς σαν φάρα κι έχω μια έμφυτη αλλεργία στο άκουσμα των λέξεων "πολιτευτής", "πολιτικός", "κόμμα" κλπ. Αυτό όμως, δεν σημαίνει οτι είναι σωστό να επιδιώκουμε να τυφλώσουμε κάποιον που έχει δύο μάτια, απλά επειδή έχουμε συνηθίσει να ζούμε σε μια χώρα τυφλών που βασιλευουν μερικοί μονόφθαλμοι. Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθειας, την αποφυγή σχολίων χωρίς βάση και τις πιθανές παρεξηγήσεις που είναι δυνατό να προκύψουν.

φασιστικές χωρες με υποχρεωτική στρατευση οπως Ελλάδα-Τουρκία-ισραήλ ειναι μια ζωή υποχέιρια των οπλοβομηχανιών του τέξας κ των παιχνιδιών στην πλατη των νεων απο τοπικες κοινωνίες και πολιτικάντηδες,γιαυτο κ δεν προκόβουν ποτέ.
Ναι, έχεις δίκιο αλλα σκέψου ΚΑΙ την Φινλανδία που λειτουργεί υπό το ίδιο μοτίβο με εμάς και τις υπόλοιπες "φασιστικές χώρες". Είναι η Φινλαδία χώρα φασιστική, μια ζωή υποχέιριο των οπλοβομηχανιών του τέξας? Είναι η Φινλανδία μια χώρα που δεν προκόβει ποτέ? Μήπως είναι τέτοια χώρα η Νορβηγία? Μήπως είναι τέτοια χώρα η Ιταλία?

Το ΓΙΑΤΙ εμείς δεν έχουμε το επίπεδο ζωής που έχει ο μεσος Σκανδιναβός, ή ο Ελβετός ή ο Αυστριακός κλπ... πρέπει να το αναζητήσουμε ΑΛΛΟΥ - όχι στην υποχρεωτική ή μη στρατιωτική θητεία. Κανείς δεν θέλει να χάνει τους καλύτερους και πιο παραγωγικούς μήνες της ζωής του στο στρατό... αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερο σπουδαία και φλέγοντα θέματα να επιλύσουμε (κυρίως πολιτισμικής αγωγής σαν πολίτες ενός κράτους), μέχρι να αποφασίσουμε να ασχοληθούμε και με το θέμα "υποχρεωτική στρατευση".

...η άποψή μου!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
στην Ιταλια αν θες κανεις σοσιαλ γουορκ και το αποφευγεις!!!! δηλαδη βοηθας στην επανενταξη ανθρωπων απο φυλακες, τσιγγανους κτλ
Το ΓΙΑΤΙ εμείς δεν έχουμε το επίπεδο ζωής που έχει ο μεσος Σκανδιναβός, ή ο Ελβετός ή ο Αυστριακός κλπ... πρέπει να το αναζητήσουμε ΑΛΛΟΥ

συμφωνω παντως με την σοφη σου ρηση.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
στην Ιταλια αν θες κανεις σοσιαλ γουορκ και το αποφευγεις!!!! δηλαδη βοηθας στην επανενταξη ανθρωπων απο φυλακες, τσιγγανους κτλ συμφωνω παντως με την σοφη σου ρηση.
ΚΑΙ ΕΔΩ υπάρχει η επιλογή να κάνεις εναλλακτική θητεία social work - με ακριβώς διπλάσια "θητεία" όμως! Όπως ακριβώς στην Ιταλία. Αντί λοιπόν να υπηρετήσεις ένοπλος για 12 μήνες (τόσο δεν είναι τώρα η θητεία?), σφουγγαρίζεις διαδρόμους νοσοκομείων και ξεσκατίζεις ανήμπορούς γέρους στα ιδρύματα. Δεν είδα όμως κανέναν "επαναστάτη" να το προτιμάει!!! Προφανώς οι περισσότεροι θεωρούν πως θα πέσουν οι μετοχές τους αν πιάσουν τη μάπα και τον κουβά ή αν ασχοληθούν με τσιγγάνους. Κάνω λάθος?

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ είναι αυτοί που τιμούν τα "πιστεύω" και τις ιδέες τους κι αρνούνται να επιλέξουν την ένοπλη υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, υπηρετώντας 2πλάσιο χρόνο από άλλο πόστο. Μόνο κάτι σαλεμένοι οπαδοί θρησκευτικών αιρέσεων, κάτι ενσυνείδητοι αντιρησίες και ορκισμένοι (πραγματικοί - όχι μούφα) αναρχικοί κλπ που τελικά αποδεικνύονται περισσότερο αντράκια (στις επιλογές ζωής τους) από τους κουραδόμαγκες της εκ πεπειθήσεως αεργίας, της 24ωρης καφετέριας και του μπάφου (είναι μαγκιά ντε...!) που κάνουν επανάσταση "από μακρυά" και εκ του ασφαλούς - προφανώς με τα λεφτά και την κάλυψη του μπαμπάκα οι περισσότεροι!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χαχα καθολου λαθος μαι φρεντ. αναρωτιεμαι τι κανουν οι Ιταλοι (τους θεωρω λιγακι φλωρους)

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΙ ΕΔΩ υπάρχει η επιλογή να κάνεις εναλλακτική θητεία social work - με ακριβώς διπλάσια "θητεία" όμως! Όπως ακριβώς στην Ιταλία. Αντί λοιπόν να υπηρετήσεις ένοπλος για 12 μήνες (τόσο δεν είναι τώρα η θητεία?), σφουγγαρίζεις διαδρόμους νοσοκομείων και ξεσκατίζεις ανήμπορούς γέρους στα ιδρύματα. Δεν είδα όμως κανέναν "επαναστάτη" να το προτιμάει!!! Προφανώς οι περισσότεροι θεωρούν πως θα πέσουν οι μετοχές τους αν πιάσουν τη μάπα και τον κουβά ή αν ασχοληθούν με τσιγγάνους. Κάνω λάθος?

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ είναι αυτοί που τιμούν τα "πιστεύω" και τις ιδέες τους κι αρνούνται να επιλέξουν την ένοπλη υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, υπηρετώντας 2πλάσιο χρόνο από άλλο πόστο. Μόνο κάτι σαλεμένοι οπαδοί θρησκευτικών αιρέσεων, κάτι ενσυνείδητοι αντιρησίες και ορκισμένοι (πραγματικοί - όχι μούφα) αναρχικοί κλπ που τελικά αποδεικνύονται περισσότερο αντράκια (στις επιλογές ζωής τους) από τους κουραδόμαγκες της εκ πεπειθήσεως αεργίας, της 24ωρης καφετέριας και του μπάφου (είναι μαγκιά ντε...!) που κάνουν επανάσταση "από μακρυά" και εκ του ασφαλούς - προφανώς με τα λεφτά και την κάλυψη του μπαμπάκα οι περισσότεροι!
βαριεμε να σου γραφο οπος σου ιπα παρε τον πλευρι και τον καρατζαφερι χερι χερι και ντουγρου για τον στρατονα για τιν πατριδα για τιν θρισκια για τους ελοχιμ ρε γαμοτο

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εγω συνεχίζω και πιστεύω οτι αν μπορούσαμε να αποφύγουμε την θητεία θα το είχαμε κάνει.
τουλάχιστον οι 7 στους 10.
στα 18 σκέφτεσαι να καρφώσεις οτι μουνί σε τριγυρνά και να βρεις μια καλή δουλίτσα.
οτι το έκανε ο κάθε βουλευτής/τραγουδιστής και τώρα τους τα χώνουμε, μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον γάιδαρο του γείτονα.
το βλέπουμε παντού γύρω μας. θα πας σε μια δουλειά και ο "μάστορας" δεν θα στα δείξει όλα γιατί φοβάται μην του πάρεις την δουλειά μια μερα.
κουβεντιάζεις με εναν τυχαίο 50αρη για στρατό και το πρώτο που θα πετάξει είναι η γνωστή μαλακία "εμείς κάναμε 3 χρόνια θητεία οχι σαν εσάς που πάτε 1 χρόνο" χωρίς να ξεχάσει την απαραίτητη ιστορία για τις "πατάτες μπλουμ".
σε αυτή τη χώρα συναγωνιζόμαστε ποιος πέρασε πιο μίζερα και πιο σκληρά τα νιάτα του.

όσον αφορά το στρατιωτικό δεν αποκόμισα τίποτα απολύτως. το γιατί ο στρατός είναι μπουρδέλο ας το ψάξουν άλλοι.
απο την στιγμή όμως που έχω κακούς γείτονες δεν δέχομαι να μην γνωρίζω να σημαδεύω με το G3.

Επισκέπτης
εγω συνεχίζω και πιστεύω οτι αν μπορούσαμε να αποφύγουμε την θητεία θα το είχαμε κάνει.
τουλάχιστον οι 7 στους 10.
στα 18 σκέφτεσαι να καρφώσεις οτι μουνί σε τριγυρνά και να βρεις μια καλή δουλίτσα.
οτι το έκανε ο κάθε βουλευτής/τραγουδιστής και τώρα τους τα χώνουμε, μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον γάιδαρο του γείτονα.
το βλέπουμε παντού γύρω μας. θα πας σε μια δουλειά και ο "μάστορας" δεν θα στα δείξει όλα γιατί φοβάται μην του πάρεις την δουλειά μια μερα.
κουβεντιάζεις με εναν τυχαίο 50αρη για στρατό και το πρώτο που θα πετάξει είναι η γνωστή μαλακία "εμείς κάναμε 3 χρόνια θητεία οχι σαν εσάς που πάτε 1 χρόνο" χωρίς να ξεχάσει την απαραίτητη ιστορία για τις "πατάτες μπλουμ".
σε αυτή τη χώρα συναγωνιζόμαστε ποιος πέρασε πιο μίζερα και πιο σκληρά τα νιάτα του.

όσον αφορά το στρατιωτικό δεν αποκόμισα τίποτα απολύτως. το γιατί ο στρατός είναι μπουρδέλο ας το ψάξουν άλλοι.
απο την στιγμή όμως που έχω κακούς γείτονες δεν δέχομαι να μην γνωρίζω να σημαδεύω με το G3.
οι κακοί γείτονες υπάρχουν για να δικαιολογούνται οι μίζες από τους εξοπλισμούς.
στην Βουλγαρία από την 1/1/2008 καταργείται η στρατιωτική θητεία.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
οι κακοί γείτονες υπάρχουν για να δικαιολογούνται οι μίζες από τους εξοπλισμούς.
στην Βουλγαρία από την 1/1/2008 καταργείται η στρατιωτική θητεία.
και καροτσάκια super market να αγόραζαν πάλι μίζες θα έβγαζαν.
μην μπλέκεις το ένα με το άλλο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom