Νέα

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και εγω πήγα βουλγαρία για 4 μέρες αλλά για να γαμήσω, δεν μπορώ να έχω εικόνα και γνώμη για τον λαό.
το πρόβλημα με εσένα δεν είναι οτι δεν ξέρεις αλλά οτι αρνείσαι να μάθεις και επιμένεις για κάτι που έχεις μεσάνυχτα.
το επιχείρημα που λες είναι το ίδιο γελοίο όσο και το "σφιχτό μουνί=τον έχουν γαμήσει λίγοι"

Δηλαδη το παραπανω που ειπα σου φαινεται φυσιολογικο ε?Δεν ειναι φανατισμενος λαος ουτε χειραγωγειται ευκολα ε?Δεν ειναι αναγκη να ζησω χρονια Τουρκια για να καταλαβω τι φαρα ειναι...ντροπη σαν Ελληνας να καθεσαι να τους δικαιωλογεις και να λες οτι ειναι normal λαος.Αν συναντησες 4-5 καλους τουρκους αυτο δεν αναιρει οτι εχουν κανει στην βαρβαρη ιστορια τους τοσους αιωνες.Δεν διαφερουν και πολυ απο τους Ταλιμπαν μονο πιο ανεπτυγμενοι ειναι οικονομικα και τεχνολογικα λογω πολιτικων συγκυριων.Αλλιως θα ηταν το ιδιο ακριβως.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ρε τι ειναι αυτα που λετε ρεεεεεεεεεε......!
greeklover ρεεεεεεεεεε........!
ρε παιδια ειμαστε παντου γνωστοι στο εξωτερικο....!(φημιζομαστε για τις καγκουριες μας)
ρε κοιταχτε ποσο μικρη ειναι η ελλαδιτσα και ποσο γνωστη ειναι σε ολο τον κοσμο.....!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
παρολο που ειμαι εξωτερικο και δεν ειμαι καθολου ρατσιστης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να πανε να γαμηθουνε τα μουνοπανα....!πηγα τουρκια και τους σιχαθηκα τους μπασταρδους...! :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

Επισκέπτης
παρολο που ειμαι εξωτερικο και δεν ειμαι καθολου ρατσιστης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να πανε να γαμηθουνε τα μουνοπανα....!πηγα τουρκια και τους σιχαθηκα τους μπασταρδους...! :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

Εκτος απο απολιτιστος ,φανατισμενος και αιμοβορος λαος ειναι και απληστος.Αν ηταν στο χερι τους θα ειχαν εξαφανισει ολα τα βαλκανια.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω αυτο που εχω να πω για τους τουρκους ειναι οτι δεν ειναι ιδιαιτερα εξυπνοι. οι τουρκαλες ομως ειναι καλες κοπελες οταν ειναι μορφωμενες... και μαγειρευουν ωραια, δεν το θεωρουν ντροπη σαν τις ελληνιδες..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω αυτο που εχω να πω για τους τουρκους ειναι οτι δεν ειναι ιδιαιτερα εξυπνοι. οι τουρκαλες ομως ειναι καλες κοπελες οταν ειναι μορφωμενες... και μαγειρευουν ωραια, δεν το θεωρουν ντροπη σαν τις ελληνιδες..
ποπο ακου τωρα....!γιατι εχω την εντυπωση οτι οπου ποσταρεις αλαζει το θεμα....?γυναικειο μυαλο κατευθειαν....! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω παλι δεν τους παω μια....!1η φορα στην ζωη μου που αντεδρασα ετσι με ξενο λαο....!πραγματικα εμεινα εκπληκτος...!

Επισκέπτης

Δυστυχως ομως εχουμε μερικους που προσπαθουν χωρις επιχειρηματα να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα αιμοβορων και απολιτιστων λαων που εχουν κανει τοσα στην Ελλαδα και οχι μονο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Δυστυχως ομως εχουμε μερικους που προσπαθουν χωρις επιχειρηματα να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα αιμοβορων και απολιτιστων λαων που εχουν κανει τοσα στην Ελλαδα και οχι μονο.
ελα κωτσο αστο ρε φιλε γιατι αν ανοιξουμε τετια ωρα τετια συζητηση θα ξημερωσουμε κυριολεκτικα φιλε!!!!εμεις λιγα τους εχουμε κανει???δικα μας μαχητικα εχουνε φτασει μεχρι και στην αγκυρα που ειναι πρωτευουσα....!αλοι θα αντιδρασουνε, και δεν θα το πιστεψουνε αλλα εχει γινει...!οι τουρκοι απο ποιους μαθανε να πιλοταρουνε????????απο εμας...!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οσο υπαρχουν ανθρωποι κωστη υπαρχουν και συμφεροντα. και αρα αδικια και αιμα και πονος και πολεμος. η διαφορα του ανθρωπου απο τα αλλα ζωντανα ειναι ο πολεμος...και οχι μονο ο λογος η ο νους. καταλαβαινω τι λες αλλα  ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν ασχημιες στην ιστορια του κοσμου

Επισκέπτης
ελα κωτσο αστο ρε φιλε γιατι αν ανοιξουμε τετια ωρα τετια συζητηση θα ξημερωσουμε κυριολεκτικα φιλε!!!!εμεις λιγα τους εχουμε κανει???δικα μας μαχητικα εχουνε φτασει μεχρι και στην αγκυρα που ειναι πρωτευουσα....!αλοι θα αντιδρασουνε, και δεν θα το πιστεψουνε αλλα εχει γινει...!οι τουρκοι απο ποιους μαθανε να πιλοταρουνε????????απο εμας...!

Για ελληνικα αεροπλανα πανω απο την Αγκυρα πρωτη φορα ακουω:) Εγω ξερω οτι καθε τρεις και λιγο μας κανουν παραβιασεις στο Αιγαιο και πριν 1-2χρονια ειχαμε και θυμα δικο μας πιλοτο απο τις παπαρομαλακιες τους.Οτι εχουν κανει αυτοι δεν εχουμε κανει εμεις απο την αρχαιοτητα σε βιαιοπραγιες.

οσο υπαρχουν ανθρωποι κωστη υπαρχουν και συμφεροντα. και αρα αδικια και αιμα και πονος και πολεμος. η διαφορα του ανθρωπου απο τα αλλα ζωντανα ειναι ο πολεμος...και οχι μονο ο λογος η ο νους. καταλαβαινω τι λες αλλα  ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν ασχημιες στην ιστορια του κοσμου

Ολοι οι λαοι οταν εχουν συμφερω θα βιαοπραγησουν αλλα τα εγκληματα πολεμου που εχουν κανει οι Τουρκοι και οι γενοκτονιες μονο με του Χιτλερ μπορουν να παρομοιαστουν για αυτο φορτωνω οταν βλεπω κουμουνια και διαφοροι "open minded" τυποι να τους υποστηριζουν.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
σε λίγο θα με πεις και κουμούνι. αφού στο είπα είναι χάσιμο χρόνου δεν στο είπα?
πληροφοριακά καθαρά να σε ενημερώσω πως λέγοντας οτι ο αλλάχ σου παίρνει τσιμπούκια δεν βρίζεις τον θεό τους, αλλά και τον δικό σου, αν φυσικά πιστεύεις.
Αλλάχ είναι η λέξη Θεός στα αραβικά.
απλα εμείς μείναμε στον χριστό, αυτοί πιστεύουν πως μετά τον χριστό, ο Αλλάχ/Θεός έστειλε και δεύτερο για να ολοκληρώσει οτι δεν τελείωσε ο Χριστός.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Εγω εδω στην Αγγλια εχω γνωρισει πολους τουρκους και τουρκαλες.Οι τουρκοι ειναι γαμω τα παιδια,δεν εχουν κανενα κομπλεξ και εχθροτητα απεναντι μου και ειλικρινα τους θεωρω καλυτερη παρεα απο κατι μαλακες ελληνες που συναναστρεφομαι.Οι δε τουρκαλες πανεμορφες και νοικοκυρες.Εδω η αλλη που μενει διπλα μου επλυνε τα πιατα οταν φαγαμε ολοι στο φλατ μαζι χωρις καν να της το ζητησει κανεις...Που να το δεις αυτο στην ελλαδα...

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω παιδια δεν ειμαι "κουμουνι" απλα  αθεη ειμαι. μεχρι το κοκκαλο.  :rockon:

Επισκέπτης
σε λίγο θα με πεις και κουμούνι. αφού στο είπα είναι χάσιμο χρόνου δεν στο είπα?
πληροφοριακά καθαρά να σε ενημερώσω πως λέγοντας οτι ο αλλάχ σου παίρνει τσιμπούκια δεν βρίζεις τον θεό τους, αλλά και τον δικό σου, αν φυσικά πιστεύεις.
Αλλάχ είναι η λέξη Θεός στα αραβικά.
απλα εμείς μείναμε στον χριστό, αυτοί πιστεύουν πως μετά τον χριστό, ο Αλλάχ/Θεός έστειλε και δεύτερο για να ολοκληρώσει οτι δεν τελείωσε ο Χριστός.

Μια φορα δεν ειναι ιδια θρησκεια .Ο θεος τους δεν πρεσβευει οτι ο δικος μας.Μονο σαν λεξη ισως να ταιριαζουν.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Εγω το λεω συνεχεια. Οπου σταθω και οπου βρεθω.
Ζουμε σε μια χωρα μπουρδελο οπου τιποτα δε λειτουργει.
Εγω δε μπορω να βρω ενα θετικο της χωρας μας.
Ουτε ενα.

Επισκέπτης
Εγω το λεω συνεχεια. Οπου σταθω και οπου βρεθω.
Ζουμε σε μια χωρα μπουρδελο οπου τιποτα δε λειτουργει.
Εγω δε μπορω να βρω ενα θετικο της χωρας μας.
Ουτε ενα.

Αμα εχεις λεφτα μπορει να περνας καλα.Μονο αυτο.Και ειναι επισης ωραια για καλοκαιρινες διακοπες στα νησια.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μια φορα δεν ειναι ιδια θρησκεια .Ο θεος τους δεν πρεσβευει οτι ο δικος μας.Μονο σαν λεξη ισως να ταιριαζουν.
Ο Θεός τους, ο δικός μας. τι κάνεις γιάννη κουκιά σπέρνω. περαστικά

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Για ελληνικα αεροπλανα πανω απο την Αγκυρα πρωτη φορα ακουω:) Εγω ξερω οτι καθε τρεις και λιγο μας κανουν παραβιασεις στο Αιγαιο και πριν 1-2χρονια ειχαμε και θυμα δικο μας πιλοτο απο τις παπαρομαλακιες τους.Οτι εχουν κανει αυτοι δεν εχουμε κανει εμεις απο την αρχαιοτητα σε βιαιοπραγιες.
ε ακου τωρα....!και να σαι σιγουρος οτι τους εχουμε γαμησει και μεις στις παραβιασεις....!και εσκεμενα....!οταν μας παραβιαζουν αυτοι λογικο ειναι να το λενε για να εχουνε θεμα...!εσυ τι περιμενες να ανοιξεις την τηλεοραση και ν ακουσεις ελληνικα μαχητικα αρεροσκαφη παραβιασανε σημερα τον τουρκικο εναεριο χωρο????ετσι για να τους σπασουμε τον τσαμπουκα...!ελα ρε φιλε,λιγο σοβαροτητα!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και δεν παω τενεριφη, δεν θα μου πιασουν και τον κωλο οι εστιατορες, μαγαζατορες κτλ ο καφες θα κανει 1.5 ευρω...

Επισκέπτης
ε ακου τωρα....!και να σαι σιγουρος οτι τους εχουμε γαμησει και μεις στις παραβιασεις....!και εσκεμενα....!οταν μας παραβιαζουν αυτοι λογικο ειναι να το λενε για να εχουνε θεμα...!εσυ τι περιμενες να ανοιξεις την τηλεοραση και ν ακουσεις ελληνικα μαχητικα αρεροσκαφη παραβιασανε σημερα τον τουρκικο εναεριο χωρο????ετσι για να τους σπασουμε τον τσαμπουκα...!ελα ρε φιλε,λιγο σοβαροτητα!

χαχαχα καλη φαση αν και οι τουρκαλαδες δεν θυμαμαι να εχουν διαμαρτυρυθει ιδιαιτερα για θεματα παραβιασεων

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom