Νέα

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οι κακοί γείτονες υπάρχουν για να δικαιολογούνται οι μίζες από τους εξοπλισμούς.
στην Βουλγαρία από την 1/1/2008 καταργείται η στρατιωτική θητεία.
Ρουμανια καταργηθηκε εδω και 2 χρονακια.....οποιος θελει εθελοντικα με μισθο...να ενα ωρεο επιχειρημα για καποιους που δεν εχουνε στον ηλιο μοιρα...!

Επισκέπτης
δεν αντιλέγω. αλλα συνεχίζω να πιστεύω οτι πας στην άλλη άκρη.
δεν υπάρχει πάντα άσπρο και μαύρο.
ρε φίλε μας δουλεύουν χοντρά από την μια κάνουν εγκαίνια σε αγωγούς αερίου και πετρελαίου και από την άλλη κακοί γείτονες?

Επισκέπτης
ρε φίλε μας δουλεύουν χοντρά από την μια κάνουν εγκαίνια σε αγωγούς αερίου και πετρελαίου και από την άλλη κακοί γείτονες?

οπως και να εχει με μεγαλη ευχαριστηση θα μπουκερνανε οι τουρκοι να τρωγανε απο το Ελλαντα λιγο.Ενας λογος που δεν το εχουν κανει τοσα χρονια (επειδη μπορουν σαν πουτσοχωρα που ειμαστε) ειναι τα συμφεροντα των Αμερικανων πισω απο την Ελλαδα και γενικα την ευρυτερη βαλκανικη περιοχη.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ναι έχεις ενα δίκιο, απο τα εγκαίνια και μετά κοιμάμαι πιο ήσυχος

Επισκέπτης
Ρουμανια καταργηθηκε εδω και 2 χρονακια.....οποιος θελει εθελοντικα με μισθο...να ενα ωρεο επιχειρημα για καποιους που δεν εχουνε στον ηλιο μοιρα...!

Εμεις εδω ομως σαν κολοχωρα πρεπει να μας φανε 1 χρονο απο την ζωη μας σονυ και καλα.Το θεωρω εντελως φασιστικο και ηλιθιο να εισαι υποχρεωμενος να υπηρετησεις και να φας στην μαπα καψωνια για κατι που δεν εκτιμας και δεν πιστευεις(τουλαχιστον εγω προσωπικα δεν δινω δεκαρα για την πουτσοχωρα αυτη γιατι την θεωρω τελειωμενη υποθεση πια)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εμείς και οι τούρκοι ήμαστε από τους καλύτερους πελάτες των αμερικάνων στην αγορά όπλων.
σου έχω απαντήσει ήδη σε αυτό. το αν κάποιοι μεγενθύνουν μια κατάσταση για δικό τους όφελος δεν σημαίνει οτι το πρόβλημα παύει να υπάρχει.
γνωρίζοντας τον συγκεκριμένο λαό απο κοντά ναι μεν άλλαξα γνώμη για το κατα πόσο είναι βάρβαροι και άλλες πίπες που λένε διάφοροι ελληναράδες, είδα όμως οτι είναι λαός που μπορείς να τον κουμαντάρεις εύκολα.

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
και ποιος σου ειπε ρε σειρα οτι γινονται καψωνια?εχεις παει?

Επισκέπτης
σου έχω απαντήσει ήδη σε αυτό. το αν κάποιοι μεγενθύνουν μια κατάσταση για δικό τους όφελος δεν σημαίνει οτι το πρόβλημα παύει να υπάρχει.
γνωρίζοντας τον συγκεκριμένο λαό απο κοντά ναι μεν άλλαξα γνώμη για το κατα πόσο είναι βάρβαροι και άλλες πίπες που λένε διάφοροι ελληναράδες, είδα όμως οτι είναι λαός που μπορείς να τον κουμαντάρεις εύκολα.

Ενας λαος που αμα του βρισεις τον Αλαχ παιρνει ενα τσεκουρι και σε κυνηγαει δεν νομιζω οτι ειναι πολιτισμενος αν μη τι αλλο ειναι το λιγοτερο βαρβαρος και ανοητος αφου χειραγωγειτε τοσο ευκολα σαν κοπαδι απο σκυλια.

και ποιος σου ειπε ρε σειρα οτι γινονται καψωνια?εχεις παει?

Οχι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ξερω τι γινεται απο γνωστους που εχουν παει..Μην μου πεις τι gayoulistikes μαλακιες οτι ο στρατος ειναι απλα camping...

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χωρις να θελω να προσβαλω τουρκους η ελληνες, οι αραβες θεωρουν τους τουρκους ντροπη του ισλαμ. Α.Κ.Α ειναι λιγοτερο κολλημενοι με τον αλλαχ απο τουσ αλλους μουσουλμανους κοστις. επισης δεν εχουν τοσο "κοπαδικες τασεις"διοτι ειναι πολυ ανομοιογενες κρατος και με πολλα εσωτερικα προβληματα

Επισκέπτης
χωρις να θελω να προσβαλω τουρκους η ελληνες, οι αραβες θεωρουν τους τουρκους ντροπη του ισλαμ. Α.Κ.Α ειναι λιγοτερο κολλημενοι με τον αλλαχ απο τουσ αλλους μουσουλμανους κοστις.

Θυμαμαι που ειχα βρισει Τουρκο για τον Αλαχ.Ειχα πει οτι ο Αλαχ μου παιρνει τσιμπουκια.Και αυτος ωρυοτανε και φωναζε οτι οταν γυρισει Τουρκια ανυπομονει να σκοτωσει εναν Ελληνα...Και μετα μαζι με τον φιλο του προσευχοντουσαν στα Τουρκικα...Τι αλλο χειροτερο να χαρακτηρισει αυτον τον γελοιο και αθλιο λαο...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ενας λαος που αμα του βρισεις τον Αλαχ παιρνει ενα τσεκουρι και σε κυνηγαει δεν νομιζω οτι ειναι πολιτισμενος αν μη τι αλλο ειναι το λιγοτερο βαρβαρος και ανοητος αφου χειραγωγειτε τοσο ευκολα σαν κοπαδι απο σκυλια.
να κάτσω να σου αλλάξω γνώμη δεν υπάρχει λόγος, είναι και χάσιμο χρόνου.
προτιμώ να ανταλλάξω γνώμες με άτομα που πέρασαν τα σύνορα της χώρας και αν το έκαναν δεν ήταν μόνο για να γαμήσουν.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι αλλα εσυ εισαι ελληνας. σε βλεπουν αλλιως, ανταγωνιστικα και φερονται με φανατισμο για αλλους λογους. η πιστη στο ισλαμ και το κορανι δεν ειναι παντου ιδια...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οι πατσαβούρες της ΑΣΙΑΣ ειναι οι τουρκαλάδες και οι πατσαβούρες της ΕΕ,ειμαστε εμείς..
κακά τα ψέμματα..
βρεθηκαν τα 2 κωλοκράτη δίπλα δίπλα..
αν ειχαμε γεννηθεί πχ βελγιο,καταλαβαινετε τι ζωη θα καναμε τωρα?εχετε σκεφτει ποτε?

Επισκέπτης
να κάτσω να σου αλλάξω γνώμη δεν υπάρχει λόγος, είναι και χάσιμο χρόνου.
προτιμώ να ανταλλάξω γνώμες με άτομα που πέρασαν τα σύνορα της χώρας και αν το έκαναν δεν ήταν μόνο για να γαμήσουν.

Οπως εχω πει και σε αλλα ποστ μου εχω μιλησει με Τουρκους , εχω περασει τα συνορα και ξερω τι κολοφαρα ειναι και τι μας εχουν κανει.Τωρα εσυ εισαι η μειοψηφια που προσπαθεις να μας πεις οτι ειναι ok ατομα οι Τουρκοι.Ατομα που φανατιζονται και σκοτωνουν για τον Αλαχ δεν μπορει να ειναι normal και πολιτισμενοι ανθρωποι.Και οπως ειπα και πιο πανω ειχα δει τουρκο να βαραει την ισλαμικη ηλιθια κεφαλι του στον τοιχο επειδη του ειπα οτι ο αλαχ ειναι τσιμπουκλου πουτανα..τι αλλο θελεις?

Επισκέπτης
οι πατσαβούρες της ΑΣΙΑΣ ειναι οι τουρκαλάδες και οι πατσαβούρες της ΕΕ,ειμαστε εμείς..
κακά τα ψέμματα..
βρεθηκαν τα 2 κωλοκράτη δίπλα δίπλα..
αν ειχαμε γεννηθεί πχ βελγιο,καταλαβαινετε τι ζωη θα καναμε τωρα?εχετε σκεφτει ποτε?

Ποσες φορες εχω βλαστημησει που γεννηθηκα Ελληνας και οχι τπτ Γερμανος,Σουηδος η και Ρωσος..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Οπως εχω πει και σε αλλα ποστ μου εχω μιλησει με Τουρκους , εχω περασει τα συνορα και ξερω τι κολοφαρα ειναι και τι μας εχουν κανει.Τωρα εσυ εισαι η μειοψηφια που προσπαθεις να μας πεις οτι ειναι ok ατομα οι Τουρκοι.Ατομα που φανατιζονται και σκοτωνουν για τον Αλαχ δεν μπορει να ειναι normal και πολιτισμενοι ανθρωποι.Και οπως ειπα και πιο πανω ειχα δει τουρκο να βαραει την ισλαμικη ηλιθια κεφαλι του στον τοιχο επειδη του ειπα οτι ο αλαχ ειναι τσιμπουκλου πουτανα..τι αλλο θελεις?
και εγω πήγα βουλγαρία για 4 μέρες αλλά για να γαμήσω, δεν μπορώ να έχω εικόνα και γνώμη για τον λαό.
το πρόβλημα με εσένα δεν είναι οτι δεν ξέρεις αλλά οτι αρνείσαι να μάθεις και επιμένεις για κάτι που έχεις μεσάνυχτα.
το επιχείρημα που λες είναι το ίδιο γελοίο όσο και το "σφιχτό μουνί=τον έχουν γαμήσει λίγοι"

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom