Νέα

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kolarxido

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ένα μικρό quiz για σας... Προσπαθήστε το. Εγώ πάντως απέτυχα...

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη (Κολομβιανή) υπηκοότητα;

1) Απελαύνεται από την χώρα.
2) Φυλακίζεται.
3) Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.
4) Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
5) Πληρώνει 14.000 δρχ. και γίνεται στη χώρα αυτή, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας (1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών(2001 έως σήμερα)

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!
Το όνομα αυτού Κώστας Βαΐτσης

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής;

1) Στιγματίζεται ως φυγόστρατος.
2) Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο.
3) Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου.
4) Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000 δρχ. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό της εντολές του ολόκληρο το στράτευμα, προχωρεί σε συμφωνίες αγορών πολεμικού υλικού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώρα που εάν του δώσουν ένα G3, θα το πιάσει από την κάννη.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!
Το όνομα αυτού Άκης Τσοχατζόπουλος

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο τρελό ώστε να τον βγάλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις αυτοκτονίας; (Πράγμα που έγινε)

1) Οδηγείτε σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.
2) Δεν του δύνεται άδεια οδήγησης
3) Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής
4) Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος της Ελλάδος με 80.000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα, οδηγεί πανάκριβα JEEP, απέκτησε όπλο χωρίς προφανώς χαρτί ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε απώλεια του πρώτου όπλου, μετά από λίγο διάστημα δήλωσε απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του έδωσε άδεια για τρίτο!

Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή Ταρζάν

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό;

1) Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία.
2) Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα.
3) Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο.
4) Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε.
5) Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Το όνομα αυτού Θάνος Μικρούτσικος

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
να σαι καλα φιλαρακι που μας ξεστραβωνεις λιγακι για να ξερουμε τι ειναι αυτοι που μας κοροιδευουν.οχι οτι δεν ειναι γνωστο οτι η αξιοκρατια ειναι εννοια αγνωστη για αυτο το μπουρδελο που ζουμε αλλα καλο ειναι να γνωριζουμε και καποια πραγματα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
πιστευα οτι δεν υπαρχει καλυτερο μπουρδελο(με την καλη εννοια) απο αυτο το σαιτ...Ημουν σιγουρος οτι το μεγαλυτερο μπουρδελο(με την κακη εννοια) ειναι το κρατος!προσοχη το κρατος οχι η χωρα...τωρα ειμαι πλεον σιγουρος!!!

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ειναι και αλλοι Λαζοπουλος υιος Γιαννακοπουλος κ.α.  και αυτοι που αναγκαστηκαν να πανε μετα το σκανδαλο Παπακαλιατης, Σπυροπουλος, Ρεμος κ.α.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
 Εγω πιστευω οτι αυτα τα λέτε επειδη ζηλευετε και ειστε κακοι ανθρωποι. Στην Ελλαδα οποιος δουλευει  και ειναι ικανος πετυχαινει. και σεις αμα την ψαχνατε θα τον αποφευγατε τον στρατό!! Αντι να σκεφτειτε το ΔΡΑΜΑ του Τζοχατζοπουλου να μαζεψει 29,000 δρχ δεν θα τα λ΄γατε αυτα!!! Ξερετε τι αξια ειχαν τότε τα 29000 και πόσο δύσκολο ηταν να τα βγαλεις!! Ρωτηστε ρε τον Τζοχατζοπουλο (τον πάτερα εννοω).

Ασχετο αλλα ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις δουλειες σου ζητάνε να εχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικες υποχρεωσεις!!! Ο Πλευρης ως βουλευτης απολύθηκε χθες από φανταρος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μαγκια ειναι να μην εχεις πάει φανταρος να βγεις βουλευτης και να εχεις ΒΥΣΜΑ τον εαυτό ΣΟΥ!!!

Επισκέπτης
Κομίζετε γλαύκα εις Αθήνας κ. Kolarxido. Οι εν λόγω φυγόστρατοι είναι γνωστοί τοις πάσι.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
γαμω τον φασισμό τους,ΤΕΤΑΡΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Να λές τους άλλους μαλάκες και να...σε χειροκροτάνε! Βλέπε Λαζόπουλος!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή ο πλεύρης έβαλε υποψηφιότητα και είναι τόσο καιρό βουλευτής και ήταν φαντάρος;

Επισκέπτης
Σε αυτην την πουτσοχωρα μονο τα λαμογια προοδευουν και κανουν καρριερα...Εδω περυσι δεν ξερω και γω ποσοι επωνυμοι τραγουδιστες κτλ  την ειχαν "σκαπουλαρει" απο την θητεια τους

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Δηλαδή ο πλεύρης έβαλε υποψηφιότητα και είναι τόσο καιρό βουλευτής και ήταν φαντάρος;
Πάντως ο ΑΪβαλιώτης, επίσης βουλευτής του ΛΑΟΣ παραδε΄χτηκε ότι δεν έχει πάει φαντάρος. Τι του έκαναν?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ο Πλευρης ως βουλευτης απολύθηκε χθες από φανταρος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλη μαγκια ειναι να μην εχεις πάει φανταρος να βγεις βουλευτης και να εχεις ΒΥΣΜΑ τον εαυτό ΣΟΥ!!!
Είσαι ΛΑΘΟΣ! Καλό θα ήταν, αν δεν ξέρεις, να μην αναπαράγεις τις φήμες που κάθε ηλίθιος μπορεί να βγάζει από το μυαλό του μόνο και μόνο για να πουλάει πνεύμα...

Ο Θ. Πλεύρης υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και μάλιστα σε πόστο ζόρικο. Αυτό, για την αποκατάσταση της αλήθειας - μην υπάρχει ισωπέδωση.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Βλέπε Λαζόπουλος....Τι συμβαίνει με τον Λάκη; Μας δουλευει ολους το λουγκρολαμόγιο!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
  Το ακουσα στον Alpha-Radio οτι απόλυθηκε ως βουλευτης. Οριστε το βιογραφικό του Πλευρη

edit και διορθωνω τον εαυτο μου στον Αλφα ραδιο ειπαν για ΚΑΠΟΙΟΝ βουλευτη που απολυθηκε απο το στρατο ως υποψηφιος/εκλεγμενος. Λογω μικρης ηλικιας του Πλευρη (στο ραδιο ελεγεν για εναν 27χρονο) πήγε το μυαλο μου σε αυτον!!! Ποιον αλλα πιτσιρικα κατω των 30 εχει η Βουλή???

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μη λετε ανοησιες εχει απολυθει αρκετο καιρο και μαλισυα ασκουσε τη δικηγορια πριν γινει βουλευτης. Μαλιστα υπερασπιστηκε των πατερα του στη δικη που του εκαναν οι ευραιοι λιγο πριν τις εκλογες

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Όλα αυτά μου θυμίζουν την ιστορία με τον τραγουδιστή πριν κάτι μήνες που δεν πήγε λέει, φαντάρος..Και αυτόματα, μου έρχεται στο μυαλό ο Αισχύλος, ο κορυφαίος τραγωδός της Αρχαιότητας που πολέμησε, όντας τιμημένος ΕΝ ΖΩΗ, παράφορα στο Μαραθώνα, μαζί με τον αδερφό του Κυναίγειρο...Τώρα θα μου πείτε και με το δίκιο σας, "ρε μεγάλε, τί σχέση έχει η Ελλάδα του σήμερα με την Αρχαία;"  και θα απαντήσω "όση σχέση έχουν ως καλλιτέχνες οι σημερινοί "τραγουδιστές" με τον Αισχύλο" :think:

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και εγο που πιγα φανταρος 18 μινες το μετανιοσα εχασα τον χρονο μου και εγινα και μαστουρισ οπος ολι στιν σιρα μου ,ρε δεν πανε στο διαλο το κρατος που θελι να μασ κανι φανταρους με το ζορι ,ι μεγαλιτερι μαλακια τις ζοις μου οσ τορα ινε που δεχτικα να παο φανταρος αν μου το λεγανε τορα θα τους ελεγα να ερθουν να μου παρου μια πιπα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom